četvrtak, 17. ožujka 2011.

Ruski VimpelCom kupuje vjetra kreće u Kanadi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zxjWHORguG4/Russias-VimpelCom-Buys-Wind-Mobile-In-Canada:
silverpig piše "Wind Mobile's CEO i predsjednik Tony Lacavera priopćio je u vjetar mobilne web lokacije koje VimpelCom je odlučio kupiti Wind Telecom za 6 milijarda dolara. sporazum trebao ići kroz do sredine ove godine, a može dati Kanađana jeftinije međunarodne i roaming stope, kao kao i davanje vjetra neke dodatne poluge sa svojim dobavljačima i slušalice proizvođača. sporazum je posebno zanimljivo što je vjetar jedan je za nove sudionike u kanadski bežični operater industrije i ima da se bavi pitanjima u vezi Kanade stranog vlasništva pravila. Očekujte puno promatranje iz CRTC, Bell, Telus i Rogers. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Rosulja posjeta Opće Raspoloživost

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j8qiMgHeZWA/Drizzle-Hits-General-Availability:
snydeq piše "MySQL vilica Rosulja je izdana za opće dostupnosti, dajući tvrtkama alternativu Oracle vlasništvu MySQL, InfoWorld izvješća" Organizacije koje su u potrazi za manje-skupo alternativa Oracle brand MySQL -. ili varijanta bez osobina nadimati - sada imaju mogućnost da Rosulja je kreatori smatraju spreman paketa u Linux distribucija ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/navi-hack-uses-a-kinect-to-let-the-blind-see-wear-awesome-headg/:
NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video)
Oni su uzimajući sve više i više praktičnih, te Kinect hack. Prije dva dana je bio stvaranje 3D modela u slobodnom prostoru , danas je ostavljajući slijepih vidjeti. Pa, stvarno ne vidi, ali bolje navigaciju kroz i budite informirani o svom okruženju, barem. Kinect je priložen kacigu i spojen na ruksak montirana Dell laptop. Također spojen na laptop je Ardunio kontrolom pojas koji ima tri odvojena područja vibracija i Bluetooth slušalice za "antipatičan tip govori glasno za svojih burzovnih brokera na vlak" raznolikost. Konačno, zahvaljujući malo C #, cijeli paket omogućava da netko hoda niz hodnik i primaju verbalne i taktilna obavijesti o prepreke na njihovom putu. Wearers također mogu dobiti orijentacija na različitim područjima i, zahvaljujući ARToolKit identifikatorima zaglavi na zidovima, imaju čak i znakove pročitati ih. To se zove NAVI (navigacijskih pomagala za slabovidne osobe), created by Michael Zollner i Stephan Huber na Sveučilištu Konstanz, i to je sve pokazao za vas u nastavku. Dig taj šešir, čovjek. Dig taj šešir.

Nastaviti čitanje NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video)

NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Sveučilište u Konstanz | Pošalji ovaj | Komentari

Lynx prošireni stvarnosti štos scantly kapi odjeven anđeli na zemaljskim putnicima (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/lynx-augmented-reality-stunt-drops-scantly-clad-angels-on-terres/:
To nije točno proljeće piletina , niti je to posebno novi u igri oglašavanja - Best Buy koristiti stvari natrag u 2009 gurnuti elektronike - ali nove oglasne kampanje s muževno tijelo sprej nabavljač Lynx (Axe u SAD-u) je stvaranje prošireni stvarnosti gotovo neizbježna. Created by BBH, globalna oglas agencija, video ispod pokazuje putnike u londonskom Victoria željezničke stanice bulji gore na divovski ekran kako bi pronašli sebe dočekali skimpily odjevena pali anđeo. Štos, lansiran 6. ožujka, privukao mnogo pažnje od prolaznika, a na više od jedne instance izazvalo neke lijepe, dobro, podebljano ponašanje. Do sada, prošireni stvarnosti uglavnom je stvar igrati u geek set - čak i prethodnih oglase enlisting takve taktike potrebne pristojan iznos rada iz publike - ali ako ovi pali anđeli su bilo koji znak, svi smo mogli biti poprijeko više nestvarnom svijetu vrlo brzo.

[Hvala, Ben]

Nastaviti čitanje Lynx prošireni stvarnosti štos scantly kapi odjeven anđeli na zemaljskim putnicima (video)

Lynx prošireni stvarnosti štos scantly kapi odjeven anđeli na zemaljskim putnicima (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 15:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Seksualni prijestupnik Potraživanja Policija ga je zarobljen s animiranim Emoticons

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j0iOVVOTQT4/Sex-Offender-Claims-Police-Entrapped-Him-With-Animated-Emoticons:
60-year-old John Jacques je pozvao svoje uvjerenje za uključenje u seksualno grafički on-line razgovore s policajca predstavljajući se kao 13-year-old girl, rekavši policija ga je zarobljenog koristeći animirani emoticons tijekom razgovora. Iz članka: "Jacques potraživanja tužitelja zadržani dokaze kada nisu uspjeli koristiti računalni program koji bi pokazali su žiri animirani emoticons, koji je tvrdio je 'jasan dokaz mamljenje". On ne podržava njegovu tvrdnju s pravnoj osnovi, prizivni sud našao. 'Mi ne vidjeti kako gledanje emoticons kao animacije bi doveli žiri na zaključak da je on bio žrtva prekomjernog poticanja ", sud je napisao."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Daljnja ažuriranja na Post-Tsumami Japan

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dNQY3uV4x4/Further-Updates-On-Post-Tsumami-Japan:
DarkStarZumaBeach ističe se često ažuriraju stranice iz Međunarodne agencije za atomsku energiju s ažuriranjima na stanje u Japanu Fukushima nuklearne elektrane, koja su izvješća u sažet, ali čitljivom obliku pojedinosti o opasnostima i napredak postoji. Posljednje ažuriranje kaže da biljke Unit 2 je ponovno ožičen za vlast, a inženjeri 'plan da ponovno moći jedinici 2 jednom prskanje vode na izgradnju jedinica 3 reaktora je završen.' Čitajte na za više o posljedicama tsunamija.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


FastMac U-Socket pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/fastmac-u-socket-review/:
FastMac's U-Socket može imati veered opasno približili vaporware teritorij nakon što je izgledalo kao beskrajan niz kašnjenja, ali je konačno počela isporučivati ​​se vratiti u siječnju na one pacijentu dovoljno objesiti na njihov pre-order, a nedavno smo dobili naše ruke na jednom da vidi ako je to stvarno vrijedi čekati. Kratko je da se doista radi kao što je obećao jedanput te dobiti ga instalirali, iako taj proces ne može biti sasvim kao bezbolan kao što ste očekivali. Čitajte na za našu punu pregled.

Galerija: FastMac U-Socket

Nastaviti čitanje FastMac U-Socket pregled

FastMac U-Socket pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Gtk 3,2 će vam pokretanje aplikacija u pregledniku

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jDlZWbXrygU/Gtk-32-Will-Let-You-Run-Applications-In-a-Browser:
Anonimni čitatelj podnosi ovu intrigantnu poslastica. "Gtk + 3,2 će vam trčanje bilo koji aplikacija u pregledniku zahvaljujući novom HTML5 gdk pozadina To znači da ćete biti u mogućnosti to trčanje GIMP, gedit, video editor ili bilo što drugo, na daljinu (ili na istom računalu), koristeći web preglednik. Zamislite mogućnosti! " U ovom trenutku, kaže članak, to je moguće samo s Firefox 4.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nexus S Beats iPhone 4 U 'stvarnom svijetu' Tkanje Pregledavajući Testovi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hTDemMxtPyk/Nexus-S-Beats-iPhone-4-In-Real-World-Web-Browsing-Tests:
bongey piše "U seriji mjerenih u stvarnom svijetu web opterećenjem, Android-based Nexus S telefona spanked iPhone 4. Android telefon iPhone i 4 srednja opterećenja puta bili 2.144s i 3.254s respektivno. veličina uzorka bila je 45.000 stranica opterećenja, preko 1000 web stranice. Takođe slijedi glasine da Apple namjerno usporava web aplikacije kako bi njihove aplikacije materinjem povoljnije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia govori domaću 'Harmattan' oslobađanje meego u svibnju konferenciji, ali to je ništa novo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/nokia-talking-homegrown-harmattan-release-of-meego-at-may-conf/:
Neki buka je postignut danas tijekom vijest da je Nokia će se pričajući svoj ​​Harmattan platforme u svibnju je meego konferenciji u San Franciscu, sugerirajući da će biti ispuštanje Nokia Harmattan uređaje kao preteču svoje meego ponuda - nekakav obdukcija Maemo 6 ispraćaj prije Espoo počinje da se ozbiljno meego. U stvarnosti, ne postoji ništa novo ovdje: to je bio poznat za prošlu godinu koji Harmattan se događa - i to je u potrazi više nego ikada kao da je Nokia puno radno na meego igru, nakon što je povukao koda preko iz posla to već učinio na Maemo 6. Sažetak za Harmattan sjednice na konferenciji izjavio da je Nokia će "pojasniti" odnos između projekta i meego pravilan, ali bez točke je Nokia zaobiđe oko činjenice da Harmattan je još uvijek u radovima - i tvrtke predanost meego izvan svojih 2011 proizvoda liniju veliki znak pitanja upravo sada, ne bi me iznenadilo da Harmattan je kao daleko u meego ekosustav što su Nokia ikada dobio.

Nokia govori domaću 'Harmattan' oslobađanje meego u svibnju konferenciji, ali to je ništa novo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17. ožujak 2011 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor My Nokia Blog , meego | Pošalji ovaj | Komentari

Da li android Jeste Linux Copyright problem?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-yBrquhT-C8/Does-Android-Have-a-Linux-Copyright-Problem:
Anonimni čitatelj piše: "TheRegister kaže Googleov pokušaj da purge autorskog od zaglavlja datoteke stavio mobitel programeri u opasnosti da budu prisiljeni da otkriju svoje izvornog koda, u skladu s pravnim stručnjacima. Ovaj put to nije patenata ili Android's reinterpretacije Java koji je uzrok problema, ali Linux kôd koji sastavlja dolje u Android sebi. rasprava počela s člankom Huffington Post IP odvjetnik Edward Naughton, koji ima ozbiljne sumnje o Google pristup Linux kernel zaglavlje datoteke. On je zauzvrat linkove na zakon o autorskom pravu profesor Ray Nimmer's blog post o otkrivanju rizika na copyleft platformama. i IP bloger Florian Mueller vjeruje Google suočava ozbiljnim Linux autorskog pitanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tesla Model S će podržavati third-party aplikacije i text-to-glas, crvena svjetla nikada neće biti isti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Sada kada je ljepušan velik dio svaki Gizmo iz vašeg smartphone na TV je apps raspoloživ za to, što je sljedeći logičan granica? Naravno, vaš automobil! Jučer, Tesla CEO Elon Musk rekao Cleantech Forum sudionicima u San Franciscu da će predstojeći Model S bi doista dolaze s podrškom za third-party aplikacijama da rade na koje neman 17-inčni multimedijski konzole . Mi smo sretni da vidi tvrtka ohrabruje programerima staviti da Tegra čip dobro iskoristiti, iako ne možemo pomoći, ali brinuti o bezbroj distractions koji bi mogao doći zajedno s njom. Naravno, mi smo još uvijek u neznanju o tome što OS je napajanje cijelu stvar, ali mi smo sigurni da će se luka Angry ptica prije nego što možete doći do potpuno zaustavi.

Tesla Model S će podržavati third-party aplikacije i text-to-glas, crvena svjetla nikada neće biti isti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 13:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor VentureBeat | Pošalji ovaj | Komentari