petak, 17. prosinca 2010.

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Openwall Linux 3.0 - Ne SUIDs, Anti-log-Spoofing

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ox4QPHQOgKw/story01.htm:
solardiz piše "Openwall GNU / * / Linux (ili sova za kratko) verzija 3.0 je vanjska strana, obilježavanje 10 godina rada na projektu. Sova je mala, poboljšane sigurnosti Linux distro za poslužitelje, uređaje i aparate virtualni. Dva znatiželjan svojstva Owl 3,0: ne SUID programi u zadanom instalirati (još je sustav upotrebljiv, uključujući mijenjanje lozinke), te bilježenje koji šalje poruke syslog (dakle, korisnik ne može imati prijaviti poruku Čini se da dolazi, recimo, .. iz kernela ili sshd) Niti jedan drugi distro ima ove Ostale vijesti od 3,0 Sova: jedan live + + izvor instalirati CD, i686 ili x86_64, integrirana OpenVZ (domaćin i / ili gostiju), "napraviti iso '&' napraviti vztemplate ' u su graditi okoliš, ext4 po defaultu, xz u katran / rpm / manje, 'anti-Debiana' ključ u ponudu ili OpenSSH. punu instalaciju je manje od 400 MB, a može se obnoviti iz izvora. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Preko 40% novih radnih mjesta Mehanički Turčin Uključite spam

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gwE9lcjDcXc/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "NYU studija otkriva da je više od 40% radnih mjesta posted by novim poslodavcima na MTurk su neka vrsta spama zahtjev, kao što su lažni izrade računa, lažnih klikova na oglas, odnosno lažni komentari, tweets, voli i glasova. Studija također pokazuje da je loše radnih mjesta moglo biti automatski filtrirani s 95% točnosti, no Amazon je ne zanima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Galaxy Tab hitova novi low na US Cellular: $ 200 sa 5GB podataka dogovoru

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/galaxy-tab-hits-new-low-on-us-cellular-200-with-5gb-data-agree/:
A kapi, oni držati na comin '. Samo 48 sati nakon što je T-Mobile USA smanjena financijska barijera oko Galaxy Tab za samo 350 $ po ugovoru, iznenada žestokim US Cellular radi 'em je bolje. Prijevoznik je upravo spustio cijenu potpuno nova 7-inčni Kartica za samo 199,99 $ na dvije godine ugovor podataka, sa samo velike caveat se da potrošači će morati odlučiti za pricier 5GB / mjesec plana. To će pokrenuti vas 54,99 dolara mjesečno sa pay-as-you-go poruka, ili 74,99 dolara mjesečno sa svim-te-može-poruka plan. Mi još uvijek nisu potpuno kuka s tableta na ugovoru (bez glasa sposobnosti), ali oni koji ste zagrijani neće naći bolji posao istočno od Mississippija. Ili zapadno od njega, iskreno.

[Hvala, D]

Galaxy Tab hitova novi low na US Cellular: $ 200 sa 5GB podataka sporazum prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 16:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor US Cellular | Pošalji ovaj | Komentari

Kako izgovarati ASUS (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/how-to-pronounce-asus-video/:
-Suh-SS? Ah-sue-SS? As-SES? Nope, sve u redu. Mi smo bili obaviješteni od ASUS da je njegova glava honcho nedavno je postavio nova pravila u pokušaju da se riješi naše frustracije, tako što je nekad bila: "Ah-Seuss" je sada "-Seuss" (ili "Eh-SUS", prema za tajvanske fonetika, kao na slici). Logika iza ovog? Čini se da je izravnom usitniti od izgovor "Pegasus" - podrijetlo imena tvrtke - koji ironično čini u korist bivše dikcija. Bilo kako bilo, nemojmo brkati sebe bilo dalje i samo studija ovu lijepu dama video demo nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kako to izgovarati ASUS (video)

Kako izgovarati ASUS (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 16:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

USB 3.0 za Mac i pregled mjerila (s LaCie 2big USB 3.0)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/usb-3-0-for-mac-review-and-benchmarks-with-a-lacie-2big-usb-3-0/:
Trebalo LaCie gotovo punu godinu dana na brod 2big USB 3.0 drive RAID - uređaj koji je bio najavljen u jesen 2009 - ali sada da je to ovdje, to je bitak pratnji koncept koji zapravo daleko izdvaja jedinica sama: USB 3,0 na Mac. Iz bilo kojeg razloga, Apple je odbio ponudu Superspeed USB-a na bilo koju od svojih strojeva, pa čak u potpunosti specced-out Mac Pro koštaju i sjeverno od 10.000 dolara. Vidjeli smo navodno e-poštu od Steve Jobs napomenuti da USB 3.0 jednostavno nije mainstream dovoljno da znoj samo još, ali dolaze iz muškarcem koji je još uvijek bearish na Blu-ray , možemo dobiti osjećaj da će biti vrlo malo vremena sada predugo prije nego što Apple konačno špilja i nadogradnje iz USB 2.0. Mi smo očito ne ljubitelje holdout - nakon svega, čak i nekoliko pod-$ 500 netbook su uživajući Superspeed plijen već - tako da nismo mogli eventualno imati bio više uzbuđen je čuti da je dugogodišnji prodavač je za pohranu oko ispuniti prazninu koja Cupertinu nastavlja ignorirati. Mi smo bili u stanju pokupiti LaCie USB 3.0 PCIe kartica za proširenje kao i 4TB (2 x 2TB) 2big USB 3.0 disk i stavite cijeli setup preko svojih koraka na naš in-house Mac Pro. Njega da vidite kako to stog gore protiv USB 2.0, FireWire 400 i FireWire 800? Šef o prošlosti pauze za užasan detalje.

Nastaviti čitanje USB 3.0 za Mac i pregled mjerila (s LaCie 2big USB 3.0)

USB 3.0 za Mac i pregled mjerila (s LaCie 2big USB 3.0), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 14:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LaCie USB 3 vozač za OS X , PCIe kartica , ExpressCard | Email ovu |

Google Knjige Stvara Riječ oblaka ljudske povijesti

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_Ehd46Yq1bU/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Iz Ed Yong u nije točno raketna znanost blog:" Baš kao okamenjeni fosili govore o evoluciji života na zemlji, riječi napisane u knjigama ispričati povijest čovječanstva riječi ispričati priču, a ne samo. kroz rečenice su formi, ali u koliko često se javljaju Otkrivajući te priče nije lako -. youd 'trebate kupiti pretvoriti knjiga u digitalnom formatu tako da se njihova teksta može se analizirati i usporediti i youd' trebate to učiniti. za milijune knjiga. Srećom, to je upravo ono što Google su radili od 2004. ' Yong odlazi na da objasni da je zapanjujući rekord ljudske kulture nalaze se u Google Knjige nudi novo istraživanje putova do društvenih znanstvenika, lingvista, i humanističkih znanstvenika. Neke od ranih nalaza (sažetak), na temelju analize od 5 milijuna knjiga sadrži 500 milijarde riječi: engleski jezik i dalje je dodavanje riječi na dah tempo, gramatičke razvija i često postaju redovne, a mi smo zaboravljajući naše povijesti brže, a slavne osobe su mlađe nego što su se možete igrati sa Google pretraživanje knjiga alat. sebe. Na primjer, ovdje je uredan usporedbu koliko se često riječi Britannica i Wikipedia su se pojavili. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Microsoft se role obnovljeno Windowsi 7 Telefon Priključak za Mac

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/microsoft-rolls-out-updated-windows-phone-7-connector-for-mac/:
To je još uvijek tehnički u beti, ali Microsoft je upravo izbacila prilično značajan ažurirati svoje Windows 7 Telefon Priključak softver za Mac. Između ostalog, softver sada ima novi proces postavljanja uređaja, podršku za ručno datoteke uvoza iz uređaja, te mogućnost za sinkronizaciju sadržaja kupiti na telefon natrag u svoj Mac - da ne spominjemo pobio bug ispravke i drugih više manjih tweaks. Hit up izvor link ispod za početak preuzimanja, ili samo gledati ga u aplikaciji Microsoft automatsko ažuriranje.

Microsoft se role obnovljeno Windowsi 7 Telefon Priključak za Mac prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 14:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket-lint , Telefon Scoop | izvor Microsoft | Email ovu | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Lopov Postovi njegova fotografija sa žrtvama računa

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KOZNCmJc_U4/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše "Washington Post novinar Marc Fisheru otkrio njegovu kuću bio opljačkani;. Novca, zimski kaput, iPod i njegova sina laptopa ukradeni su Zamislite njegovo iznenađenje kad Facebook prijatelji njegova 15-year-old sin je izvijestio da fotografiju prividne lopov, nosio Fisher's kaput i držanje svežanj bilježaka, bio je stavili na svoga sina Facebook račun. Kako ovisnik ne morate biti društvena mreža na post status ažuriranja i uploadati svoje fotografije * a * ti si burgling nečiju kuću? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dropbox slavi verzija 1.0, baca selektivno sync u mix

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Ako ste poput nas, vjerojatno ste došli da se oslanjaju na Dropbox vrlo malo u dan-to-dan aktivnosti. Hell, naš gužva-sourced ventilator nastavak društvene mreže o tome "Tom iz MySpace "dečko nikad ne bi dobio off terenu bez njega! Pa, ako ste kao oduševljeni oblak rješenja za pohranu kao što smo mi, vi ćete biti više nego uzbuđeni da znaju da Dropbox 1,0 je upravo najavio. Među nove značajke koje smo najviše veseli stavljanjem na kušnju su selektivno Sync (odabrati mape koje se skinuti na koji računala) i Prostran atributa Sync (poboljšanu podršku za Mac apps poput Quicken i Quark čiji je izvor vilice namučiti najviše sinkronizirati aplikacije i podatke koji se u procesu). Ali to nije sve! Hit izvor vezu da biste započeli.

Dropbox slavi verzija 1.0, baca selektivno sync u mix prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 pro 2010 14:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor Dropbox | Pošalji ovaj | Komentari

Sudac Završava Massive porno tužbe

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s9G9Oe9MHCo/story01.htm:
eldavojohn piše "nedavne ofenzive porno proizvođača korištenja autorskih prava od mnogih anonimnih korisnika P2P je završen West Virginian sudac. početku, Ken Ford odraslih Copyright Društva isplanirali devet tužbe protiv nekih 22.000 datoteke dionicima, počevši s 7000 osobe i 9.000 osoba odgovara u prvom valu. otiska, sudac smanjio je sve dolje na jednu tužbu protiv jedne datoteke Sharer, govoreći Društvo odraslih Copyright da su za progon svakog pojedinca zasebno, kao ni optuženik sudjelovao u istoj transakciji ni surađivali u tih djela. Dakle, ako ste u potrazi za hit 22.000 ljudi s takvim tužbu, 350 dolara sudskih pristojbi podnošenja će zahtijevati ulaganje od 7,7 milijuna dolara (1,8 milijuna dolara za pojedince navedene do sada). Ars ističe smiješan činjenicu da ' Ford je tužio dovoljno ljudi da odvjetnici su iznošenje oglasi na njegovo ime tvrtke ", pružajući sliku oglas za takve pretrage. To je odvojen od sličnih obračun u US Okružni sud za Northern District of Illinois."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.