subota, 26. veljače 2011.

Kako ned Kupio Apple Computer (gotovo)

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7itl6CssbgY/How-Sun-Bought-Apple-Computer-Almost:
Hugh Pickens piše: "Došlo je vrijeme u 1990-ih, kada Sunce, na svom najbogatijih, bio je spremna kupiti Apple, kada je na najnižu točku u svojoj povijesti i katom sada eWeek izvješća o tome kako posao za Sun kupiti Apple propao. 'Povratak u ranim '96 krajem 1995, kada smo bili na našem vrhuncu, bili smo doslovno sata udaljen od kupnje Apple za oko $ 5 do 6 dolara po dionici ", kaže bivši izvršni direktor Ed Zander ned.' Ne znam što ćemo veze s njim, ali smo ide da ga kupi. " Ned suosnivač Scott McNealy dodaje da je investicijski bankar na Apple strane, koji u osnovi je blokira. 'On je stavio toliko termina u posao koji nismo mogli priuštiti da ide to učiniti.' Želite li biti iPhones, iPods iPads i na tržištu danas, ako Sun Microsystems je bio u mogućnosti zatvoriti posao kupiti iz Apple u sredinom 1990-ih? Ne, kaže McNealy. 'Ako mi je kupio Apple, tamo ne bi bio iPod-u ili iPads ... ja bih se pijan da gore. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vikend Podijela: Rebtel Vi želi imati Motorola Atrix

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XZqpMw5vLg4/:
Array

RIM ne želi playbook devs, Žalbe Jedno moguće razvojne

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SM1wlkzN57E/RIM-Does-Not-Want-PlayBook-Devs-Complains-One-Potential-Developer:
fidget42 piše: "Čini se kao da je Research In Motion pokušava odvratiti ljude iz zemalja u razvoju za playbook čineći proces previše prokleto komplicirano." To je prilično ozbiljne dreka, ima li netko imao bolje iskustvo sa RIM-ov sustav? Ponekad jaz između razvijatelja i korisnika (čak i kada one su korisnici drugim programerima) može biti više od ponora.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u znanosti: Ne bojte se mosqorpion

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZHDyVaFiBv4/week-in-science-dont-fear-the-mosqorpion.ars:

Deset godina kasnije: zašto kompletan ljudski genom važno : u potpunosti sekvencionirali ljudskog genoma samo je okrenuo 10. Projekt je platio nevjerojatna dividende, ali puno istraživača odupirao ideji, kada je prvi put predložena. Ars karte svojim politizira rodenja, tihi adolescencije, zrelosti i pobjednički.

Nacionalna sigurnost u vožnji Helij-3 nedostatak, ranjavanje fizike : Helij-3 je rijetka izotop plemeniti plin s primjenom u kvantnoj fizici, medicinske slike, i nuklearna prijetnja otkrivanje. To je također sada u vrlo kratkom opskrbe. Na 2011 AAAS sastanku, panel raspravljalo učinke helij-3 nedostatak je što na tim područjima znanosti.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Windows Phone je novi UI i Xbox igre su najuzbudljivijih aspekata Microsoft posla, kaže Nokia anketi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
U potrazi za povratnu informaciju o svojoj važan odluku da deponij Symbian u korist Windows Phone , Nokia je postavio iznad ankete na svojoj web stranici Razgovori canvassing mišljenja o tome što korisnici predviđaju najviše iz New Deal. Nema konsenzusa izbora, s mnogoznačnost reakcija biti naglašena činjenica da je "Drugi" opcija modalni odgovor, no s obzirom na kategorije, UI osvježiti i Xbox vezane uz gaming blagodati ispostavilo da je najvažnija. Bez iznenađenja tamo, Symbian je zaslon osjetljiv na dodir UI nedostaci su poznati, dok o Xbox kravata-up je bio jedan od velikih Microsoftovih prodajnim mjestima za Windows 7 Telefon, od njegova početka. Mi bih samo pitati Nokia da se brzo oko isporukom na takve stvari - trošenja previše vremena u očekivanju način neće biti dobro za naše zdravlje.

Windows Phone je novi UI i Xbox igre su najuzbudljivijih aspekata Microsoft posla, kaže Nokia anketa prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 09:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inquirer | izvor Nokia Razgovori | Pošalji ovaj | Komentari

Boxee Box sazrijeva, još jedan pogled na platformi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FhfwqIe9zYo/Boxee-Box-Matures-Another-Look-At-the-Platform:
MojoKid piše: "Iako je D-Link zapravo počeo isporučivati Boxee Box media player natrag u Q4 od prošle godine, bilo je očito da je potrebno malo više poljski ponuditi razumno zadovoljavajuće iskustvo. Od tog vremena, Boxee je objavio niz firmware i platforma ažuriranja koja poboljšavaju uređaj i donijeti nove usluge, kao što su puna 1080p film sadržaj VUDU i što bi se moglo smatrati kritične mase u mainstream filmu iznajmljivanje, Netflix. Boxee Box je imao vremena da zreli i to puno-šetnja kroz sustava pokazuje da je zapravo interesantna alternativa za konkurentne proizvode u ovoj klasi uređaja, kao što su Apple TV, Google TV i Roku. Tu je još puno posla koji treba obaviti u zadebljavali van usluga i sadržaja, ali Boxee platforma ima malo više poljski iza sada . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AMD otvorenih izvora Njihova Linux Video API

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8mrsu4_lGfc/AMD-Open-Sources-Their-Linux-Video-API:
Anonimni čitatelj piše: "AMD otvoren je izvor X-Video Bitstream Ubrzanje, njihov API kojim se izlažu Universal Video Decoder 2 GPU pod Linuxom". Oni svibanj biti malo kasnim sa ovim potezom, a ne sve što želite mogao je sada open source, ali to je bolje nego ništa.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AOC Aire Crna monitora s LED pozadinskim osvjetljenjem, više od istog, sada u crnoj boji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/aoc-aire-black-led-backlit-monitors-more-of-the-same-now-in-bl/:
Ako je ovo iznimno tanak monitor izgleda poznato, to je za dobar razlog - AOC je novi Aire Black LED monitori su gotovo identični njihovim kolegama bijelo , osim par izuzetaka. Kao što ime sugerira, novi monitori su svi crni afera, i dolaze u 20 -, 22 - i 23-inčni iteracija. Vitko i ekrani dolaze opremljeni s novim softverom značajku pod nazivom Screen + koji omogućava korisnicima da podijele prikaz u četiri zasebna radnih prostora. Osim toga, nije toliko nov ovdje - kao i ostatak serije Aire, Aire Black ima 12,7-milimetarskim-debeli ekran, s omjerom slike 16:9, 50,000,000:1 dinamički kontrast, DVI-HDPC ulaz, i pet milisekunde vrijeme odziva. Ako vam se sviđa vaš monitora mršavi, možete dobiti vaše ruke na ebanovina prikazuje za sada 129 $ (20 inch), 149 $ (22 inch), odnosno 179 $ (23 inch). Cijeli PR nakon skoka.

Nastaviti čitanje AOC Aire Crna monitora s LED pozadinskim osvjetljenjem, više od istog, sada u crnoj boji

AOC Aire Crna monitora s LED pozadinskim osvjetljenjem, više od istog, sada u crnom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 07:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor AOC | Pošalji ovaj | Komentari

Got (Buffer) nadimati?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-JvIyU4sCaM/Got-Buffer-Bloat:
mtaht piše: "Nakon vrlo intenzivne mjesec dana razvoja, Bufferbloat projekt je najavio kernel debloat-testiranje GIT drvo, motivima (via prijedlog Van Jacobson) bežične mreže latencija razbijao algoritam, (zove eBDP), SFB i gušiti paketa schedulers, i ubio vozača razini popravke koji smanjuju mrežno kašnjenje preko Linux kernel preko 2 redova veličine. Got nadimati? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Droid Nevjerojatno 2 prikazuje u Verizon's sustavu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/htc-droid-incredible-2-shows-up-in-verizons-system/:
Pa, pogledajte što imamo ovdje! Budući da je HTC samo uveo Nevjerojatno S - svijet telefon dostupan samo u Velikoj Britaniji - to je samo pitanje vremena prije nego telefon hit Amerike. Pouzdanih tipster samo nas hit s zaslon metak u Verizon's unutarnji sadrži uređaj pod nazivom HTC ADR6350. Druga slici ispod je popis za HTC63503 s opis "INCRD2." Stavljanje dva i dva zajedno, mi bismo reći sa velikim povjerenjem da Nevjerojatno 2 dolazi Verizon u skoroj budućnosti - i mi sigurno ne bih se iznenadio ako je nešto učiniti s tim "buttonless" pucao vidjeli smo dok leđa. Stay tuned kao i mi pokušati iskopati više detalja ... au međuvremenu, proviriti drugi screenshot nakon pauze!

Nastaviti čitanje HTC Droid Nevjerojatno 2 prikazuje u Verizon's sustavu

HTC Droid Nevjerojatno 2 prikazuje u Verizon's sustavu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 05:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony ukazuje na sve buduće modele Alfa će uključivati proziran ogledala

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/sony-indicates-all-future-alpha-models-will-include-translucent/:
Sony ukazuje na svim budućim modelima Sony Alpha će uključivati translucenct ogledala
To je zadovoljavajući clunk ogledala swinging gore i daleko, brze vatre Buka od DSLRs ide u burst modu, bi mogao biti na svom zadnjem noge. Pa, za Sony Alphas najmanje. Tvrtka je potvrdila da je njezin proziran ogledalo tech, nedavno je potvrdio da dolazi na A77 i ranije prikazan na A55 i A33 , bit će dolazak u Alpha cijelu liniju. Senzor zapravo snima svjetlosti kroz ogledalo sama, što je samo reflektirajuća dovoljno kako bi se omogućilo za real-time fokusiranje čak i za vrijeme snimanja videa. To je nešto podebljano premjestiti u uglavnom stoički DSLR na tržištu, a samo vrijeme će reći je li to pomaže da poboljšate Sony ulici raz do Canon i Nikon razinama.

Sony ukazuje na sve buduće modele Alfa će uključivati proziran ogledala prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 02:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Quesabesde | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Programer uhićen jer logika Bombaški napad 'Whac-A-Mole'

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kqwsl4rQRW8/Programmer-Arrested-For-Logic-Bombing-Whac-A-Mole:
McGruber piše "WFTV.com ima znatiželjan priču o programera Marvin Wimberly, koji je uhićen jer je instaliran logika bombu na Whac-A-Mole arkadnih igara koje je Bob's Space u Holly Hill Racers, Florida."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Chrome Proširenje Popravci Twitter gramatike, govori nam: "Koga" Mi treba slijediti

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7e77gr-Ddr0/:
Array

Facebook Vrednovanje Natrag na hladnom 70 milijardi dolara na SecondMarket

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5xbJQce6ZH0/:
Array

Crush Notifier, od kreatora Raspad Notifier, Pronalazi uzajamnoj zgnječi

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/juBBbR9jy3c/:
Array

Microsoft najavljuje proračun-friendly LifeCam HD-3000 webcam, udobnost i miševi Express

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/26/microsoft-announces-budget-friendly-lifecam-hd-3000-webcam-comf/:
Microsoft najavljuje proračun-friendly LifeCam HD-3000 webcam, udobnost i miševi Express
Kopanje 1080p LifeCam Studio , ali ne osjećam kao trošenje $ 100? Ili, možda ne morate sve one p's? Microsoft je, za vas, a vi sami, je najavio novi LifeCam HD-3000. Ona se u 720p vrhovima, ali prodavati za više ukusan 39,95 dolara. Također novo najavio je trio miševa, prvi i najuzbudljivijih se 19,95 dolara Express Mouse (gore) koji je, prema Microsoft, ima i izgled i poteze. Mi nismo stvarno sigurni što to znači, ali to je vrsta funky gleda s offset kabel vaš izbor od šest boja u rasponu od "Red Hibiscus" na "Dahlia Pink". Za one koji radije stick s nešto manje cvjetne postoji Comfort Mouse 3000 za istu cijenu, slične značajke dizajna manje vjerojatno da će stajati u konferencijskoj dvorani. Ili, iskašljavanje drugi $ 10 za 29,95 dolara Comfort Mouse 6000, na slici ispod. Ona odustaje dvoličan izlikama u korist više oblikovana oblik i pet cijeli gumbe. Možete li rukovati da mnogi gumbe? Da, može u potpunosti.

Nastaviti čitanje Microsoft najavljuje proračun-friendly LifeCam HD-3000 webcam, udobnost i miševi Express

Microsoft najavljuje proračun-friendly LifeCam HD-3000 webcam, udobnost i Express miševi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 veljača 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ChipChick | izvor LifeCam , Express Miš , Comfort Miš 3000 , 6000 | Pošalji ovaj | Komentari

Glazba Execs naglasio Više Free Streaming

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C__gmOpKBYM/Music-Execs-Stressed-Over-Free-Streaming:
itwbennett piše "U digitalne glazbe Forum East konferenciji, održanoj u četvrtak u New Yorku, glazbena industrija gledateljima okupilo se na puzzle iznova preko nastavljaju pad prodaje glazbe." Izgubili smo 20 milijuna kupaca u samo pet godina ", rekao je Russ Crupnick, predsjednika na analitičar tvrtke NPD Group, koji je govorio na konferenciji za novinare. Štoviše, samo oko 14 posto kupaca čine 56 posto prihoda glazbene industrije. U posljednjih godina, kriv je bio stavljen na digitalnoj glazbi piratstva. Na ovogodišnjoj konferenciji, Međutim, fokus je bio na besplatni streaming internetske usluge, kao što je Pandora, MySpace, Spotify, pa čak i YouTube. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.