ponedjeljak, 9. svibnja 2011.

Svjetski poslužitelji Proces 9.57ZB podataka Godina

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O69nqPKRvZc/Worlds-Servers-Process-957ZB-of-Data-a-Year:
CWmike piše: "Prije tri godine, u svijetu 27 milijuna poslovne poslužitelje obrađeni 9,57 zettabytes, ili 9.570.000.000.000.000.000.000 bytes informacija. Istraživači na Školi za međunarodne odnose i Pacifik studije i San Diego superračunalo Centar procjenjuju da ukupna je ekvivalent 5,6 milijardi -Mile-high hrpom knjiga se proteže od Zemlje do Neptuna i nazad na Zemlju, ponovio oko 20 puta. Do 2024, poslovni poslužitelji svijetu godišnje će proces digitalni ekvivalent hrpom knjiga proteže više od 4,37 svjetlosnih godina na Alpha Centauri znanstvenici kažu izvješća, pod nazivom 'Kako više informacija: 2010 Izvješće o Enterprise Server Information ".. (PDF) pušten je na konferenciji SNW prošlog mjeseca"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Slashdot: Going Beyond Komentiraj teme?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ntV5dufeQrY/Ask-Slashdot-Going-Beyond-Comment-Threads:
ASA piše "Knight Foundation i Mozilla su trčanje niz novosti inovacija izazova cilj:.. dobili svijetu pametniji hakera razmišljam o tome kako je vijest organizacije mogu upregnuti otvoriti web trenutni izazov je sve o komentirati teme koje je ovo izgleda kao savršen. pitanje postaviti na Slashdotters: kako bi vam potaknuti dinamičnije mjesta za online vijesti raspravu kako bi vam sačuvati kontekst online diskusije i suzbijanje trolova Sve ideje, tehnički, praktični ili nepraktičan su dobrodošli Što tehnologije (federacija, atomska komentira?. , umjerenost, algoritmi) će vas zaposliti? Koji su nepromjenjivi društvene dinamike? Knight i Mozilla će raditi s najboljim izazov sudionika na implementaciju rješenja u redakcijama u Al Jazeera English, BBC, boston.com, The Guardian, i Zeit Online . Podnesci su otvorene do 22. svibnja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


YouTube će dodati streaming 3000 filmova za iznajmljivanje, ali neće reći one koji (još)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/youtube-will-add-3-000-streaming-movies-for-rent-but-wont-say/:
Usred blogu nam dobrodošlicu na "budućnost video" glave Mladost Salar Kamangar potvrđuje da od danas će dodati oko 3.000 novih filmskih naslova za iznajmljivanje u SAD-u , zajedno sa recenzijama i iza scene dodataka. Više detalja su obećali doći u drugom post kasnije danas, ali sada video stranice Čini se da je isti popis pomake smo vidjeli prije, tako pitanje što će gristi studija je još uvijek u zraku. Ostatak poruka također spominje YouTube Next program gurnuti novih originalnih sadržaja na stranice sa "mnogo više da dođu" - razmislite tjedan Google I / O u tijeku.

YouTube će dodati streaming 3000 filmova za iznajmljivanje, ali neće reći one koji (još) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 15:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službeni YouTube Blog | Pošalji ovu | Komentari

Planex kapacitivni stylus ruga Steve Jobs, sve do banke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
U prošlosti, naši obuhvat Planex uvelike je degradirani na uređajima za pohranu i bežičnih pristupnih točaka, ali sada tvrtka je ušla jedna od najuzbudljivijih tvrtke svih: razbijanje siromašnih Steve Jobs srce . To je pravo, tvrtka je meddled s prirodnim poretkom svemira po objavljivanju novog smartphone styli. Oni dolaze u dvije boje - crna i bijela, naravno - i dvije dužine: 4,2 ili 1,6-inča, s mekim gumenim savjete mjerenje 8mm i 9mm, respektivno. Olovke će se izvoditi vam ¥ 1200 ($ 15) ili 1000 ¥ ($ 12), koji je više ili manje u rangu s trenutnom predložene cijene Pogo skeč igle - dobro, to plus airfare u Japan da se odabrati jedan od tih stvari . Ali hej, to je još uvijek pobjeđuje komadina deli meso , zar ne?

Nastaviti čitanje Planex kapacitivni stylus ruga Steve Jobs, sve do banke

Planex kapacitivni stylus ruga Steve Jobs, sve do banke prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 15:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor Planex komunikacije | Pošalji ovaj | Komentari

WatchESPN app je sada na Android, go-nigdje uživo TV potoci i dalje ograničen na samo nekoliko pružatelja usluga

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:
WatchESPN app je sada dostupna za Android uređaje, čime je isti live video potoci ESPN kanala je sadržanu u svojoj debi na IOS-a prošlog mjeseca . Sučelje Čini se da je jednak, no trčanje to će zahtijevati instalaciju Adobe AIR na android 2,2 ili više uređaja (bez tablet optimizacije još i nema Honeycomb spominje u press release nakon pauze, no to je vjerojatno na popisu nakon ipad-optimiziranoj verziji kapi kasnije ovog mjeseca). Nedostaci su još uvijek isti, međutim, samo TV pretplatnika na ESPNNetworks omogućen usluga (Time Warner Cable, Bright House ili Verizon FiOS TV) može stream sve (ESPN, ESPN2, ESPN3 i ESPNU), dok one sa samo FiOS internet mogu pristupiti ESPN3, i svi ostali su zaključan vanjska strana u cijelosti. Ako imate pravo uslugu plan, kliknite na link ispod tržište za preuzimanje app (tu je još jedan app na tržištu zove Watch Free ESPN, ali mi vjerojatno bih izbjeći da za sada) besplatno.

Nastaviti čitanje WatchESPN app je sada na Android, go-nigdje uživo TV potoci i dalje ograničen na samo nekoliko pružatelja usluga

WatchESPN app je sada na Android, go-nigdje uživo TV potoci i dalje ograničen na samo nekoliko pružatelja usluga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 16:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji ovaj | Komentari

Projekt Icarus: Interstellar Misija Kronologija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wP7m1-U8Fh4/Project-Icarus-an-Interstellar-Mission-Timeline:
astroengine piše: "Što bi infrastruktura podržava međuzvjezdana misija izgledati? Razmatranja kao izvora goriva, ruda metode, međuzvjezdani brod izgradnju i održavanje aktivnosti se analiziraju, a sve što će se provoditi čak i prije nego dosegne krajnji cilj međuzvjezdana. projekta Icarus Trenutno je unraveling složenosti ove operacije i nedavno stvorili divan animacija o tome kako je jedna od mnogih spremnika goriva može se reciklirati kao komunikacijski relej mahuna na putu do obližnjih zvijezda. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Diljem svijeta noćno nebo stitched zajedno u 5 gigapixel slika

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k9neKBm9uJw/Worldwide-Night-Sky-Stitched-Together-In-5-Gigapixel-Image:
katarn piše "Nick Risinger putovali svijetom, koristeći robotsko montiranje kamere i šest zrakom hlađen kamere, svaka opremljena sa vlastitom leće i filteri, uhvatiti cijelu noć nebo u jednoj slici;. najveće pun prirodnih boja Sky Survey Projekt je trajao godinu dana završiti, i Risinger prijavljeni 60.000 travel miles. konačna slika sastoji od više od 37.000 pojedinačnih fotografija, ima rezoluciju od 5000 megapiksela, i uzeo mjeseci komad zajedno. Risinger kaže, 'Putovanje je potrebno kao hvatanje pun sferi noćnom nebu doveo s njim određena ograničenja. Ono što bi moglo se vidjeti na sjevernoj hemisferi nije uvijek vidljiv s juga, a isto tako s godišnjim dobima, što može biti iznad glave u ljeto ispod horizonta u zimskim mjesecima. komplicira vrijeme i mjesec ciklusa, to je napravio za neke uske prozore prilika koje smo otjerao kroz udaljenim dijelovima Arizone, Teksasa, Nevada, Colorado, Kalifornija i Oregon. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ubuntu ima za cilj za 200 milijuna korisnika, u četiri godine

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EM_7sl2LyfI/Ubuntu-Aims-For-200-Million-Users-In-Four-Years:
dkd903 piše "Isporuka keynote na Ubuntu Developer Summitu u Budimpešti, Mađarska, Canonical osnivač Mark Shuttleworth je najavio da Canonical je cilj imati 200 milijuna Ubuntu korisnika u posljednje četiri godine. Canonical nije službeno pruža podatke o tome koliko Ubuntu korisnika je trenutno su - u stvari, broj je prilično teško pratiti, međutim, prema Prakash Advani, partner menadžer za Centralnu Aziju na Canonical, postoji procjenjuje se 12 milijuna Ubuntu korisnika ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Alfresco 3 Records Management

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYh-23mWyJU/Book-Review-Alfresco-3-Records-Management:
ecmguru piše: "Moj prvi dojam o knjizi je da autor učinio odličan posao u prezentiranju za upravljanje zapisima (RM) pojmovi, koji opisuju kako provode Alfresco RM značajke Share, i kako biste mogli prilagoditi ovaj značajke, ako je potrebno. sam pomalo uzbuđen o čitanju ove knjige, jer ja trenutno radim na RM projektu. " Čitajte na za ostatak ecmguru's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Najprljavije poslove u IT

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JrImX9lHeGM/The-Dirtiest-Jobs-in-IT:
snydeq piše "trupla, podvezica pojaseva, antraks - nema kraja gadan kad je u pitanju rad u IT, kao i četvrti nastavak InfoWorld's Dirty IT Poslovi serije dokazuje Od inženjer sustava sanitarne, na ljudski poslužitelj nosač, preživljavanja u. današnjem IT tržištu rada često znači uspješan u teškim uvjetima, uključujući i stoji u obje noge od zadržavanja vode čep-in server ili se nalaz u snajperist nišan dok je pokušavao instalirati komunikacijske veze. " U slučaju da ste ih propustili, ovdje su prva tri dijela.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netflix CEO neodlučan da borba kabela

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x-PnKhKVwKg/Netflix-CEO-Hesitant-To-Fight-Cable:
imamac piše: "Oni koji su bili puni nade da Netflix će donijeti borbu za kabel tvrtke mogu biti razočaran u najnovijim komentare iz CEO". Reed Hastings je zadovoljan sa svojim tvrtke s golemim rastom, ali on strahuje da previše veliki će početi " Armageddon "sa kabelskim mrežama." To je borba on ne misli njegova tvrtka mogla opstati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rob stvara više vijesti promet od Social Media

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEEH6WFG6Wc/Drudge-Generates-More-News-Traffic-Than-Social-Media:
tcd004 piše "izvješće koje je danas objavio Pew Research Centra Projekta za izvrsnost u novinarstvu pokazuje da rob Izvješće je daleko važnija pokretač on-line vijesti promet od Facebook ili Twitter. U stvari, za top 25 vijesti web stranice, Twitter jedva registrima kao izvor prometa. izvješće hitova na nekoliko drugih zanimljivih otkrića o novostima ponašanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.