ponedjeljak, 31. siječnja 2011.

Totalno ispuhati big game! Super Bowl XLV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/totally-blow-out-the-big-game-super-bowl-xlv/:
To je potvrđeno, Super Bowl XLV neće biti prva s Full HD 3D emitiranja (bez varljivi 3D reklame ove godine bilo, možete staviti papir naočale dalje) unatoč motivima poluvremenu show by James Cameron's BFFs, Black Eyed Peas . Ipak, s obzirom na ono što se dogodilo zadnji put kad su pokušali 3D u kuću da Jerry Jones Izgrađen je vjerojatno najbolji. Ipak, samo zato što ne imati jedan od Cowboys stadion rekord razbijanje HD zaslonima trebali biste i dalje uživati u igri u stilu. U 2011 to znači da ide van samo ekran, zvukova i sjedala - mi ćemo vam reći kako je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Totalno ispuhati big game! Super Bowl XLV

Totalno ispuhati big game! Super Bowl XLV prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 17:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kaspersky koda u Wild

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pN4LA2gFRa0/Kaspersky-Source-Code-In-the-Wild:
Mvar piše "izvorni kod starijih verzija 'Kaspersky Internet Sigurnost" je dostavljena na internetu. kôd je nastao krajem 2007 i bio je vjerojatno ukraden početkom 2008. Imena sadržan u izvorišnoj pokazuju da je ukradeno kod je vjerojatno beta verziju 2008 programski paket -. tekući puštanje je Kaspersky Internet Security 2011 Prema ruskom jeziku izvješće CNews (Google prijevod), kod je kopiran od strane nezadovoljnih bivši zaposlenik lopov navodno je pokušavao prodati. kod na crnom tržištu za neko vrijeme, i Kaspersky kaže da kod arhive već se pojavio u raznim privatnim forumima u studenom prošle godine. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA-Održivost Building, vlade najzelenijih zgrada, otvaranje u Kaliforniji ove godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/nasas-sustainability-building-the-governments-greenest-buildi/:
Vi svibanj ili svibanj ne čuo za NASA je projekt za izgradnju održivog savezne najviše zgrade u Moffett, Kalifornija. Projekt je započeo oko prije dvije godine, te će navodno biti završena ovog svibnja. Eksperimentalni, zemaljski 'svemirske stanice' koštati 20,6 milijuna dolara za izgradnju, a obuhvaća 50.000 četvornih metara radnog prostora na dvije etaže. Zgrada također uključuje stropni zračeći paneli, grijanje ploče na zidovima, i blistava betonski podovi. Kada je završio, održivost baze koristit će 90 posto manje pitke vode od obične uredske zgrade iste veličine, a to će biti u stanju stvoriti 22 posto više energije.

NASA-Održivost Building, vlade najzelenijih zgrada, otvaranje u Kaliforniji ove godine prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 16:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fast Company | Pošalji ovaj | Komentari

<em>SnowWorld</em> VR Igra smanjuje bol za snimanje bolesnika

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnOSMCrw_BA/emSnowWorldem-VR-Game-Reduces-Pain-For-Burn-Patients:
Bonker piše "Beeb je vijest o jednostavnom virtualne stvarnosti igre se koriste tijekom tretmana i rehabilitacije bolesnika s opeklinama. Igrači koji sudjeluju u brzom grudva snijega borbe s pingvinima i snjegovića izvješće osjećaj manje boli. SnowWorld je razvio profesor Hunter Hoffman i Profesor David Patterson na University of Washington Harborview Burn Center u Seattleu. Hoffman je rekao, "jer ljudi su toliko vizualno dominantan, gdje god ste u potrazi obično to je gdje vam je pažnja usmjerena. (Za bolesnike) tijekom rane skrbi, kad si dobivanje njihove zavoji promijenilo, oni traže na tim različitim alatima koji se koriste medicinske sestre da ih liječiti, i samo gleda na one predmete što ih čini uznemiren. Počinju povezati objekte u sobi s visokim boli, tako da možete zamisliti da je dan nakon dan počnu razvijati psihološke povezanosti između tretmana soba i bol, pojačava koliko boli su iskustva. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/zmps-city-simulator-experiment-takes-the-driver-out-of-the-car/:
ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video)
ZMP je učinio neke velike stvari u prošlosti - dobro, osim možda Miuro , spušten iPod dock koji osigurava vaše PMP će uvijek biti samo izvan dohvata. U posljednje vrijeme tvrtka je s naglaskom na self-vožnje automobila poput RoboCar MeV , i dok je ovaj mali jednom zasigurno nema vozača, da vozač nije zapravo u automobilu. To je potencijal kolnik revolucije. Zamislite da ste u mogućnosti sudjelovati u jutarnju mijenjati iz sigurnosti vlastitog doma! Upravo sada to je samo mali RC auto (nije za razliku od Malte Jehmlich je TelePresence Wipeout iz prošle godine) koji se upravljao po tome što izgleda kao Logitech Driving Force GT , što nam nadu da će sljedeći Gran Turismo nudi modu baš kao što je ovaj - minus oglavlje .

Nastaviti čitanje ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video)

ZMP se Grada Simulator Experiment uzima vozača iz automobila, drži kacigu samo u slučaju (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor zeromomentpoint (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

PlentyofFish Hacked, osnivač E-mailovi Hacker&#39;s Mom

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/15IMlYwgQgg/PlentyofFish-Hacked-Founder-Emails-Hackers-Mom:
hellkyng piše "online dating site PlentyofFish bio sjeckan, i navodno 30 milijuna klijenata zapisi su bili ukradeni. site je osnivač, Markus Frind, krivi sigurnosni istraživač koji je otkrio ranjivost i novinar koji je potvrdio pitanje." Istraživač koji je izvijestio ranjivost je Chris Russo, jedan od dečki koji sjeckan Pirate Bay prošle godine. On je objasnio svoju stranu priče, kao dobro. G. Frind kaže da trag dolje Russo's Facebook stranicu e-poštom i njegova mama.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pantech je UML290 LTE modem za Verizon dobiva službenu potporu Mac

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/pantechs-uml290-lte-modem-for-verizon-gets-official-mac-support/:
Iako je prethodili je korisna hack , Pantech UML290 USB modem - jedan od samo dva uređaja pokrenula dosad za Verizon's LTE mreža - konačno je blagoslovio s Mac OS službeni vozač. Što to znači? Pa, tehnički, to znači da je ovo prvi put Mac korisnici su dobivanje bilo LTE ljubavi u SAD-u bilo - iako je s tom Samsung-sourced mobilne Hotspot na horizontu, USB modema može biti tvrd prodaju u ovom trenutku. Na svijetle napomenu, dostupnost vozača danas znači da Verizon pobijediti vlastitu procjenu od veljače; UML290 je kolega iz LG, VL600, Windows je još uvijek samo, iako smo zamisliti da će biti udaranje uskoro kao dobro.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Pantech je UML290 LTE modem za Verizon dobiva službeni Mac podršku prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 14:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

Asteroid jednom vidimo kao opasne nudi priliku za zatvoriti studija

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RWFS47V9SNc/Asteroid-Once-Seen-As-Dangerous-Offers-Chance-For-Close-Study:
RedEaredSlider piše "asteroid koji je nekad bio vidio kao opasnost za Zemlju uskoro može pružiti jednom-u-stoljeća priliku da se bliski pogled na jedan -. I saznajte više o onima koji su stvarno opasnost asteroid zove Apophis. To je u blizini Zemlje asteroid koji se zove tip chondrite, u suštini šljunčana tijelo koje ima visoku silikata sadržaj i nekoliko metala. To je oko 330 metara preko, i to zbog proći Zemlju u 2029. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Droid Bionic pojavljuje na Amazonu sa $ 150 cijena krpa, brzo nestaje opet

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/droid-bionic-appears-on-amazon-with-150-price-tag-quickly-disa/:
Nešto ozbiljno će se na preko na Amazon's Wireless dućan gdje Droid Bionic , Verizon braća i AT & T-Atrix 4G, danas je bio viđen na popisu za prodaju uz cijenu 149,99 dolara. To odgovara ubirati Amazon pitao za Atrix prošlog tjedna (prije odmah yanking stranica) i čini se da potvrditi da je 150 $ cijena je točka prima neki iskreni obzir za ove 4G opremljene slušalice. Bionic stranici je sada također nestao u eter, ali sjećanje na njegov sladak obećanje ostaje.

[Hvala, techcruncher]

Droid Bionic pojavljuje na Amazonu sa $ 150 cijena krpa, brzo nestaje opet prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 13:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Phandroid | izvor Droid-Life | Pošalji ovaj | Komentari

Pojam Ink kašnjenja nekih Adam pošiljke do 14. veljače zbog zaslon osjetljiv na dodir oštećen u tranzitu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/notion-ink-delays-some-adam-shipments-to-february-14th-due-to-to/:
Growing Pains da mala tvrtka koja se bavi velika potražnja su ugrizao Pojam Ink opet , kao i tvrtka je morala dijeliti razočaravajuće e-mail kako bi neki Adam kupcima informirajući ih o njihovu dostavu je odgođeno do 14. veljače. Krivac u ovom slučaju tužno je pošiljka oštećenih zaslon osjetljiv na dodir, koji tvrtka glavni Rohan Shravan procjene će utjecati na nešto više od pet posto svih narudžbi. Touchscreen dobavljač Sintek je obećao da će raditi kroz Kineska nova godina napuniti taj stok, pa se nadamo čekić natrag na Valentinovo će biti posljednje, naizgled dolikuje, jedan za Adama.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Pojam Ink kašnjenja nekih Adam pošiljke do 14. veljače zbog zaslon osjetljiv na dodir oštećen u tranzitu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 13:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pojam tinte | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung Galaxy kaže Tab prodaje potrošači zapravo je prilično mali &#39;

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
Kada je tableta prodaje nije zapravo tableta prodaje? Kada je galaksija Tab , očito. Kao što je Wall Street Journal izvješća, te dva milijuna galaksija Kartice da je Samsung je izvijestila da je "prodao" u četvrtom tromjesečju prošle godine bili očito ne stvarne prodaje za potrošače, nego jednostavno prodaje distributerima (što je sasvim druga stvar). Čak i više iznenađujuće, Samsung je Lee Young-Hee dodatno objasnio o plaćama poziv u petak da je takozvani "proda-out" prodaju kupcima su zapravo "prilično male", ali ona ne bi osigurati određeni broj. Nešto zbunjujuće, međutim, ona je također kasnije primijetiti da, iako "sell-out je bio ne tako brzo kao što smo i očekivali", Samsung još uvijek vjeruje da prodaja potrošačima bili "sasvim OK", te da je "vrlo optimistična" oko 2011.

Samsung Galaxy kaže Tab prodaje potrošači zapravo je prilično malo ' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 00:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Sony želi staviti svoju igru sprema u oblak

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5n4Vy3LPA-k/Sony-Wants-To-Put-Your-Game-Saves-In-the-Cloud:
itwbennett piše "Sony može biti planira imati tri platforme (Android uređaja, NGP, PS3) trčanje Playstation Suite sadržaja i trebaju pristup istoj spremljene podatke pohranjene u oblaku, kaže bloger Peter Smith. Na prošlotjednom Playstation sastanak, Hideo igre developer Kojima je kazao kako njegova 'san' bio je ponuditi istu igru na PS3 i novi Playstation Portable s sprema u oblaku. Ako Kotaku ima pravo, da san svibanj se dolazi u firmware inačici 3.6. Također, u intervjuu s Engadget, Sony Jack Tretton prvi rekao da je Playstation Suite igre će raditi na PS3. On je tada povukao da je komentar, ali to zvuči puno poput Sony jednostavno nije spreman za razgovor službeno o planovima donijeti Suite sadržaja na PS3, kaže Smith. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola teases Xoom Super Bowl oglasa: &#39;2011 izgleda puno poput 1984 &#39;

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/motorola-teases-super-bowl-ad-2011-looks-a-lot-like-1984/:
Moto nije shying daleko od jabuka jabs ove godine, i to je dobio još jednu u spremištu za Super Bowl ovaj tjedan sa komercijalnih koji će rugati se na Cupertinu u 1984 Macintosh oglas, možda i najpoznatija Super Bowl mjesto svih vrijeme. U njemu, tvrtka tvrdi da je "2011 izgleda puno poput 1984" sa "jednom tijelu, jedan dizajn, jedan od načina na posao", a prikazuje planetu Zemlju nosi par sjajnih bijelih iPod / iPhone pupoljci. Boom, ovdje dolazi novi planet - crvena, plinoviti jedan s "M" logo na to - da svodnika hrpa divljih značajke ćemo se gledajući u Xoom kao dual-core procesor, nadogradivi 4G, i Saće out of the box. Na kraju, Moto kaže "da je vrijeme da živi slobodan život." Mi bi smo voljeli da su vidjeli Motorola slijediti format bliže da 1984 komercijalnih, ali to je prilično dobro igrao udarac ipak - i to je zamislivo da je to samo teaser za stvarni oglas koja će zrak sljedećeg vikenda. Slijedite break za check it out.

Nastaviti čitanje Motorola teases Xoom Super Bowl oglasa: '2011 izgleda puno poput 1984 '

Motorola teases Xoom Super Bowl oglasa: '2011 izgleda puno kao 1984 ' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 00:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Uvodnik: Uspon notbook, pad netbook

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/editorial-the-rise-of-the-notbook-the-fall-of-the-netbook/:

Notbook (n.) - pristupačne ultraportable laptop, obično s 11,6-inčni ili 12-inčni zaslon koji nije netbook. To je omot više snage nego netbook (tj. mogu podnijeti 1080p video i flash u fullscreen) i daje ugodniji izbrojiv iskustvo od tipičnih, 10-inčni premalu snagu, skupljen Atom-temeljen laptop. Većina nemaju optičke pogone, ali ne traju više od pet sati na naplatu. Za razliku od skupi ultraportable laptopa, notbooks su više pristupačne i početi na oko 400 dolara.
Oko šest mjeseci, 11,6-inčni Dell Inspiron M101z stigao na mom pragu za pregled. AMD Neo-powered sustav izgledao kao malo uvećanu netbook , ali u brifingu s Dell, product menadžera armirano dosta puta da je sustav bio apsolutno "nije netbook." Ne mogu se sjetiti svoje točne riječi, ali on je kristalno jasno - $ 449 Inspiron M101z bio toliko moćniji od Intel Atom netbook da bi to mogao biti jedan primarni stroj. Očito, počeo sam poziv te vrste laptopa "notbooks", a tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, sve više i više njih počeli iskakanje gore. Neki od njih su upareni sa Atom NVIDIA Ion GPU (npr. Eee PC-1215N ), dok drugi koriste AMD Neo čip i više nedavno AMD-ov novi Fusion Zacate APU. (Intelovim Core ULV-powered sustavi su iskreno preskupo da se smatra da u ovoj kategoriji, iako su neki Pentium / Core 2 Duo sustava, kao što poput Acer Timeline X1810T , mogao kvalificirati.)

Uh, pa što? Tu je novi usjev moćniji, pristupačne, a vrlo pokretne prijenosna računala - što je velika stvar? Pa, dok mnogi misle tablete su ono što će u konačnici smanjiti na netbook tržištu dolje na veličinu, to je notbooks da će ozbiljno pogoditi Atom-based liliputanac prijenosna računala od danas gdje je to stvarno boli. Nemojte me krivo shvatiti, ARM-powered tablete poput ipad i Motorola Xoom će utjecaj netbook prodaje u velikom način, previše (ispitati kritički, oni već imaju !), ali Mark moje riječi, notbooks ili pristupačne ultraportables će se primjetno komad i netbook i laptop mainstream tržištu. Tu je napokon klasi prijenosnih računala koje pružaju sjajan balans između primarnih i mobilno računalstvo, bez razbijanje banke. Mislim da sam luda? Hit break shvatiti što sam pričaju.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Uspon notbook, pad netbook

Uvodnik: Uspon notbook, pad netbook prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sandy Bridge Chipset Pošiljke obustaviti zbog Bug

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WkeeukSLEw8/Sandy-Bridge-Chipset-Shipments-Halted-Due-To-Bug:
J. Dzhugashvili piše: "Rani usvajaju nova Intelova procesora Sandy Bridge, biti na oprezu. Intel je otkrio grešku u 6-serije čipseta koji prate nove procesore. Nedostatak uzrokuje Serial ATA izvedbe na" degradirati kroz vrijeme "u" nekim slučajevima. "Iako je Intel tvrdi" relativno malo "kupci su pogođeni, to je prestao pošiljke ovih čipseta i počeo izrađivati revidirana verzija silicija, koji neće biti spreman do kraja veljače. Intel očekuje da će izgubiti 300 milijuna dolara prihoda zbog problem, a to je pripremaju za popravak i zamjenu troškovi 700 milijuna dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel ukratko pokazuje off Medfield-baziran smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/31/intel-briefly-shows-off-medfield-based-smartphone/:
Intel je obećao put natrag u 2009 da ćemo biti viđenje Medfield -based pametne telefone u 2011, i to izgleda kao oni sada imati stečen jedan korak bliže stvarnosti. Iako ima na žalost nekoliko detalja da bi imao, to je očito Medfield-baziran smartphone neke vrste u ruke Intelov Anand Chandrasekher gore, koji je očito pokazao off telefon (eventualno prototip) uvijek je tako kratko na tvrtke prodaja i marketing konferencije zadnji tjedan dana. Mogao je biti znak stvari koje dolaze na MWC sljedeći mjesec? Možda, možda ne, ali mi ćemo biti tu da saznati.

Intel ukratko pokazuje off Medfield-baziran smartphone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 31 siječanj 2011 11:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Maemo.org | Pošalji ovaj | Komentari

Jesu li kineski vojnu uporabu Top Gun snimak?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SqJuOOL4ze4/Did-the-Chinese-Military-Use-Top-Gun-Footage:
heidaro piše "'Kao dio svog nastavku proširenja, ima Narodne oslobodilačke vojske prijavljeni Guska i Maverick? kineski blogeri optužuju CCTV državnoj televiziji korištenja re-naumi snimke iz 1986 film Top Gun za priču na nedavnom Air Force bušilica . ' Je li to samo meni ili su komunistički naroda vrlo vješt posramljujući sebe? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.