subota, 17. rujna 2011.

Tjedan na webu: smartphone ratova, programiranje ratova, ratovi i P2P

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x34v9JR39Do/week-on-the-web-smartphone-wars-programming-wars-and-p2p-wars.ars:

Posjedovanje stog: pravni rat za kontrolu smartphone platforme : Smartphone Wars sada su postali sve-out pravne bitke, sa autorska prava, zaštitne znakove, patente i angažiran kao uvredljive oružje. Profesor prava objašnjava što je sve borbe je zapravo o: novac, naravno.

Kritičari poziv prekršaj što je Google uzima za cilj JavaScript u Dart : Google se priprema predstaviti novi strani klijenta programski jezik za web s ciljem kraju supplanting JavaScript. Mozilla Brendan Eich, tvorac JavaScripta, među kritičarima koji su zabrinuti o tome kako će plan utjecati na otvorenom webu.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Inferno OS se nalazi na Android telefone

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7GCzhklkfcQ/Inferno-OS-Running-On-Android-Phones:
Novi podnositelja Digi-Ivan piše "Zaposlenici u Sandia National Labs su stavili pakao OS na Android-baziran telefon, zamijenivši zadani Java sučelje. Programi su pisani u limbu, a ne Java. Pune najava je na bitbucket spremište, te kratko Video pokazuje neke svoje sposobnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u Apple: mazohista izdanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GA8h55NNECg/week-in-apple-masochism-edition.ars:

Mi svibanj biti više od pola u rujnu bez tradicionalne Apple događaj još rasporedu, ali to ne znači da vijest je spor. Postoji još iPhone 5 glasine, pogotovo jer se odnose na oslobađanje IOS 5 i moguće Sprint kompatibilnost. Razgovarali smo io potencijalnim MacBook Pro procesor čekić, Apple je postupak protiv Samsung u Njemačkoj, i pisao o našim iskustvima s radom na ipad za cijeli dan. Trebate nadoknaditi? Došli ste na pravo mjesto.

Ja mazohista? Ars pisac iPad samo radni dan : Kako je lako završiti puni radni dan, a samo pomoću ipad? Jedan neustrašivi Ars urednik uči da-iznenađenje!-To je zapravo moguće.

Je li ovo "iPhone 5" zaslon zaštitnik vjesnik novi iPhone dizajn? : novi zaslon zaštitnik koji je navodno za iPhone 5 utakmica prethodnih opisa "radikalno" drugačije oblik faktor.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


LG teases LU6200 s 1.5GHz dual-core CPU, 720p HD zaslon, Gingerbread i 75Mbps LTE

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/lg-teases-lu6200-with-1-5ghz-dual-core-cpu-720p-hd-display-gin/:
Nedavno smo naišli na najnoviji smartphone koji LG priprema za zemlji, i wow, ovaj plus veličine ljepota zasigurno skrenuti neke glave u Južnoj Koreji. Uređaj je poznat samo kao LU6200, ali omot 4,5-inčni AH-IPS prikaz na 720p rezoluciji, dual-core CPU 1.5GHz Scorpion, Adreno 220 GPU, zajedno sa 8 megapixel kamerom i AF povezivanje U + LTE mreže (koja podržava maksimalnu teorijska preuzimanje brzinu 75Mbps). Nadalje, korisnici će naći 1.3MP prednja cam, 1GB RAM-a, 4 GB ugrađene pohranu, 1830 mAh baterija, 801.11b/g/n i Bluetooth 3.0, uz podršku za DLNA, MRT, WiFi Izravna i NFC . Konkretno za korejski tržište, telefon također može primati digitalni radio i TV emisijama kroz zemaljske DMB . LG je lansirao teaser stranicu za ovu Gingerbread-powered smartphone, za koje je pre-naloga su, rekao je početi 26. rujna - iako, postoji još nema riječi o cijenama. To je svakako intrigantan, premda rado ćemo pričekati Amerike inačicu prije pljačkali naše prase banka ... ponovno.

[Hvala, Anonimni]

LG teases LU6200 s 1.5GHz dual-core CPU, 720p HD zaslon, Gingerbread i 75Mbps LTE prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. rujna 2011 16:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Moveplayer (prevedeno) | izvor LG U + (korejski) | Pošalji | Komentari

Maine School District Daje ipad svakom Kindergartner

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8bdtf41Fa0Y/Maine-School-District-Gives-iPad-To-Every-Kindergartner:
Anonimni čitatelj piše: "'Auburn, ME školski distrikt je proveo više od $ 200.000 do opremiti svaki od svojih 250 kindergartners s [iPads], uz čvrst slučajevima kako bi ih zaštitio. Škole dužnosnici kažu da su prvi javni školski okrug u zemlji dati svaki kindergartner ipad. Gospođa McCarthy kaže alati daju joj 19 učenika više neposredne povratne informacije i individualnu pažnju nego što je ikada mogao. " Hoće li to poboljšati niske rezultate testa, ili se još jedan slučaj gdje trošiti više novca ne proizvodi bolji obrazovni ishod? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Frankfurt Motor Show 2011 wrap-up

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/frankfurt-motor-show-2011-wrap-up/:
Frankfurt Motor Show 2011 wrap-up
2011 Frankfurt Motor Show je još uvijek valjanje, ali gomile željan njemačke motornih entuzijasta ispuniti dvorane smo grabbing naše putovnice i bježe natrag u Sjedinjene Države. Ovogodišnji pokazuju imali više EVS i informativno-punjene automobila nego ikad prije i, ako je ono što smo vidjeli ovdje je bilo koji pokazatelj, auto budućnosti će imati barem jedan pametni telefon ili tablet ugrađeni u tamo negdje - možda dva . Uživajte u galeriji ispod slučajnih slika iz serije poda kao što smo kick back in trener i pokušati nadoknaditi na neki san.

A, ako je potrebno još više pokrivenost, na glavu preko na naš dobri prijatelji u Autoblog. Kao i obično su opsesivno pokrivene show .

Nastaviti čitanje Frankfurt Motor Show 2011 wrap-up

Frankfurt Motor Show 2011 wrap-up prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. rujna 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Tjedan u gaming: Zlatna kolica nespecificirani, Gears of War 3, hard reset pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_3DM2dfxAk0/week-in-review-golden-nes-carts-gears-of-war-3-hard-reset-review.ars:

Koliko novaca bi li bili spremni platiti za jednu igru? Naš najpopularniji priča pogledao najskuplje nespecificirani igra na tržištu, i priče iza zlatne košaricu. Također pregledao i hard reset i Gears of War 3.

Dođite u, i pogledajte na priče koje svibanj imati je propustila ovaj tjedan.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Gnječenje se više Web usluge

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ME9NtM9DuA/Mashing-Up-Multiple-Web-Services:
GMGruman piše: "Ted Samson izvješća o novim web aplikacija pod nazivom ifttt.com da Kaše sve one web usluge koje redovito koristite. Današnji Web prepun zapanjujući broj usluga, gdje korisnici mogu govoriti svom umu (Twitter), zgrabite vitalne informacije ( bilo vijesti ili blog izvoru), pohraniti važne datoteke (ispuštanje ili Box.net), surađuju s vršnjacima (Facebook ili Google +), i još mnogo toga. san odavno osmisliti načine da biste dobili te često različitih i silosna usluge u interakciji s jedan drugoga, stvarajući nešto veća od zbroja njenih dijelova. Služi kao mjera koliko smo došli iz ranih dana specijaliziranih, jednog namjene Mashups, ili više komplicirana SOA, gdje su usluge kamenim zajedno sa složenim alatima i kodiranje ekvivalent ljepljive trake. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Evolta robota da se na Ironman triatlon, osvojiti tečaj u tjedan dana

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Panasonic je malo baterijski bot koji bi mogao, Evolta, osvojio pažnju nekoliko puta tijekom godina. To je već popeo iz Grand Canyona i hodio 500 km od Tokija do Kyota , ali očito nije bio dovoljno dokazati da je i njegov imenjak baterija 'istina hrabrost. Ovaj put, Panasonic stavljajući tri robota kroz Ironman triatlon na Havajima, i oni 'je dobio tjedan plivati ​​2,4 km, bicikl 112, i trčanje 26,2 km maratona. Za razliku od meatbags trčanje utrka, koji su dan završiti, roboti dobili tjedan dana - iako oni će biti događaj svoje stvari 24 sata na dan, dok je samo uzimanje pauze za punjenje njihova tri AA baterije. Zaintrigiran? Utrka počinje 23. listopada, tako da puno vremena gledati na odgovarajući način dramatične videa objašnjavajući izazov trijumvirat sitnih triatlonaca nakon pauze.

Nastaviti čitanje Evolta robota da se na Ironman triatlon, osvojiti tečaj u tjedan dana

Evolta robota da se na Ironman triatlon, osvojiti tečaj u tjedan dana prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. rujna 2011 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Huffington Post | izvor Panasonic | Pošalji | Komentari

SpyEye botnet mreže Prevarant $ 3.2M u šest mjeseci

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MtCw19VOUrw/SpyEye-Botnet-Nets-Fraudster-32M-In-Six-Months:
wiredmikey piše "SpyEye Trojan je dobro zaradio mjesto u pogledu cyber-underground kao prilagodljive i učinkovite komad malware. Isti osobine također imati je napravio to prokletstvo za nebrojene žrtve i sigurnost zajednice, a nova istraživanja daje još još jedan podsjetnik zašto. Prema sigurnosnim istraživačima, haker u svojim ranim 20s poznat po alias 'Soldier' ​​vodio operaciju banke prijevare zaplijenjeno 3,2 milijuna dolara u šest mjeseci. Powered by kit SpyEye crimeware i pomagali novac mula i suučesnik Vjeruje se da žive u Hollywoodu, vojnika zapovjedio botnet više od 25.000 računala između 19. travnja i 29. lipnja da je ugrožen bankovne račune i napravio off sa dobiti. Većina žrtava bili su u SAD-u, ali su nekoliko žrtava u 90 drugim zemljama, kao dobro. Među pogođenim organizacije su banke, obrazovne sadržaje i vladine agencije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Shapeways poslužuje se Pret-a-znanstvena 3D kosti, Lagerfeld stoji za puni kostura zamjenu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:
3D ispis čokolade ? Naravno, zvuči neškodljiv dovoljno. No, made-to-order 3D tiskane kosti? Sada, to je samo morbidan. Za kirurški tim u Glasgowu Royal bolnice za bolesnu djecu, međutim, tech-a doći u ruci kao proračun cijena, prije operativnog planiranja alat. Mark okvira, ortopedski kirurški pripravnik na RHSC, prvi došao na ideju za stvaranje osteo-faksimila nakon skupa sveučilišta-made replika, naručila za postupak, da nije zadovoljila potrebne udio i velićine. Nakon što je poduzeće malo self-dodijeljenih internet istraživanja, okvir izdvojiti metodu za stvaranje čini od pacijenta prijelom podlaktice pomoću CT obrađuju preko open source softver OsiriX . To su zatim prošli kroz zaseban MeshLab zahtjev za pospremiti bilo artifacting, i na kraju izvesti u 3D-kompatibilan. STL format. Rezultat datoteke su poslane Shapeways za ispis , s bijelim plastičnim kostima kopije dostavljene samo sedam dana kasnije za 77 £. Bolnica je tako bio zadovoljan s jeftino ishod, da je već počela pripremu rada na operaciju kuka pomoću replicirao zdjelica - i, ne, nisu naveli, ako je pacijent bio žrtva mode.

Shapeways poslužuje se Pret-a-znanstvena 3D kosti, Lagerfeld stoji za puni kostura zamjene prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. rujna 2011 00:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Shapeways | Pošalji | Komentari

NRO Declassifies KH-9 satelita

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X6oMMeufxiQ/NRO-Declassifies-KH-9-Satellite:
schwit1 piše "The Big Bird, službeno poznat kao KH-9 Hexagon satelit, prvi je bio smješten u orbiti u 1971 nakon što je njegov razvoj od strane Nacionalnog Reconnaissance Office (NRO), što ga čini jednim od najnaprednijih špijunskih satelita svog vremena. To Vjeruje se da su proizvedene slike Sovjetskog Saveza, Kine i drugih zemalja koji se održava strateške važnosti za američke vlade kroz Hladnog rata. Ali to nikada nije vidio izvan obavještajne zajednice. Ovaj vikend, bit će dostupan za sve u Washingtonu prostor za vidjeti, ali samo za jedan dan. Kako bi proslavili njegov 50-godišnje obljetnice, NRO, uz Smithsonian instituta, je po prvi put javno prikazuje nedavno otkrivene relikvija u Steven F. Udvar-magličast centra u Chantilly, Va Na taj način, obavještajne agencije je navelo više nego samo malo uzbuđenja među izviđanja stručnjaka i tehničkog hobisti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.