srijeda, 27. srpnja 2011.

Android Market nadograditi, kupiti knjige i najam Filmovi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IhOLfRZKFEQ/Android-Market-Upgraded-Buy-eBooks-and-Rent-Movies:
hypnosec piše "search engine div Google je tiho iznio update za svoj Android Market mobilnih aplikacija trgovine. ažuriranje, koja kvrga verzija Android Market do 3.0.27, donosi novo korisničko sučelje i novi sadržaj za Android Smartphone pogonom i tablet uređaja . korisnici će sada moći kupiti i preuzeti e-knjiga i najam filmova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Prozirni litij-ionska baterija Napravljeno

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xPRTRfJ8uVk/Transparent-Lithium-Ion-Battery-Created:
Med-adut piše "Stanford Istraživači kažu da su razvili transparentan baterije. Prozirni futuristički gadgeti su tema znanstvene fantastike i san inženjera. Papira" Prozirni litij-ionske baterije "objavljen je u 25. srpanj izdanju časopisa Proceedings Nacionalne akademije znanosti. Koristili su mrežu strukturiranih elektroda, koji je proizveden od strane microfluidics pomoć metoda, tako da imaju dimenzije u elektroda ispod rješavanje granice ljudske oči, i, tako, elektroda se pojavljuje prozirna . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IBM Selectric Pisaći stroj napuni 50, viče na tablets sići na travnjak

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/ibm-selectric-typewriter-turns-50-yells-at-tablets-to-get-off-i/:
Zamislite sve čekaonice i upisivanjem klase to je vidio u svojoj pola stoljeća na Zemlji. IBM ovaj tjedan slavi 50. rođendan svoje najprodavanijih Selectric linija uredskih pisaćih strojeva . Prvi put predstavljen u 1961, linija istaknuta rotirajući typeball koja je povećala brzinu tipkanja i mogu se mijenjati za kurziv, simbole i različite fontove i jezike. Pisaći stroj i eschewed tradicionalne kreće prijevoz, s typeball i vrpce koje se na prijedlog, smanjujući jedinice ukupnu veličinu i ostavljajući više prostora na uredski stolovi za obiteljske fotografije i trol lutke. Te inovacije pomogle da linija gotovo sveprisutan u uredima prostorima, i 1964, Selectric linija nudi se rano za obradu teksta sposobni za pohranu znakova. IBM će ići na mirovinu liniju u 1986. Prikladno, sada mrtav pisaći stroj će biti počašćen sa svojim vrlo vlastiti poštansku marku.

Nastaviti čitanje IBM Selectric Pisaći stroj napuni 50, viče na tablets sići na travnjak

IBM Selectric Pisaći stroj napuni 50, viče na tablets sići na travnjak prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 15:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Motorola s obzirom na Nike + SportWatch kandidat?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/motorola-considering-nike-sportwatch-contender/:
Motorola s obzirom na Nike + SportWatch kandidat?
Čini se da Motorola može biti pripremajući dati Nike + SportWatch trčanje za svoj ​​novac. Neustrašivi Tipster poslao uz screenshot iz nedavne ankete prikazuje off ono što izgleda kao načičkana out nano gledati . Opisan kao "sve-u-jednom fitness i glazbe osobni fitness uređaj" (suvišne puno?) Da pakete GPS za "točne performanse za praćenje", rekao je kako još neimenovanog gadget također sportski "pametne glazbeni player", koja sastavlja popis pjesama na temelju melodije koje će vam pomoći da znoj svoje najbolje. Također vam omogućuje bežično sinkronizirati s računalom za vježbanje analizu, i naizgled čini isto za Android uređaje. Među mogućim imenima navedene u anketi je MotoActive, ukazuje na, ali sigurno ne zapinjanje dolje, Motorola marke. Naravno, ovo je samo on-line ankete, tako da ne bi dobili previše uzbuđen o svom novom trčanje drug samo još.

[Hvala, Anon]

Motorola s obzirom na Nike + SportWatch kandidat? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 15:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

ASUS Eee potvrđuje pisanje Transformator će dobiti android 3,2 ažurirati sutra

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/asus-confirms-eee-pad-transformer-will-get-android-3-2-update-to/:
Nema propuštanja ovaj put okolo, ali Eee Pad transformatora korisnici ne moraju čekati mnogo dulje da biste dobili njihov Android 3,2 popraviti. ASUS sada je potvrdio da će se ažurirati rolling out sutra, 28. srpnja. Za razliku od Galaxy tab 10,1 vlasnika , Transformer korisnici ne bi trebali očekivati ​​previše iznenađenja u trgovini ovdje s obzirom na ASUS je ​​držati s dioničko Honeycomb, iako Nadamo se da će biti nekoliko popravaka uključen uz više opće Android ažuriranja.

ASUS Eee potvrđuje pisanje Transformator će dobiti android 3,2 ažurirati sutra prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ASUS (Facebook) | Pošalji | Komentari

Prozor automobila osjetljiv na dodir

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cbFF3fRgeFQ/Car-Window-Touchscreens:
Anonimni čitatelj piše: "Kao da nam je potrebno više dokaza da su zaslon osjetljiv na dodir su svi bijes, dizajneri sanjaju do načina kako ih staviti u automobilima. U video, dijete gleda sjetno kroz prozor na turoban sela. Polja otkotrljati, jezero, biciklisti, stabla koji su izgubili svoje lišće. automobil zaustavlja, a dijete počinje "crtež" na prozoru. članak uključuje fascinantno video prikazuje kako bi zaslon osjetljiv na dodir infiltrirati naše živote u budućnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


OK Go ide HTML5

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBuopsbk9c0/OK-Go-Goes-HTML5:
edumacator piše "YouTube senzacija OK Go upravo je izdao svoj najnoviji video koristeći HTML5. videa prilično sam cool, ali interaktivne značajka je velika." Izgleda da interaktivnog stvari radi samo u krom.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tužbu protiv Sony Cyber ​​Izdvajamo osiguranje Nedostaci

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PKBTDkr9buI/Lawsuit-Against-Sony-Highlights-Cyber-Insurance-Shortcomings:
CWmike piše "piva pravnog spora između Sony i jedan od osiguravatelja preko podataka potraživanja povrede obveza ističe izazove koje tvrtke ponekad mogu suočiti u dobivanje osiguranja davatelja usluga za pokriće troškova u vezi sa cybersecurity incidenata. Zurich American Insurance Co zatražio od suda prošlog tjedna ga oslobađa bilo kakve odgovornosti za obranu ili indemnifying Sony protiv potraživanja koja proizlaze iz nedavne povrede podataka u poduzeću. povrede podataka na Sony PlayStation Network, Sony Entertainment Online i Sony Pictures dovelo u obzir podatke o gotovo 100 milijuna ljudi postaju izloženi i više 12 milijuna kreditnih i debitnih kartica biti ugrožena. povrede zasad rezultiralo u najmanje 55 narodni klasa-akcija tužbe biti podnesena protiv Sony u SAD-u i još tri tužbe podignute protiv njega u Kanadi. Sony očekuje da će potrošiti gotovo 180 milijuna dolara u . iduće godine samo na povrede vezane uz troškove, ali analitičari kažu da osiguranje ne bi ni bio vrijedan ga u Sony slučaju: "Ne postoje mnoge priče o uspjehu u kojoj cyber osiguranja [odigrala] značajnu ulogu u smanjenju troškova incidenata, ", kazao je Gartner analitičar Ivan Pescatore. Um, bolju sigurnost kao polica osiguranja možda?"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LulzSec poziva za PayPal bojkot, glasnogovornik Uhićeni

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bhqqz7m3dtg/LulzSec-Calls-For-PayPal-Boycott-Spokesman-Arrested:
Anonimni čitatelj piše: "britanska policija uhitila je 19-godišnji muškarac se vjeruje da je 'topiary', službeni glasnogovornik LulzSec hactivist grupi. Muškarac uhićen u svom domu u Šetlandski otoci ranije danas (27. srpnja), te se transportira u policijskoj stanici središtu Londona. " I danas, LulzSec pozvao na bojkot PayPal govoreći: "Potičemo bilo tko koristeći PayPal odmah zatvoriti svoje račune i razmotriti alternativu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony je službeno izlasci novi, E i S serija walkmani

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/sony-officially-outs-new-a-e-and-s-series-walkmans/:
Kada je tvrtka šalje boatload medija igrača kroz FCC, naočale i sve, to vrste potrebno bušiti iz bilo službene objave, ya know? Ipak, to je lijepo konačno vidjeti Sony Bujica novih Walkman igrača koji smo čitali toliko o tome. Tvrtka je upravo objavila promjenama na svoje, S i E serije igrača, od kojih svi imaju karaoke način, učenje jezika funkcije, snimanje glasa, i Sony stanice stvaranju SensMe značajka. Na high-end, imate stereo Bluetooth A860, čija je 2,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir već poprskan preko internets. Više deminutiv S760BT ima 2-inčni zaslon, a također dobiva Bluetooth, iako ona tvrdi dulji vijek trajanja baterije - do 50 sati audio reprodukcije i do deset za video. Zaokruživanje se nisko kraj, tu je E460, koja ima isti 2-inčni ekran, ali joj nedostaje Bluetooth i umjesto toga dolazi u pet boja. Sva tri modela će ići na prodaju u rujnu, s nizom dobavljanje 179 $ ili 219 $ za 8GB i 16GB modela, 8GB S serije koštaju 149 dolara, a E serije u rasponu cijena od 79 $ do 109 $ za 8GB do 16GB. Cijeli PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sony službeno izlasci novi, E i S serija walkmani

Sony je službeno izlasci novi, E i S serija walkmani prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 11:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Uvodnik: Apple službeno u optički pogon, za bolje ili lošije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:
Ja to ne sviđa. Niti jedna jota. Ali iskreno, ne puno stvar - Apple službeno je učinjeno s optičkim pogonom, i nema dokaza više zapanjujuće jasan od sredine 2011 osvježiti svoje Mac mini. Prošle godine, da Bantam kutija stigao sa 699 $ cijena tag, PEP u svom koraku i osobnosti koje bi mogle šarm čak i tvrdokorna desktop vlasnika. Ove godine, 599 dolara model pokazao se na mom kućnom pragu obećavajuće isti, ali umjesto toga isporučen primjetan pad u stvarnoj funkcionalnosti. Punditi su tvrdili da biste mogli privezati USB SuperDrive za novi mini i spremite $ 20 u postupku u odnosu na prošlogodišnji rig, ali ne oslanjajući se na kabelom pribor ići ruku pod ruku s ljepotom i jednostavnošću? Ne, i ja sam svaki razlog da vjerujemo da je Apple će pristati.

Unatoč očitih - da potrošači će kupiti mini smanjiti obična teret operativnog savijen desktop postava - Apple je otišao i skakač koji je postao glavna osobina u oba Mac računala i slično. Za godina, koeficijenti uopće nisu standardni zbivati, predenje CD, DVD, HD-DVD ( ipak kratko ) i Blu-ray diskove, a da ne spominjem neke druge formate koji nisu učinili mnogo za zaslužuju spomenuti. U odnosu na većinu sve ostalo u tehnologiji svemiru, pokušao-i-pravi optički pogon je uspio objesiti oko i izvan onoga što je tvorac vjerojatno imao na umu, ali to je prilično očito da 2011 je ODD ono 1998 je disketni pogon . Barem u vidu jedne Steven P. radnih mjesta.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Apple službeno u optički pogon, za bolje ili lošije

Uvodnik: Apple službeno u optički pogon, za bolje ili lošije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Kineski par prodaje djecu fond Online Gaming

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1AvB3WOTbGM/Chinese-Couple-Sells-Kids-To-Fund-Online-Gaming:
Kineski par koji stvarno vole igre su u pritvoru za prodaju svoju djecu i pretvaranje novca u igri valutu. Iz članka: "U 2009, Li Lin i Li Juan dočekali svoje drugo dijete, djevojčicu, i došao na ideju da joj prodati za novac za financiranje njihove online igre opsesija su to učinili, primanje RMB 3000 (manje od. $ 500), koje su proveli u potpunosti nedugo nakon par potom nastavila prodavati svoje prvo dijete i dobio 10 puta koliko za njega -. RMB 30.000, ili oko 4600 dolara Po vlasništvo njihovih treće dijete -. drugom dječak - roditelji nakon u svojim prethodnim stopama i dobio 30.000 RMB za njega. " Pitam se što je "dijete prodavatelj" postignuća izgleda?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Neto (Prema Akamai)

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Peq-jqEsKIk/The-Net-According-To-Akamai:
Installer citati gizmag priču govoreći: "Akamai možda neće biti imena domaćinstva, ali između 15 do 30 posto svjetske web promet se obavlja na Cambridge, Massachusetts-based tvrtke internetska platforma u bilo kojem trenutku. Koristeći podatke prikupljene softvera stalno praćenje Internet uvjete putem tvrtke gotovo 100.000 poslužitelja raspoređenih u 72 zemlje, a proteže većina mreža unutar Interneta, Akamai stvara svoje tromjesečno Stanje na internetu izvješća. izvješće daje neke zanimljive činjenice i brojke, kao što su područja koja se najsporije i najbrže veze brzinama, širokopojasni usvajanje stope i podrijetlo napada prometa. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vodafone osi EVO 3D prije nego što čak i hitove policama

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/vodafone-axes-evo-3d-before-it-even-hits-shelves/:
HTC EVO 3D
Oduševljen očiju promatrača, ili one koji su registrirani da budu obaviješteni o EVO 3D , svibanj su primijetili nagli nedostatak čaša bez 3D telefone dolaze na Vodafone. Očigledno, britanskih prijevoznika execs nisu pacijent tipa. Nakon nekoliko odgoda, Vodafone je odlučio jednostavno sjekirom nego predokus čekati HTC opskrbe, te ga ukloniti iz tvrtke " Uskoro "stranici. Omogućuje samo se nadam svojim klijentima su malo više razumijevanja - posebno onih koji su se prijavili da se prvi prasak na sada otkazan telefon.

Vodafone osi EVO 3D prije nego što čak i hitove policama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 11:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android zajednica | Pošalji | Komentari

Space Station Biti Deorbited nakon 2020

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RcnQY49iwwI/Space-Station-To-Be-Deorbited-After-2020:
astroengine piše "Rusija i njegovi partneri planiraju poniranje Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) u ocean na kraju svog životnog ciklusa, nakon 2020, tako da ne ostavljaju prostor smeće, svemirske agencije izjavio je u srijedu. 'Nakon što završi svoje postojanje , bit ćemo prisiljeni sudoper ISS. To ne može biti lijevo u orbiti, to je previše složen, previše teška objekt, to može ostaviti iza puno smeća ', rekao je zamjenik šefa Roskosmos prostora agencije Vitalij Davydov. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.