nedjelja, 9. listopada 2011.

Sony otkriva cijene i veličine li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da leaked informacije (još uvijek ne znam je li to stvarni) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena koja bi se pojavili biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) od 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

tablet Makers Pokušajte pobijediti ipad je 500 dolara Pricetag

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuimdQV3YPg/Tablet-Makers-Try-To-Beat-iPads-500-Pricetag:
Ipad je prodan u izuzetno dobro po početnoj cijeni od 500 dolara, ali "da vrsta cijena ne radi za mnoge tablet dobavljača", kaže priča na CNET. A nedavno cijena padne odražavati ovu. To je bio grubi godina za tablet odluka, a to nije ni Crni petak još.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GhostGuitar je strašan proširen zrak gitara za ipad, iPhone

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:

GhostGuitar je aplikacija koja će revolucionirati industriju zrak gitaru. Više ne morate zamisliti strašan zvuk koji ste ispumpavanje svoje imaginarne sjekira. Umjesto toga, možete koristiti talentirani ruke za ispumpati stvarnu moć akorde. Kao promo pohvala kaže: "Konačno. Pravi zrak gitara. "

App koristi prednja kamera u vaš iPhone ili ipad 2 pratiti svoje ruke, a onda drndanje s Vaše desne strane dok trošenja akorde s Vaše lijeve strane. Ponekad, čak možete odabrati pojedinačne žice.

Video!

Nakon što ste naviknuti na to, praćenje radi iznenađujuće dobro. To je najpreciznije, nekoliko metara dalje, imao sam problema uzimajući ga vidjeti moje ruke od dalje, iako, ako sam stavio na crnu majicu (službeni zraka gitara uniformi) onda sam vjerojatno bih biti ok.

Možete odabrati gitare, odaberite progresije akorda, koristite efekte pedale, a tu je i "Duh Band" da vas prate.

Postoji više. Ako možete pjevati (ili ne, mislim), onda također možete snimati vokal na svoje remek-djelo. Jesam li reći "rekord"? Da. Možete snimiti svoj posao, a ako napravite posebno izvrsne performanse, možete ga spremiti kao zvuk ili video datoteke, a zatim ga podijeliti s tko volite (ili mrzim) najviše.

Bio sam skeptik potpuni dolaze u, ali igra Ispada da se prilično strašan. To nije Garaža bend, ali da ste prilično puno zajamčeno da biste dobili više od 2 dolara vrijedan zabave izvan njega. Jeftino.

GhostGuitar [App Store]

Pročitajte komentare na ovaj post


(Osnivač priče) Birchbox: pomaže ljudima "Traži što nisu znali što su htjeli"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AJG2nhX6Urk/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

U dijelu II Chris Dixon je interivew s Birchbox osnivačima Hayley Barna i Katie Beauchamp, Dixon pita Birchbox uklapa u ono što bi se moglo smatrati trend pretplate trgovine.

Beauchamp vjeruje im je činiti. Barna u međuvremenu ističe "Postoji mnogo različitih okusa" pretplate. U usporedbi s Diapers.com, Barna kaže pelene rješava "pogodnost" i "nadopunjavanje", dok Birchbox nudi način za ljude "kako bi pronašli ono što nisu znali što su htjeli." tri razgovarati dodatna tvrtke koje zauzimaju prostor, kao što su ShoeDazzle i BeachMint .

Prepoznavanje svoje tvrtke djela poslovni model, a mogao proširiti na prodaju više od ljepote pomagala, Beauchamp govori Dixon su odabrali ime Birchbox kako bi se ponuditi fleksibilnost za svoje korisnike. Na primjer, Barna kaže: "već smo testirali nisu kozmetički proizvodi" kao "čaj ili čokolada ili stacionarni."

Nastavak razgovora u nastavku, Dixon pita o izazovima brzo raste. Beauchamp, kaže jedan od izazova bila je: "Čekali smo malo predugo za najam i to je baš kao što je ovaj začarani krug od vas nemaju vremena za najam, jer su stvarno zauzeće radi sve, ali, naravno, ako ste zaposlili ti bi više vremena. "

Rasprava zatim skreće na razgovor upisa postane novi dnevni bavi poslovni model, i pitanja koja go to (potopljena s konkurencijom na primjer). Beauchamp kaže da je na njihove misli, ali se osjeća Birchbox je različita "glas" i "osobnost", ponuda defensibility.

Pobrinite se da i videa za dodatne uvide, zajedno s I. dio ovog razgovora . Prošli epizoda Osnivač Priče s gostima su Ben Lerer, Kevin Ryan i Lauren Leto ovdje .

# LiveLikeSteve

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:
Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

To je gost post Hunter Walk ( @ hunterwalk ), direktor Product Management u Googleu.

Ja sam prilično sigurni Steve Jobs neće biti zadovoljni rasprava o tome kako IIE je pristupnika na život u programiranju. Ili vaš retweet od "[]." Ili vaš Facebook profil PIC mijenja na screenshot početnu stranicu Apple.com spomen. Nikada nisam susreo čovjeka, ali moj osjećaj je da ga memorializing samo u taj način će biti pregledani kao nedovoljna. Nakon 56 godina razmišljanja drugačije, naš poklon natrag na Steve Jobs se ne može zaustaviti na virusne videa. Ako samo trajnu promjenu u vašem životu je vaš Twitter icon postaje tužno Mac se ne radi Steve Jobs pravde.

Internet i čovječanstvu u cjelini, ima tendenciju da se strastveni za kratke bursts. Onda smo se ispušnih plinova i prelazak na najnoviju bijes, hashtag ili raspravu. Ako doista vjerujem da je Steve Jobs 'život promijenio tvoj onda neka je koristiti ovaj trenutak da mu je čast ponovno počinio primjene svojim predavanjima. Zamislite veličinu tehnologije zajednice kolektivno navodeći da djeluje drugačije ide naprijed - za brigu o savršenosti i detalje, kako bi se izazov statusu quo, projektiranje lijepe proizvoda i alata koji se osnažiti, kako bi se učenje iz izazova. Rezultat će sigurno biti više dojmljivih, a traje od tjedan Trending teme.

Cilj nije za svakog od nas i da budemo Steve Jobs - "Vaše vrijeme je ograničeno. nemojte ga otpada koji žive tuđe život " bio je njegov vlastiti savjet Stanford diplomski je u 2005 - nego kako možemo primijeniti njegov aspiracije na naše vlastito postojanje. Tako ćemo provesti u sljedećih nekoliko dana javno izjavljuje ono što smo idući u obaviti na # LiveLikeSteve. Uzmi na Google +, YouTube, Twitter, Facebook ili u svom Community izbora. Stavite vani i napraviti predanost. To Hashtag # LiveLikeSteve tako da sve može biti inspiriran vas. A kad vas pratiti, po vama ne samo će proslaviti život čudesan čovjek, vi ćete biti stvaranje sebe i svijet boljim mjestom. Učinimo da poslovi 'konačni dar za nas.

U tom duhu, evo kako ja namjeravam # LiveLikeSteve: Ja ću ažurirati svoj status donatora organa. Ću dati novac donatora Odaberite učionicu žele pružiti Apple proizvode za svoje studente. Ove jeseni ću izdvojiti više vremena provesti s novim poduzetnicima ponuditi pomoć na dizajn proizvoda izazove. A ja ću razmišljati o tome što tvrdi još nisam postigao u životu i na to da moja sljedećih 10 godina usmjerene su na izradu tih u stvarnost.

Kako ćete # LiveLikeSteve?

Slika putem: Quora


ViewSonic V3D241wm, monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Fujifilm je X10 nudi se vintage stil snapping za 599,99 dolara početkom studenog

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/fujifilms-x10-offers-up-vintage-style-snapping-for-599-99-in-e/:
Već sam sortirani kroz naočale , i položio našim ruke na svojoj prilično seksi okvir, sada je Fujifilm nudi se više pikantan cijenom od nas očekuje svoje atavizam X10 strijelac. Počevši negdje početkom listopada, X100 je više pristupačne mali brat postavit će nostalgično point-and-strijelaca leđa 599,99 dolara - oko 100 kosti manje od procijenjene 715 dolara za 860 $ približan mi je izbacio još u rujnu. Ako će se sjetiti, X10 pakete od 12 megapiksela CMOS senzor EXR, f/2-2.8, 28-112mm priručnik zoom objektiv, i do 12.800 ISO osjetljivost, 1080p video, optičko tražilo, a pop-up bljeskalica. Nema riječi, ali na konačni datum izlaska. Cijeli PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Fujifilm je X10 nudi se vintage stil snapping za 599,99 dolara početkom studenog

Fujifilm je X10 nudi se vintage stil snapping za 599,99 dolara početkom studenog prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. listopada 2011 15:53:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nexus premijer, i sladoled sendvič, ići na Video Tour

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lZo4XO_VjOQ/Nexus-Prime-And-Ice-Cream-Sandwich-Go-For-a-Video-Tour:
Anonimni čitatelj piše Ovaj isječak iz Examiner.com, citirajući izvješće na gagdet.ro o Samsung-ov nadolazeći high-end Nexus premijera, prvi telefon koji će biti isporučen sa sladoledom sendvič. "Ova verzija Nexus Series (Google Android zastave nositelja) pokreće sljedeća verzija Android:. Android 4,0 Sladoled Sendvič Ova verzija je namijenjena za kombiniranje Honycomb (Android 3.0) s Gingerbread (Android 2.3) u jedan OS, koji će se prikazivati na svim uređajima. Osim spajanja dva OS-a, također mijenja Android UI malo. Jedan od glavnih promjena je da ikone i korisničko sučelje je puno sofisticiraniji i čist, što čak i iOS izgledaju staro i nezgrapnih. Također, uklanja zahtjev za Android telefone imaju hard / soft-hard pomiješana gumbi, u korist omogućuje proizvođačima da koriste ovisno o tome tipu gumb žele. Također, dodaje mekom gumb za zaključavanje zaslona, ​​ići ravno na kamera app. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


(Osnivač priče) Birchbox: pomaže ljudima "Traži što nisu znali što su htjeli"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/02R4R5teZWM/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

U dijelu II Chris Dixon je interivew s Birchbox osnivačima Hayley Barna i Katie Beauchamp, Dixon pita Birchbox uklapa u ono što bi se moglo smatrati trend pretplate trgovine.

Beauchamp vjeruje da rade, a Barna ističe da "postoji mnogo različitih okusa" pretplate. Se usporedimo s Diapers.com, Barna kaže Diapers.com rješava "pogodnost" i "nadopunjavanje", dok Birchbox nudi način za ljude "kako bi pronašli ono što nisu znali što su htjeli." tri raspravljati o drugim tvrtkama zauzimaju sličan prostor kao kao ShoeDazzle i BeachMint .

Prepoznavanje svoje tvrtke djela poslovni model, a mogao proširiti na prodaju predmeta izvan ljepote pomagala, Beauchamp govori Dixon su odabrali ime Birchbox kako bi se ponuditi fleksibilnost za svoje korisnike. Na primjer, Barna kaže: "već smo testirali nije kozmetički proizvodi 'kao što su" čaj ili čokolada ili stacionarni. "

Nastavak razgovora u video ispod, Dixon pita o izazovima brzo raste. Beauchamp, kaže jedan od izazova bio je, "mi čekali malo predugo za najam i to je baš kao što je ovaj začarani krug od vas nemaju vremena za najam, jer su stvarno zauzeće radi sve, ali, naravno, ako ste zaposlili ti bi više vremena. "

Rasprava zatim skreće na razgovor upisa postane novi dnevni bavi poslovni model, i pitanja koja go to (potopljena s konkurencijom na primjer). Beauchamp odgovara ovo na umu, ali se osjeća dijelom Birchbox je različita "glas" i "osobnost", ponuda defensibility.

Pobrinite se da i videa za dodatne uvide, zajedno s I. dio ovog razgovora . Prošli epizoda Osnivač Priče s gostima su Ben Lerer, Kevin Ryan i Lauren Leto ovdje .

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od naglašava finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5 mobitel i donosimo prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 sadrži 5 megapikselnu kameru koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali će uključivati ​​standardne 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Uređaja izbornik nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

Weird Science je lijepo medicinske sestre kako bi dobili više morfija

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:

Svatko tko vam se ne sviđa samo je grintav: Alternativno, ako želite bolje boli, biti lijepo bolničko osoblje . Mala studija populacija je dobio slike od skupa bolesnika, povezane s kratke bilješke opisujući ih. Neki od tih su prilično neutralan, dok su drugi (sebični, licemjerni, ili arogantni) su izrazito negativno. Tada su prikazani video u kojem ti isti pacijenti djelovao iz različitih razina boli. Ljudi koji su imali negativne bilješke vezan za svoj profil dosljedno su ocijenjeni kao da su u manje boli, a ispitanika je teže vrijeme izrade u odnosu prosudbe o njihovu bol. Ukratko, ako ste bol, da ste više vjerojatno da će biti lijevo u boli.

Odluke odluke ... manje djece, ili uzimajući jede?: U mnogih vrsta, mužjaci imaju tendenciju da se objesiti oko žensko nakon što su parili s njima (mi ćemo ga prepustiti čitateljima da tvrde da li da se odnosi na ljude). To je tumačiti kao način njezina vođenja od odlaska na pariti s drugim mužjacima. No, barem među cvrčaka, takvo ponašanje je ništa, ali sebičan . Istraživači prate cvrčaka pomoću infracrvene kamere, te otkrili da, kada oni sami, mužjaci i ženke pate otprilike jednake stope grabežljivaca. No, kad su zajedno za parenje, mužjak omogućuje ženski imaju pristup svojoj riti kada su napadnuti. Njezin opstanak ide gore, on je mnogo više vjerojatno da se jede.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Cybook pripremajući Odiseja čitatelja s High Speed ​​tinti zaslona

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Bookeen Odyssey
Izgleda da Bookeen konačno može preko nas dosadan - tvrtka se priprema za osloboditi Odyssey, čitatelj sportske svoje visoke brzine sustava tinte. E Ink ekran promjene Pearl je pokazala isključen više puta, reprodukciju videa i pregledavanje weba . Sada je napokon će na prijelazu iz zanimljivih tech demo za stvarni proizvod. Još bolje, 6-inčni full motion-sposoban ekran je uparen sa dozom sloj, što znači da bi mogao isporučiti tablet kao iskustvo s baterije bliže tradicionalnim e-čitača. Ispod poklopca je 800MHz Cortex A8 procesora Texas Instruments i WiFi radio, vjerojatno za preuzimanje sadržaja i pregledavanje weba. Odyssey je očekivati ​​da će se početi isporučivati ​​u Europi u sljedećih nekoliko tjedana, ali Bookeen još otkriti cijenu. Možete provjeriti stroj prevedeno za odnose s javnošću na izvoru vode.

Cybook pripremajući Odiseja čitatelja s High Speed ​​tintni sustav zaslon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. listopada 2011 14:07:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Bookeen (prevedeno) | Pošalji | Komentari

iPhone 4S Pre-naloga rasprodaju

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qlrux6OJqCE/iPhone-4S-Pre-Orders-Sell-Out:
Možda jednom svoje iznenađenje, samo-najavio iPhone 4S je bio skače s polica ... unaprijed se ikada udaranje police na sve. U stvari, kako je izvijestio brojnih izvora (ovdje je WSJ-a verzija), tvrtka je pre-launch inventar sve je prodano - i oni samo počeli uzimati narudžbe u petak.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


KickSat: Pošalji Tiny DIY sateliti u svemir

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2iHICs-VGvc/:
Earth+Sprites

Prizemlje Control Glavni vama: za samo 300 $ i vi možete poslati satelit u svemir. Kako? Pa, mladić iz Ithaca, New York (to je klanci) planira slanje kutija maleni, self-sadržane, solarni pogon odašiljača u svemir - oko 300 u svim - i gledati ih kao oni prenose od blizu orbite. Kao ubojstvo malih prostora vrane, Sprite satelita koji će proviriti svoje mjesto i - za $ 300, vaše inicijale - kao što su krug planeti.

Od stranicu projekta:

Duhovi su veličine od nekoliko poštanskih maraka, ali su solarne ćelije, radio primopredajnik, i mikrokontrolera (male računalo) s memorijom i senzori - mnoge mogućnosti veći letjelica bi, samo umanjena. Ova prva verzija ne može učiniti puno više od službeno emitirati svoj naziv i nekoliko bitova podataka - mislim da je to kao skupljen dolje Sputnik - ali buduće verzije mogu uključivati ​​bilo koju vrstu senzora koji će stati, od toplomjera za kamere.

Nakon što su sateliti u orbiti amaterske radio operateri će ih pratiti putem Genso projekt . Ovi mali momci imaju samo osnovne funkcije upravo sada, ali i kreator želi dodati toplomjera i drugih senzora u sljedećoj generaciji.

Kickstarter Projekt će se financirati na 30.000 dolara i tu je još uvijek način da ide. Međutim, on svibanj se isplati ako želite letjeti svoj vlastiti vrlo Sputnik.

Projekt stranice



Qu8k Rocketsi Iznad Baloni

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtpyBKcrjVY/Qu8k-Rockets-Above-the-Balloons:
darkjohnson piše: "U posljednje vrijeme smo bili poplavno s 100k 'balon letovi i nevjerojatna video snimke iz svemira - letovi obično uzimanje bolje od sat vremena kako bi se postigla vrhunac Derek Deville je prečac do 121k.' pomoću 'domaće' Q raketnog motora i tona inženjering genija. 30. rujna 2011 11:08, Qu8k (izgovara 'Doom') pokrenula iz Black Rock Desert u Nevadi u visini od 121 tisuća 'u 92 sekundi prije povratka sigurno earth.This mali dokumentarni na letu je vjerojatno jedan od najsjajnijih Amaterski Rocket videa vani upravo sada. " Lansiranje je pokušaj da se zahtjev Carmack nagradu. (A Deville očito voli da pokrenu drugu vrstu raketa, previše.)

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Umetnite Coin: Romo, smartphone robot (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite da pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.

Romotive suosnivač Peter Seid je cvrkut čitati "Ja izgraditi robota Powered by smartphone" - to je bio samo poticaj morali smo ići provjeriti njegov poslovni partner i Phu Nguyen stvaranja, a na nedavnom putovanju u Seattle. Romo je jednostavan i pristupačan spremnika poput robota platformu koja koristi osnovne analogne elektronike za aktiviranje dva motora preko bilo kojeg uređaja za slušalice. Krug je sinkroniziran na određene frekvencije za svaki motor - reprodukcije tonova desno, a vi kontrolu hardvera.

Uz smartphone kao mozak, sve Romo je logika i ponašanje žive u softver. Tri aplikacije će biti dostupne na lansiranje za iOS i Android. RomoRemote vam omogućuje kontrolu robota s drugog telefona preko WiFi, zajedno s daljinskim Live View i javnih adresa. Romo Kart je mješovitim stvarnost verziju Mario Kart , uključujući digitalne napade osmišljen kako bi usporiti vaš protivnik. Modul Povucite i ispustite programiranje olakšava programa Romo izravno iz vaše slušalice s instant rezultate.

Tijekom našeg posjeta s ljudi na Romotive, dobili smo priliku isprobati RomoRemote app u osobu koristeći par iPhone - ne samo da je Romo sladak, ali to radi kao šarm. Najbolji dio? Petra i Phu planiraju napraviti kompletan SDK i knjižnice na raspolaganju IOS i Android developera. Iako postoji nekoliko količine možete zalog, 78 dolara omogućuje vam da imate Romo i tri spomenute aplikacije negdje u veljači 2012. Projekt je već pola puta do svojih 32.000 dolara gol sa 42 dana da ide.

Bacite pogled na našu galeriju iznad, a zatim pritisnite pauzu za naše ruke na video i sve važne kickstarter link.

Nastaviti čitanje Umetni Novac: Romo, smartphone robot (video)

Umetnite Coin: Romo, smartphone robot (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. listopada 2011 00:00:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .