srijeda, 6. travnja 2011.

Salt Lake City za pokretanje mobilni sustav plaćanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kAb-s71FRtw/Salt-Lake-City-To-Launch-Mobile-Payment-System:
jitendraharlalka piše "Prema Registracija: 'operator konzorcij Izida je odabrao Salt Lake Cityu kao svoju vodeću implementacije pokazati ostatku SAD-a što NFC može učiniti za njih plan će se vidjeti u Salt Lake Cityju je sustav javnog prijevoza prihvaćanja plati-po-. val iz mobitela do sredine iduće godine. Prodavači su također bili potaknuti da usvoje Near Field Communications tehnologije na prodajnom mjestu, kao u Salt Lake Cityju nastoji postati mjesto na koje možete ostaviti vaš novčanik kod kuće. Utah Transit Authority već koristi kartice blizini plaćanja, raspoređenih u 2009, tako dodajući NFC funkcionalnosti na javni prijevoz je stvar softvera ne hardvera. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung potvrdio WiFi-samo Galaxy Kartica dostupnost: 10. travnja, $ 350

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsung-confirms-wifi-only-galaxy-tab-availability-april-10th/:
Već smo vidjeli pojačajte na nekoliko maloprodajnih mjesta, no Samsung je sada konačno i službeno potvrdio lansiranje detalje za WiFi samo Galaxy kartica . To će biti dostupna on-line i na maloprodajnim mjestima diljem SAD-a 10. travnja za $ 349,99. Naočale inače ostaju isti kao i 3G verzija, uključujući i 7-inčni 1024 x 600 zaslon, 32GB interne memorije (sa utor za microSD kartice do 32GB dodatni), stražnji i prednji-suočava kamere, i Android 2,2 uz podršku za Flash 10,1 - od izgleda stvari, to je također dostupna samo sa bijelim leđima. Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje SAM-ovi potvrđuje WiFi-samo Galaxy Kartica dostupnost: 10. travnja, $ 350

Samsung potvrdio WiFi-samo Galaxy Kartica dostupnost: 10. travnja, $ 350 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 16:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

Dell Streak 10 do lansiranja sredine lipnja s Saće, moguća promjena imena u djelima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Dellov sustav Windows 7 Rosemount tableta ne mogu to učiniti na plaži s vama ovog ljeta, ali to ne znači da tvrtka neće imati Android alternativa kada je vrijeme za početak primjene sunblock. Prema Forbesu, 10-inčni Android škriljevca smo dobili oh-tako-letimičan pogled na na CES-u bi trebao biti spreman za hit na tržištu negdje oko sredine lipnja, samo malo kasnije nego što smo ranije čuo . Publikacija također nagovještaj da je tableta do sada nazivaju Streak 10 ne može zadržati da nadimkom kad je vrijeme za pokretanje, ali to će zasigurno biti pokrenut Saće , iako nismo sigurni da li to ću zadržati Stage UI. Bilo kako bilo, ljeto 2011 je oblikovanje do biti sezona Saće, a mi smo uzbuđeni da vidite samo ono što svaki proizvođač će učiniti da se razlikuju u sve-gužve prostora.

Dell Streak 10 do lansiranja sredine lipnja s Saće, moguća promjena imena u djelima prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 17:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Forbes | Pošalji ovaj | Komentari

Smithsonian Dobiva Tiny Roboti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bbZ06psXixw/Smithsonian-Gets-Tiny-Robots:
CWmike piše "Smithsonian Muzeja američke povijesti u utorak dodano broja robotskih tehnologija u svojoj kolekciji, uključujući i ono što svibanj imati bio jedan od najmanjih robota u svijetu. Robota poznat kao Marv, kratko za Mini autonomnih robota vozila, je samo jedan kubičnih inča u veličini. To je bio razvijen u 1996 i 1997 na Department of Energy's Sandia National Lab. Njegov trag nije puno veći od denar, i to je bio kamenim zajedno s komercijalno dostupnim dijelova, uključujući mikroprocesor, koji se preselio na kotačima . Marv je jedan od oko 100 robotske predmeti u zbirci, koja sadrži veliku zbirku drugih tehnologija vezanih uz artefakata. Spletzer Barry, umirovljeni inženjer i znanstvenik u Sandia, radio na Marv, napor koji je počeo 'skoro na ćud. ' Roboti zasluga mjesto u muzeju, jer postoji više od 1 milijuna industrijski roboti u uporabi i danas, rekao je Carlene Stephens, kustos. Dok je većina od tih robota obavljaju poslove rudimentaran, obična broj dokaza da je 'roboti su danas među nama, ", rekla je. Za više informacija o Institutu za nacionalnu Robotika tjedan planira, posjetite web-mjesto Centra Lemelson."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi Commodore 64

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LGAnlUI6L7A/The-New-Commodore-64:
Anonimni čitatelj piše: "Nakon gotovo 30 godina, Commodore brand je preuzeo nove upravljanje i ponovno objavljivanju svoju vodeću računalo, ovaj put sa svim sadržajima za modernog doba računalo upakiran unutar Iz članka:. 'Novi Commodore 64, koji će se početi isporučivati ​​krajem mjeseca, bio je souped-up za moderno doba. Ona dolazi s 1,8 gigaherca dual procesore, opcionalnim Blu-ray player i izgrađen-in Ethernet i HDMI priključke. nove Commodore je po cijeni od $ 250 do 900 dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Toshiba Satellite L serije nastavlja svoju svjetsku turneju, dodaje 2D-3D-u pretvorbu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/toshibas-satellite-l-series-continues-its-world-tour-adds-2d-t/:
Povratak na HZZ , Toshiba predstavila hrpa low-cost Satelitska L serije prijenosnih računala u SAD-u, a sada je uzimajući svoj ​​show na cesti, s novim modelima na slavinu za Europu, Afriku i Bliski istok. Oni uključuju 13,3-inčni L730 i L735, 15,6-inčni L750 i L755, a ako ste žudnja za desktop zamjena, trapav 17,3-inčni L770 i L775. Ovaj najnoviji spin na L serije ima 3D podršku, povezivanje 3DTVs preko HDMI i, u nekim slučajevima, pretvaranje 2D u 3D sadržaja. Kao što je u Americi, kupci u inozemstvu može dodati do 8GB RAM-a, te će dobiti svoj izbor Intel Core i3 i i5 Core procesore i razne AMD procesore, uključujući i triple-i opcija quad-core. Također pogledajte multitouch trackpads, 5400 RPM hard diskove tako velika kao 750GB, 1.3 megapixel web kamera, mješavinu USB 3.0 i spavanje-i-naboj USB 2.0 porta, i izbor integrirane Intel grafike ili HD diskretni NVIDIA GeForce 315M kartica s do 1GB video memorije. Nije riječ o još kad ću ići na prodaju ili koliko oni će trošak, ali onih znatiželjan za više može pogoditi izvor link za punu prosuti.

Toshiba Satellite L serije nastavlja svoju svjetsku turneju, dodaje 2D-3D-u pretvorbu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 16:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Toshiba | Pošalji ovaj | Komentari

Fermi Lab svibanj su otkrili novi čestica ili Force

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b_tp1H9gQ9U/Fermi-Lab-May-Have-Discovered-New-Particle-or-Force:
schleprock63 piše "Fizičari u Fermi Lab su pronašli 'sumnjive čekić" u svojim podacima koji bi mogli upućivati ​​su pronašli novi elementarnih čestica, ili čak i nove snage prirode. otkriće moglo "biti najznačajnija otkrića u fizici na pola stoljeća ". Fizičari su vladali da čestica može biti standardni model Higgs bozon, ali teoretiziraju da bi to mogla biti neka nova i neočekivana verzija Higgs. Ovo otkriće dolazi kao Tevatron je trebao ići offline negdje u rujnu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA-Zelena svjetla $ 16.5M da unaprijed budućnost Jets

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKqnvmc330g/NASA-Green-lights-165M-To-Advance-Future-Jets:
coondoggie piše "NASA-e rekao je ovaj tjedan četiri istraživački timovi će podijeliti 16,5 milijuna dolara za nastaviti razvijati tiše, čišći i više goriva učinkovita mlaznicama koje agencija kaže da će biti tri generacije ispred zrakoplova u uporabi danas. NASA-e rekao novac je dodijeljen nakon što je 18-mjesečni studija svakojake napredne tehnologije iz legure, keramičke ili vlakana kompozita, ugljičnih nanocijevi i optičkih kablova do samoizlječenja kože, hibridni električni motori, sklopiva krila, dupli fuselages i virtualne stvarnosti prozore da se s nizom zrakoplov dizajne koji bi mogao završiti uzimate na poslovnom putu oko 2030. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MythBuster Razvijanje lagana vozila Oklop

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pg7XvhkFK28/MythBuster-Developing-Light-Weight-Vehicle-Armor:
gearystwatcher piše "MythBusters 'Jamie Hyneman je u razvoju blast-otporan, lagan oružje za korištenje na američke vojne vozila u Iraku i Afganistanu temelji se na njegov rad sa show co-host Adam Savage." Imali smo puno iskustva u show bave eksploziva, očito, na način i situacijama koje su izvan norme. To je vrlo otkrivanja, jer kad vidite nešto izvan norme možete vidjeti što su granice fenomen su ", kaže Hyneman Reg tijekom intervjua za Novi MythBusters 'sezone. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


DARPA BOLT inicijativu želi u realnom vremenu govorio prijevod, Douglas Adams "duh kaže da je o vremenu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/darpa-bolt-initiative-wants-real-time-spoken-translation-dougla/:
DARPA pokreće inicijativu BOLT za real-time govori prijevod, duh Douglas Adams sprema spektralna patenta pravnika
Zahvaljujući se na online alate kao što su Google Translate smo sada u mogućnosti komunicirati sa ljudima u gotovo bilo kojem jeziku - možda ne savršeno, ali dovoljno dobro da biste dobili opću ideju preko, i livened od strane povremene duhovite pogrešan prijevod . Sada DARPA želi da radi na veliko i sa vojnim preciznost, pokretanje BOLT inicijativu. Koja se zalaže za bezgranični Operativni prevođenje, DARPA i daje zainteresiranim stranama do 19. svibnja ove godine, da daju prijedloge za kako oni će upravljati kako bi se postigla odjela uzvišene ciljeve, koji su pisani i govorni prijevod na engleski "više jezika". Ako razmišljate natječu možete pronaći sve detalje na izvoru vode, iako radoznalo nećete naći jednog Vorgon dijalekt spominje.

DARPA BOLT inicijativu želi u realnom vremenu govorio prijevod, Douglas Adams "duh kaže da je o vremenu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 13:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor DARPA | Pošalji ovaj | Komentari

Istraživanje kaže da AT & T kapi više poziva nego Verizon, te bar karte ne lažu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/survey-says-atandt-drops-more-calls-than-verizon-these-bar-charts/:
Chargepoint
Pitate se što prijevoznik biste trebali kupiti iPhone na? Tu je anketa za to. ChangeWave Istraživanje je objavio rezultate ankete koja je pogodila 4.068 korisnicima distribuira preko Verizon, AT & T, T-Mobile i Sprint. Među te četiri, VZW izašao naprijed kada je u pitanju pao pozive, s 1,4 posto ispitanika ukazuje da bih dobio jednu u posljednja tri mjeseca. AT & T, u međuvremenu, došao je u posljednjih s 4,6 posto. Ako pogledate samo na iPhone 4 korisnika brojevi promjenu malo, 1,8 posto u odnosu na 4,8, ali zaključak ostaje isti. No, ovaj zaključak nažalost neće dobiti oko ETF, ali možda što pouty lice u AT & T pohraniti će vam pomoći.

Istraživanje kaže da AT & T kapi više poziva nego Verizon, te bar karte ne lažu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 13:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AppleInsider | izvor ChangeWave Istraživanja | Pošalji ovaj | Komentari

Interpol želi Globalni sustav iskaznici

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gq4KqZLnAdY/Interpol-Wants-a-Global-Identity-Card-System:
Orome1 piše "šef Interpola je naglasio potrebu za globalno dokazati elektronički identitet kartica (e-ID) sustav za radnike migrante na međunarodnom forumu o državljanstvu ID projektima, e-putovnica, i graničnu kontrolu upravljanja. INTERPOL tajnik Ronald K . Noble izjavio je: ". U vrijeme kada globalna migracija je dostizanje rekordne razine, postoji potreba za vlade staviti na mjesto sustava na nacionalnoj razini koji bi omogućio identitet migranata i njihove dokumente da se provjeriti na međunarodnoj razini putem INTERPOL" Izdavanje radnika migranata e-osobne iskaznice u globalno dokazati formatu također će se smanjiti korupcija te omogućiti kartice će biti prihvatljivi za elektroničke doznake sheme koji će poticati veći ekonomski razvoj i prosperitet u zemljama članicama Interpola. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Acer releases treći-gen Aspire Timeline X prijenosna računala s Sandy Bridge, ali samo u Tajvan za sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/06/acer-releases-third-gen-aspire-timeline-x-laptops-with-sandy-bri/:
Ako youve 'bio čekivanje za Sandy Bridge na zemljište na Acer Timeline X prijenosnih računala, a zatim današnji dan. Pa, to ovisi, kao što su ovi novi strojevi su dostupne samo u Tajvanu za sada. Samo nekoliko sati prije, sretan narod na at Engadget kineski uspio dobiti izbliza i osobni sa ovih loših dečki: imamo nekoliko 13,3-inčni 3830TGs (na slici nakon pauze), 14-inčni 4830TG, te 15,6 5830TG-inčni (na slici gore). S izuzetkom Core i3-2310M na jednom od 3830TGs, tih laptopa svi dolaze sa Core i5-2410M, Nvidia GT540M (sa 2GB DDR3 RAM-a), 640GB hard disk, 2GB DDR3 RAM-a, te USB 3.0 portova. Što se tiče multimedije, sjedeći ispod 1.366 x 768 LED pozadinskim osvjetljenjem LCD zaslona su Dolby Home Theater zvučnike po Kenwood, i dodatno, dvije veće modela također omot DVD Super Multi DL disk.

U odnosu na prethodni-gen Timeline X rasponu, najviše se ističe razlika ovdje je nova Chiclet tipkovnicu doveli iz Ethos raspona, koja bi trebala zamka puno manje prljavštine zahvaljujući nategnuti praznine. Vidjet ćete da će novi Timeline X ID je otišao za više mirno gledati - touchpad više nema srebra trim oko njega, a isto tako, rubovi oko tijela nisu više sužava. Također je otišao prijenosnih baterija ispod, ali s obzirom na impresivan prenosivost (4,12 funti, £ 4,67 i 5,49 £, respektivno), nećemo propustiti ovu značajku previše. Naprotiv, tu je sada dodatni tipku miša, vjerojatno nudi bolju lijeve i desne tipke miša. Do sada je tako dobro, a ako ste kopanje tih laptopa kao dobro, onda oni mogu biti vaše za između NT $ 32,900 (US $ 1,133) i NT39, 900 (US $ 1,374). Nad glavom na Engadget kineski za cijelu zalihu od kazaljka-na fotografijama.

Nastaviti čitanje Acer javnost treći-gen Aspire Timeline X prijenosna računala s Sandy Bridge, ali samo u Tajvan za sada

Acer releases treći-gen Aspire Timeline X prijenosna računala s Sandy Bridge, ali samo u Tajvan za sada prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 6. travanj 2011 00:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget kineski | Pošalji ovaj | Komentari