subota, 12. veljače 2011.

NESBot: Alat Potpomognuta Speedrun na stvarnim Hardver

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UAYWgRaBXDU/NESBot-Tool-Assisted-Speedrun-On-Real-Hardware:
Xistic piše: "Već dugi niz godina alat za pomoć speedruns su čisto teorijska i domena emulatora. Nema više! Korištenje mikrokontrolera Arduino Duemilanove voziti stvarni Nintendo konzole, pjgat09 reproducira snimljene ulaz pobijediti Super Mario Bros u rekordnom vremenu. Odabir mogućih igre je ograničen: 'Ako se igra oslanja na bilo uninitialized memorije za slučajnosti, ili ako se jako temelji se na konzoli vremena, on svibanj neće raditi u slučaju Super Mario Bros, međutim, kao čeznuti kao gumb preše početi igrati. natrag u pravo vrijeme, film će se reproducirati ispravno. " Autor uključuje potpunu upute o tome kako se postava uređaja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IBM i Samsung najavljuje cross-patenta licencnog ugovora, mi molimo za z196-based Galaxy kartica

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Prljavi detalji su malo daleko i tebi, ali IBM i Samsung samo su se pridružili i do najaviti cross-patenta licencnog ugovora koji bi mogli imati značajan utjecaj u svijetu smo obuzeti sa. Prema (doduše kratak) otpuštanje ugrađenom nakon pauze, dvije će dozvolu njihovih patenta portfelja jedni druge, ali s obzirom da su posebne odredbe i uvjete čuvaju se u tajnosti, za sada, to je na nama da zamislimo kakav magija će rezultirati iz ugovora. Naravno, patent portfelje za svaki od tih tvrtki je staggeringly velika - obuhvaća sve od mobilnih tehnologija poluvodiča, i samo o svemu između. Mi smo rekli da je sporazum će omogućiti svakoj tvrtki da "inoviraju i djelovati slobodno", i koristiti sve druge patenata držati korak s brzim širenjem tehnologije. Je 5.2GHz z196 -based Galaxy S samo nekoliko mjeseci daleko? Dječak se može sanjati, ne može on?

[Hvala, Peter]

Nastaviti čitanje IBM i Samsung najavljuje cross-patenta licencnog ugovora, mi molimo za z196-based Galaxy kartica

IBM i Samsung najavljuje cross-patenta licencnog ugovora, mi molimo za z196-based Galaxy Tab prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

HTC Thunderbolt isključivo hitove Best Buy za 250 dolara na pokretanje, ukorijenjena prototip pruža nadu za punu otključati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Iako je teško činjenice o HTC Thunderboltove dostupnost su teško doći la, proturječne glasine Letjele su brzo i jaka -, Best Buy oglas čini se da jasno većini sve gore. sad Kao što smo prvotno čuo , 4,3-inčni LTE će smartphone pokrenuti za 250 dolara na dvogodišnji ugovor - ili novčanik-drobljenje $ 750 bez - ali ključni sastojci ovdje su tri riječi na samom vrhu. Thunderbolt je očito "nacionalni maloprodajni ekskluzivna" za Best Buy, koja objašnjava kako uređaj istovremeno mogao suočiti Verizon kašnjenja i još dolaze u za Valentinovo slijetanje na veliki okvir trgovine. Također ćete primijetiti da oglas spominje Skype video i 4G mobilne Hotspot funkcionalnosti, tako da bih se iznenadio ako je telefon došao bez , iako je također moguće da cijeli kit i kaboodle je odgođeno kako bi se slagala - Droid-Life kaže: ovaj oglas dolazi od 20. veljače kružna, tako da nismo mogli vidjeti ništa do tada.

U slučaju da vam je potreban dodatni razlog da se uzbuđen o Thunderbolt, programeri u AndIRC su neke povezane vijesti - oni već ukorijenjen prototip verziji (koja je upravo tako se događa da imaju poznato kodno Mecha ) i vjeruju da će se istom tehnikom raditi na malo uređajima. Ne bi li bilo lijepo imati korijen na jedan dan ... kad god je to?

[Hvala svima koji su poslali to u]

HTC Thunderbolt isključivo hitove Best Buy za 250 dolara na pokretanje, ukorijenjena prototip pruža nadu za potpuno otključavanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 16:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AliWaqas | izvor Droid-Life , XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

DailyMotion Sada Streaming Live vijesti

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Lz_dS33YnM/DailyMotion-Now-Streaming-Live-News:
Anonimni čitatelj piše: "Beet.TV izvješća koja DailyMotion je počeo Live vijesti iz Al Jazeera, BBC, a Francuska 24 među ostalima. Oni pišu," Paris-based Dailymotion, na svijetu drugi najveći online video site, ima integriran s London- baziran live news portal Livestation dati broj live streaming televizijskih vijesti mreža uključujući i Al Jezeera, Bloomberg, BBC, France 24 i izvore iz drugih naroda, kao i iz oganizations uključujući i Ujedinjene narode i NASA. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pošaljite Kinect podataka gesta priznanje Više infracrveno

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LtS8QXioPz8/Send-Kinect-Gesture-Recognition-Data-Over-Infrared:
Anonimni čitatelj piše s ovim isječak iz Kinect Hack: "Biti u mogućnosti poslati podatke gestualne zarobljeni iz vašeg Kinect na drugi uređaj putem računala IR je nevjerojatno Možete poslati podatke gesta priznanje bilo koji komad hardvera koji koristi IR signala, kao što. kao televizija, prijemnik, kabel kutija ili X10 punila. Sve što se čita IR signala, sada se može kontrolirati jednostavno koristeći geste za kontrolu uređaja. apsolutno nevjerojatna. developer napisao prilagođenog koda koji radi sa svojim Kinect senzor priključen na svoj Mac Mini. Kod je integriran s OpenNI koji detektira korisnika kostur i specifične geste pre-programirani da upravlja svojim TV-u kako bi ga isključiti i zajedno sa promjenom glasnoće na svom digitalni prijemnik. Druge geste uključuju mogućnost za promjenu na sljedeći i prethodni kanal. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia Je marginalizacija meego došao kao iznenađenje za Intel

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Jučer je najava za Nokia da je prijelaz na Windows 7 Telefon kao svoj primarni smartphone platforma je već imao, te će i dalje imati, velike posljedice za dosta stranaka osim finske tvrtke i novi najbolji pupoljak Microsoft. Jedan od najvećih učinaka koji se bave je da Nokia sada više ne smatra meego - open-source OS to je bio zajednički razvijaju s Intel - klasificira ga kao "projekt učenje." prioriteta stavke, Nema nagrade za nagađanje Intelov nigdje u blizini sretan zbog toga, ali bi također imati pogađate Nokia čuva Chipzilla u neznanju o svom novom smjeru dok dan ga najavio na svijetu? Takva je riječ od TechCrunch 's dobro postavljeni izvori, koji su također kažu da Nokia posvećen samo tri čovjeka vanjski tima za razvoj UI prilagodbe za meego. Nije točno hugest ulaganja u svijetu, mi bismo reći, i kad uzmete u obzir Nokia i Microsoft već koncept uređaja sastavila, moraš misliti planira napustiti meego kao iskreni borac strategija materijaliziraju u gradu Espoo dugo vremena prije ovog događaja. Vjerojatno bi bilo lijepo da Intel reći, ipak, samo da bude sa stilom. Hit izvor link za više detalja, uključujući i potvrdu da je Nokia N9-00, svoj prvi planirani meego uređaj, bila konzervirana - navodno zbog pritužbi od operatora o svojim zglob.

Nokia Je marginalizacija meego došao kao iznenađenje za Intel prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 15:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Zbroj u svijetu znanja: 250 Exabytes

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V0VnV6La1DI/The-Sum-Total-of-the-Worlds-Knowledge-250-Exabytes:
arkenian piše "BBC izvješća o radu u znanosti o znanstvenicima koji su izračunali da je zbroj svih svjetskih pohranjenih podataka je 250 exabytes. Možda je još zanimljivo, u ukupnom iznosu od podataka emitiranje je 2 zetabytes (1000 exabytes) godišnje. U teoriji ovo znači da je zbroj svjetsko znanje se emitira 8 puta godišnje, ali kladim se da je uglavnom samo puno American Idol reprize. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia USA predsjednik je out, zamijenjen Microsoft veterinar Chris Weber kao Elopocalypse nastavlja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Teoreticari zavjere ujediniti: Nokia je zamijenio drugi istaknuti izvršnog s bivšim Microsoft zaposlenika. U ovom slučaju, to je glava Nokia je cijeli američki podjela koja je biti oustered, kao i 15-godišnje Microsoft prodaja i marketing veteran Chris Weber zamjenjuje Nokia Inc predsjednik Mark Louison stupa na snagu odmah. Mark će "nastaviti karijeru nove mogućnosti", a Weber uzima uzde, uzimajući pomalo nezavidnu ulogu pomlađivanje Nokia je smartphone brand u Sjedinjenim Američkim Državama. Ipak, možemo zamisliti da će imati puno pomoći, kao što ću raditi vrlo, vrlo tijesno sa svojim alma mater u mjesecima koji dolaze i dizajna praktički prodati sebe. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nokia USA predsjednik je out, zamijenjen Microsoft veterinar Chris Weber kao Elopocalypse nastavlja

Nokia USA predsjednik je out, zamijenjen Microsoft veterinar Chris Weber kao Elopocalypse nastavlja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 14:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget Podcast, živim u 14:00 EST!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/the-engadget-podcast-live-at-2pm-est/:
Uf, što tjedan dana! Nismo sigurni da ćemo se sjetiti dovoljno riječi da bi mogli opisati događaje iz proteklih nekoliko dana, ali mi ćemo učiniti naše najbolje. Mi ćemo dobiti live show ide odmah u 2:00 EST danas. Hej, a gdje drugdje ćeš biti u subotu popodne? Izvan? Sretno s tim.

PS I ne zaboravite da je Ustream Android i iPhone klijentima kao dobro, ako ste izvan i oko, a ne možete se pridruže na Flash-based zabavu u nastavku.

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 14:00 EST!

Engadget Podcast, živim u 14:00 EST! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 13:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft nudi H.264 Plug-in za Google Chrome

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-q0fZXopGc4/Microsoft-Offers-H264-Plug-in-For-Google-Chrome:
Očigledno Firefox je bio samo početak: sedlo-Sudac piše: "Microsoft je izdao Windows Media Player HTML5 Nastavak za Chrome kako bi se omogućilo H.264-kodirani video na HTML5 koristeći izgrađen-in mogućnosti dostupne na Windows 7 Kao što svibanj podsjetiti. , manje od dva mjeseca, Microsoft je objavio HTML5 Proširenje za Windows Media Player Firefox Plug-in s istim ciljem na umu. Iako Firefox i Chrome su veliki konkurenti Microsoftu vlastite Internet Explorer, softverski div je odlučio Windows 7 korisnici bi trebali biti u mogućnosti reproducirati H.264 video, čak i ako oni ne koriste IE9 Evo trenutnog stanja HTML5 video:.. Microsoft i Apple su klađenje na H.264, dok su Firefox, krom, Opera i navijali za WebM Google je zapravo u korist obje H.264 i WebM do ranije ovog mjeseca, kada je internetski div odlučio je da ispusti H.264 podržava u potpunosti, iako je bivši naširoko koristi, a druga nije. Tvrtka je također najavila da će puštanje WebM dodataka za Internet Explorer i Safari 9. IE9 Iako podržava H.264, osim svih ostalih codeca, Microsoft je stvaranje iznimka za WebM, kao čeznuti kao korisnik instalira odgovarajući kodek, i pomaže osigurati Google plug-in radi ispravno . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HP Veer pokazuje svoju malu slatku lice u FCC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/hp-veer-shows-its-cute-little-face-in-fcc/:
To nije baš puno otkrivanje - nećete dobiti kako bi vidjeli korisnički priručnik, primjerice, ili one odlučan FCC laboratoriju vanjski fotografije koje smo uvijek vole - ali novi uređaj donosi Palm kroz feds "sustava u posljednjih 24 sati je prilično jasno Veer sudeći po spominje klizni mehanizam, nedostatak CDMA, kao i činjenica da znamo Veer je sljedeći webOS telefon hit na tržištu. Sada, ovdje je gdje se dobiva malo zanimljiv: to podnošenja definitivno napravio je Palm, a ne HP-a, što dovodi da pitam koliko daleko u proces tvrtka je dobila na sljedeći-gen Prijave prije HP je odlučio da učinkovito ubiti off Palm brand uopce. U slučaju da ste pitate, podnošenje odnosi se na interni broj modela je P160UNA, što ukazuje na model P160 u Sjevernoj Americi UMTS konfiguraciju (za snimanje, Sjeverne Amerike otključan Pre 2 je P102UNA ). Ako ste ikada vidjeli P160EWW u sustavu, koja će vjerojatno bih znači da CDMA Veer su u radovima - ali ozbiljno, ne bismo dobili naše nade gore.

HP Veer pokazuje svoju malu slatku lice u FCC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 13:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Kako veliki filmski studio Manipulirati YouTube korisnika

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZzJI3HRjDXU/How-Major-Film-Studios-Manipulate-YouTube-Users:
Anonimni čitatelj piše: "godinu dana prije velike filmske kompanije su ponudio priliku za YouTube 'blok, ostvaruju ili pjesmu' ustupio materijal zaštićen autorskim pravima, studijima kao što su Disney već su pogon za odnose s javnošću tvrtke stvoriti lažno YouTube korisnika - zajedno sa autentično 'trendy 'polu-pismen korisnički profili, na računima koji su se postaviti od strane mladih i "naoštren" tinejdžerima. Ti promašaj "korisnici" su u mogućnosti to pošta high-definition video iz autorskim pravima filmovi ne budu kažnjeni ili spriječen od strane YouTubea algoritmi sadržaja ID , i njihovih postova, namjerno prepun piratstvo se odnose na pojmove za pretraživanje i tempiran (čak i na dan, u jednom slučaju) da se podudara s pripadajućim DVD i Blu-ray izdanja, ponekad prikupljati milijun i pol ili više pogodaka, dok one od pravi YouTube uploaders pada na site's firewall Sadržaj ID. Ovaj članak gleda kako veliki studiji su reagirali na YouTube u posljednje četiri godine, a također ispituje in-dubina tri takva primjera prividne 'astroturfing' koji uključuju kazališne ili disk ispuštanja Toy Story 2, Speed Racer i Spider-Man 3 ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mi smo žive na Mobile World Congress 2011!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/were-live-at-mobile-world-congress-2011/:
Que parles Català? Que parles smartphone? Bivše pitanje koje predstavljaju sebe na terenu, degradirani na izradu divlje gestama ruku kada molba za smjerove. Potonje pitanje, dobro ... spremna ili ne, mi smo o tome kako navodnjavati vaše receptore mrežnice sa svim mobilnim vijesti da je sposoban za ispis, objavite, prenesete, download, i adresu u ovjerene omotnica dostavljena na konju. Engadget posada je dotaknuo dolje u raskošnim Barcelona, Španjolska, i pripremaju za tjedan dana pokrivanje Mobile World Congress, počinje sutra s trifecta popodnevnog događaja iz voli od Sony Ericsson , Samsung , i Nokia . Stay tuned za " MWC2011 "oznaka za sve vaše potrebe pokrivenost, ili samo zadržati ga zaključan na Engadget - povjerenje nam, nećete biti u mogućnosti da to propustite.

Mi smo žive na Mobile World Congress 2011! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 11:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Tech-neprijateljski Kafići Recite ne pali dopuštenih

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/96VBBCXMV58/Tech-Unfriendly-Cafes-Say-No-Kindles-Allowed:
theodp piše: "Na rizik za povlačenjem-a-Groupon, imam san da će jednog dana moja djeca neće biti suđeni po svojim e-čitateljima, ali po sadržaju njihovih karaktera. NY Times 'Virginia Heffernan se žali da mnogi indie New York City kafića sada teško ograničiti ili zabraniti otvoreno, korištenje pali, nooks i iPads. Očito je, kaže, previše kafića su imali svoje ambijent razbilo kad putujući riječ procesora s laptopima okrenuti stolove u uredski prostor. Full- haljina računala su jedna stvar, kaže Heffernan, ali zabranu uređaji veličine knjiga je otišlo predaleko, i to je prokletstvo na karakter i povijest kafića. Nasuprot tome, Starbucks nudi besplatno, samo jednim klikom, neograničeno bežični uslugu svojim pokroviteljima, čineći ga u Heffernan očima 'manjkav franšize koja je ravno u javno dobro. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung Galaxy S II i 10,1-inčni Galaxy Tab II potvrdio je za MWC, 4-inčni 3D prikaz, LTE-based igre oblaka dolazi kasnije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Dobro, samo mi smo položili na oči neke unutarnje Samsung dokumenata i može vam donijeti službena imena i specifikacije od nasljednika S Galaxy i Galaxy Tab. Prvo, Galaxy S II će reklamirati 4,3-inčni AMOLED Super Plus zaslon, 1GHz dual-core Orion / Exynos procesor, NFC, Bluetooth 3.0, i 24 Mb HSPA + povezivost. Sve te statistike su procurile ranije jutros, zajedno sa slike gore, a mi smo još jednom vidjeli 8.49mm debljine za taj uređaj, iako smo sada vjeruju da je mjerenje u svom najtanjem dijelu - to je vjerojatno da S II će se udebljati do 9.9mm, najvjerojatnije smjestiti kamera modul, jedan od posljednjih preostalih dijelova konstrukcije smartphone koji zahtijevaju dodatni opseg (NFC se drugi). Te naočale su svi potvrdili, ali smo također primijetili popis skladišnih kapaciteta od 16GB / 32GB / 64GB, što nismo mogli priključiti na određenom uređaju.

Što se tiče Galaxy Tab II, to je doista 10,1-inčni tablet Saće mi smo bili sluh toliko o, uz dodatni bonus što je to Google Iskustvo uređaja. To bi trebalo značiti ne Samsung-derived kože prilagodbe na vrhu dioničko Android 3,0 UI - upravo ono što očekujemo da će se vidjeti iz Motorola Xoom . Također podudaranje Xoom je rezolucija, na 1280 x 800 i brzine CPU-a, na 1GHz, iako nismo mogli utvrditi da li će to biti dual-core ili single-tableta. Naš novac na viđenje Exynos 4210 se pojavljuju u oba nova uređaja Galaxy, ali ćemo morati pričekati do Samsung pegler sutra saznati za sigurno. Još jedna napomena uvoza na naočale: vidjeli smo 16GB / 32GB / 64GB za pohranu pjesama, ali nije mogao biti siguran što je proizvod iz - ne bi to biti lijep ako Galaxy S II bio je prvi smartphone na korak prošlosti 60GB barijere?

Konačno, gledajući prema budućnosti, Samsung očito radi na 4-inčni WVGA zaslon s 3D sposobnosti - vjerojatno autostereoscopic poput LG- Optimus 3D - i intrigantan "Motion UI" shema upravljanja. Potonji će vam omogućiti da pomicanje unutar Google Maps i Streetview samo kretanje telefona, kao zoom in i out stranica naginjanjem slušalica gore i dolje (žiroskop će biti potreban za oba funkcije). Samsung je također velike planove za LTE, s naglaskom na ispumpavanje ono što dobivaju preko veze 4G u obližnju HDTV pomoću dual tehnologiji prikaza. Dvije aplikacije mi uhvaćen pogled su osobni emitiranja, gdje je vaš Sammy slušalica će djelovati kao vrlo sofisticirana, internet TV prijemnik, i oblak-based igre. Krivovjerje 'nadajući smo saznali više o tim budućim ulaganjima sutra.

Samsung Galaxy S II i 10,1-inčni Galaxy Tab II potvrdio je za MWC, 4-inčni 3D prikaz, LTE-based igre oblaka dolazi kasnije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 11:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ipad dobiva tretman Opera Mini, pitamo se što je tako dugo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera je bilo radi njene Norveški čari na iPhone od prošlog proljeća, i to je bio koketiranje s tabletama od HZZ-a, ali do sada još preglednicima staviti kreće na ipad. S obzirom koliko dobiva oko , mi smo iznenađeni to se nije dogodilo prije, ali Opera najavio je jučer da će show off novu verziju Opere Mini na broj platformi na MWC ove godine, uključujući Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian i da - ipad. Nema riječi o tome što ipad verzija će donijeti - ili kada, po tom pitanju - ali mi smo guessing da će vjerojatno sport isti glatko zoom i više stranica mrežu vidjeli smo pogledati na Opera za tablete . Za više informacija o svijetu najviše promiskuitetan preglednika, check out punu PR nakon skoka.

Nastaviti čitanje ipad dobiva tretman Mini Opere, pitamo se što je tako dugo

ipad dobiva tretman Mini Opere, pitamo se što je toliko dugo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 10:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reuters | izvor Opera | Pošalji ovaj | Komentari