utorak, 7. lipnja 2011.

Walmart privremeno kapi iPhone 4 cijena 147 dolara, a ne da ćete biti u mogućnosti naći jedan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:
Brzo! Netko reći Walmart Crni petak nije još pet i pol mjeseci. Bez Novi iPhone u očima , trgovac prodaje 16GB verzija za 147 $ po ugovoru - vrsta štos mi bismo ga očekujemo da će se povući u nastojanju da se vrtjeti u odmor kupci. Zašto nam je zvuk tako nezahvalnim, možda pitati? Jednostavno: zato što vjerojatno neće biti u mogućnosti da biste dobili vaše ruke na jedan. Prodaju, koji se primjenjuje na AT & T i Verizon modela, traje do 30. lipnja, a samo neodređeni broj "odaberite" trgovinama čak će sudjelovati. Nije riječ o tome koliko diskontirani telefona Walmart ima Shill, ali i crno-bijele verzije su rasprodane online, što nije točno slutiti dobro za vaše šanse za postizanje pogotka jednog u osobi.

Walmart privremeno kapi iPhone 4 cijena 147 dolara, a ne da ćete biti u mogućnosti naći jedan prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 15:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PCMag | izvor Walmart | Pošalji ovaj | Komentari

Sony's PlayStation Vita: bliži pogled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/sonys-playstation-vita-a-closer-look/:

Mi smo vam rekli što Sony PlayStation Vita osjećali , ali ovdje je u sjajnom plastične mesa - svih pet inča živih OLED zaslon, dvije kamere, dual analogne palice, dvanaest tipki, dva kapacitivna digitizers i D-jastučić. Check out galeriji ispod za neke izbliza snimke, dok idemo uhapsiti neke video snimke od četverojezgrenih ručni u akciji.

Sony's PlayStation Vita: bliži pogled prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 16:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Postoji nova Geek antiintelektualizam?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1b4ekT0UNQ8/Is-There-a-New-Geek-Anti-Intellectualism:
Larry Sanger piše "Geeks su trebali biti, ako ništa drugo, intelektualca. Ali to nedavno dogodilo mi se da imaju puno geeks i Internet digerata zvučao mnogo puzzlingly anti-intelektualne bilješke tijekom proteklog desetljeća, a posebno u posljednje vrijeme. Peter Thiel- nadahnut tvrde da je koledž gubljenje vremena je samo najnoviji primjer sam naišao (i tvrdio protiv) pet uobičajenih mišljenja, široko održao geeks, čini se da na čelu dolje sklizak padini J'accuse:.. "Na dnu sklizak padini, čini se da se za razliku od znanja gdje god se pojavi, u knjigama, u stručnjaka, u institucijama, čak i na svoj vlastiti um. ' Dakle, ja sam zar ne? Ima li novi geek anti-intelektualizma? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Kako Apple IOS otišao iz nesigurnih Za najsigurnije

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pjNbL9zlsA/How-Apples-iOS-Went-From-Insecure-To-Most-Secure:
GMGruman piše "Ne postoji takva stvar kao savršeno siguran operativni sustav, ali sigurnosni stručnjaci slažu - nešto škrto u nekim slučajevima - da IOS, Appleov mobilni operativni sustav, je najsigurnija komercijalni OS danas, mobitel ili desktop to nije početak. na taj način, naravno, i Robert Lemos objašnjava što je Apple učinio otići iz nesigurnih do najsigurnije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nintendo Najaviti Nov konzole: Wii U

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvni0bP-u6o/Nintendo-Announces-New-Console-Wii-U:
_xeno_ piše "Nintendo je najavio službeni naziv za ono što je poznato kao 'Projekt Cafe:' Wii U. To je HD konzole, ona ostaje unatrag kompatibilnost s Wii (to je nejasno da li to uključuje GameCube softver), a kontrolor ne, u stvari, imaju zaslon osjetljiv na dodir na njega. Nintendo demoed kreće igra s TV i igrati isključivo na kontroleru Wii U ". Također u vijestima E3, cylonlover piše: "Na E3 konferenciji za novinare Sony je konačno otkrio da je njegova sljedeću generaciju handheld - kodnog NGP - '. PlayStation Vita" će nositi službene nadimkom od PS Vita - što je latinski za 'život' - doći će u dva okusa: Wi-Fi samo verzija po cijeni od 249 dolara u SAD-u, JPY24, 980 u Japanu, a EUR249 u Europi, i 3G/Wi-Fi verzija ide za US $ 299, JPY29, 980 i EUR299. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Slashdot: Softver na organiziranje Heterogena Mix datoteka?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn5j4JNNrpc/Ask-Slashdot-Software-To-Organise-a-Heterogeneous-Mix-of-Files:
BertieBaggio piše "Ja sam student medicine na kraju akademske godine težak da biste dobili moj bilješke organizaciji. Ja sam u potrazi za organizaciju softvera dokument sustava organizirati mix teksta bilješke, časopisa članaka, dijagrami i skenira. Idealno kao Sustav će omogućiti pun-tekst i metapodataka za pretraživanje, više kategorizacije (npr. oznake), očuvati temeljne datoteke i biti cross-platforma (Linux / Windows / OS X). Dok sam ne zazire plaćati za takve složene rješenje, idealno Softver će biti FOSS tako da proširenje ili migracije su moguće ako je potrebno. pretraživanje putem Desktopa (npr. Google Desktop) vjerojatno ne 90% od onoga što želim osim više kategorizacije, što je značajka sam najviše zanimaju u. Traženje okrenut gore slično pitanje tamo kod 43folders koji mi je ukazao u smjeru Radovi i DevonThink, ali to su OS X i čini se da više usmjerene na akademski rad organizacije. Što se preporuke ne Slashdot zajednice imaju za razvrstavanja i organiziranja heterogena mješavina kartoteka? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Wii kontroler U, otkrila! (Video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/the-wiiu-controller-revealed/:
Woah! glasine ispostavilo da bi bilo istinito: 6,2-inčni ekran će biti izgrađena u kontroler za Nintendo's sljedeće generacije Wii konzola U . Također će značajka mikrofona, žiroskop, dvostruki analogni kontrole, dva ramena i dva gumba aktivira, front-suočava kamera, olovka, i da, to je zaslon osjetljiv na dodir, previše! Satoru Iwata je bio oprezan da upozoriti da Wii kontroler U's "nije osmišljen kako bi se prijenosni igra stroj", čak i ako ona dijeli neke karakteristike s dlanovnika. Vi ćete, međutim, biti u mogućnosti da igra i video chat i bez TV. Wii kontroler je U unatrag kompatibilan sa svim aktualnim Wii pribor. Provjerite video nakon pauze dok idemo pokušati uloviti neki kazaljka-na vrijeme s ovim novim multifunkcionalni zvijer od kontrolera.

Nastaviti čitanje U kontroler Wii, otkrila! (Video)

U kontroler Wii, otkrila! (Video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipnja 2011 00:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Checkpoint budućnosti dolazi uskoro u Zračne luke

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LX84yMQn52o/Checkpoint-of-the-Future-Coming-Soon-To-Airports:
cultiv8 piše ovaj izvadak iz AP priča kao nošen Yahoo: "Eye skeneri i futuristički sigurnosti tunela može biti standard u zračnim lukama čim zrakoplovna industrija želi održavati sigurnost, dok smanjenje hassles ukrcaj ravnine koja odvratiti neke ljude iz letenja. International Air Transport Association predstavio mock-up u utorak u Singapuru na ono što je nazvao 'Checkpoint of the Future', gdje se putnici odvojeni sigurnosni rizik bi hodati kroz jedan od tri high-tech, 20-noga dugačak (6.1-m -dugo) tunela koji može brzo skenirati cipele i ručne prtljage i provjera za tekućine i eksploziva. ... U IATA prototip, putnici će se kategorizirati na temelju rezultata procjene rizika vlade koja je stavljena u čip u putnika putovnicu ili drugi identifikacijski. oka skeniranje bi onda odgovaraju putniku za putovnicu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Živjeti od Nintendo E3 2011 je osnovni ton!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/live-from-nintendos-e3-2011-keynote/:
Još jedan dan još liveblog, ali ne samo drugu tvrtku. Danas je Nintendo, koji će biti ushićen nam skladu s nestrpljenjem i uz malo sreće veliki čovjek, Reggie Fils-Aime, bit će nas na uzimanje dosta vožnje. Hoćemo li vidjeti otkrivanjem projekta Cafe ? Hoće li Nintendo nam reći koliko je njegov 3DS će se natjecati u PlayStation Vita svijetu? Možemo li napokon dobiti taj Nintendogs papira i Mario mash-up smo čekali? Mi ćemo biti će uskoro živjeti, u slijedećim terminima u nastavku:

06:00 - Havaji
09:00 - Pacifiku
10:00 - Mountain
11:00 - Središnji
12:00 - Istočna
17:00 - London
18:00 - Pariz
20:00 - Moskva
01:00 - Tokyo (8. lipnja)

Nastaviti čitanje Live from Nintendo's E3 2011 keynote!

Živjeti od Nintendo E3 2011 je osnovni ton! prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 11:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Inicijative Grupa Files FCC Žalba Više Verizon Tethering Ban

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yesZxChL0VU/Advocacy-Group-Files-FCC-Complaint-Over-Verizon-Tethering-Ban:
Hugh Pickens piše "cnet izvješća koja zagovaranja grupe Free Press je uložio žalbu s FCC koji tvrdi Verizon Wireless ne bi trebalo biti dopušteno da blokiraju tethering aplikacije koje neka se ljudi međusobno povezuju svoja računala na Internet putem svojih mobitela '4G bežična mreža za prijenos podataka. 'Ova praksa ograničava izbor potrošača i otežava inovacija, bez obzira na koji prijevoznik usvaja takve politike, ali kad Verizon Wireless zapošljava ta ograničenja u vezi sa svojim LTE mreže, također krši federalna komisija za komunikacije pravila ", kaže skupina. Ova pravila kažu Verizon' ne smije odbiti, ograničiti ili ograničiti mogućnost svojim kupcima da koriste uređaje i aplikacije po vlastitom izboru. " Google je napravio tethering aplikacije dostupne preko android tržište za neke telefone koji koriste bežične usluge iz Verizon, AT & T, i T-Mobile, rekavši svibnja je učinio na nagovor prijevoznika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mogao Apple uništite Mac OS X?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/82VuJ9qJNgE/Could-Apple-Kill-Off-Mac-OS-X:
Barence piše: "Kada je Steve Jobs najavio je sinoć da je 'idući u degradirati PC i Mac samo se uređaj,' to je najjasniji pokazatelj još da Apple je ukidanje Mac OS X, tvrdi PC Pro je Barry Collins. ' Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, došlo je do trajne glasine da Apple testira ipad A5 procesor u svojoj MacBook rasponu, sugerirajući Apple vjeruje IOS mogao protežu dalje od smartphone i tablets 'Collins tvrdi. Osim toga, Apple će uzeti 30% smanjiti na svim Mac softver ako ga ovlašteni preuzimanja putem App Store samo. 'samo dio Apple portfelja gdje IOS nema smisla u high-end. Ipak, Apple je već prestao Xserve raspon poslužitelja i to je ... gotovo isključivo vežu na potrošačkom tržištu, "tvrdi on."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.