četvrtak, 20. siječnja 2011.

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Slike Facebook da biste dobili Datum isteka

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTP_r83LX1E/story01.htm:
Pickens piše "BBC javlja da su znanstvenici stvorili software koji daje slike datum isteka ih obilježavanje s šifriran ključ tako da jednom taj datum je prošao ključ zaustavlja slika se gleda i kopirati. Profesor Michael Backes, koji je vodio razvoj X -Pire sustav, kaže razvojni rad je počeo oko 18 mjeseci kao potencijalno rizične obrasce aktivnosti na društvenim mrežama, poput Facebooka, pokazala pritiskom na potrebu za takvom sustavu. "više i više ljudi su objavljivanje privatnih podataka na internetu i to je jasno da se neke stvari mogu poći krivo, ako ona ostaje tamo predugo ", kaže Backes. X-Pire softver stvara kriptirani kopije slika i traži od onih slali ih dati svaki datum isteka. gledanje ovih slika zahtijeva slobodan X-Pire preglednik dodati-na. Kad gledatelj opaža šifriranu sliku šalje off zahtjev za tipku za otključavanje. Ovaj ključ će biti poslana, a slike postati vidljiv, ako se datum isteka nije prošlo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Larry Page preuzima kao Google CEO, Eric Schmidt ostat će kao izvršni predsjednik

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/larry-page-takes-over-as-google-ceo-eric-schmidt-now-executive/:
Google Q4 financijskim rezultatima press release sadrži bomba: od 4. travnja, co-osnivač Larry Page (na desnoj strani, iznad) će zamijeniti Eric Schmidt kao izvršni direktor i preuzeti odgovornost za dan-to-dan operacije i razvoj proizvoda i strategije. To ne znači Schmidt odlazi - on će nositi na što je izvršni predsjednik i služi kao savjetnik na stranicu i suosnivač Sergey Brin, usredotočeni na vanjske stvari kao što su "bavi, partnerstva, kupcima i šireg poslovnog odnosa, vlada outreach i tehnologije mislio vodstvo. " Što se tiče Sergey, on sada će "posvetiti svoju energiju na strateške projekte, posebice radi na novim proizvodima," s jednostavnim naslovom suosnivač.

Schmidt je pojasnio i objasnio promjenu u blogu, rekavši da je ideja je da vodeći Google kao efikasan kao moguć, i to "Larry, po mom mišljenju jasno, spremna je voditi." To je jasno Ideja je da se okvir to kao jednostavan organizacijski dvoličnost - Schmidt kaže da je on, Brin i Page "predviđaju raditi zajedno za dugo vremena da dođu" - ali nema dvojbe da je Schmidt's vladavine predsjednika Uprave postavljen jasan ton za Google kao tvrtka proširila izvan traženje i na nova tržišta kao što su smartphone, povezan televizori, i operacijskih sustava, a mi smo znatiželjni da vide što se stranice stil je sličan. Mi smo također vrlo znatiželjan to čuti više o tome zašto je promjena napravio - iako se, stranicu, i Brin su Schmidt radili zajedno više od 10 godina, uvijek je bilo nekih napetosti između suosnivača i glavni izvršni direktor, osobito preko privatnost korisnika . U svakom slučaju, ovo je važan promijeniti i za Google i industrije - vidjet ćemo što će se dogoditi sljedeći.

Larry Page preuzima kao Google CEO, Eric Schmidt ostat će kao izvršni predsjednik prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google , Eric Schmidt je Google Blog post | Pošalji ovaj | Komentari

Verizon žalbe FCC neto neutralnost pravila

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/verizon-appeals-fccs-net-neutrality-rules/:
Verizon je otišao u SAD žalbenog suda u Washingtonu, DC danas službeno uzeti problem s neto neutralnost politiku koja FCC legao vanjska strana u posljednjim trenucima 2010, rekavši da je "duboko zabrinuti zbog FCC tvrdnje o široke ovlasti za čišćenje novih regulacija širokopojasnih mreža i Interneta sama. " Tvrtka je izuzetno kratak press release o tom pitanju ne detalj, gdje njihova pitanja nalaze se, konkretno, ali bih rekao još u prosincu da su se odnosi , tako da taj potez ne dolazi kao strašno veliko iznenađenje. Ako smo imali pogoditi, ne-blokiranje pravila okolnih bežičnih mreža svakako su visoko na tom popisu zabrinutosti - Verizon i drugi su dugo je rekao da bežični treba biti lijevo u velikoj mjeri iz neto neutralnosti raspravu - ali nećemo znati sve dok ne budemo u mogućnosti da kopaju u sudski slučaj. Slijedite pauze za press release.

Nastaviti čitanje Verizon žalbe FCC neto neutralnost pravila

Verizon žalbe FCC neto neutralnost pravila prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 16:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kako Vam se pohraniti vaše osobne fotografije?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UWxDGQyaDy8/story01.htm:
mxhf piše: "Upravo sam se vratio iz četiri tjedna odmora u Meksiku. Ovo je zemlja za Azteka i Maya ruševine i mi posjetili dosta njih. Nepotrebno je reći da smo uzeli tisuće slika s dvije kamere. Došavši kući shvaćam da je moj hard-disk nema dovoljno prostora za držanje dodatnih 16 GB koje sam prikupio na drugoj strani svijeta. Sada, moj hard disk već je 250GB. Radim isključivo na laptop i ne želite da se to promijeni. Znam da ima veće diskove i danas. Ali sam shvatio da je došlo vrijeme da se konačno premjestiti moj slike od moj laptop zbirke negdje drugdje. Ali, gdje bih trebao ići? Dakle, kako da pohranite svoje foto kolekcije? I kako se držati sigurnosne kopije?. To su očito slike koje želim zadržati za moj život. Tako treba da opstane požara, provale, itd. Mislim da količina podataka sam pravila online prostora za pohranu van. Trebam li dobiti samo dva USB diskove i ostaviti ? na razumno ste mjestu mislim da to mora biti zajednički problem danas I da - prije nego što pitati - ja znam da je prva stvar za učiniti je proći kroz svoju kolekciju i izvatkom što nije vrijedno čuvanje ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




HTC curenja sugeriraju velike, male, buttonless i Brew MP-based telefoni su na putu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-leaks-suggest-big-small-buttonless-and-brew-mp-based-phon/:
Sve u svemu, HTC ne napraviti najbolji posao zaštite svojih Putokaz, dapače, slajdove koji leaked malo više od godinu dana završio rade nevjerojatan posao pokazujući nam ono što je u cijevi za 2010, tako da bih ni ' t sumnje masivni širiti taj PocketNow objavljeni danas. Počevši na vrhu, imamo uređaj koji izgleda kao trackpad-manje evoluciju izvornog Desire (na slici gore), još jedan koji izgleda poput Aria veličine Nexus jedan u crnoj boji (kompletna sa old-school trackball), i dodatni verzija buttonless telefon koji je dobio generički HTC marke u mjestu Verizon logo u sliku otkrivena od strane Phandroid prije nekoliko dana (na slici nakon pauze).

To nije sve, ipak: tu i čini se da je donjem kraju Android uređaj s tjelesnim Pošaljite / End gumbima i optički trackpad ispod omalen prikaza uz uobičajena četiri kapacitivnih tipki. Uređaj s Telecom logotip Kina na to je također u mix, izgleda kao velika-prikazivan model koji će vjerojatno biti spremni učiniti bitku s tom 1.2GHz Droid X drugo ime koje je pokrenula upravo tamo. Konačno, tu je mali, entry-level modelu koji bi mogli uspjeti Smart kao HTC's Brew MP -powered flagbearer, iako Android je očito potisak ovdje. Naočale i imena su još uvijek misterija preko odbora u ovom trenutku, ali kao PocketNow kaže, ne bih se iznenadio da biste dobili pojedinosti na MWC sljedećeg mjeseca.

Nastaviti čitanje HTC curenja sugeriraju velike, male, buttonless i Brew MP-based telefoni su na putu

HTC curenja sugeriraju velike, male, buttonless i Brew MP-based telefoni su na putu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 17:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PocketNow (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema više brojeve verzija za HTML

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kuM2XKhP0ss/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "HTML5 će biti posljednja verzija HTML-a koji nosi broj verzije. Ian Hickson, Google inženjer i urednik HTML5 standarda najavio da jezik će biti prebačen u" životni standard "bez brojeve verzija. Malo kao što su poput Chrome, ako hoćeš. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Star Wars Blu-ray diskova kako bi stići 27. rujna prema Amazonu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/star-wars-blu-ray-discs-to-arrive-september-27th-according-to-am/:
Čak i jeftin HZZ najaviti događaj nije bilo dovoljno za Fox, a George Lucas otkriti točan datum izlaska za dolazak Ratova zvijezda na Blu-ray, ali sada Amazon je obnovljeno njegov brod datira preorder do 27. rujna. Mi ne bi zakazati dan rada roniti u obećanu 30 sati posebnosti sve dok postoji neka vrsta službene riječi, ali budući da je u utorak kako se čini logično vrijeme za očekivati ove diskove (u cijelosti Complete Saga obliku ili bilo trilogije postaviti po sebi, te izbor) na dodir dolje. Proživjeti nešto underwhelming Darth Vader ulaz i mnogo više nadahnjuje Blu-ray box set trailer nakon pauze.

Nastaviti čitanje Star Wars Blu-ray diskova kako bi stići 27. rujna prema Amazonu

Star Wars Blu-ray diskova kako bi stići 27. rujna prema Amazon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 15:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TheHDRoom | izvor Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

FAA upozorava tijeku GPS pitanja u jugoistočnom SAD-u zbog obrane 'testova'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/faa-warns-of-ongoing-gps-issues-in-southeastern-us-due-to-defens/:
Nemojte paničariti, ali svatko na planiranje koristeći GPS-u jugoistočnom SAD-u za sljedeći mjesec ili na taj način vjerojatno će ištanje kako bi bili sigurni da su usporavanje opciju. To je u skladu s leta savjetodavno samo izdaje FAA, koji upozorava pilota da su njihovi GPS signal "mogu biti nepouzdani ili nedostupan", zbog "GPS testove" da Ministarstvo obrane će se obavljanje između 20. siječnja i 22. veljače. Detalji su prilično svjetlo izvan toga, ali ne FAA napomenuti da kada je "testove" javljaju da će biti aktivan 45 minuta, te se nakon 15 minuta off vrijeme - dodatne obavijesti piloti će očito biti izdana barem 24 sata prije bilo kakvog testiranja. Naravno, dok ovo posebno savjetodavno je usmjeren na pilota, to će vjerojatno također će utjecati na sve ostale GPS uređaja, kao što je FAA ne spominje bilo koji GPS probleme specifične za zrakoplovstvo. Pravo pitanje je, međutim, samo ono što one tajanstvene "GPS testove" su - ako su, u stvari, GPS testove na sve ...

[Hvala, Brady]

FAA upozorava tijeku GPS pitanja u jugoistočnom SAD-u zbog obrane 'testovi' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 14:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FAA (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

T-Mobile USA razgovora budućnosti, Deutsche Telekom je odvikavanje od užeta; Clearwire spektra kupnju još uvijek u igri?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Njemački Deutsche Telekom - poznatiji u SAD-u T-Mobile USA je starješina roditelja - bio je u New Yorku danas pričajući svoj američke divizije izglede za budućnost, i execs s obje strane ribnjak je prilično malo za reći. Najveći preostali zabrinutost za prijevoznika vrte oko prihoda i kupca stap - koji, budimo iskreni, su osnovne smjernice koje svaki prijevoznik u svijetu je u potrazi za poboljšanje - i podjela predsjednik Uprave Philipp Humm upravo objavila niz inicijativa za pomoć dobiti one brojeve u redu. Na odljeva strani, oni su "ide velika s android" u borbi protiv iPhone, i dalje razvaljajte WiFi poziv da razriješi pitanja mrežna pokrivenost, i zatezanje se »upravljanje rizikom« pitanja koja su pustiti neki zakon deadbeats skliznuti kroz pukotine. Smiješno da mislim da je neplaćanje je dovoljno velik problem da se prihod rizik za ove dečke, ali to je istina.

Nastaviti čitanje T-Mobile USA razgovora budućnosti, Deutsche Telekom je odvikavanje od užeta; Clearwire spektra kupnju još uvijek u igri?

T-Mobile USA razgovora budućnosti, Deutsche Telekom je odvikavanje od užeta; spektra kupnju još uvijek u igri? Clearwire prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Deutsche Telekom , Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Michigan Guverner želi "Open Source" Ekonomski model

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mN38o3nYWKw/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Incoming Michiganu guverner Rick Synder govorio u Kalamazoo, MI i danas kaže da želi koristiti" open-source Model ekonomskog razvoja 'pomoći popraviti dolje pohaban države. Možda u njegovo vrijeme kao predsjednik Gateway vidio korist za open source model, ali to može stvarno biti uspješno primijeniti kao ekonomski model? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Eric Schmidt izlaže tri prioriteta za Google: LTE, mobilni novac, jeftin smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/eric-schmidt-lays-out-three-priorities-for-google-lte-mobile-m/:
Nije točno ići na u dužini oko njih, ali Google CEO Eric Schmidt je legao vanjska strana tri jasne prioritete za tvrtku u kratkom gost članak za Harvard Business Review - i, ne iznenađujuće, oni su "sve o mobilnim . " Oni uključuju s naglaskom na "Razvoj temeljne brzo mreže", ili ono što Schmidt bilješke je "općenito naziva LTE" guranje razvoj NFC-based "mobilni novac" i, zadnje ali ne najmanje, čime se povećava dostupnost jeftin smartphone u najsiromašnijim dijelovima svijeta. Na tom drugom mjestu, Schmidt čini se da je posebno optimističan, rekavši da on predviđa "doslovno milijarde ljudi uzimajući jeftin, browser-based touchscreen telefona u narednih nekoliko godina." Hit up izvor link ispod za čitanje Schmidt's uzeti na "velike mobilne revolucije" za sebe.

Eric Schmidt izlaže tri prioriteta za Google: LTE, mobilni novac, jeftin smartphone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 14:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Harvard Business Review | Pošalji ovaj | Komentari

Carbon Trading Zaustavljeno Nakon EU razmjena Hacked

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j4zXHLXYiuc/story01.htm:
chicksdaddy piše "Europska komisija (EK) suspendiran trgovanje ugljika kredite u srijedu nakon što je nepoznati haker ugrožena račune Češke trgovce i sklanja se od oko 38 milijuna dolara, Threatpost izvješća. zemlje EU, uključujući Estoniju, Austrije, Češke, Poljske i Francuske počeo zatvaranje svojih registara ugljika trgovanje jučer nakon saznanja da ugljik kvota bila sklanja iz računa u Češkoj na temelju evidencije. obavijest objavljena na web stranice Češke temelju registra je rekao da je to 'nije dostupan iz tehničkih razloga' u četvrtak i EK izdao nalog za obustavu trgovanja spot do 26. siječnja tako da se može izdvojiti ono što se čini kronične sigurnosne propuste u sustavu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.