srijeda, 26. siječnja 2011.

Puškarnica Sredstva Neograničeno Podaci za AT & T iPhone

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rxfVssdJyGo/Loophole-Means-Unlimited-Data-For-ATampT-iPhone:
Anonimni čitatelj piše: "Prema priči na NPR:" Verizon Wireless će početi nudeći iPhone na 10. veljače s nacrtati da AT & T Inc više ne nudi novih pretplatnika. Plana s neograničenom podatke o korištenju, ali je Associated Press saznaje da su neke AT & T iPhone korisnici na ograničen planovi ne će trebati da se presele u Verizon za sve-te-može-jesti podataka. U unadvertised puškarnica, AT & T je dozvoljeno pretplatnika koji su imali neograničen podatkovni plan u prošlosti da se prebaciti natrag. To uključuje i svatko tko je imao iPhone prije lipnja, kada je ograničena planova stupilo na snagu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT & T pokušava prilijepiti na iPhone korisnicima, nudeći im neograničenu podataka (opet)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/atandt-trying-to-cling-on-to-iphone-customers-by-offering-them-unl/:
Jesu li jahanje jedan od AT & T-a neograničen podaci se bavi sve do nedavno? Ako je tako, cijela ova nova Verizon iPhone stvar je o tome da rade u svoju korist, kao što je Associated Press je izvještavanje AT & T iPhone korisnici su se nudi svojevrstan neograničeno podataka oprost - ako su ga imali prije, ali je prebacio na ograničene podatke plan jer, oni sada mogu ga vratiti. To je jasno kao odgovor na Verizon je obećao 30 $ uncapped posao , iako je i dalje posve neslužbena i nenajavljene - nema razloga zašto AT & T htjeli oglašavati svoje očaj, poslije svega. Upitan za komentar, glasnogovornik tvrtke ne bi niti potvrditi niti zanijekati vijest, rekavši samo da je AT & T ručke "klijentima i njihovim situacijama pojedinačno." Ipak, mi bismo pokupiti i puhač prijete počinju nositi crvene vidjeti što sadašnji iPhone prijevoznik može ponuditi se kao poticaj da ostanu plave.

AT & T pokušava prilijepiti na iPhone korisnicima, nudeći im neograničenu podataka (opet) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 17:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor AP (USA Today) | Pošalji ovaj | Komentari

<em>Black Eye Peas</em> članica pridružuje Intel Kao direktor

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HjdFKt9GWsg/emBlack-Eye-Peasem-Member-Joins-Intel-As-Director:
siliconbits piše "Prema ITProPortal: 'Semiconductor div Intel je objavio da je angažirao Will.i.am glazbeni umjetnik kao direktor kreativne inovacije, što je novi post koliko znamo Will.i.am je jedna trećina. popularne glazbe grupe Black Eyed Peas, a emulira poput Lady Gaga, koja je partnerstvo s polaroid za proizvodnju nekih proizvoda groovy. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony trots out MDR-XB1000, MDR-XB41EX i MDR-XB21EX slušalice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-trots-out-mdr-xb1000-mdr-xb41ex-and-mdr-xb21ex-headphones/:
Dakle, ovdje je osvježavajuća promjena brzine kretanja. Umjesto da novi set limenke dolaze sa zvijezda je ime na njima , Sony je samo u redu s četiri slovima natpis. A s obzirom na uspjeh Walkman, mi bismo reći da je još uvijek elitni dovoljno za sada. Navedena oprema je debi trio nove slušalice preko u Japanu, s MDR-XB1000 limenke nudi poboljšane bas i određeni stupanj ulica raz onima koji vole over-the-uho stilova. Kao i za druge dvije? MDR-XB41EX i MDR-XB21EX slušalice su oba high-end poslove, s jedinstvenim dizajnom i duga je vrijedan izbor boja. Cijene ostaje up zrak, kao i priliku za ove na čelu Amerike. Ali, hej, uvijek postoji nada.

Sony trots out MDR-XB1000, MDR-XB41EX i MDR-XB21EX slušalice prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 17:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor Impresionirati , Sony | Pošalji ovaj | Komentari

Facebook pokreće Socijalna Prijava i HTTPS

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1hJLgDnenrs/Facebook-Launches-Social-Login-and-HTTPS:
dkd903 piše "Facebook je predstavio dvije nove značajke. Prvi je stvarno inovativan način za provjeru stvarnog korisnika radije nego da koristite CAPTCHA. pomoću značajke socijalnog Prijava (ili socijalne autentičnosti što su Facebook to zove), korisnici će biti prikazan nekoliko slika od svojih prijatelja i tada će biti zatraženo da ime osobe u tim fotografijama Također smo pokrenuli HTTPS tvrtka kaže:.. "Od danas ćemo vam dati mogućnost da dobiju Facebook posve preko HTTPS trebali biste razmotriti Uključivanjem ove opcije, ako. često koristite Facebook od javnih internetskih pristupnih točaka nalazi u kafićima, zračne luke, knjižnice ili škole. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vizualizirati: zadnji staklo oka kavu u Velikoj Britaniji

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/visualized-the-last-glass-eye-maker-in-britain/:
Vizualizirati: zadnji staklo oka kavu u Velikoj Britaniji
Mi ćemo biti prvi koji će priznati da ne postoji puno tech u uporabi ovdje - to je priča o čovjeku koristeći tehnike koje su stotinama godina. Ipak, to je očaravajuća uvid u stvaranje umjetnosti s iznimno korisnu svrhu: staklene oči . Video ispod je studija Jost Haas, Londonac koji oblikuje svaku kuglu rukom, rekao je da se posljednji čovjek u Britaniji koji je još uvijek proizvodi ih na ovaj način. To je 16mm film snimio Ben Todd i, ako želite, možete uzeti u obzir ovaj tvoj pet minuta i tri sekunde zen za taj dan.

Nastaviti čitanje vidljivo: zadnji oka kavu stakla u Velikoj Britaniji

Vizualizirati: zadnji staklo oka kavu u Britaniji prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Yatzer | Pošalji ovaj | Komentari

Aerospace inženjer po imenu Lego car

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XfeBbfcYZ7Q/Aerospace-Engineer-Named-Lego-Czar:
24-year-old Cal Walsh je stavio svemirska inženjering stupanj dobro iskoristiti postavši Lego cara u Legoland Discovery Center u Teksasu. Walsh tuku preko 100 drugih Lego zaljubljenika za 37.500 dolara početnu plaću, a priliku da se igraju s blokovima za život. Iz članka:.. "15 finalista su dobili sat vremena za dizajn nešto što definira njih i njihove interese Walsh primjenjuju njegove inženjerske vještine izgraditi svemirski brod, unicycle i trčanje cipela koje je izrekao njegovo ime dao kredit djeca gledatelja na događaj, koji je ponudio prijedloge o tome što komada dodati da bi dizajne više zanimljiv. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NY Times Razmatra Stvaranje web-mjesta Vrsta Wikileaks

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wv1Hl7XbWQw/NY-Times-Considers-Creating-a-WikiLeaks-Type-Site:
eko3 piše "New York Times je s obzirom na mogućnosti stvoriti sustav in-house podnošenje koja bi mogla olakšati za bi-biti leakers pružiti velike datoteke za rad iz članka:". izvršni urednik Bill Keller je rekao da je on Cutline nije mogao ići u detalje, pogotovo jer ništa nije prikovan dolje. "Ali, kada je pitao ako on bi mogao predvidjeti sustav kao što je Al Jazeera's jedinicom za folije, Keller rekao je rada" gleda na nešto uz one linije. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Android SDK 3,0 Saće pregled ide uživo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/android-3-0-honeycomb-sdk-preview-goes-live/:
To još uvijek je idući u biti malo prije nego što možete dobiti vaše ruke na Xoom , ali ako želite početi igrati s Saće SDK upravo sada - i hej, programere, mi bismo Vam savjetujemo da učinite upravo to - - Google je sada napravio to moguće. Verzija android SDK 3,0 naplaćeno kao "pregled" je sada dostupna za preuzimanje, s "ne-konačan" API-ja i sistem slike koje će pomoći bi-biti android tableta devs dobiti svoje noge mokro kao što pripremiti za neizbježan napad ove stvari tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Na taj način ići dalje, dobiti ga dok gettin je dobro.

Android SDK 3,0 Saće pregled ide uživo prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 14:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers | Pošalji ovaj | Komentari

BGR: BlackBerry playbook moguće korištenje Android&#39;s Dalvik virtualni stroj, možda pokrenuti Android aplikacije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM je bio hyping AIR aplikacija i web aplikacije za playbook za neko vrijeme sada, ali postoji mogućnost znatno veće stvari nalaze se u radovima: BGR kaže tvrtka želi dodati u Java kompatibilnost za ostavština BlackBerry aplikacije, te da je među druge opcije to s obzirom na koristeći Dalvik virtualni stroj pronađen u android doći. To čini puno smisla - Dalvik je jedan od najnaprednijih Java (ish) virtualnih strojeva vani, i to je open-source, tako RIM ubjedljivo mogao uzeti i ugađanje da rade s postojećim BlackBerry aplikacije, koji su izgrađeni u Java. Pametna, pametan.

Ali to nije sve: BGR ide na nagađati da je korištenje Dalvik također će omogućiti playbook i budućim QNX uređaja za ravno-up trčanje redovite Android aplikacije, što je očito puno veći posao nego jednostavno koristeći isti virtualni stroj. Točno kako ili zašto BGR je odluka da se skok je nejasno, jer Android aplikacije na playbook će zahtijevati portanje mnogo više nego samo Dalvik, ali je vani. U stvari, to je bio tamo od 7. prosinca, kada Fortune pokupila napomena iz Gleacher & Company analitičar Mark McKechnie upućuje na to da RIM planira ponuditi android kompatibilnost, tako da smo znatiželjan ako je to glasina je samo uzimanje drugog putovanja putem interneta meso brusilica. Iskreno, naš se kladiti da je RIM je daleko previše ponosan ponuditi android kompatibilnost i da je to samo istraživanje Dalvik kao Java okruženju, ali mi bi htjele biti dokazano krivu - mi ćemo vidjeti što se događa.

BGR: BlackBerry playbook moguće korištenje Android's Dalvik virtualni stroj, možda pokrenuti Android aplikacije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR , Fortune | Pošalji ovaj | Komentari

Senatori Bash ISP i Push Ekstenzivni Neto neutralnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9gsZXz0sPw/Senators-Bash-ISP-and-Push-Extensive-Net-Neutrality:
eldavojohn piše: "Sjeti se kad Verizon tužio FCC preko net neutralnosti pravilima? Pa, Senatori Maria Cantwell (D-WA) i Al Franken (D-MN) vidi to malo drugačije i autori novih radnih zakona pod nazivom" Sloboda interneta, broadband Promocija, i Zakon o zaštiti potrošača iz 2011 "(PDF). zakona izlaže neke Stark jasnoća o tome što se podrazumijeva pod Neto neutralnosti po namah zabrane ISP-ovi u tome mnoge stvari, uključujući" (6) naboja [ing.] sadržaj, program ili davatelja usluga za pristup širokopojasnog pristupa internetu pružatelja usluga krajnjim korisnicima na temelju različite razine kvalitete usluga ili prioritet isporuke paketa Internet protokola, (7) prioritiz [ing.] među ili između sadržaja, aplikacija i usluga, ili između ili između različitih vrsta sadržaja, aplikacija i usluga ako zahtjeve krajnjeg korisnika da imaju takve prioriteta ... (9) refus [ing.] za međusobno povezivanje na samo i razumne uvjete i odredbe. " A to se ne broji za pakete poslane preko samo internet veze, ali i wireless, radio, mobitel ili golubova prijevoznika. Franken je stalno ponavlja da je to sloboda govora pitanje našeg vremena i Cantwell je rekao: 'Ako mi dopustite telekom oligarsi kontrola pristupa na Internet, potrošači će izgubiti. akcija koje FCC i Kongres sada uzeti će se postaviti temeljna pravila za natjecanje na širokopojasni Internet, koji djeluje inovacija, ulaganja i radna mjesta za godine koje dolaze. Moj račun vraća širokopojasnog policajac leđa u ritmu, i stvara isti skup obveze bez obzira na to kako potrošači dobili njihov broadband. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video)
Mi smo, kao i vi, čeznutljivo gledali u Parrot AR.Drone . Imali smo mnogo zabave eksperimentiranje s prošireni stvarnosti igre načine i proveo puno vremena uzdišući na svojoj 299 dolara cijenu. Srećom tu je sada puno jeftinija opcija - mnogo manje sofisticiranim, ali onaj koji je ipak jeftinije. To je AppToyz helikoptera, dolazi do malo prije i koštalo (relativno) pristupačne 50 £, odnosno oko 80 dolara. Izgleda da se razvila iz standardnih, maleni, IR-kontrolirani helikopteri koji su posvuda sada, ali ova je kontrolira vaš iPhone ili iPod Touch ljubaznošću privitak koji isječke na slušalice luku, baš kao paket univerzalni daljinski iPhone Dongles vidjeli smo tijekom godina. Tu je također RC automobil dolazi, nešto više pristupačne na £ 30, ali samo helikopterom je pokazao u video ugrađen u nastavku. Idi naprijed i gledati, a zatim početi nestrpljivo čekaju njihovo oslobađanje, trenutno predviđen je za travanj.

Nastaviti čitanje AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video)

AppToyz iPhone-kontroliranim RC automobila i helikopterom su više razloga da se zabavite uz telefon (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Oh Gizmo! | izvor Pocket-lint | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft: "više od 2 milijuna &#39;Windows 7 Telefon licence prodane za proizvođače tako daleko

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft samo pao nekoliko slastica znanja na nas u vezi Windowsi 7 Telefon nastup na tržištu do sada. Evo što smo dobili:
  • 'Rana istraživanja', kaže 93 posto WP7 kupci su 'zadovoljni', a 90 posto će preporučiti platformu za drugima. Mi ne znamo detalje o istraživanju, iako - broj kupaca anketiranih, vremenski okvir, tako dalje.
  • Prosjek 100 novih aplikacije na tržištu po danu, a više od 6.500 ukupno su trenutno dostupne.
  • Ono što je najvažnije, "više od 2 milijuna" licence su prodani za OEM širom svijeta.
Što nam to reći? Pa, neka je dobiti slona u sobi zabit: iPhone 4 prodao 3 milijuna jedinica u nešto manje od mjesec dana nakon lansiranja, pa Microsoft očito ima dovoljno mjesta za nadoknaditi - ali to dolazi kao ne čudi da nas, analitičari, ili Microsoft sama. Osim toga, prodaju dozvola za OEM nije isto kao i prodaja telefona kupca, jer će mnoge od tih uređaja su proizvedeni sjedi na policama trgovina, to je nejasno koliko je točno WP7 uređaji su zapravo u korisnika džepovima upravo sada, ali broj je svakako manje od "više od 2 milijuna."

Microsoft je zarada poziv je sutra gdje očekujemo da bi dobili više detalja o platformi izvedbu, no tvrtka je rekao danas da to vidi puno razloga biti "bika o temelj za dugoročni uspjeh" ovdje - i s obzirom da su oni jednostavno ne može priuštiti da ne uspiju u koji se kreće igra, nadamo se da su u pravu.

Microsoft: "više od 2 milijuna 'Windows 7 Telefon licence prodane proizvođača dosad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Korejski znanstvenici pokazuju LTE Napredno običaj RV, rezultat 600Mbps preuzimanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Korejski znanstvenici pokazuju LTE Napredno kučka RV, rezultat 600Mbps preuzimanja
Mi smo samo vrtoglav kao djeca na putu u Disney World na izglede za LTE i WiMAX brišući poput šumskog požara u cijeloj zemlji, ali netko uvijek mora doći zajedno i biti Downer pokazujući off nešto čak i hladnije. Ta djeca su igrači u Koreji je elektroniku i telekomunikacije Research Institute , isti ljudi koji su nam donijeli tijelo Area Network povratak u 2006 i to jezivo izgleda koala . Sada oni rade na LTE-Napredno, pravi istinski 4G koji isporučuje 600Mbps preuzimanja. To je šest puta više nego što ste ikada može nadati da će očekivati od LTE i 40 puta brže od 3G - dovoljno da se preuzimanje datoteka 700MB u sekundi ili 9,3 potok 3D HD snimke u pokretu, podvig one lude mačke nisu u svojim valjanje čovjeka špilje prikazane gore. Nažalost, nemamo slika stvar na izvana, ali mi smo gledajući antene. Puno antena.

[Hvala, Andy]

Korejski znanstvenici pokazuju LTE Napredno običaj RV, rezultat 600Mbps preuzimanja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 13:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Telecoms Korea | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Četiri povreda znalci trebate znati o stanju Unije

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGHKGnzt4KI/Four-Outrages-Techies-Need-To-Know-About-the-State-of-the-Union:
Mr.Intel piše "Sinoć je State of the Union Address sadržanim deset stvari (i četiri povreda) tehnički profesionalci treba da znate o planovima predsjednika, a kako se njegova politika mogla utjecati na vas, vaš poslodavac, i vaše obitelji dobro u budućnosti."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.