ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Što je ubija vaše Wi-Fi?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2WNd5Grxn_U/Whats-Killing-Your-Wi-Fi:
Barence piše "PC Pro je poduzela in-dubina pogled na Wi-Fi i čimbenika koji mogu uzrokovati veze raspadati se raspršuje neke uobičajene mitove o Wi-Fi probleme -. Kao što je to susjedna Wi-Fi vrućih mjesta su najčešći uzrok problema, umjesto drugih RF smetnje iz uređaja kao što su analogni video pošiljatelja, mikrovalne pećnice, pa čak i riba tenkova. značajka također ističe besplatni i plaćeni, za alat koji može dijagnosticirati Wi-Fi pitanja, kao što su inSSIDer i Heatmapper, potonji koji pruža karte heatmap Wi-Fi vrućih mjesta u vašem domu ili uredu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung Galaxy tab 10,1 hitova Best Buy's site, ukrasne androidi otpasti u procesu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:
Zapamtite Android tablet smo rekli može biti prvi pravi konkurent ipad 2 ranije ovog mjeseca ? Pa, to pravedan je napravio svoj debi na Best Buy stranice, i dok veliki "Coming Soon" gumb je slomiti naše snove pre-naručivanje danas, site nudi se još nekoliko detalja o stvar - ili barem neka potvrda onoga što smo već znali . Jer jedna stvar, to izgleda kao sustav će doista paket android 3,1, za razliku od verzija koje smo testirali, što je ljuljanje 3.0.1. Također, na više razočaravajući note, sladak Android vojske na modelu smo pokupili na Google I / O je otišao, s običnim bijelim natrag u svoje mjesto, za razliku od crne onaj koji smo očekivali - možda Samsung će ponuditi do oboje boja opcije kada uređaj zapravo brodova. U međuvremenu, mi ćemo vidjeti ako mi može pronaći broj dobrih laser graver.

[Hvala, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 hitova Best Buy's site, ukrasne androidi otpasti u procesu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 16:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Best Buy | Pošalji ovaj | Komentari

Pew: Četvrtina američkih korisnika Interneta stavili Telefonski pozivi Online

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nNFI18hxYPM/:
Array

Twitter je lansiranja vlastite photosharing usluge

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kozjqmqqGtc/:
Array

HP Veer dobiva uzidan, rastavljene nakon provjere 'donatora organa "okvir

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:
Postoji izreka "okrugli webOS svijetu ... nešto za učinak ", to je nemoguće cigle webOS uređaja." Ispada, da je jedva slučaj ovih dana - moderan Touch dijeliti tehnologiju koja je tucked u zadnjem krugu HP uređaja je silan hirovit, a jedan Rob Whitby nekako je uspio okrenuti Veer 4G u minijaturna paperweight. Umjesto da ga koristite kao projektil s uma da njegov sigurnosni polog nestati, on je jedini preostali inteligentni stvar za učiniti: rascjep ga otvoriti, a koji uživaju u odbijaju ga epiduralnu. Nema video vjerojatno crijevo-iskrivljenje postupak, ali ima nevjerojatno detaljan prikaz teardown povezane u nastavku. Eye candy je samo jedan klik daleko, i da, donacija za zamjenu se bude prihvaćen. Pogreb datum, međutim, ostaje neodređena.

HP Veer dobiva uzidan, rastavljene nakon provjere 'donatora organa "okvir prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 14:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral Forum | izvor WebOS Unutarnji | Pošalji ovaj | Komentari

Prijevoz tablets na Computexu 2011 (Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/shuttle-tablets-at-computex-2011-hands-on/:
Computex 2011 brzo približava ovdje u Taipei, a danas Luci predstavio trio android-based tablets nadopuniti svoju flotu malih oblik faktor računala. 10-inčni (WXGA) N10CN12 i 9-inčni (XGA) N09CN01 modeli su oba temelje na NVIDIA Tegra 2 CPU uparen sa 1GB RAM-a, a cilj potrošača na tržištu. 8-inčni (SVGA) V08CT01 - ruggedized tablet za odgoj i obrazovanje - ima 800 MHz Texas Instruments Cortex A8 procesora i 512MB memorije. Cijena i dostupnost su još uvijek gore u zrak - ne čudi s obzirom Froyo -trčanje uređajima koje obrađuju još uvijek osjećao jako kao prototipovi. Bacite pogled na našu ruku na galeriji ispod i pritisnite pauzu za punu press release.

Nastaviti čitanje prijevoz tablets na Computexu 2011 (Hands-on)

Prijevoz tablets na Computexu 2011 (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 15:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Sljedeća faza Intelligent TV će vas promatrati

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MV-yKYkvCVA/The-Next-Phase-of-Intelligent-TVs-Will-Observe-You:
Anonimni čitatelj piše "Japan na temelju NHK Science & Technology Research Laboratories (STRL) je testiranje sučelje koje promatra TV gledatelja, određuje svoj interes i pruža informacije vezane uz TV program u skladu s načinom na koji su gledajući ga. UTAN (korisnik tehnologija pomoć navigacija) TV gledanja sučelje kao što je to zove, ima kamere montirane na TV-u koji fotografije gledatelja i procjenjuje gledatelja stupnjeva interesa, koncentracija, itd. iz okolnosti kao što su tko je gledanje TV sa koliko interesa. informacija obrađuje tablet računalo i preporučuje informacije prikazuje na gledatelja, to je moguće pokazati pojedinačne interese, kao i u slučaju da postoji više gledatelja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Droid X dobiva pravi Gingerbread ažuriranje, procurio graditi lebdi vanjska strana za nestrpljiv

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/droid-x-gets-genuine-gingerbread-update-leaked-build-floats-out/:
Još uvijek gnjavi s tim neslužbenim 2,3 update za svoje monstruozne relativno Droid X ? Dobra vijest, željan dabar, pravo na napomena , u dobroj vjeri Gingerbread ažuriranje je kotrljanje vanjska strana za odabir Droid X vlasnici ovog vikenda, a ako ste dovoljno sretan da biti uključeni u početni potopiti test, možete uzeti stvari u svoje ruke posjetom izvoru linkove ispod. Po običaju, mi bi oprez protiv priručnik instalirati za one koji nisu upoznati s procesom, osobito od mase treba ga primiti kao tjedan dana na krivotvori. Naravno, promjene su suptilni v2.3.3 (barem u odnosu na promjene koje se vide u skok iz Eclair do Froyo), ali hej - ažuriranje je ažurirati.

Droid X dobiva pravi Gingerbread ažuriranje, procurio graditi lebdi se za nestrpljivi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid-Life (1) , (2) , Android Središnja | Pošalji ovaj | Komentari

Što je Vaš College Major vrijedi?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j2CVwKvSakI/Whats-Your-College-Major-Worth:
Hugh Pickens piše piše: "Kronika visokom obrazovanju navodi da s nastavom raste, a slabe tržištu rada svatko čini se da raspravljaju o vrijednosti faksu stupanj, ali Anthony P. Carnevale, ravnatelj Sveučilišta Georgetown Centar za obrazovanje i radne snage, kaže da je riječ o diplomirao uopće ne čini puno smisla, jer je financijska isplata jako utječe ono što je taj stupanj u kojem faksu i da je iz. Po prvi put, znanstvenici su analizirali zarada se temelji na 171 koledža smjerova i razlike su markantnim: Za radnike čiji se najviši stupanj prvostupnika, medijan dohodak u rasponu od 29.000 dolara za savjetovanje-psihologija većim za 120.000 $ za naftu-inženjering većim, ali podataka je također otkrila zarade razlike unutar skupine sličnih smjerova unutar kategorije. poslovni smjerova, na primjer, poslovne ekonomije većim imala najveći medijan plaća, 75.000 dolara dok je poslovno-hotelski menadžment zaradio 50.000 dolara. Studija zaključuje da, iako postoji mnogo varijacija na zarade tijekom života, svi dodiplomski majora se isplati, čak i uzimajući u obzir troškove faksu i izgubljene zarade s vijek prednost u rasponu od 1,09 milijuna dolara za inženjering smjerova do 241.000 dolara za obrazovanje odsutnosti. 'dno crta je da uzimajući stupanj stvarima, ali ono što se stvari više ", (PDF) zaključuje Carnevale "Prošli tjedan smo doznali da je odustao od koledža može zaraditi 100.000 dolara start-up novac za svoje poslovanje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


(Osnivač Stories) reddit je Ohanian: Što natjecanja?

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PzAtJRtycng/:
Array

Aktivisti Uništiti Znanstveni GMO eksperiment

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L2ULpzsr4jc/Activists-Destroy-Scientific-GMO-Experiment:
Freggy piše: "U Belgiji, skupina aktivista koji sebe nazivaju polja oslobodilačkog pokreta je uništila polja koji je korišten za znanstveni pokus s genetski modificiranim krumpirom. Uprkos prisutnosti 60 policajaca zaštitu polja, aktivisti uspjeli čupanje biljke i prskanje insekticida nad njima, narušili eksperiment. Cilj istraživanja bio je ispitivanje krumpira biljaka koje su genetski modificirane da budu otporne na krumpirove palež. To je tužan dan za slobodu znanstvenog istraživanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


WiMAX 4G playbook najava izdao Google pretraživanje?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/wimax-playbook-4g-announcement-betrayed-by-google-search/:
Google Search za
Pa smo čekali za playbook nešto više od pakiranje WiFi stražnji svoje poduzeće-friendly glavu, a tamo je - vrsta. Pretraži Google za "Sprint playbook", a broj jedan (ne-sponzorirane), rezultat je stranica "uvođenjem BlackBerry 4G playbook tablet", što znači da su poduzeća u pravu na rasporedu za koje su obećale ljeto izdanje . Klikom na link samo ćete preusmjerava na početnu stranicu Sprint za sada i, nažalost, cijena i točan datum još uvijek brod bilo tko je pogodak. Tu je dovoljno detalja u potrazi isječku nam reći da je to i čitljiv i najava stranica je spreman otići, ipak - tako, WiMAX navijači, nadamo se da ćete kao QNX.

[Hvala, Josh]

WiMAX 4G playbook najava izdao Google pretraživanje? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 10:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Antares ATG-6 donosi Auto-Tune na gitaru, ne retroaktivno može spasiti Lil 'Wayne's SNL solo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:
Antares nije prva tvrtka za pružanje individualne kontrole u svakoj žica na gitari (hello, Roland!), ali je novo odijelo ATG-6 tehnologije uzima stvari jedan korak bliže da se prihvatljiva od strane mainstream. Umjesto prisiljavanja korisnici procesa odvojena niz signala putem vanjskog uređaja, ovaj ovdje izlaganje nastoji ugurati sve unutar tijela. U demo samo prošlosti pauze, Seymour Duncan HEX kurva se koriste, a dok je spojen preko MIDI kabel, to zasigurno nije MIDI gitara - koja strogo se koristi za kontrolu. Također je vrijedno istaknuti ključni citat iz Antares product manager Max Mobley - on je koristeći 99 dolara gitare ", s oko 40.000 dolara vrijedan tehnologije unutar nje", daje nam dojam da je ovo nigdje u blizini masovne komercijalizacije.

Umjesto da koristite auto-podesiti da potpuno uništi istinitost glazbe (i proizvesti jednu od najatraktivnijih smiješan Bud Light reklama do danas), te osi nadaju se da će osigurati legitiman gitarista s dodatkom funkcionalnosti, stvari kao što su besprijekorna intonacija i ojačala tonski fleksibilnost. Sustav je navodno sposoban za neprestano praćenje pitch svakog pojedinca niz kako bi se osiguralo da svaki riff i lizati je u skladu, ali to je dovoljno pametan da back off kada želite da ručno manipulirati stvari. Mi smo rekli da se objesiti uske za više detalja, ali za sada, mi bismo pozvati vas da imate pogled na trenutni napredak tvrtke (i brutalan flashback iz 2008) u nastavku.

Nastaviti čitanje Antares ATG-6 donosi auto-tune za gitaru, retroaktivno ne mogu spasiti Lil 'Wayne's SNL solo

Antares ATG-6 donosi auto-tune za gitaru, retroaktivno ne mogu spasiti Lil 'Wayne's SNL solo prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napravite digitalne glazbe | izvor Harmony Središnja (YouTube) , Antares | Pošalji ovaj | Komentari

BlackBerry 'Apollo' dobiva manhandled na kameru (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/blackberry-apollo-gets-manhandled-on-camera-video/:
To nije točno najuzbudljivijih uređaj u RIM-cjevovod, ali Curve "Apollo" je oblikovanje čvrste workhorse za BlackBerry. Još uvijek nenajavljeni smartphone popped up na Tinh te, s vijetnamskim tech prikazuje off neke čvrste ruke-na vrijeme s uređajem, stavljajući ga preko svojih koraka na video, a završava se zaista impresioniran s estetiku i brzinu hardvera. Prema mjestu novi Curve je 11mm debljine (nekoliko milimetara tanji od 8900 to je jukstaponirana s), omot 800Mhz Marvell Tavor CPU MG-1 procesor, i ima touch-neosjetljiv 480 x 360 zaslon. Snažan udarac da thumb touchpad, nakon pauze za video obilazak telefona, a zatim kopaju izvor link za više slika izbliza.

[Hvala, Anonimni]

Nastaviti čitanje BlackBerry 'Apollo' dobiva manhandled na kameru (video)

BlackBerry 'Apollo' dobiva manhandled na kameru (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 10:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tinh TE | Pošalji ovaj | Komentari

Njemačka će kraj nuklearne elektrane do 2022

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d766DT9CqAs/Germany-To-End-Nuclear-Power-By-2022:
dcollins piše "Njemačka je u ponedjeljak objavila planove da postane prvi glavni industrijalizirane moći zatvoriti sve svoje nuklearne elektrane u svjetlu katastrofe u Japanu, s-out faza trebala bi biti završena do 2022 ... Njemačka ima 17 nuklearna reaktora na njezinom teritoriju, osam koji su trenutno izvan električnu mrežu ... Već u petak, ministri okoliša iz svih 16 njemačkih regionalnih država je pozvao za privremeni poredak na sedam biljke da se stalni ... ponedjeljak odluka je učinkovito povratak na rasporedu je postavio prethodni socijaldemokrat-Green koalicijska vlada prije desetak godina. I to je humbling polukružno za Merkel, koji je krajem 2010 odlučio produžiti životni vijek u Njemačkoj 17 reaktora u prosjeku od 12 godine, koji bi zadržao ih je otvoren do sredine 2030. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ARM se nada da će ojačati stisak na prijenosnim računalima, uzeti 50 posto tržišta do 2015

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/arm-hopes-to-strengthen-grip-on-mobile-pcs-take-50-per-cent-of/:
Već smo čuli glasine da čip dizajner ARM je bio težak da biste dobili svoj ​​robu u Macbook Air. Iako ne možemo dodati ništa na tu određenu priču, mi imamo još jedan dokaz da je ARM nadilazi smartphone i tablets kako bi ciljane veće faktora forme. Tvrtka predsjednika, Tudor Brown, je upravo pojavio na Computexu izjaviti da ARM želi osvojiti "prijenosno računalo na tržištu", gdje je tvrtka trenutno ima samo 10 posto udjela. On je težio za 15 posto do kraja ove godine, a Intel-koji razdražuje 50 posto do 2015. "Mobile PC" je prilično dvosmislen kategoriju, ali mislim da je sigurno pretpostaviti je fokus na niskim i srednjim snage netbookova i ultraportables. Takvi uređaji potencijalno mogao pobjeći ARM-a predstojeći multi-core chips - kao možda quad-core zvijer iznutra NVIDIA um-puhanje Kal-El procesor, ili više udaljenih Cortex-A15 . Teško je zamisliti da te tablet-centric čips ikada natječući se s Intelovim vrh izvođača, ali četiri godine je silan dugo vremena u ovom poslu.

ARM se nada da će ojačati stisak na prijenosnim računalima, uzeti 50 posto tržišta do 2015 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 08:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PCWorld | Pošalji ovaj | Komentari

Mystery HTC Windows Phone sportska 12 megapiksela dobrote, RAW podrška

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/mystery-htc-windows-phone-sports-12-megapixel-goodness-raw-supp/:
Telefon kamere još uvijek ima načina da ide uhvatiti do Awesome sposobnosti vaših standardnih DSLR, ali slušalicu zarobljeni u slici gore sigurno bi bili na čelu u pravom smjeru. Međunarodni telefonski pregled superstar Eldar Murtazin popucali nekoliko snimke kao-a još neimenovanog HTC uređaja sa sustavom Windows Phone. To je sportski izgled vrlo sličan HTC trofej , iako je ovaj dragulj je sposoban za hvatanje slike u rezoluciji od 12 megapiksela - u usporedbi s Nokia N8 . Možemo reći iz Eldar's tweets i slike, međutim, da je otišao korak dalje dodavanjem podrške za slike u RAW formatu. Mi još uvijek čekamo da biste dobili više informacija o ovom uređaju, ali za sada vas pozivamo da uživate slike iznad i ispod.

Nastaviti čitanje Mystery HTC Windows Phone sportska 12 megapiksela dobrote, RAW podrška

Mystery HTC Windows Phone sportska 12 megapiksela dobrote, RAW podrška prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30 svibanj 2011 07:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Twitter (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

NFC-omogućen Angry Ptice Magic dobiva demoed, usuđuje da pronađete drugu C7 vlasnika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/nfc-enabled-angry-birds-magic-gets-demoed-dares-you-to-find-ano/:

Ok, pa možda to nije tako teško naći drugu Zemljana s C7 , ali budimo iskreni - pronalaženje nekoga s Nexus S je potpuno vjerojatno. Za sada, međutim, čini se kao da Angry Ptice Magic će biti rezerviran za navedene Nokia slušalice, i dok smo već čuli od svojih NFC-omogućen trikove, gledajući ga na djelu je još jedna stvar u cijelosti. Naše druženje tamo kod Netbook Vijesti uspjeli uloviti brzo demonstracija na konferenciji meego, i činilo da rade onako kako reklamiraju: dodirnite dva telefona zajedno, i pet novih razina su stekli. Učinite to s drugim C7, a vi ćete rezultat još hrpa nikad-prije-vidio kušnjama i nevoljama. Imati pogledati za sebe gore, neće ti?

NFC-omogućen Angry Ptice Magic dobiva demoed, usuđuje da pronađete drugu C7 vlasnik prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 08:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netbook Vijesti | Pošalji ovaj | Komentari