petak, 7. listopada 2011.

Pandigital Supernova dostupna sredinom listopada za 230 $, je u eReader Android tablet maskirati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/pandigital-supernova-available-mid-october-for-230-is-an-eread/:

Pandigital nije napravio puno truda kako bi isticala svoje Supernova karticu u misteriju. Kad je 8-inčni LCD škriljevca swept preko FCC ranije ovog ljeta, bili smo usamljen, ne samo slike uređaja i unutarnji, ali i aplikacije koje bi se pre-naprćen na kupnju - GetJar i Barnes & Noble-a gluho app između ostalog. Dakle, što možete očekivati ​​za 230 dolara kad se zemlje ovaj mjesec? Pa, tvrtke ostavili Honeycomb za uskoro-to-biti outclassed Gingerbread OS, bacio u jednojezgreni procesor 1GHz A8, 4GB prostora za pohranu (proširivo do 32 GB preko microSD utor), WiFi i Bluetooth. To je jeftin, i ja Android tablet ulaz, sigurno. A s nedavnim izlet određene proračun cijena, ekosustav-friendly kartici , možda ćemo predložiti držite off za više specced robe. Službena PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Pandigital Supernova dostupna sredinom listopada za 230 $, je u eReader Android tablet maskirati

Pandigital Supernova dostupna sredinom listopada za 230 $, je u eReader Android tablet maskirati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 09:49:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pandigital | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar