ponedjeljak, 7. veljače 2011.

Lenovo ThinkPad X120e pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/lenovo-thinkpad-x120e-review/:
Većina stvari zaslužuju drugu priliku, zar ne? Hej, ako oni obećavaju poboljšanje, mi mislimo tako, a to je upravo ono što smo dati Lenovo ThinkPad X120e. Ako se podsjetimo, prethodni X100e je prilično razočaranje, i da zapravo je to stavljajući prilično lijepo - ne samo da je 11,6-inčni sustav redefinirati pojam "lapburner", ali to se borili na zadnji 3,5 sati na naplatu. To je bio na granici tragična, ali Lenovo je spreman na desno sve one nepravdi s X120e. Iako je zadržao šasije i prekrasan Chiclet tipkovnica nepromijenjen, to je subbed iz AMD-ov stariji Neo čip za dugo očekivani Fusion Zacate APU . Istoj platformi već pokazao se prilično strašan u HP-paviljonu dm1z s gotovo savršen spoj snage, grafike i izdržljivost, ali se X120e žeti iste pogodnosti? Na $ 399 ($ 579 za našu pregled jedinica), je savršeno, pristupačne ThinkPad prijenosno napokon ovdje? Je Lenovo napokon dobivši ga pravo? I kako se to usporediti s drugim novim Fusion pristupačne ultraportables ili notbooks , kao što smo poduzeti kako bi ih zovete? Mi imamo one odgovore u redu - hit pauzu za našu punu pregled.

Nastaviti čitanje Lenovo ThinkPad X120e pregled

Lenovo ThinkPad X120e pregled prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. veljače 2011 14:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Book Review: OSGi i Apache Felix 3,0

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JGbG1lD5Ovo/Book-Review-OSGi-and-Apache-Felix-30:
RickJWagner piše "OSGi je Java okvir koji je dizajniran za pojednostavniti primjene implementacije u zajedničkom okruženju. Omogućuje aplikacijama s različitim zavisnosti pokrenuti side-by-side u isti spremnik bez izvijanja implementacije vrijeme. Krajnji rezultat je da je Vaša prijava koja treba FooLib v2.2.2 može pokrenuti odmah uz moj zahtjev koji treba FooLib v1.0, nešto što često nije moguće u današnje aplikacijske poslužitelje. " Držite čitanja za ostatak Rick's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Motorola Droid Bionic u FCC?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/motorola-droid-bionic-in-fcc/:
To je zajednička znanja da Droid Bionic je uvijek-tako-malo-donjem kraju CDMA rođak moćni Atrix 4G , nedostaje malo RAM-a i kompatibilnost sa zanimljivim Laptop Dock. Inače, iako, još uvijek imaš taj lijepi 1GHz Tegra 2 djelovanje i dual-band 802.11n, koji je zapravo kako smo došli do sumnjati da je ovo uređaj koji upravo prošao FCC danas je doista Bionic. Dual-band WiFi podrške je još uvijek iznimno rijetki - Atrix 4G je, naravno - pa kada se doda da je u CDMA s celularni radijski, koja nam daje dovoljno dokaza za rad s. Nije riječ o puštanje datum još za ovu stvar, ali neka je nada on ne staza Atrix dugim, zar ne?

Motorola Droid Bionic u FCC? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. veljača 2011 14:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Email ovu | Komentari

Alcatel-Lucent Smanjuje mobilnih tornja na male kocke

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QylN2j3BoIg/Alcatel-Lucent-Shrinks-Mobile-Cell-Tower-To-Small-Cube:
pbahra piše "francuski mobilni proizvođač telefonske infrastrukture Alcatel-Lucent danas je predstavio tehnologiju koja smanjuje mobilnih tornja na kutiji veličine Rubik's Cube, potencijalno mijenjanje strukture mobilne mreže, smanjenje emisije stakleničkih plinova i dovođenja mobilnog širokopojasnog pristupa u nova područja. Prema Wim Sweldens, predsjednik bežične aktivnosti za Alcatel-Lucent, smanjujući tehnologije iz nešto veličine ormarića, mreža će smanjiti ukupni trošak vlasništva za pola, kao i prepoloviti globalne emisije CO2 iz mobilne industrije - trenutno ekvivalent od 15 milijuna automobila godišnje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


X-47B bespilotnih stealth bombarder završava svoj prvi let (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/x-47b-unmanned-stealth-bomber-completes-its-first-flight-video/:
Zlo geniji na Northrop Grumman je uspješno završio prvi let svog X-47B bespilotnih stealth bombarder prije nekoliko dana na Edwards Air Force Base u Edwards u Kaliforniji. U zraku za puni dvadeset devet minuta, bezrep, borac veličine UAV odletio do 5.000 metara, a dovršen nekoliko pisti tipa uzoraka, prije sigurno slijetanje u 14:38 PST. Zrakoplova nastavit će se podvrgnuti testovima na Edwards AFB prije odlaska na Naval Air Station Patuxent River, Maryland, kasnije ove godine. Krajnji cilj je da se ovaj loš dječak uzlijetanje i slijetanje na US Navy prijevoznicima. Prijevoznik suđenja trenutno predviđen za neko vrijeme u 2013. Video, PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje X-47B bespilotnih stealth bombarder završava svoj prvi let (video)

X-47B bespilotnih stealth bombarder završava svoj prvi let (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 veljača 2011 13:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung najavljuje PL20 i ES80, donosi 2011 lineup džep kamera na 12 ukupno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/samsung-announces-pl20-and-es80-brings-2011-pocket-camera-lineu/:
sebe Brace, Samsung je novi point-and-puca popuniti ono malo džepovima konzumerizma nije zaintrigiralo bilo tvrtke pet HZZ-strijelaca ... ili čak pet više najavio samo nekoliko tjedana kasnije. Prvo se je PL20 (na slici lijevo). 14 megapiksela CCD senzor, 27 mm širokokutni objektiv, 5x zoom, digitalna stabilizacija slike, 720p HD videa s 24fps Smart Filters. To dolazi u ožujku za denar ispod 120 dolara, uz izbor od srebra, roza, crna, crvena i paradajz (Sammy opis). Za ES80, oduzimanje dva megapiksela sa senzora, nix HD snimanje, zadržati opcije boja, čekić puštanje datum od mjesec dana, i oduzimanje 20 dolara. Vi dobijete ideju. Cijeli detalje i press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje SAM-ovi PL20 najavljuje i ES80, donosi 2011 džep kamera postrojavanje do 12 ukupno

Samsung najavljuje PL20 i ES80, donosi 2011 džep kamera postrojavanje do 12 ukupno prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 veljača 2011 13:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

USB Autorun napada na Linux

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8Cy4IHwy2us/USB-Autorun-Attacks-Against-Linux:
Orome1 piše: "Mnogi ljudi misle da je Linux je imun na vrstu Autorun napada koje su mučile Windows sustavima s zlonamjernih programa tijekom godina, međutim, bilo je mnogo napredak u upotrebljivost Linux kao desktop OS -. Uključuje dodatak značajke koje može dopustiti Auto napada. To Shmoocon prezentaciju Jon Larimer iz IBM X-Force započinje definicijom auto ranjivosti i neke primjere iz sustava Windows, a zatim skače ravno u Linux stranu stvari. Larimer objašnjava kako napadači mogu zlostavljanje te značajkama za dobivanje pristup živjeti sustav pomoću USB bljesak voziti. On također pokazuje kako je USB kao eksploatacija platforma može dopustiti za lako zaobići mehanizama zaštite kao što su ASLR i kako se ti napadi mogu pružiti razinu pristupa te druge fizičke metode napada ne. " Ja sam priložen video, ako ste znatiželjni. Preskoči prva 2 minute ako ne briga gdje izgubljen i nađe se.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG Optimus 2X pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/lg-optimus-2x-review/:
Svijet povika za dual-core i smartphone LG i NVIDIA odgovorio na poziv. Zapravo, svijet samo ikada sanjali o višežilni mobilnim arhitekture sve do kraja prošle godine, ali ponekad to je sve što je potrebno da biste dobili oni otkačen inženjera inženjeringa. Dakle ovdje smo, početkom veljače 2011, promatrajući prvi svjetski smartphone izgrađen oko dual-core procesor, Optimus 2X . To je biljeg slušalicu u više od jednog načina, međutim, kao i svoju prisutnost na tržištu signale LG prva iskrena nalet u Android high end. Iako je tvrtka isporučuje dvije temeljito nadležnog uređaja za platformu s Optimus S i T u 2010, oni su bili vrlo definicija mid-range smartphone i istina je da je Samsung, HTC i Motorola su ostali da se bore među sobom za najzahtjevnije Android korisnika teško zarađen rubalja. Pa sada da LG se pridružio svojim redovima, bio je čekati vrijedno toga?

Nastaviti čitanje LG Optimus 2X pregled

LG Optimus 2X pregled prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 veljača 2011 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nova tehnika za izradu JPEG slike Kopiraj Evidentan

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndqDfCP37e4/New-Technique-For-Making-JPEG-Images-Copy-Evident:
Gunkerty Jeb piše "dane pitajući se da li ti pijani sex party Fotografije su zaista Olsen Twins, ili ako su samo Mary-Kate i Ashley lica foto-cijepane na tijelima Lindsay Lohan i Amy Winehouse više! Skupina akademski istraživači na University of Cambridge je razvio novu tehniku za izradu JPEG slike copy-očita, tako da korisnici mogu reći da li je slika recompressed i kopirati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


TI OMAP najavljuje 5: dva visokih performansi i dva low-power jezgre, naprave sljedeće godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/ti-announces-omap-5-two-high-performance-and-two-low-power-core/:
Mi još uvijek čekamo prvi OMAP 4 uređaja na hit na tržištu, ali TI je planiranje unaprijed - put naprijed - sa svojim najava danas OMAP 5 platforma da stvarno slatkiš stvari u velikom brzinom. Značajka naslov će biti uključivanje dvije Cortex-A15 jezgre, svaka na trčanje do 2GHz, Cortex-A15 je najbrži arhitektura ARM najavio je do sada, s performansama približno 50 posto bolji od Cortex-A9 na isti takt. Što je više, tu su još dvije Cortex-M4 procesora zajedno za vožnju, spreman da preuzmu manje intenzivne poslove u znatno manju potrošnju energije uređaja poboljšati brzinu. Platforma podržava do četiri kamere koje djeluju na isto vrijeme, nude 3D reprodukciju, snimanje i 2D poboljšano uzorkovanje na 1080p rezoluciju, te kontrolirati do 8 GB RAM-a. Čips početi uzorkovanje na uređaj proizvođača u drugoj polovici ove godine sa malo uređaja očekuje se u drugoj polovici 2012. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje TI OMAP najavljuje 5: dva visokih performansi i dva low-power jezgre, naprave sljedeće godine

TI OMAP najavljuje 5: dva visokih performansi i dva low-power jezgre, naprave sljedeće godine prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. veljača 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TI | Pošalji ovaj | Komentari

Takara Tomy je Ningen Gakki glazbena igračka omogućuje cmok svoje prijatelje da tuku (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/07/takara-tomys-ningen-gakki-musical-toy-lets-you-smack-your-frien/:
Takara Tomy je Ningen Gakki glazbena igračka omogućuje cmok svoje prijatelje da tuku (video)
Ako želite da se vaše vodljiva tijela orkestar odlazim, vi ne trebate 15 modele bikinija i hrpa vodljivi boje. Vi samo trebate Ningen Gakki, dolazi ovog ljeta iz Takara Tomy . Ona ima četiri vodljivi zakrpe na udove svoje maglovito antropomorfizirao oblik. Ako se dvoje ljudi svaki dodir jedan od zakrpa i onda dodiruju krug je stvorio i imajte na umu je igrao. Do četiri osobe mogu igrati pjesme ili bubnjevima pljeskanje rukama ili, kao što možete vidjeti u videu ispod, uglavnom šamaranje jedni druge o tome. Primjećuje se ne pojavljuju da se glasnije teže pogoditi, ali možda da je za najbolje.

Nastaviti čitanje Takara Tomy je Ningen Gakki glazbena igračka omogućuje cmok svoje prijatelje da tuku (video)

Takara Tomy je Ningen Gakki glazbena igračka omogućuje cmok svoje prijatelje da tuku (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 veljača 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo TV | Pošalji ovaj | Komentari

Wikileaks 'Izručenje Assange Počinje bitka

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_pFp4W2AzYo/Wikileaks-Assange-Begins-Extradition-Battle:
arisvega piše "Wikileaks osnivača Julian Assange je započeo svoju sudsku bitku protiv izručenja iz Velike Britanije u Švedsku. On se suočava optužbi za seksualno zlostavljanje protiv dvije žene, što on poriče. Assange g., 39, tvrdi švedski tužitelji nisu imali pravo izdati nalog za njegovo uhićenje, jer on još nije optužen za bilo koje djelo. Na raspravu o izručenju, u londonskom Belmarsh Prekršajni sud, njegovi odvjetnici također su izazov u pokretu za ljudska prava osnovi. gospodina Assange odvjetničkog tima, na čelu s Geoffrey Robertson QC, tvrdi da ako je njihov klijent je prisiljen vratiti u Švedsku on mogao biti izručen SAD-u, ili čak zaljevu Guantanamo, da se suoče s odvojenim optužbama koje se odnose na objavljivanje tajnih dokumenata po Wikileaks. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.