ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Microsoft Eksplozije Google za lažne tvrdnje u sudskim dokumentima

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4J6YY3OAOrA/Microsoft-Blasts-Google-For-False-Claims-In-Court-Documents:
recoiledsnake piše "Microsoft piše u blogu da Google svjesno lagao sudu, a tuže američka vlada nad svojim razmatranje samo Microsoft implementacije. Mi smo ranije raspravljali Google osvajanje nalog protiv Ministarstva unutarnjih poslova na ovaj. Prema Microsoft zamjenik generalnog Odvjetnici David Howard, "Google je podnio zahtjev za preliminarnu sudsku zabranu reći sud tri puta u jednom dokumentu koji Google Apps za Vladu je certificiran prema FISMA. Google je ponovio ovu izjavu iu mnogim drugim mjestima kao dobro. Doista, za nekoliko mjeseci i kako je nedavno kao jutros, Google's website država ", Google Apps za Vladu - sada s FISMA certifikaciju". ... Pa zamislite moje iznenađenje kada je u petak poslijepodne, nakon nekoliko odgoda, neke od suda radovi su neispravnim, barem u dijelu . Ima za sve da vide je izjava Ministarstva pravosuđa kontradiktorne Google na jednoj od osnovnih FISMA tvrdnje. ' Howard ide na citat DOJ kratak (PDF), koji kaže: "... čini se da Google Google Apps za Vlada nema FISMA certifikat."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Xbox 360 Update Preview diskovi su na mail

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/xbox-360-update-preview-discs-are-in-the-mail/:
Xbox Live Update Preview disk
Ako ste se prijavili Xbox 360 pregled programa je vrijeme za početak logorovanje vaš poštanski sandučić i pestering vaše isporuke osoba - ažuriranje diskovi su utovar. Nekoliko sretnika igrači sada imaju doušnik vrha na sljedeći Xbox Live update i besplatni primjerak Halo: Reach u ruci, a jedan je bio dovoljno ljubazni da nam pošaljete pucao iznad to dokazati. Disk nosi ozbiljno upozorenje ipak: ne probati i instalirati ga na non-preview odobreni sustav. Na taj način će se potpuno onemogućiti Xbox Live dok ažuriranje službeno je pušten, koja se može mjesecima daleko. Dakle, ako tvoj prijatelj je dobio disk ne čak i razmišljati o pokušava lunjati svoj put u beta program. Uostalom, što je zabavno je igrati Halo ako ste zaglavi pokušava spasiti doći sebi?

[Hvala, Adam]

Xbox 360 Update Preview diskovi su u mail prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kraj sadržaja vlasništva

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I1jbutLDheM/The-End-of-Content-Ownership:
adeelarshad82 piše: "U posljednjih nekoliko tjedana kompanije kao što su Amazon, Sony, Google, Verizon, 24symbols i drugi su počeli roll out" oblak-based 'streaming sadržaja i on-demand usluge (ili planira) za filmove, glazbu, pa čak i knjige. videa na potražnja nije ništa novo, niti je streaming. Razlika je sada, međutim, da tvrtke kao što su Amazon želite stream vlastiti sadržaj. Ovaj članak baca svjetlo na neke kako oblak, uz pretplatu i on-demand usluge, transformirat će naše percepcija sadržaja pristupa i vlasništvo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


BlackBerry Bold 9930 Touch dobiva ruke na liječenje, zajedno s liftom glazbu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Jeste leaked naočale i tutorial video dobio te čežnja za više BlackBerry Bold Touch pokrivenost? Pa, danas je vaš sretan dan, RIM-o-philes, jer smo dobili nove neke pokretne slike s pravim, živim ljudski prsti rade touchscreen dva koraka na deminutiv prikaz sljedeći-gen Bold 9930 (kodnog imena Montana). Iako je mali uzorak, te snimke ne potvrđuje ranije izvješća da je ekran dosta osjetljiv, kako ne bi trebali imati problema čineći kapacitivna pretvara od onih u optički trackpad vojnika. Znamo, BlackBerry svijet i novi Bold je debitantski ne može doći dovoljno brzo, tako da neke self-umirujuće, pogledajte novi Vid, i disati - imat ćete ruke na jednu prije nego što to znam.

Nastaviti čitanje BlackBerry Bold 9930 Touch dobiva ruke na liječenje, zajedno s liftom glazbu (video)

BlackBerry Bold 9930 Touch dobiva ruke na liječenje, zajedno s liftom glazbe (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 15:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor N4BB | Pošalji ovaj | Komentari

Intel Atom Z670 role Hrast Trail procesor za tablete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:
Pa, to je malo prošlost kraja ožujka , a Intel je sada napokon stečen službeni sa svojim novim Atom Z670 procesor za tablete, koje možda znate bolje od svojih Hrast Trail kodno ime. Izgrađen koristeći 45-nm proizvodnom procesu, radi na 1.5GHz Z670 i obećanja za potporu 1080p video uz pomoć Intelove GMA 600 integriranu grafiku, a također imajući potrošnju energije na minimum i omogućuje manji, tanji, i fanless uređaja. Kao što smo vidjeli, tu je i mnogo proizvođača već postrojilo se za puštanje uređaja temelji se na procesor, a Intel kaže da možemo očekivati ​​da vidi više od 35 "inovativni tableta i hibridnih dizajna" iz voli od Fujitsu, Lenovo, Razer i Viliv tijekom 2011. Štoviše, Intel je također iskoristio priliku da zafrkavati svoje sljedeću generaciju 32nm Cedar Trail platformu koja će biti prikazuje off u svoj ​​Developer Forumu u Pekingu, rekavši da će to omogućiti "novi val fanless, cool i miran, gladak i inovativan netbooks , entry-level desktop računala i sve-u-jednom dizajnu. " Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Intel Atom Z670 role Hrast Trail procesor za tablete

Intel Atom Z670 role Hrast Trail procesor za tablete prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | | Pošalji ovaj | Komentari

NYPD za borbu protiv terorizma Fotoaparati Koristi se za mnogo više

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KynVfgraljc/NYPD-Anti-Terrorism-Cameras-Used-For-Much-More:
Anonimni čitatelj piše s izvadak iz NY Times:. "Policijska uprava raste web dozvole-ploča čitanje kamere je pretvarajući istraživački rad Iako slikovne tehnologije je zamišljen prvenstveno kao protuterorističke alat, kamera prisutnost - sve one kompleta budnim očima koji nikada činiti se to trepnuti -. je pomagao u svim vrstama tradicionalnog krivičnih istraga ... "Znali smo da ide u to da će imati druge očite prednosti," rekao je gospodin Browne o korištenju čitatelja u inicijativu. "Očito, konvencionalnog kriminala je daleko više zajedničkog nego terorizam, pa stoga ne čudi da će imati koristi, češće, u konvencionalnom za borbu protiv kriminala u odnosu na terorizam."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


SSL i budućnost autentičnosti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4gxrqdsuyeI/SSL-and-the-Future-of-Authenticity:
Anonimni čitatelj piše: "Došlo je rastući plima potpore za zamjenu SSL Certifikat tijela s alternativnim autentikacijski mehanizam. Moxie Marlinspike, sigurnosni istraživač, koji je u više navrata objavio napade protiv SSL-om, napisao je u dubini komadu oko pitanja trebali bismo se pitate kako smo krenuti naprijed, i poziva jak oprez o usvajanju DNSSEC za ovaj zadatak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Transformator ukorijenjena prije ASUS može izaći vrata

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/transformer-rooted-before-asus-can-get-it-out-the-door/:
ASUS Transformator Ožiljene
Kada ASUS odbačen izvorni kod za 10,1-inčni, Saće powered Transformer tableta online znali smo da je samo pitanje vremena prije nego netko puknut ga otvoriti i to pognut svojoj volji. Prije nego je udario police trgovina ovdje u SAD-u MoDaCo osnivač Paul O'Brien uspio dobiti svoje ruke na jedan od nadolazeće Android uređaja i, uz malo pomoći iz Twitter korisnika BumbleDroid, dobio root pristup tableta. Dakle, i dalje ćete morati visiti za malo prije nego uzimajući vaše, ali barem kad je zemlju nećete morati čekati da se vaš hack na.

[Hvala, Alessandro]

Transformator ukorijenjena prije ASUS može izaći vrata prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ PaulOBrien | Pošalji ovaj | Komentari

Sony je slučaj protiv Geohot je naseljeno

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ll5XC_wZekc/Sonys-Case-Against-Geohot-Has-Been-Settled:
matt_gaia piše "Prema Sony Computer Entertainment America, oni su dostigli naselje sa Geohot (George Hotz), gdje Hotz je pristala da trajni nalog, ali još uvijek poriče bilo krivo radiš u cijeloj aferi. Sony reče:" Naša motivacija za dovođenje ove parnice je kako bi zaštitili naše intelektualnog vlasništva i naši potrošači. Vjerujemo da je ovo naselje i trajni nalog postizanje tog cilja. "Pitam se, ako Anonymous će nastaviti sa svojim anti-Sony kampanje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pohvala za Groklaw

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vPE157nHDo/Eulogy-For-Groklaw:
akgraner piše: "Kada sam ustao jutros, vijest je sve više na Facebook i slobodnog softvera vijestima: Groklaw, site koji je bio utjecajan u SCO pravnim slučajevima, će se zaustaviti objavljivanje 16. svibnja To je vijest da čujem s odlučno. pomiješane osjećaje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook planira za prikazivanje oglasa na web stranice

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ItbX_CPJOo/Facebook-Plans-To-Show-Ads-On-Websites:
Anonimni čitatelj piše: "Facebook planira se natjecati direktno s Googleom tako da radi na update za svoj oglas platformu. Facebook će ponuditi webmastere mjestu facebook oglase na svojim web stranicama."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Google Chrome Cuts vrijeme učitavanja stranice u Half w / SPDY

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHY3h2DYcXg/Google-Cuts-Chrome-Page-Load-Times-In-Half-w-SPDY:
Anonimni čitatelj piše: "Čini se kao da je Google tiho provela SPDY HTTP zamjene u krom (dobro, znali smo da), a svojim web stranicama. Sve njegove web stranice su nedavno ažurirane sa SPDY mogućnosti da odgovore na neka od pitanja HTTP latencije. Rezultat? Google kaže pageload puta su rezati oko na pola. SPDY će biti open source, pa ima neke nade da drugi preglednik proizvođači će dodati SPDY kao dobro. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Einstein je Sprava za mjerenje koraka App Mjere Relativna Vrijeme pojačanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JkzmhyU37xA/Einstein-Pedometer-App-Measures-Relative-Time-Gain:
cylonlover piše: "Među ostalim, Einsteinova teorija specijalne relativnosti kaže da kao objekta brzina povećava, vrijeme doživjela objekt će usporiti u odnosu na drugi objekt koji putuju na nižim brzinama. To znači da je 'relativno' kratko povratno putovanje na svemirski brod koji putuje gotovo brzinom svjetlosti bi vidjeti vas doma stići s dobi manje od onih na Zemlji. Dok je veća brzina uključeni, veći efekt, teorija odnosi se na sve relativno kretanje. Sada postoji iPhone app koji će vam znati koliko dodatnih nanosekundi ste stekli po dolasku se kreće u odnosu na sjedi na stražnjem kraju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.