srijeda, 11. svibnja 2011.

App To Držati ISP-Iskren O Bandwidth Kape

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ghZ2YLm6qL8/App-To-Keep-ISPs-Honest-About-Bandwidth-Caps:
alphadogg piše "browser-based app razvijen od strane Georgia Tech istraživača je osmišljen kako bi pomogao korisnicima Interneta bi mogao bolje koristiti svoje propusne -. i kako bi bili sigurni su davatelji internetskih usluga drži do svoje kraja propusnost jeftino Kermit app, koja se prikazuje off u srijedu u CHI 2011 konferencija o ljudskim Čimbenici računarstva u Vancouveru, javlja u vrijeme kad usluga počinju mjesto bandwith kape ne samo na bežične usluge, ali na fiksne usluge, previše. AT & T, na primjer, stavlja takve kape u mjesto ovaj mjesec za DSL i U-stih kupaca. barem u početku, takve kape ne očekuje da će utjecati na sve, ali vrlo najteži propusnost korisnika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Chrome OS Ponuda bilježnice za $ 20/month

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQo4eoeYFMg/Google-To-Offer-Chrome-OS-Notebooks-For-20month:
Anonimni čitatelj piše: "Hot na petama od 25 dolara ARM računalo - Google je ponuditi $ 20 po mjesecu paket za studente, koji uključuje laptop Chrome OS (kao Cr-48) i on-line komponentu, što će vjerojatno uključivati . skladištenje čekić za korisnika Google Docs, Gmail, Picasa web, i Google Glazbene datoteke To bi poslužiti u dvije svrhe za Google:. Prvo, Google će biti u mogućnosti proširiti svoje postojeće korisničke baze za Chrome OS za pola cijene od tipičnih stanica telefon ugovor, studenti će biti u mogućnosti to raskopati netbook s 3G povezivost. Drugo, Google će biti u mogućnosti testirati paket nudi javno prije da bi na kraju dodajući poduzeće inačici za Google Apps korisnici. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Storage je sada dostupan za sve programere

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R249Mn2iabw/Google-Storage-Is-Now-Available-To-All-Developers:
aabelro piše "Google je najavio na I / O 2011 dostupnost svoje servis za pohranu za sve programere, bez potrebe za poziv. usluga je pojačan s OAuth 2,0 podršku, pojednostavljeno upravljanje računom putem API-ja konzole, novi regija EU-a za pohranu , i novi API verzija. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Uvodnik: Android @ Home je najbolja najgora stvar koja bi mogla dogoditi kućne automatizacije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/11/editorial-android-home-is-the-best-worst-thing-that-could-happe/:
Kao stanovnik Engadget kućne automatizacije glupan , Google android @ Home najava pogodio moje malo low-powered RF svijeta jučer. Vidjevši marke kao što su Google se iza kuće automatizacije stvari sam sanjala o otkako Nokia umočen nožni prst u mlakoj Z-Wave vode natrag u 2008. Nažalost, Nokia odustala od svog Home Control Center ambicije nedugo nakon toga, ostavljajući industrija u rukama potrošača, kao što su powerhouses Zensys, Sigma Designs, ExpressControls, AMX Corp, upravljanje 4, Echelon, i Jung. Čuo za njih? Ne, ne nisi, i to je moje mjesto.

Home automatizacija je dugo patio od nedostatka potrošača-centric pristup. Potrošačka elektronika tvrtke gotovo su univerzalno navratiti na novu mantra korisničko iskustvo. Većina tvrtki napokon budi iz sna, svojim dubokim osamdesetih godina da shvatite da jedan proizvod više ne može dominirati industrije na svoje - u dobi od walkman je više. Za uspjeh, proizvod mora obuhvatiti velik softver, velika usluga, hardvera koji samo radi, i zvjezdanih podršku kada ne. Ukratko, korisničko iskustvo je ono što postavlja proizvod razlikuje. Home automators još uvijek nisu svjesni toga, ali Google je najava mogao prisiliti pitanje.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Android @ Home je najbolja najgora stvar koja bi mogla dogoditi kućne automatizacije

Uvodnik: Android @ Home je najbolja najgora stvar koja bi se moglo dogoditi da je kućna automatizacija prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 11 svibanj 2011 08:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

NASA zabranjeno Rad s Kinom

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNH2vT3DV5M/NASA-Banned-From-Working-With-China:
astroengine piše: "U svjetlu kineski cyber-prijetnja i potraživanja za špijunažu, klauzula uključeni u račun SAD-u potrošnja je odobrio Kongres spriječiti vlada shutdown prije nekoliko tjedana je zabranjeno NASA-e od bilo koje koordiniranje zajedničkih znanstvenih aktivnosti s Kinom. klauzula proteže se i na Bijelu kuću Ureda za znanost i tehnologijske politike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Shizofreni računalo može nam pomoći da shvatimo slično zadesile ljudi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/11/schizophrenic-computer-may-help-us-understand-similarly-afflicte/:
Iako smo uglavnom radije našim računalima biti savršena, logično, i psihički stane, a ponekad ima više mogu naučiti iz shizofreničar jedan. University of Texas eksperimenta je osuđen računalo s demencijom praecox, saddling silicij duše sa simptomima koji se normalno samo pogađaju ljude. Do reći stroja neuronske mreže za liječenje sve što je naučio kao izuzetno važna, tim se nada da će pomoći klinička istraživanja u razumijevanju shizofrenije mozak - nakon Popularna teorija koja sugerira zadesile bolesnici gube sposobnost zaboraviti ili ignorirati neozbiljna informacije, nanoseći im da čine nelogične veze i paranoidni skokovima u razumu. Naravno, stroj je izgubio, i počeo divlje predenje, delusional priče, na kraju tvrdeći odgovornost za teroristički napad. Yikes. Mi se ne hastening robot apokalipsa ako mi programiranje strojeva za poludjeti namjerno, zar ne?

Shizofreni računalo može nam pomoći da shvatimo slično potlačeni ljudi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 11 svibanj 2011 09:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Forbes | izvor University of Texas | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Je proces Ubijanje softverskoj industriji?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n36lAB3rhr8/Is-Process-Killing-the-Software-Industry:
blackbearnh piše: "Svi znamo do sada taj test driven development je najbolja praksa. I tako je ima 100% svoj kôd pregledani. i 70% jedinica test pokrivenost. i održavanje Vaših CCN složenosti brojeve ispod 20 godina. i radi pre-sprint grooming priča. I stotine drugih industrija 'najbolje prakse' koja u izolaciji izgledaju kao odlična ideja. No, na kraju dana, koliko vremena to ostaviti za programere biti inovativni i kreativni? komad na O'Reilly Radar tvrdi da prekomjerno proces razvoja softvera je siše život iz strastvene programeri, a sve u ime pazeći da je 'dobar kod' dobiva pisano. "temeljni petlja povratne veze što se progresivno pogoršava da je strastveni programeri pisati velik broj, ali proces ubija strast. nezadovoljan programeri pišu kod siromašnih, a siromašni kôd čini upravljanje dodati više proces u pokušaju da se "napravi" svoje programere napisati dobar kod. To samo čini moral je još gore, i tako dalje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony mogao suočiti Developer Izlazak na PSN

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O-v3kR2zsdk/Sony-Could-Face-Developer-Exodus-On-PSN:
donniebaseball23 piše: "Kao što ispad PlayStation Network nastavlja, programeri su osjećaj ekonomske patiti. Tu je bilo riječi iz Sony o tome da li će nadoknaditi tvrtke koje proizvode igre za PSN, ali Capcom je već rekao da je gubitak potencijalno 'milijune' iz stanke . Što je još gore, programeri koji se oslanjaju na PSN prihodi mogu skočiti brod ako nisu kompenzirane, upozorava Dylan Cuthbert, tvorca popularnog PSN igre PixelJunk. "Imam osjećaj da [Sony] razmišljaju o radiš nešto, ili da će izgubiti programere , što naravno je prilično loše za njih ", rekao je on." Dok veliki odmak od PS3 je vjerojatno - stanke ili ne, programeri ne žele lock out takve veliki komad tržišta - ona ima neporeciv negativne posljedice na nekim tvrtkama. Na primjer, Bethesda je FPS Brink, koji usredotočena na multiplayer, koji je pokrenut bez da je sposobnost za PS3 korisnike. Možete se kladiti Microsoft će koristiti ovu ispada kao prodajna točka za ekskluzivnost ili Xbox-prvi aranžmane.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


US Navy Stvara MMO u borbi protiv Somalijski pirati

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GwyEcUOkypg/US-Navy-Creates-MMO-To-Fight-Somali-Pirates:
dotarray piše: "Jeste li ikada željeli da se bore somalski pirati bez napuštanja sigurnosti vašeg računala? Pa, vjerovali ili ne, Sjedinjene Američke Države mornarice mogli koristiti Vašu pomoć. MMOWGLI je nova video igra projekta (koja je Massive Multiplayer Online WarGame Utjecati na Internet, na putu) koji se koristi za crowdsource ideje o tome kako da se bori protiv pomorskih terorista i nadamo se osigurati na Rogu Afrike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Exabit Brzine prijenosa moguće

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q5mXikA9kf0/Exabit-Transmission-Speeds-May-Be-Possible:
adeelarshad82 piše "Znanstvenici na Sveučilištu Berkeley su uspjeli smanjiti grafena optički modulator do 25 četvornih mikrona veličine (malim dovoljno uključiti u siliciju sklopova), te su u mogućnosti to prilagoditi pri brzini od 1GHz. Znanstvenici kažu da modulacija brzine do 500GHz su teoretski moguće. Prema istraživanju, zbog visoke brzine modulacije, modulator grafena mogu prenijeti veliku količinu podataka pomoću spektralne bandwith da konvencionalna modulatori mogu samo sanjati. profesora Xiang Zhang, u pokušaju da kuhati svojim grupe novih otkrića u potrošač-govoriti, stavlja ga na ovaj način: "Ako grafena modulatori zapravo može raditi na 500GHz, uskoro mogli vidjeti mreže koje su sposobne petabit ili exabit brzine prijenosa, nego megabita i gigabita. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Još prije tri na FCC, dolazi u Verizon za tebe i mene?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/another-pre-3-at-the-fcc-coming-to-verizon-for-you-and-me/:
Prošli mjesec , uređaj (broj modela HSTNH-F30CN) da smo Nagađa se da se prije 3 hit FCC ljulja AT & T band GSM radio. Sada, njegov brat HSTNH-F30CV traži odobrenje saveznog za vožnju CDMA (850/1900 MHz), UMTS (900/2100 MHz) i GSM (850 / 900 / 1800 / 2100 MHz) bežične valove. Uz to, "V" označeni na kraju modela nazivom i Verizon-friendly iznutricama, to sigurno izgleda kao prije 3 će biti sljedeći slušalicu nositi oznaku na pročelju. Osim toga, one u svijetu bendova nam govore da webOS uređaja uskoro će se pridružiti androidi i Kupina u Big Red je prilično ograničen sastav globalne Prijave. Skeptičan o našim smartphone Spidey Sense? Hit izvor link i uvjerite se sami, Sherlock.

Još prije tri na FCC, dolazi u Verizon za tebe i mene? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 23:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wireless Dobrota | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Japanski istraživači Test Flying Željeznica

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kmj0sNKUnUw/Japanese-Researchers-Test-Flying-Trains:
Anonimni čitatelj piše: "Kao alternativa Maglev vlakovi, japanski znanstvenici rade na terenu-efekt vozila. Tlo efekt vozilo ima prednost od brzih zraka i koristi neke čekinjav malo krila da leti iznad tla, kao Maglev . bez mag To je lukav stvar za učiniti, jer morate kontrolirati vozilo više kao avion nego vlak: morate se nositi sa, propinjanje, a kut skretanja, a ne samo gas Japanski istraživačka skupina je izgrađen. robotski prototip slobodno letenje tlo efekt vozilo koje oni koriste za testiranje autonomne tri osi stabilizacije sustava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.