petak, 8. travnja 2011.

Cijeli naočale curenja za BlackBerry Baklja 2, 1.2GHz Snapdragon ne može prevladati ružna

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/full-specs-leak-for-blackberry-torch-2-1-2ghz-snapdragon-cant/:
Mi razumijemo da je teško poduzeti dva koraka , umjesto jednog, ali solidan popis specifikacija ne ide kako bi baklja 2 izgleda sve manje posljednjih desetljeća. Iz bilo kojeg razloga, RIM-odjela dizajna izgleda kao da se zaglavi u doba gdje su prošle generacije je novo sljedeće generacije, dok je unutarnji tim naizgled je uspio pobjeći. Za one koji nisu mogli ne slažete više obzirom na izvana, vjerojatno ćete biti ushićen da zna da predstojeće slušalica će hvaliti nevjerojatno brzo 1.2GHz procesor Snapdragon, 8GB interne memorije, 768MB RAM, microSD utor za proširenja, od 5 megapiksela kamera i 35-ključ tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem. Također ćete dobiti mikroskopski 2,8-inčni LCD s bijedan 640 x 480 piksela, Bluetooth 2.1, 3.5mm priključak za slušalice, A-GPS, dual-band 802.11b/g/n WiFi i 720p filmski način rada. Dakle, jedan dolje, neki to ići - vrijeme za ponovno pročitati , to je RIM?

[Hvala, bighap]

Cijeli naočale curenja za BlackBerry Baklja 2, 1.2GHz Snapdragon ne može prevladati ružne prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor N4BB | Pošalji ovaj | Komentari

Verizon Wireless ubojstvo jednogodišnje ugovore 17. travnja, pretpostavlja da neće biti ni briga

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-wireless-killing-one-year-contracts-on-april-17th-assum/:
Ok, pa možda ćete skrb, ali i dalje ćete se odlučiti za dvije godine opciju jednom ugovoru je gore. To je u skladu - manje ili više, u svakom slučaju - za glasnogovornika Verizon Wireless, što potvrđuje da naš upit popodne da je prijevoznik je jednogodišnji ugovor opcija će biti eliminiran 17. travnja. Razlog, kao što ste mogli očekivati, vrti se oko povijesne želji kupca. To je fancy način govoreći da većina kupaca radije debeo hardver popuste koji su dostupni s duže od dvije godine ugovora, a osim toga, oni još uvijek mogu birati mjesec-mjesec, prepaid ili suparnika. Nije da VZW će potaknuti druge, ali hej - America's o mogućnosti čovjeka.

Verizon Wireless ubojstvo jednogodišnje ugovore 17. travnja, pretpostavlja da će čak i nije briga prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 16:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Dropbox Authentication: nesigurnim by Design

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m6cuGnJ5L5A/Dropbox-Authentication-Insecure-By-Design:
Anonimni čitatelj piše: "Dropbox može biti vrlo korisno, ali možda biti malo iznenađen kako bi saznali da je kopiranje datoteka s računala trčanje aplikacija, napadač može pristupiti i skinuti sve datoteke, bez očitih znakova kompromisa. Normal sanacija korake nakon kompromisa, kao što su rotacija lozinku, sustav re-image, itd. neće spriječiti kontinuiran pristup ugrožena Dropbox. Derek Newton, sigurnosni istraživač koji objavljuje ovaj nalaz jučer, raspravlja sigurnosne implikacije ove ovjere-design sigurnosnih metoda na svom blogu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


KGB želi Kontrola e-mail i VoIP

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gZtjrkPSm2s/KGB-Wants-Control-of-Email-and-VOIP:
blair1q piše "FSB-a (zapravo samo rebadged KGB) je zabrinut zbog mogućnosti da internet komunikacijske usluge kao što su Hotmail, Gmail i Skype dati ljudima koje smatraju crno-kape. Konkretno, oni se ne sviđa činjenica da su ove usluge omogućavaju šifriranje. Oni kažu da se ne ide da se iskoriste ili ih blokirati, još, ali su samo 'proučavanje' situacija, s okom eventualno prema provedbi kontrole, poput onih u Kini. njihov sve veći interes za alat može biti povezan s DDoS napad na ruskog predsjednika Dmitrija Medvedeva vlastiti LiveJournal račun, koje je nazvao 'odvratna i protuzakonito. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Umirući DVR Box i Woz Mudrosti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wFCpnHo72XU/The-Dying-DVR-Box-and-Woz-Wisdom:
Lucas123 piše: "Na SNW u Santa Clari ovaj prošli tjedan, raznoliku skupinu techies dijeli uvida u svojim industrijama, poput DVR na tržištu. TiVo's viši direktor IT-a, Richard Rothschild, na primjer, je objasnio kako su set-top box pratiti sve gledati za oglašavanje i marketing, a zatim kombinirati informacije s supermarket podataka člansku iskaznicu kako bi se utvrdilo koliko su učinkovite oglasne kampanje su. Oh, i TiVo's planira integrirati svoje kutiji s ravnim ekranom, tako da nema više set-top uređaja. i Steve Wozniak je napao Američki obrazovni sustav, rekavši studenti trebaju biti stupnjevane na jednom, dugoročan projekt, nego kratko učenje / testiranje ciklus. 'U školi, inteligencija je mjerenje ", rekao je on." Ako imaju isti odgovor kao i svi drugi u matematike ili znanosti, ti si inteligentan. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola Xoom Velikoj Britaniji cijene službenik u £ 580 za 3G i WiFi za £ 480 samo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/motorola-xoom-uk-pricing-official-at-580-for-3g-and-480-for-wi/:
Motorola danas je potvrdio da najnoviji krug cijene Carphone Warehouse, PC World i druge UK trgovaca su popis za Xoom tablete su zaista službeno kažnjeni cijene boda za Saće škriljevca. Nakon što je naveden na £ 600 za 3G model i £ 500 za WiFi-samo verzija u početku, 32GB opremljena 10-incher sada je milostivo 20 £ jeftiniji, na £ 580 i £ 480 za svaku varijantu. Brzi pogled na Apple's online trgovine govori nam da one namete podudaraju se točno ono što odgovara 32GB verzija ipad 2 će vas cijene, signalizacija Motorole namjeri da barem bude na nivou u smislu cijene. Prodavaonice i dalje se prikazuju Xoom pod pre-order status za sada, ali da bi trebao biti brzo mijenja ako Motorola želi živjeti do svoje obećanje o dostupnosti ovog vrlo tjedan .

Motorola Xoom Velikoj Britaniji cijene službenik u £ 580 za 3G i WiFi za £ 480 samo prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 15:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Carphone Warehouse (3G) , PC World (WiFi) | Pošalji ovaj | Komentari

Google Rolling Out Live Streaming Za YouTube

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y4ed7p0xyFg/Google-Rolling-Out-Live-Streaming-For-YouTube:
Anonimni čitatelj piše: "Mladost je već živite-streamed broj je i popularne koncerte, sportska događanja, i intervjua, ali većina su bili jednokratni bavi sada. Google želi podebljati zarez, te je najavio YouTube Live. YouTube Live integrira Live Streaming sposobnosti i otkriće alata izravno na YouTube platformu od objave:. 'Danas, također ćemo početi postupno rolling out naš live streaming beta platformu, koja će omogućiti određene YouTube partneri imaju otvoren račun u dobrom stanju za strujanje živjeti sadržaja na YouTube . cilj je pružiti tisuće partnera s sposobnost za live stream od svojih kanala u mjesecima koji slijede. Kako bi se osigurala veliki live stream iskustvo gledanja, mi ćemo roll Ova ponuda se postupno tijekom vremena. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Enzo je Pinball dobiva sve vas osjetljiv-feely s telefonom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:
Dobili smo ruke na uzorku od Haptify's haptičko-powered aplikacije par mjeseci nazad i došao daleko intrigued, ali čežnja za više. Pa, tvrtka je konačno spreman za zasititi našu sklonost za playtime tjelesnost s prve utakmice, Enzo je Pinball. Igra debija s tri tablice ("više uskoro), te je dizajniran kako bi Vas osjetiti svaki čekić, zvečka, a odskok kao da je to prava stvar. To nije istovjetan svoje materijalne kolega, ali to je nadogradnja nad tutnjava bez digitalni natjecanja. Haptify je haptičko crna magija radi sa slušalicama trčanje android 2,1 i gore, tako da se strašno puno potencijala fliper čarobnjaci vani. Možete zgrabite igra u android tržište i to će koštati 1,49 dolara kako bi na svoj taktilni želje.

Enzo je Pinball dobiva sve vas osjetljiv-feely s telefonom prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Haptify | Email ovu | Komentari

Kondo je oprugom pauk robota jeza na jeftini (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Najnovije u dugu liniju u zastrašujuće (i povremeno sladak ) pseudo-paučina robota, Kondo je nadolazeće KMR-M6 radi više s manje. Zahvaljujući jedinstvenom proljeće podržava povezivanje nogu zgloba, ovaj hexapedal kukac daje Vam heebie-jeebies sa samo dva servos po nozi. Novi dizajn nogu smanjuje troškove graditi uz poboljšanje performansi i stabilnosti, te je razvijen za obrazovanje, istraživanje i hobi tržištima. Osnovni kit hitova Japanu sljedećeg mjeseca za oko 76.000 ¥ (oko $ 880) i dolazi s dvanaest servos, kontrolna ploča, 10.8V 800mAh NiMh baterija, softver i okvir sa dodatni prostor za dodavanje opcionalno, kamere, hvatači, ili drugim servo kontrolirani fantazija. Iako to nije tako simpatičan kao Kondo je kornjača-bot , promatranje ovaj Robo-bug cupkanje i ožujak (nakon pauze, ako se pitate) je daleko više strašan nego što je grozan. To je još jedan znak robota apokalipsa , siguran, ali su ti ozbiljno idući u pustiti da propast vaše petak, petak, petak, petak?

Nastaviti čitanje Kondo s oprugom robota jeza pauk na jeftini (video)

Kondo je oprugom pauk robota jeza na jeftini (video) prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 14:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Roboti Dreams | Pošalji ovaj | Komentari

Prototip Tesla-powered RAV4 pogon, pokazuje ekstremne kočnica Regen

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/prototype-tesla-powered-rav4-driven-demonstrates-extreme-brake/:
Prototip Tesla-powered RAV4 pogon, pokazuje ekstremne kočnica Regen
Što se događa kada stavite pogona iz Tesla Roadster u SUV? Možete dobiti Toyota RAV4 EV , rani prototip koji PluginCars dobio priliku voziti. To iz "sofisticirane dokaz koncepta", u osnovi voznom stanju show automobil, a performansama je razumno debeo: 0 - 60mph u devet sekundi - nije loše za £ 3.900 automobila. Range Procjenjuje se da je 100 milja u stvarnom svijetu uvjetima, ali da je odgovoran za promjenu između sada i kada je automobil u iščekivanju to pogodak dilera, negdje krajem 2012. Mi smo guessing Roadster stilu gumb mjenjača će otići do tada, previše.

Prototip Tesla-powered RAV4 pogon, pokazuje ekstremne kočnica Regen prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 13:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PluginCars | Pošalji ovaj | Komentari

Čarobni Kineski Hard Drive

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yVfSEduCr7Q/Magical-Chinese-Hard-Drive:
jamax piše "Od TFA: 'ruski prijatelj .... radi u centru tvrdog diska za popravak u ruskom gradu, koji se nalazi u blizini granice s Kinom nekoliko dana kupac donio razbijen 500GB USB-voziti da je on imao. kupio u kineskom pohraniti preko rijeke, za ludo niske cijene, ali pogon ne radi. ako, recimo, spremanje film na disk, igrajući spremljene film povratak je rezultiralo Ponovo samo zadnjih 5 minuta filma . ' Očigledno, sadržaj vanjski HDD okvir uključeno: dvije matice, zalijepljen na unutarnjoj površini kutija s 128MB bljesak voziti klinču između njih (slika) i to je bio pametan hack, previše - ako ikad pokušalo. napisati datoteku koja je prevelika, to je dobio cycled - sama prepisivanjem više i više od početka, dok ostavljajući postojeće datoteke netaknut i prijavio sve ispravno -.! veličine datoteka i sve "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


30 godina Clean Up Fukushima Dai-Ichi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHmtBvwwHyQ/30-Years-To-Clean-Up-Fukushima-Dai-Ichi:
0WaitState piše: "Oštećeni reaktora u osakaćen Fukushima Dai-Ichi nuklearne elektrane može potrajati tri desetljeća izlaćenje i troškova operatora Tokyo Electric Power Co više od 1 milijardi jena (12 milijarde dolara), inženjera i analitičari. Tim, japanski dužnosnici te elektrane operatori sada rade na problemima koji su uključeni u raspolaganje 55.000 tona radioaktivne vode ". ... međunarodnim pravom zabranjuje Japanu od odlaganje kontaminirane vode u oceanu, ako postoje realni tehnička rješenja dostupna kasnije. Dakle, postrojenja operater razmatra dovođenje u barže i spremnici, uključujući i tzv megafloat koja može primiti oko 9,5 megalitres No. čak i pomoću teglenice i spremnici za obradu vode privremeno stvara budućnost problem kako raspolagati kontaminirane posude. "Jučer je 7,1 Aftershock izazvao kratki gubitaka energije u tri nuklearna postrojenja, i male količine onečišćene vode prolije, ali bez značajnih zračenja propuštanja nastala prije su problemi riješeni.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Žalbe sudu Potvrđuje naloga računala pretraživanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MpnpH4hAGPI/Appeals-Court-Affirms-Warrantless-Computer-Searches:
suraj.sun piše ovaj izvadak iz ComputerWorld: "Laptop računala i ostale digitalne uređaje provedena u SAD-u može se oduzeti od putnika, bez naloga i poslati sekundarne mjesto za sudsku inspekciju, SAD-Apelacioni sud za deveti Circuit vladao posljednje tjedan dana. rješenje je drugi u manje od godinu dana koji omogućuje američka vlada za provođenje naloga, Offsite pretraživanja digitalnih uređaja zaplijenjenih na državne granice. savezni sud u Michiganu u svibnju prošle godine izdao sličan presudu u slučaju za ocjenu ustavnosti naloga, oduzimanje računala na Detroit Metropolitan Airport. Nekoliko drugih sudova, uključujući Deveta Circuit sebe, imaju zaključio da bez naloga, sumnja-manje pretraživanja prijenosnih računala i drugih digitalnih uređaja može se odvijati na lokacijama američke granice. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon se gura ažuriranje za Galaxy Tab, obećava poboljšati vijek trajanja baterije, performanse preglednik

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-pushes-out-update-for-galaxy-tab-promises-improved-batt/:
Osjećaj manje nego oduševljen sa svojim Galaxy Tab ? Verizon osjeća bol: prijevoznik je kotrljanje vanjska strana ažurirati tableta, čiji LTE radio i veće rezolucije stražnja kamera nas je iznenadila na CES. In particular, ugađanje obećanje da će ubrzati preglednika performansi i produžiti vijek trajanja baterije - upoznat izazov s 4G uređaja. Update također omot pobio poboljšanja app ne-Gmail e-mail (ako ste čak i koristiti ga), uključujući bolju font dimenzioniranje i povezivanje, linija u traci stanja pokazuje vrijeme e-mail je primio, veći privitak otvori, Word doc preuzimanja i mogućnost slanja više kartica ime. Ako vaša kartica nije primio još ažuriranje, dobro, držati tvoj oči peeled.

Verizon se gura ažuriranje za Galaxy Tab, obećava poboljšati vijek trajanja baterije, performanse preglednika prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 00:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileBurn | izvor Verizon Wireless | Pošalji ovaj | Komentari