nedjelja, 12. prosinca 2010.

NASA Solar Sail Lost In Space

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7A4MNYcHKJo/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Prema Spaceflight odmah:" NASA nije čuo iz eksperimentalnog NanoSail-D minijaturni solarna jedra u gotovo tjedan dana, što je navelo dužnosnike da se čuditi ako obrt zapravo razmještenih od većih majka satelitska unatoč početnim indikacijama je kao izbačen dizajniran . ' NanoSail-D proljeće-izbacivanje je naznačeno u 1:31 EST u ponedjeljak, što dovodi do predvidio oslobađanje letjelica je jedro membrane oko 01:30 EST u četvrtak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Toshibin novi naočale bez 3D prikaz nagiba slike (i kutova gledanja) svoj način (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (čitaj: bez naočala) 3DTVs zvuk kao i sve bijes, ali je uska zona iz koje možete udobno mogu vidjeti svoje slike imaju ih sumnjive prijedlog. To nije zaustavljanje Toshiba Mobile Display, međutim, koja je nedavno došao gore sa roman ideja za self-podešavanje zaslona. By držati šest osi Akcelerometar u ovom 12,1-inčni škriljevac, tvrtka može nagnuti tableta je kut gledanja kao tableta sama po sebi je nagnuta, ostavljajući gledatelja učinkovito pogledati oko 3D objekata na ekranu, pomoću softverskih algoritama umjesto fancy objektiv-i- kamera skupštine da Microsoft je bio prototipova . Toshiba brojkama to ćete napraviti senzaciju s e-tailers - jer tko ne želi igrati s potencijalnim kupnju u 3D prostor? - Ali uglavnom je riječ gore tech kao način da se proširiti ograničenu 3D kutova gledanja ove vrste zaslona. No, dovoljno blebetati: uvjerite se nakon pauze.

Nastaviti čitanje Toshibin novi naočale bez 3D prikaz nagiba slike (i kutova gledanja) svoj način (video)

Toshibin novi naočale bez 3D prikaz nagiba slike (i kutova gledanja) svoj put (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12. prosinac 2010 16:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo TV | Pošalji ovaj | Komentari

Dijabetička Muškarci svibanj biti u mogućnosti da rastu njihove vlastite proizvodnje inzulina stanice

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F02hX4qH3jo/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Muškarci s dijabetesom tipa 1 može biti u mogućnosti da rastu njihove vlastite inzulin-stanice koje proizvode iz tkiva testisa, kažu Georgetown University Medical Center (GUMC) istraživača koji su predstavili svoje nalaze i danas u American Society of Cell Biology 50. godišnjem sastanku u Philadelphiji. Njihova laboratorijska i životinjskih studija je dokaz o načelu da su ljudska spermatogonial matičnih stanica (SSCs) izvađen iz tkiva testisa može pretvoriti u inzulin-beta luče otočić ćelija se normalno nalaze u gušterači. I znanstvenici kažu kako su postigli taj podvig, bez korištenja bilo je extra gena sada zaposlen u većini laboratorija za uključivanje odraslih matičnih stanica u tkivo od izbora ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




SpaceX Dragon's Secret nosivost otkrio: Le Brouere sir (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/spacex-dragons-secret-payload-revealed-le-brouere-cheese-vide/:
To izgleda kao Air Force nije jedina organizacija sa svojim tajnama. Iako mi još uvijek ne znamo točan priroda testiranja X-37B prostor avion doživio tijekom sedam mjeseci u orbiti, naučili smo što je, točno, SpaceX Zmaj je imao tijekom svoje vrijeme provedeno u nisko-Zemljinoj orbiti. That's right: kolo Le Brouere, francuski varijanta Švicarske Gruyere, tvrdi žuti sir od kravljeg mlijeka. To je također referencu na skeč Monty Python - ali vjerojatno je znao da već. Vidjeli ste lansirati , pa kako o checking out crtež da se tako zabavlja Elon Musk ? Pa, vi ste u sreću - to je nakon pauze.

Nastaviti čitanje SpaceX Dragon's Secret nosivost otkrio: Le Brouere sir (video)

SpaceX Dragon's Secret nosivost otkrio: Le Brouere sir (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. prosinac 2010 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Registracija | Pošalji ovaj | Komentari

Next Generation algoritama Inspirirani mravi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/erd3WgYwFV0/story01.htm:
letsurock piše "Ant sposobnost pronaći najkraći put kroz labirint u sat i pronaći drugi najkraći put, kada je prvi put bio zapriječen je inspiriran istraživači stvaranju algoritama za budućnost iz članka:". Pronalaženje najučinkovitiji put kroz zauzet mreža je zajednički izazov s kojima se suočavaju isporuke vozača, telefon usmjerivači i inženjeri da se riješe ti problemi optimizacije koristeći softver, računalni znanstvenici često su tražili inspiraciju iz mrav kolonija u prirodi -. stvaranje algoritmi koji simuliraju ponašanje mrava koji su pronašli najučinkovitiji ruta iz njihovih gnijezda do izvora hrane prateći jedni druge hlapljive feromona staza. najrasprostranjeniji od ovih mrava-nadahnut algoritama je poznat kao Ant kolonija Optimizacija (ACO). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Žena koja je odluka Vaša privatnost njezine poslovne

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEIuMzuM5is/story01.htm:
davecb piše: "Žena koja suočen dolje Facebook i bio dissed po Silicijske doline poslovne dječaka kao" staromodna psovati 'je stvarno jedan od ranih zalaže za korištenje interneta za pristup informacijama, i otvoriti vlade. globus i Mail je intervju s Jennifer Stoddart, privatnost povjerenik Kanade, koji je otišao protiv Facebook za sve nas, te ih je natrag dolje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Speakal's Cool iPig eksplozija iPod melodija s pomoćnim badassitude

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/speakals-cool-ipig-blasts-ipod-tunes-with-extra-badassitude/:
Morate ići na velike duljine ovih dana da razlikujete svoj iPod dock sa prepunim horda , ali to je upravo ono što Speakal učinio ovdje. Za stanje očito, to je svinja , nosi sunčane naočale, i ispunjen sa stereo komponenti. Zvijer ima četiri-W stereo drivere za oči, down-plamena 15 W subwoofer u trbuhu, kontrole u gubica, luka i rep u regiji. Tu je također unutarnje litij ion baterija dobra za do osam Nesmetano sati na naplatu. Nismo sigurni što bi posjedovati da kupite svinja, a osobito za svoje 150 dolara početne cijene, ali to može biti samo predmet ste u potrazi za kako bi se poduprle svoj ekscentrične reputacije ... ili odbiti posebno annoyed peradi.

Speakal's Cool iPig eksplozija iPod melodija s dodatnim badassitude prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12 pro 2010 00:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor Speakal | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft traži 1-Click (er) Patent

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xrOVRn4ZQzc/story01.htm:
theodp piše: "Pod pretpostavkom da stvari idu patent reformator Microsoft način odgovaranja višestruki izbor, true / false, odnosno da / ne pitanja u učionici uskoro bi mogao predstavljati povrede patenta. Microsoft je samo objavio patentne prijave za Adaptive clicker Tehnika opisuje kako je 'više različiti tipovi od clickers 'mogu koristiti studenti odgovoriti na pitanja postavljena od strane nastavnika. interakcije koje pruža svojim' izum ', objašnjava Microsoft,' povećava pažnju i potiče učenje. " Microsoft Interaktivna učionica dodatak za Office (video) pruža biračkih značajke koje omogućuju studentima da 'odgovor i odgovoriti kroz njihove pojedinačne OneNote bilježnica, ručni clickers, ili računala, a rezultati prikazuju u [PowerPoint] prezentacije. " Dakle, nije Bill Gates spomenuti da Oprah da obrazovanje revolucija će biti patentiran? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Svijet je najmanji baterija koristi jedan nanowire, biljne prehrane virus mogao poboljšati Li-ion ćelije desetostruk

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/12/worlds-smallest-battery-uses-a-single-nanowire-plant-eating-vi/:
Kada je riječ o izgradnji bolje baterije, elektrode zgrada s većom površinom je ključ, a znanstvenici su u potrazi za egzotične metode za privlačenje sitnih čestica što im je potrebno. Već smo vidjeli grafena i ugljikove nanocjevčice upiti onih elektrona, ali Sveučilištu Maryland ima drugu ideju - oni koriste duhan virus mozaika (TMV) da biste stvorili koristiti obrascima nanorods na površini postojećeg metalnim elektrodama. Modificiranjem klice i ostavljajući ga učiniti svojim stvar, onda premaz površine s vodljivi film, oni generira deset puta energetski kapacitet od standardne litij-ionske baterije, dok istovremeno pružanje gadan bug inertne.

U međuvremenu, Centar za integrirano nanotehnologije (CINT) u Sandia laboratorijima bio više znatiželjan kako te male troškove stvarno rade bez zbunjujući šumu od drveća, da tako kažemo, tako da tim znanstvenika skup o izgradnji svijetu najmanji baterije. Koristeći jedan nanowire kositra dioksid kao anoda, komad litij kobalt dioksid kao katoda, a cijevi neka tekućina elektrolit u sredini, oni su mikroskopski video postupak punjenja. Pogledajte ga u svim svojim sivim, goopy slavu odmah nakon prekida.

Nastaviti čitanje svijetu najmanji baterija koristi jedan nanowire, biljne prehrane virus mogao poboljšati Li-ion ćelije desetostruk

Svijet je najmanji baterija koristi jedan nanowire, biljne prehrane virus mogao poboljšati Li-ion ćelije deseterostruko prvobitno pojavio na Engadget na ned, 12 pro 2010 10:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor PhysOrg , EurekaAlert | Pošalji ovaj | Komentari

Kada Računala Go Wrong

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GfN9mYaXu9k/story01.htm:
Barence piše "PC Pro je Stewart Mitchell je ucrtana u svijetu deset većine razoran računalo penis-up prozora. Oni su Rusi 'krađu softvera koji je rezultirao u plinovod eksplodirao, Mars Orbiter koji je nestao, jer programeri dobio svoje imperijalne i metrika mjerenja mješoviti gore, sovjetski sustav za rano upozoravanje koji zbunjeni sunce za rakete i gotovo izazvalo III svjetskog rata, uz mjeru Windows protiv piratstva, koja je rezultirala u milijunima legitimnih kupaca da branded softvera lopovi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.