nedjelja, 26. prosinca 2010.

IBM Projekti Holografska telefoni, Klima-Driven Baterije

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eno0ntQDKRM/story01.htm:
geek4 piše: "U 2015, mi ćemo se koristiti mobilnim telefonima koji će projekt 3D holografska slika pozivatelja, tvrdi IBM u popis predviđanja buduće tehnologije uništile iz ankete od 3000 IBM-ovi znanstvenici. prikazuje 3D također su fokus rada između Intel i Nokia u razvoj holografskog sučelja. Gradovima grije servera i napredni grad praćenje prometa također su navedeni kao među prevladavajuće tehnologije u narednih pet godina, prema Bloomberg članak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Nakon-Darling Etanol gubitak prijatelja na visokim mjestima

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmYHN1BLKs8/story01.htm:
theodp piše: "To je sada zamisliti, kaže BusinessWeek's Ed Wallace, da mit etanola kao spas za America's energetski problem dolazi do kraja. Zanimljivo, alternativna goriva može biti učinjeno u koje vjerojatno kolekciju neprijatelja. Fervidly pro-etanol . u zadnjem desetljeću svoje političke karijere, bivši potpredsjednik Al Gore preinačio tečaj u krajem studenog i ispričao se za potporu etanol, koji je navodno nešto više o sebi umilan poljoprivrednicima tjedan dana kasnije, ministar energetike Steven Chu gomilali na, govoreći: 'budućnost prijevoza goriva ne bi trebalo uključivati etanol. " I u prosincu, grupa malih proizvođača motora, automobila i plovila proizvođači podnio tužbu u SAD-Apelacioni sud napustiti EPA listopada odluku da koristite 15% mješavinu etanola u gorivu zalihe ne bi naškoditi 2007 i novijih vozila. Unatoč svemu tome, novoizabrani Kongres je proširio 45 cent po galonu etanola kreditne miješanje porez koji je zbog isteći, što je potez koji se očekuje da će smanjiti prihode za 6,25 milijarde dolara u 2011. 'etanola ludila', dugogodišnji -kritičar Wallace žali se, 'će se nastaviti sve dok se toliko automobila i motora oštećena ovaj aditiv za gorivo koje negodovanja javnosti više ne može ignorirati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Nissan Leaf ste stope protiv drugih vozača, stvara visoki rezultat popisa za hypermilers

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf ste stope protiv drugih vozača, stvara visoki rezultat popisa za hypermilers
Xbox Live i sustav vrstu Postizanje nanovo visok rezultat popisa, omogućujući vam da se natjecati protiv vaših prijatelja čak i kada ste u roamingu solo kroz stark, neplodna pustopoljina. Izgleda da Nissan radi puno s istog lista - ali minus bloatflies i supermutants. Kao što automobili su sada kotrljanje vanjska strana da žele vlasnici smo učenje više o tome upravo ono što svojim Carwings sustav može učiniti i drugi uredan trik je "Regionalna Rankings" stranicu, gdje je jedan vozač je vozeći učinkovitost je ocijenjeno protiv drugih u tom području. Tu su bronca, srebro i zlatne medalje gore za iznenadan zahvat, ali, ako pokriti stvar brzinom trake i samo mijenjati spust, možda samo biti nagrađeni platine nagradu. Što da ste dobili? Zašto, malo slika trofeja, naravno. Što ste očekivali?

Nissan Leaf ste stope protiv drugih vozača, stvara visoki rezultat popisa za hypermilers prvobitno pojavio na Engadget na ned, 26 pro 2010 15:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor MyNissanLeaf Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Što je najstariji datoteke možete vratiti?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GEwcdKlII-c/story01.htm:
turtleshadow piše: "Sada kada je gotovo 2011, pitanje za svakoga tko je zadržao sigurnosne kopije od prije Y2K ne-događaj: Jeste li Vi osobno / profesionalno je da se oporavim nešto od 10 + godina, ako je tako, molimo Vas da podijelite zanimljive" hows "? pogotovo ako ste morali učiniti više medijske transfere i formati datoteka da biste dobili podatke u iskoristiv format na moderne hardverske platforme po vašem izboru. Native rješenja ocijenjeno veći nego oponašanje. Također, ono što su vaše planove za oporavak u 2021? ulici raz ide do najstarijih, a većina tehničkih i kompleks koji se vraća ... naravno uspješne radim noćne smjene Božić / Nova godina,. pitam svi još uvijek uzbudljiv i hardcore SysOPs ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Nintendo 3DS pre-naloga početi u GameStop, još uvijek nema službeni američki cijena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
Forumites na NeoGAF su ga razgovor se cijelu večer, i siguran dosta, to je istina - počevši jutros, možete rezervirati Nintendo 3DS ispuštanjem stog promijeniti u bilo GameStop trgovini. Kako visoke morat ćete gomilati novac čini se da ovisi o lokaciji, kao zaposlenik u New Yorku htio da depozit $ 50, čak i kao Arizona je rekao da bih samo treba bankroll skromnih 25 dolara, ali ni način na koji će novac ići izravno prema što-još-neodređen ( najvjerojatnije 300 $ ) kupoprodajne cijene. Ukoliko vaše lokalne GameStop ne prepoznaju autostereoscopic handheld's nadnesen dostupnost, samo ljubazno ih zamoliti da se konzultira svoje računalo, naći SKU polje i upišite se u magične brojeve "020132". Zatim, mukotrpno čekati do ožujka podnijeti zahtjev za vaše nagrade.

Nintendo 3DS pre-naloga početi u GameStop, još uvijek nema službeni američki cijena prvobitno pojavio na Engadget na ned, 26 pro 2010 13:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NeoGAF | Pošalji ovaj | Komentari

EFF Ponude Uvod u Traitorware

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WIlW3ACdsjQ/story01.htm:
theodp piše "EFF's Eve Galperin nudi kratak fitilj na Traitorware, uređaji koji djeluju iza leđa izdati svoju privatnost. 'Vaš digitalni fotoaparat se može ugraditi metapodatke u fotografijama s fotoaparata serijski broj ili Vašoj lokaciji,' piše Galperin." Vaš pisač može biti sjedinjavanje tajni kod na svakoj stranici ispisuje koje bi se mogle koristiti za identifikaciju pisača i potencijalno osoba koja koristi to. Ako Apple stavlja posebno grozan patent je nedavno podnio zahtjev za u upotrebu, možete gledati prema naprijed na dan kada vaš iPhone može snimiti svoj glas, uzeti sliku gdje se nalazite, snimite vašeg srca, i poslati natrag na taj podatak Mothership ". Ona zaključuje: "EFF će biti tamo u borbi protiv njega [Traitorware] Vjerujemo da vaš softver i uređaji ne bi trebao biti sredstvo za prikupljanje osobnih podataka bez vašeg izričitog pristanka.. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Joel Test Ažurirano

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP6sxRp8HVE/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "U 2000, Joel Spolsky je napisao Joel Test, odličan i jednostavan način procijeniti softver tvrtke. Iako je test još uvijek se koristi, to je sve zastarjelo, kao što su mnoge tvrtke kreće na web tehnologijama, a novi razvojni alati postoje. U svom blogu, Marc Garcia pisao o tome što bi mogao biti ažuriranje Joel Test ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




HRP-2 humanoidnog robota uči koristiti zapreke za njezinu korist

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/hrp-2-humanoid-robot-learns-to-use-obstacles-to-its-advantage/:
Postoji svibanj biti mnogo robota vani mogli izbjeći ili svladati prepreke, ali ne možemo reći da smo vidjeli previše koje su zapravo u mogućnosti koristiti prepreke u svoju korist. To je zahtjev za slavu ovog tzv HRP-2 robot sagrađen od strane istraživača u Japanu Nacionalnog instituta za naprednu industrijsku znanost i tehnologiju , međutim, koja je u stanju otkriti objekte oko njega i razabrati kako se oni mogu koristiti za to pomoć sa poseban zadatak - kao što je naslonjena na stol kako bi se ravnoteža dok udaranje lopte, na primjer. Kao što je New Scientist ističe, da li namjerno ili ne, na kraju rezultat je robot koji se ponaša kao znatno starija osoba - uvjerite se sami u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje HRP-2 humanoidnog robota uči koristiti zapreke za njezinu korist

HRP-2 humanoidnog robota uči koristiti zapreke za njezinu prednost prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 26. prosinac 2010 11:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geek.com | izvor New Scientist | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft, Motorola Dodati 9 Patenti u tijeku sudsku bitku

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hdHQFEpHuDM/story01.htm:
FlorianMueller piše "Patent odijela IT industrije novi Božić kartice:.. Microsoft i Motorola upravo dodao nove optužbe na svoj red Motorola podnio drugu tužbu u Zapadnoj District of Wisconsin, po prvi put također napadaju Kinect Microsoft bacio u sedam patenata u Južna Florida. Dvije od njih pokriti touchscreen tehnologije i dva navodno pročitati na Motorole DVR. U ovoj fazi igre, 35 su patenti u odijelu među tvrtkama. plašili da će izgubiti trag toliko mira i sklada? Postoji vizualizacija dostupan (detaljne referentni materijal uključen). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.