subota, 30. travnja 2011.

Tjedan u tech Facebook fijasko izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/AzjU2F3yiYc/week-in-tech-facebook-fiasco-edition.ars:

Facebook puca prvi, ignorira pitanja kasnije; račun lock-out napad djeluje (Update X) : Facebook je uklonio Ars Technica Facebook stranicu za navodne povrede, ali nam je dao bez upozorenja, bez objašnjenja, i ​​ne postoji jasan način da se riješi problem. Zašto je Facebook svira sudac, porota i krvnik u jednom naletu?

Naprava policija koristila za snarf telefon ćelija za podatke : Michigan State Policijska uprava i ACLU su limit preko glave zupčanika policajci koristiti za pretraživanje mobitela i kada ga koristiti.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Tjedan u Apple: bijeli iPhone čini slijetanje, Apple adrese lokacija za praćenje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GrSHVwNufe8/week-in-apple-white-iphone-makes-a-landing-apple-addresses-location-tracking.ars:

Što rollercoaster tjedan u Apple vijest je: Apple konačno se osvrnuo i na iPhone Locationgate, bijeli iPhone 4 napravio svoj javni debi, Amazon odgovorio na Appleov zaštitni znak odijelo, Samsung je tužio Apple u Europi i Aziji, a neki Foxconn radnici su pod istragom za curi ipad 2 dizajna. Ako niste bili u mogućnosti držati tabulatori na Apple sapunice u tjednu, pročitajte na za naše vijesti:

Apple iPhone komentari na lokaciji oluja, software update uskoro : Apple je napokon slomljen svoje šutnje o iPhone mjesto kontroverze koji su izbili prošlog tjedna. Tvrtka posted 10-pitanja Često postavljana pitanja o situaciji, a kaže da će objaviti uskoro softvera koji će pomoći u rješavanju nekih privatnost zabrinutost.

Amazon Apple odgovara: "App Store" je generički, bacanje odijelo : Amazon koristi citat iz Steve Jobs u pokušaju da dokaže da je čak i top menadžment čini se da Apple koristi pojam "App Store" u generički način.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


FCC se otvara za javnost kat komentar na AT & T / T-Mobile posla

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/30/fcc-opens-floor-for-public-comment-on-atandt-t-mobile-deal/:
Budući da je svjetski inženjeri još uvijek nisu došli do način za čitanje misli preko interneta (ili uopće, zadnji provjerili smo ), nismo sigurni što mislite o zaprosio T-Mobile AT & T . Mi smo prilično sigurni da nemate mišljenje neke vrste, ipak, i ako želite da se čuje, sada je prilika da neka federalna komisija za komunikacije pročitajte svoj ​​zamišljen, zaključio se o tome GSM monopol u Sjedinjenim Američkim Državama možda ili možda neće raditi. (Reci sada ili zauvijek šuti, drugim riječima.) Za komentar, jednostavno posjetite izvor linkove ispod, gdje FCC ima neki zgodan oblika - jedan za kratke komentare, jedan za dugim komentarima (gdje ćete morati priložiti PDF dokument), i jedan s magični broj povezanih postupka, što je 11-65. Neka ih samo znati kako ćete biti pod utjecajem ako posao ide kroz, za bolje ili za lošije.

[Hvala, Jeff]

FCC se otvara za javnost kat komentar na AT & T / T-Mobile sporazum prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 30, 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reddit , Android policije | izvor FCC (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Budućnost Šilo jezik knjižnica

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O_WW5199rbU/The-Future-of-SiLos-Language-Library:
i4u piše: "Rano jutros sam imao priliku razgovarati s aze (izgovara se 'Ace') Deliri, kustos Šilo, prvi svjetski digitalni jezik knjižnica. Na svojoj jezgri, Šilo se kaša od Wikipedije i Babelfish, otvorene baze podataka usmjeren o olakšavanju pravi razgovora sa stvarnim ljudima. "Ako imate 800-1200 riječi u svom vokabularu, možete nositi i na dnevnoj razgovor. To je ono što tražite. Kako ste dobili razgovor ide?"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Game Over za poticajnu App Downloads

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z7W55IVecPI/:
Array

Shocker! Microsoft naredbe 79 posto desktop OS na tržištu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/30/shocker-microsoft-commands-79-percent-of-desktop-os-market/:
Svatko zna da je sustav Windows instaliran na većini računala, ali to je uvijek zanimljivo se podsjetiti što gotovina krava OS je za Redmond. Prema Gartneru, Microsoft u vlasništvu 78,6 posto globalnog tržišta za desktop operativnih sustava na kraju 2010 - do gotovo 9 posto od 2009. To znači, na 30,4 milijarde dolara prihoda koje generira različitih tvrtki, 23,8 milijarde dolara postrojilo Microsoft blagajnu. No, dok Windows ostaje Kingpin, Mac OS X i - čekaju ga - Red Hat, objavljeno više znatne dobitke. Appleov udio na tržištu porasla gotovo 16 posto na 1,7 posto tržišnog udjela, Red Hat skočila 18 posto, dok je tamno konj Oracle skoči iz devetom mjestu na četvrtom mjestu, s 7.683 posto rasta tržišnog udjela - nije mali zahvaljujući 2009 stjecanja Sunca Microsystems. Samo jedno pitanje ostaje, onda - tko je gubitnik?

Nastaviti čitanje Shocker! Microsoft naredbe 79 posto desktop OS na tržištu

Shocker! Microsoft naredbe 79 posto desktop OS na tržištu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 30, 2011 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BetaNews | izvor Gartner | Pošalji ovaj | Komentari

Korištenje Googlemaps Za simulaciju tsunamija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gP0aWWxL5xc/Using-Googlemaps-To-Simulate-Tsunamis:
flemster piše "Tsunami mapper je novi site koji koristi googlemaps elevacije usluga i kantica algoritam za predviđanje koja područja u blizini obale su vjerojatno da će biti pogođene tsunamijem. Možete pretraživati ​​za vaše lokalne plaže, skup vala naslova i visine , a zatim dvaput kliknite na tsunami polazište od obale, nakon čega tsunami raspon će biti izvučeni. Naravno, predviđajući tsunami je daleko složeniji od ovoga i ovaj program je opći vodič i ne pravi pokazatelj. Međutim simulacije nedavne Japanski simulacije su zanimljive. Usporedi simulacija tsunamija mapper s ovim zračnih fotografija Ishinomaki nakon ožujka tsunami ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kako DIY Reforma zdravstva može vam pomoći osvojiti Talent Wars

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7-a98_CoAQg/:
Array

Gillmor Gang 4.30.11 (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V6E1H80oj3g/:
Array

Plex igra lijepo sa svojim Saće škriljevca nakon app ažurirati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/30/plex-plays-nice-with-your-honeycomb-slate-after-app-update/:
Mi smo pohvalio Plexa u prošlosti za isporuku nas box-besplatno XMBC i za to je golem medijski streaming vještina . Problem je, njegov app nije optimiziran za OS Saće i upsized ekran nekretnina android lista - do sada. Uz ažurirane koda dolazi tableta-friendly izgled i brzo pomicanje u svim grid i pogleda popis, tako da možete zujanje kroz svoje velike lokalni mediji knjižnici. Ona također uključuje izravnu igrati i internet streaming sans-prekodiranje (baš kao i nedavno revidirani IOS app ) za sating one sada vid žudnje. Poboljšanja služiti manji Android uređaja, kao i, što čini tek egalitarne app još uvjerljiviji nego ikad prije. Najbolje od svega, to je još uvijek samo pet dolara.

[Hvala, Andrija]

Plex igra lijepo sa svojim Saće škriljevca nakon cca ažurirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 30, 2011 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Plex | Pošalji ovaj | Komentari

Pitajte Slashdot: najbolji mali-Footprint Moderna Browser?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjHBTmsOLek/Ask-Slashdot-Best-Small-Footprint-Modern-Browser:
Annirak piše: "Ja sam nedavno počeo isplaćuje stažiranje u tvrtki koja se širi brže od svojih IT odjela mogu dostaviti novi hardver. Kao posljedica toga, bio sam izdao P4 2.4GHz s 512 MB RAM-a. Trenutno, ja sam koristeći Firefox 4, ali ne mogu naći da ga se jede previše moje ograničenom RAM-a. Ja bih radije ne odustati od neke modernije sučelje značajke koje se nude tekuće verzije Firefox i krom, ali mi treba manji otisak . Koji su ostali preglednici su vani koji bi mogli pomoći očuvanju resursa mene? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


App pregled: Bešavne za IOS i Mac (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/30/app-review-seamless-for-ios-and-mac-video/:
Ako ste tip osobe koji uvijek slušanje glazbe i ne bi bio uhvaćen mrtav slušalice-manje, pauze, koja pjesma za brzo drugi i check out Seamless. Ovaj lagani app linkove vaš iPhone 'Music player je da iTunes na vašem Mac u prilično pametan - da ne spominjemo Cupertino-esque - mode. Cijela poanta je "tranzicija", koja istodobno ugasi pjesmu na jednom kraju, dok je dovođenje u punom snagom s druge strane. Sve što je potrebno za početak je brz 0,99 dolara za preuzimanje za svoj i-uređaj i besplatno Mac-u središtu pratilac app. Da li to raditi kao reklamirao, ili je to zapravo samo trik? Voditelj prošlosti pauze za brzo rundown koliko bešavnih ovaj alat je stvarno.

Nastaviti čitanje App pregled: Bešavne za IOS i Mac (video)

App pregled: Bešavne za IOS i Mac (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 30, 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes Store | Pošalji ovaj | Komentari

Pomoći u izgradnji Svjetski dan 'Najprije Zajednice financira CPU ASIC

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JhaevSqyjyI/Help-Build-the-Worlds-First-Community-Funded-CPU-ASIC:
Anonimni čitatelj piše: "32-bitni CPU OpenRISC je dostupna za mnoge FPGAs i bio pretvoren u komercijalni ASIC u 2003. Sada, OpenCores zajednica traži donacije za stvaranje nove ASIC s OpenRISC CPU, Ethernet, PCI, UART, USB i ostale uređaje. cilj je biti u mogućnosti da prodaju ASIC po niskoj cijeni da svatko tko želi graditi jeftino ugrađen sustav izgrađen u potpunosti na open source. OpenRISC trenutno radi na Linux 2.6.37 i luka gcc 4.5.1 između ostalog. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT & T donosi HSUPA do Atrix 4G i 4G Inspire, jedna zahtijeva WiFi za preuzimanje ažurirati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/30/atandt-brings-hsupa-to-atrix-4g-and-inspire-4g-one-requires-wifi/:
Ako ste nešto-ponosni-ali-osjećaj-grlo vlasnik Motorola Atrix 4G ili HTC 4G Inspire, tvoj dana užasno spor slike su gotovo preko - nakon neke preliminarne testove , AT & T je kotrljanje vanjska strana ažuriranja koja pružaju "povećao potencijal podataka brzinom "na obje HSPA + slušalice pravo na šlagvort . Inspire 4G je patch će također "napraviti e-mail postavljen proces mnogo lakše", dok Atrix 4G će zapravo dobiti par o promjenama koje su navodno će donijeti bolje Bluetooth slušalica kompatibilnost, čitač otiska prsta performanse i trajanje baterije (što je uvijek plus) kao i upitne korisnosti okreće Atrix u EDGE hotspot, i naletjeti na android 2.2.2 na nadamo se popraviti SMS usmjeravanje bug . Riječ upozorenje ipak, morat ćete baciti tvoj Atrix se na WiFi mrežu za dobivanje ove Goodies - sve GS u svijetu neće vam pomoći.

AT & T donosi HSUPA do Atrix 4G i 4G Inspire, jedna zahtijeva WiFi za preuzimanje ažurirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 30, 2011 00:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET , Android Zajednice | izvor AT & T , HTC | Pošalji ovaj | Komentari

Developeri: MS se nada da će Lure IOS aplikacije s API Mapiranje Alat

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i-ZkVCqBd-c/Developers-MS-Hopes-To-Lure-iOS-Apps-With-API-Mapping-Tool:
Microsoft ne stoji dokono dok Appple's App Store puni sa softverom; fysdt piše: "novo-najavljeno usluga zove IOS Windows 7 Telefon API mapiranje alat djeluje kao razmjena za programere da se prijave oni već sam pisala za Apple platformu , i shvatiti načine kako doći kod rada s Microsoft-ovih standarda. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


U ponedjeljak, AT & T Kupci Unesite Era Broadband Kape

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XY9iBRCtNzY/On-Monday-ATampT-Customers-Enter-Era-of-Broadband-Caps:
theodp piše "The Age of Broadband Kape počinje u ponedjeljak, sa AT & T nametanja 150 GB kapu na DSL pretplatnika i 250 GB za UVerse korisnike, a imajući metar pokrenut nakon toga. potez dolazi kao AT & T-a 16 + milijuna klijenata sve više okreću na online video, kao što su YouTube i Netflix na zahtjev streaming uslugu, umjesto plaćanja za kabel. Uz AT & T Čovjek u Bijeloj kući, neki strah postoji 'digitalni neasfaltiranom cestom' u Americi budućnosti. Već izvršenje podataka kape u Kanadi je zatraženo Netflix na zadane niže kvalitete streaming video za zaštitu svojih korisnika od prekomjerne naknade. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.