četvrtak, 15. rujna 2011.

MasterCard demo Google novčanik, QkR platforma za mobilne plaćanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:
Vi ste vjerojatno čuli mnogo o NFC-smartphone sposoban, ali malo na putu od stvarnog stvarnom svijetu koristi za čip. Pa, MasterCard u potrazi za promjenu sve to, i baciti u nekoliko inovacija vlastite ljubaznošću svojih in-house R & D laboratorije i Google. Prikazano off na događaju danas, tvrtka demoed Google Lisnica zahtjev smo prvi put doznali još u svibnju - ". uskoro", koji se sprema za službeni lansirati negdje Trčanje na Trk Nexus S 4G - sa planirano širenje na više uređaja - korisnici se mogu spojiti Citi MasterCard račun s uslugom, a zatim za plaćanje u bilo malo mjesto opremljen PayPass stanice . Transakcije odvijaju kao trenutačno kao što očekujete, uz potrošnju upozorenja notated automatski-app, kao i putem tekstualnih poruka. Ako ste paranoidni tip ili samo rasipnik, app nudi obilje mogućnosti za postavljanje ograničenja potrošnje, odobriti / blok kupuje preko kategoriji (npr. blagovaonicom, zabava) i omogućiti upozorenja za inozemne aktivnosti. Trenutno, Google novčanik usluga Android samo, a to je vjerojatno izravna posljedica AT & T, Verizon i T-Mobile podupire mobilnog plaćanja suparnika, ISIS .

No, tvrtka također ima jedno oko fiksne squarely na budućnost - spletkama se izmjenjuju implementacije za plaćanje on-the-go kroz svoje MasterCard Labs podjele. Fokusiranje na platforme QkR (očito igrati na QR kodova), ovi pojmovi u rasponu od televizijskih audio signala kodiranih uz kupnju podacima, zvučno na telefon trčanje QkR app, ili fast-food tabletops s ugrađenim nfc i QR kodova koji će omogućiti kupci za skeniranje za kupone, kako bi na daljinu i primijeniti popust - sve bez napuštanja mjesta. Najzanimljiviji korištenje nove platforme, međutim, nije imao nikakve veze s mobilnih telefona i sve veze sa Xbox Kinect. Koristeći tech gesta priznanja, stavke mogu se odabrati na zaslonu tako da držite svoju ruku preko stavke i navigacija kroz procesa kupnje. Znamo, još jedan veliki dokaz-of-concept, ali zamotati daleko da cinizam za drugi - predstavnik tvrtke povjerio nam je da soft-pilot testiranje QkR je već u tijeku, a službene objave slated u sljedeća dva tjedna. I ne brinite o tome da je Google OS samo afere, QkR je testiran po iOS, Windows Phone mango, pa čak i BlackBerry. Bilo ili ne inovativni plaćanja system'll pokretanje sa svim tim mobilnim OS na brodu nije bilo jasno, ali smo bili uvjereni da bi se barem dva partnera na brodu. Skoči prošlosti pauzu kako bi izbliza vidjeli našeg Hands-on s budućim plaćanja.

Sprint osi Premier programa, nema više godišnjih nadogradnje za kupce zlato

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-axes-premier-program-no-more-annual-upgrades-for-gold-cu/:
Sprint Premier programa
Pa, nadam kao što ste mogli da je neistinita, Sprint uništile svoj ​​Premier programa i stavljajući kraj godišnji nadogradnje za Premier Gold klijente. Premier pretplatnici će i dalje biti u mogućnosti uzeti prednost od perks koje svoje račune do kraja godine, ali nakon kalendar okreće do 2012 da ćete biti bačena natrag u s ostatkom ološ. Zlatni član, koji je prethodno uživala diskontirana slušalica nadogradnje i svake godine, imat će do kraja 2012 iskoristiti još jedan subvencioniranog telefon. No, nakon toga, oni će biti na istom 22 mjeseci raspored kao i svi drugi. Nažalost ljudi, DEM je da razbija. Provjerite FAQ na izvoru link za više detalja.

[Hvala, Eric]

Sprint osi Premier programa, nema više godišnjih nadogradnje za zlato kupce prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 16:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sprint , premijer FAQ | Pošalji | Komentari

Potvrda zabluda može značiti kraj za DigiNotar

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixau56A3LuQ/Certificate-Blunders-May-Mean-the-End-For-DigiNotar:
Certificate Authority DigiNotar ima grubo vrijeme od njega. dinscott piše s ovim riječima iz pomoći Net Security: "Nakon njegove SSL certifikate i EVSSL smatra nepouzdan od najpopularnijih preglednika, oko 4200 kvalificirane certifikate - potvrde, odnosno koristiti za stvaranje digitalnih potpisa - izdaje CA su trenutno u tijeku opozvati i njihovih nositelja obaviješteni činjenica nizozemski neovisni pošte i telekomunikacija vlasti (OPTA). Počevši od jučer, OPTA je prestao akreditacija DigiNotar kao potvrda usluga za "kvalificirani" certifikate. ukidanje ove akreditacije i čini DigiNotar bezuvjetno za izdavanje potvrde na temelju PKIoverheid CA. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engadget Podcast, živim u 17:00 ET!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Čovjek, što je tjedan dana. Naš neustrašivi vođa Tim je isključen u Njemačkoj, obličje at neki slatki automobile, a većina ostatka našeg osoblja je podijeljen prilično ravnomjerno između izgradnje, IDF i Tokyo Game Show. Brian uspio povući zajedno nekoliko stragglers, uključujući i Darren i Richard L., a mi smo radiš "ovu stvar uživo na 17:00.

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 17:00 ET!

Engadget Podcast, živim u 17:00 ET! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Tango video poziva demoed na mango-based HTC Titan (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/tango-video-calling-demoed-on-mango-based-htc-titan-video/:
Izgleda kao Mango ima još jedan trik u rukavu - barem, trik koji će biti vidljiv na HTC nazire Titan . Windows Phone direktor Aron Woodman - isti Arona da zaustavi naše Engadget Prikaži par mjeseci nazad - nedavno zaustavljen u show off Tango video pozivanje aplikacije na navedeni telefon. Znali smo dobro i dobro da prednja Titan kamere bi se staviti na korištenje nečega, a sada znate. "Naravno," demo "izgleda prilično dobro scripted - ne očekujte točan prikaz video kvalitete preko gužve 3G mrežu - ali to svakako služi kako bi se čekati da puno teže. Jeste zavirite se odmah nakon prekida.

[Hvala, Stephen]

Nastaviti čitanje Tango video poziv demoed na mango-based HTC Titan (video)

Tango video poziva demoed na mango-based HTC Titan (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 16:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Phone Blog | Pošalji | Komentari

Google + API je izdana

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ND8SXXAvEbM/The-Google-API-Is-Released:
Anonimni čitatelj piše: "Programeri su čekali od kraja lipnja za Google za oslobađanje svojih API za javnost. Pa, danas je taj dan. Samo nekoliko minuta prije Chris Chabot, od Googlea + Developer odnose, najavio je da će Google + API je sada dostupan za javnost. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


SAD House 'Tvorac' od TSA želi ubiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjCTI4cQ5kY/US-House-Creator-of-TSA-Wants-To-Kill-It:
Američki predstavnik John Mica (R-Florida), sponzor izvorne kuće zakon koji je pomogao stvoriti TSA, postao gorljivi protivnik agencije. U nedavnom intervjuu, "rekao je Mica monitor treba biti privatizirana i agencija rastaviti." Mica se čini da se slažete s drugim TSA kritike da je agencija "nije zapravo otkriti bilo kakve prijetnje u 10 godina." Mica je kuća prometa i infrastrukture odbora i prima klasificirane brifinge na TSA. Možda bismo trebali povjerenje mu više nego većina ljudi na ovu temu.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (još uvijek ne znam je li to stvarni) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni također riziku da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) od 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Prvo egzoplaneta otkrio dvije zvijezde u orbiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJunaUmLFWg/First-Exoplanet-Discovered-Orbiting-Two-Stars:
astroengine piše: "Po prvi put, astronomi su otkrili egzoplaneta koji kruže oko zvijezda binarnog. Kepler-16B, Saturn veličine svijetu oko 200 svjetlosnih godina daleko, orbita Kepler-16, dvije zvijezde zaključana u međusobnom plesu. Iako drugih egzoplaneta su Poznato je da postoje u binarnim sustavima, oni su samo poznato da se u orbiti jedne zvijezda binarnog par, Kepler-16B orbita i nema sumnje Kepler-16B će oduševiti sjećanja Tatooine, Luke Skywalker je Homeworld, ali dvostruko zalazak sunca je gdje. . sličnosti kraj Kepler-16b će biti ništa, ali pustinji svijeta, to je približno veličine Saturna, to je vrlo hladno, te je prosječna gustoća vode ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od naglašava finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5 mobitel i donosimo prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 sadrži 5 megapikselnu kameru koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali će uključivati ​​standardne 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Uređaja izbornik nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

UBS Rogue Trader gubi 2 milijarde dolara u Neovlašteno obrtnička

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qnQCZLeqAzI/UBS-Rogue-Trader-Loses-2-Billion-In-Unauthorized-Trades:
PolygamousRanchKid piše ovaj odlomak iz Reutersa da zvuči kao ready-made film skripte:. "Švicarska UBS priopćila je u četvrtak da su otkrili neovlašteno trgovanje koje trgovac u svojoj investicijskoj banci je prouzročio gubitak od oko 2 milijarde dolara" stvar još uvijek istražiti, ali UBS trenutna procjena gubitak obrta je u rasponu od 2 milijarde dolara ", priopćila je banka u kratkoj izjavi uoči burze otvorena." Pitajte RanchKid:. "Pitam se kako će ponovno otvoriti raspravu o ulozi računalnih sustava u trgovanju i zaštitne mjere koje bi trebale zaštititi od tih rizika Ali ako mikrosekundi znači milijune u trgovini ... tko ima vremena za provjere? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Wolfenstein Ray pratiti i Anti-Aliased, na 1080p

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k_NB8vDNrIM/Wolfenstein-Ray-Traced-and-Anti-Aliased-At-1080p:
Anonimni čitatelj piše: "Nakon Intel prikazuje svoje Wolfenstein istraživanja demo: Ray pratiti na tablets, najnoviji napredak u IDF fokusira na high (EST)-na kraju igre sada radi na 1080p Osim slika na temelju post-processing (HDR, dubina polja. ) tu je sada i provedbu pametan način obračuna anti-aliasing kroz korištenje mreže ID i normale i primjena adaptivne 16x supersampling. Sve što je powered by 'oblak', koji se sastoji od poslužitelja koji sadrži osam Knights Ferry kartica (ukupno od 256 jezgri / 1024 teme). puno hardvera, ali sljedeća iteracija u "Mnogi Integrirani jezgre (MIC) arhitektura, nazvana Vitezovi Corner (i sa 50 + jezgri), može biti samo oko kutu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Divlja Papige Učenje Razgovor Od Pobjegao Pet Ptice

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jiDtv64NVXQ/Wild-Parrots-Learning-To-Talk-From-Escaped-Pet-Birds:
bazzalunatic piše "Budite oprezni što naučiti papagaja Neki brbljiv ljubimca papige koji su pobjegli natrag u divljinu su učili divlje papige razgovarati Čini se fenomen može integrirati u stado kroz generacije iz članka:..." evoluciju jezika . može biti dobro prenijeti generacijama, kaže Ken "Ako su roditelji talkers i oni proizvode pilića, njihov pilići su vjerojatno da će pokupiti neki od toga", kaže Ova pojava nije jedinstven;. lyrebirds neki u južnoj Australiji još uvijek reproduciraju zvukovi osi zatvarača i starih kutija kamere svojih predaka jednom naučio. "Dok se to ne do nevjerojatna razina Washoe znak čimpanza učenje jezika, to je još uvijek zanimljiv i podsjeća na nešto iz filma Alfreda Hitchcocka.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi Sony PSN TOS: klasa akcija Odricanje Uključen

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uRUhQ63VJ4A/New-Sony-PSN-ToS-Class-Action-Waiver-Included:
rwven piše "Jučer Sony poslao e-mail na PlayStation Network članove o promjeni u Uvjetima pružanja usluge za PSN. Kad suglasni da ovaj novi uvjete pružanja usluge, morate se odreći prava na tužbu klasa akcija protiv Sony. Ja, za jedno, neće biti suglasni da takve stvari. možete pogledati dio 15 novih TOS ovdje (PDF). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.