utorak, 26. srpnja 2011.

Glavni NSA Odvjetnik naznake da NSA svibanj biti praćenje američkih građana

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bASOY1ab5M0/Chief-NSA-Lawyer-Hints-That-NSA-May-Be-Tracking-US-Citizens:
itwbennett piše "Odgovarajući na pitanja iz Senata Odaberite Odbora za obavještajne jučer, Matej Olsen, NSA je generalni konzul, rekao da je NSA 'svibanj', pod 'određenim okolnostima' imati ovlasti za praćenje američkih građana od strane presreće podatke o lokaciji iz mobitela , ali to je "vrlo komplicirano." 'Nema potrebe za panikom, ili početi shopping za aluminijske folije pokrivala za glavu ", kaže bloger Kevin Fogarty, ali jasno NSA je razmišljanje o tome dovoljno" da je Agencija glavni odvjetnik bio u mogućnosti govoriti inteligentno o tome iz rukava, a intervjue za različite posao. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kineska vlada kako bi pratili korisnicima besplatni WiFi, mala poduzeća reagiraju s pružateljima cutoffs

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:
Misao Google je planina veličine stog svoje izbliza i osobni online navike? Razmislite ponovno, jer je sveprisutna pretraživanje kralj sve-vidi oči su ništa u usporedbi s kineske vlade , koja je nedavno donijela strože propise za identifikaciju besplatni WiFi korisnicima. Vlada izdala softver za praćenje će koštati kafićima i restoranima je meta 3.100 $, stavljajući malih poduzetnika u sticky situaciji - platiti, ili pričepiti dolje besplatno surfanje. Neformalna anketa koje je proveo New York Times pronađen niti jedan vlasnik voljan pokloniti Republike Hrvatske, pritisak, navodeći out-of-džep troškova i mali broj stvarnih korisnika. To je moguće premjestiti na stezaljke dolje na anonimni pregledavanja bio potaknut nedavnim mladih-zagrli, društveno umrežavanje -podlogom ustanaka, poput one u Kairu ranije ove godine. Čini se rupu u Kini neto Politika upravljanja omogućuje "laptop i ipad-posjedovanje fakultetima studenti i iseljenici" - vrlo istoj skupini iza nedavne pobune - da ide online neotkriven. Ostaje da se vidi ako Komunističke partije, učinit će ovu novu mjeru široko rasprostranjena, ili samo ograničiti na središnjem Pekingu. Za njihovu dobrobit, mi odjek jednog vlasnika nadu da će "službeni žar [će] ... uskoro umrijeti dolje."

Kineska vlada kako bi pratili korisnicima besplatni WiFi, mala poduzeća reagirati uslugu cutoffs prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 16:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji | Komentari

Električni Airplane dolazi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3ORHwmV4T8/The-Electric-Airplane-Is-Coming:
Anonimni čitatelj piše: "električni automobil je tako jučer,.. Električne zrakoplova dolaze baterije električni pogon ultralight zrakoplova je leti za prošlu godinu niza hibridni motor jedrilica i koncept za sve-električni, 50-sjedalo putnički zrakoplov uvedene su na sajmu Paris Air ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft znakove off na Windows Phone "Mango" RTM graditi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/microsoft-signs-off-on-windows-phone-mango-rtm-build/:
Mi još uvijek nemamo datum izlaska više specifičnih od "ove jeseni", ali Microsoft je objavio prilično velika prekretnica za Windows Phone " Mango "danas. To je samo potpisan off na uvođenje u proizvodnju (ili RTM) graditi operativnog sustava, koji sada ostavlja stvari u rukama slušalice odluka i prijevoznika, dok je Microsoft kaže da će okrenuti svoj fokus na ažuriranja. Još uvijek niste sigurni što je ažuriranje je u trgovini? Naša opsežna pregled je isto tako zgodan kao i uvijek.

Microsoft znakove off na Windows Phone "Mango" RTM graditi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 15:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Phone blog | Pošalji | Komentari

Microsoft Klađenje na Bing za mobilno pretraživanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pS4QBG7Ldno/Microsoft-Betting-on-Bing-for-Mobile-Search:
msmoriarty piše "Bing je još novaca za Microsoft gubitnik, i poziva za tvrtku da ga prodati raste. No, prema dugo vremena Microsoft Stražar Mary-Jo Foley, damping Bing je samo ne idući u dogoditi." Dok svijet vidi Bing kao daleku broj 2 tražilice, Microsoft je od mesinga i grah brojila vidjeti Bing kao reusable komponente i imovine koji će biti ugrađen u sve više i više proizvoda. Oni koji misle da će Microsoft Bing odbaciti ili ga prodati najboljem ponuđaču su mrtvi krivu - to se neće dogoditi sada ili u skorije vrijeme ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dijeljenje Elektronski Sheme

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J8dk7-Hfbm8/Sharing-Electronic-Schematics:
derGoldstein piše sa pohvala u čine oko sklop Bee. Iz članka: ". CircuitBee je kao što je YouTube za vaše krug Sheme možete uploadati svoj orao schematics ili Kicad smo škripanje brojeve i stvoriti on-line ugradi verzija shematski."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


X-zrake do zvijezda pretvara u liječenju raka

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IWqW00tG-Sk/X-rays-For-Stargazing-Turn-Into-Cancer-Treatment:
derGoldstein piše "Otkriće objavio zanimljivu priču o tome kako X-zrake koji se koriste astronomi za određivanje različitih kemijskih obilju unutar zvijezde mogu se koristiti za učinkovitiji zračenja: 'zračenja je grubo sredstvo u najboljem slučaju, budući da uništava okolnih zdravih stanica, kao i tumora. Mnogo istraživanja u tijeku je za ciljane metode za smanjenje kolateralne štete i napada samo stanice raka, uključujući i ulaganje nanočestica unutar tumora ... Nahar i Pradham predvidjeti prototip uređaja kadro x-zraka na ključ frekvencija za pokretanje poplavu niske energije elektrona u platine i zlata, na temelju njihove kompjutorske simulacije. Gold ili Platinum nanočestica bi skupiti, naravno, u kanceroznih tumora u tijelu, a mogu onda biti zapped s usmjeren snop x-zraka. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kina Mandati Wi-Fi Hotspot praćenje prometa

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AGpZWeZXKIY/China-Mandates-Wi-Fi-Hotspot-Traffic-Monitoring:
hypnosec piše s članak na pooštravanje cenzuru u Kini. Iz članka: "Dužnosnici u Kini upozorio tvrtke u glavnom gradu instalirati tehnologiju web-nadzora za praćenje njihove prometa ili oni svibanj morati suočiti težina novčanom kaznom ili zatvaranja ... Čini se da je korak intenziviranje web cenzure u toj zemlji ima. lijevo tvrtke bez drugog izbora nego da se zaustavi pružanju usluga WiFi .. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Crowdsourcing Drevni egipatski Scrolls

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tLfxSYtyu_U/Crowdsourcing-Ancient-Egyptian-Scrolls:
Anonimni čitatelj piše: "Dons na Sveučilištu Oxford je na BBC Radio 4 'Danas' Program jutros molba za pomoć slušateljima da prepisati iskopana drevnih egipatskih tekstova i svitke putem svoje web stranice. Posjetitelja na site se traži kako bi se slagala-up slova na skenirani dijelovi papirus s on-screen grčkim slovima. Na taj način, oni mogu pomoći otkriti neke amazing dokumenata koji drevni Egipćani posljednje čitanje. I vi možete postati papyrologist! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Trgovina Google +1 "Voli" kao tvrtke

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dpFSNcmtx-w/Trade-of-Google1-Likes-as-a-Business:
siliconbits piše: "Prodaja Google +1" voli "postupno postaje prilično unosan posao, uz pomoć jeftine radne snage i sve pada pristup internetu diljem svijeta, taj trend nije za razliku od ono što smo vidjeli ranije s Twitter i Digg tijekom dana osim što je to više rasprostranjenog implikacija za SEO i mogao okrenuti usponu umrežavanje socijalnih usluga u masivne glavobolja za Google koliko pokušati igra sustavu Google 1 prodaje web stranice kao što Googleplus1supply, buygoogleplus1 ili Blackcatseo imaju ošišan tijekom posljednjih nekoliko mjeseci -. među tako mnoge druge web stranice - s jedinim ciljem prodaje Google +1 "voli", izdavačima i poduzeća ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Uspon polimorfne Malware

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4cbviz-Mzk/The-Rise-of-Polymorphic-Malware:
twoheadedboy piše "razina agresivnog, polimorfne zlonamjernih programa prisluškivanja od strane Symantec udvostručio u srpnju, u odnosu na brojke od šest mjeseci prije. Ova vrsta zlonamjernih programa je obično pronađena u izvršnu u privitku ZIP datoteku prikriven kao PDF datoteku, te je prilično darn dobar u uzimajući okolo tradicionalne antivirusne proizvode. "Postoje snažni Darwinova sile koje djeluju na razvoj zlonamjernih programa od strane kriminalaca," rekao je Martin Lee, viši programski inženjer u Symantec. 'Oni koji gledaju na inovacijama i poboljšati svoje malware imaju tendenciju da se zaraziti više računala i steći sredstva uložiti u daljnji razvoj i inovacije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tajanstveni Samsung pokazuje da se u središtu dev sportskim Gingerbread i 1280 x 768 ekran

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/mysterious-samsung-shows-up-in-dev-center-sporting-gingerbread-a/:
SHV-E120S
Pozdrav i dobrodošli na drugi izdanje Mystery cellphone kazališta. Ovaj tjedan je enigma nam dolazi ljubaznošću T Store, korejski app na tržištu, gdje Developer Center liste nenajavljeni Samsung uređaja s modelom broj SHV-E120S. Sada, ne mogu vam reći puno o E120S, samo da se izvješća za sport WXGA ekran (to je 1280 x 768), Gingerbread i jednožilnih MSM8250 Snapdragon. Sammy je Koreja samo slušalicu s SHV-E110S oznaku i više standardnih 800 x 480 zaslon, a tvrtka je napravio ne tajnu o svojoj želji da guranje piksela gustoće i izvan 300ppi znak - ipak, ne postoji jamstvo je to u stvari telefona. To je vrlo dobro svibanj biti tablet , ili samo čudna izvješće iz emulatora. Bez obzira na to, mi smo intrigira, kao i održavanjem fige za 4,3-inčni HD zaslon.

Tajanstveni Samsung pokazuje da se u središtu dev sportskim Gingerbread i 1280 x 768 zaslon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 11:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CareAce | izvor T-Store Developer Center | Pošalji | Komentari