utorak, 12. srpnja 2011.

Netflix objavljuje Streaming Samo Planovi i više cijene za DVD-ove

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Lcl_SBctic/Netflix-Announces-Streaming-Only-Plans-and-Higher-Prices-for-DVDs:
micsaund piše "Dok Netflix je nastavio pad naknade i dalje održavati dobre usluge, danas, oni poduzeti tri koraka u drugom smjeru udvostručenjem cijena plana vjerojatno već imate:" Tako na primjer, naše sadašnje 9,99 dolara mjesečno članstvo za neograničen streaming i neograničeno DVD će biti podijeljena u 2 različita planove ... Neograničeno Streaming (bez DVD-a) za 7,99 dolara mjesečno ... Neograničeno DVD-a, 1 od na-vrijeme (ne streaming), za 7,99 dolara mjesečno.. .. cijena za dobivanje oba od tih planova biti će 15,98 dolara mjesečno ($ 7,99 + $ 7,99). " Sada, ako su mogli dobiti sve dostupne na streaming, to bi bilo u redu, ali koliko puta vam je potrebno da biste dobili fizički disk za to otkačen film, ili je film u trenutku red da magično nestane zbog nekih iza- -scene ugovor isteka ili bilo što drugo? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft Vučenje utikač na Windows XP u tri godine

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b7CHP7HK9ZM/Microsoft-Pulling-the-Plug-On-Windows-XP-In-Three-Years:
Anonimni čitatelj napisao je u članku s iz myce. Microsoft će se ukida sve podršku za Windows XP u proljeće 2014. Poklapa s najavom Microsoft je objavio 1000 dana odbrojavanje gadget koji će vam pomoći XP korisnik prođe vrijeme dok im se IT odjeli u opremu. Možda.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nintendo Video stiže na japanskom 3DS sutra, američki ekvivalent i Netflix "kasnije ovog ljeta"

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/nintendo-video-arrives-on-japanese-3ds-tomorrow-american-equiva/:
Nintendo Video stiže na japanskom 3DS sutra, američki ekvivalent i Netflix dolaze "kasnije ovog ljeta"
To ne bi bilo Nintendo proizvod ako JDM izdanju nisu dobili poseban tretman, a da praksa nastavlja ovdje za 3DS . Usluga Nintendo video pregleda japanskom verzija paralakse-poprsje ručni sutra, omogućujući preuzimanje 2D i 3D sadržaja koji je bio "preporučen" uz kuću Mario izgrađena. To je zapravo drugi video servis pogoditi Japanski sustava, nakon SpotPass TV -a prije pokretanja s izvornim sadržajem. Kada ćemo dobiti nešto Amerikanci ispunjava? "Kasnije ovog ljeta", navodi se Nintendo priopćenju, što također potvrđuje Netflix će biti dostupna "uskoro" - uskoro dovoljno za spremanje pretplatu ?

Nintendo Video stiže na japanskom 3DS sutra, američki ekvivalent i Netflix "kasnije ovog ljeta" prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Andriasang | izvor Nintendo , Joystiq | Pošalji | Komentari

Nosive Računala i prijenosne moci

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Y_8yG6D2eE/Wearable-Computers-and-Portable-Power:
Anonimni čitatelj piše: "Prošlog vikenda, Silicijske doline VC Marc Andreessen zove se 'nosive računalstvo" kao sljedeća velika stvar. Sada MC10, tri-year-old tvrtka izradu fleksibilne elektronike, je uzimanje stara ideja da se nova mjesta. Pokretanja razvija zdravstveni senzora koji u skladu s ljudskom tijelu, slike senzora koji krivulja kao mrežnice, i rastezljiva solarnih ćelija (i druge sveze) koji mogu biti utkani u tkivo šator ili zrakoplova kože. Za razliku od organskih ili tiskani elektronike, koji imaju tendenciju biti neučinkovit, MC10 koristi silicij otoka povezan gipko povezuje. To je još uvijek rano, ali tvrtka je novi potporu BO, Reebok, a američka vlada da razviju nosive uređajima, mini-senzori, i prijenosni moć. Zamislite samo-punjenje UAV sa sitnim kamere na brodu, a možete reći što želi vojno iz ove. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intervju s urednicima časopisa Libre Grafika

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t9kcWY7tOdA/Interview-With-the-Editors-of-Libre-Graphics-Magazine:
TheSilentNumber piše: "Nedavno sam imao zadovoljstvo intervjuiranja urednika Libre Grafika, časopis u potpunosti izrađen pomoću slobodnog softvera (čak i korištenjem kontrola verzije, tako da možete vidjeti svaku promjenu ikad napravljen), nakon što je predavanje na ovogodišnjem Besplatno Grafika sastanak. To Projekt je živi dokaz tiskanje sposobnosti slobodnog softvera, "To je doista lajtmotiv čak i unutar vlastite zajednice. Ljudi uvijek govore o još uvijek problema s ispisom. Pa što tisak problem?" Besplatno Grafika Magazin radi zaista izvanredan posao pokazuju slobodno radova nastalih s besplatnim alatima, stvarajući objavljivanje zapisa, te dopire do dizajnera s ovog projekta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AMD za javnost Najbrži Mobile GPU

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PSncYfA871M/AMD-Releases-Fastest-Mobile-GPU:
Stoobalou piše "AMD je postigao još jedan bod više od svoje grafike suparnika Nvidia s onim što tvrdi da je u svijetu najbrže single-GPU mobilni grafički procesor, Radeon HD 6990M. Dok crveni tim je vjerojatno da se držite krunu dugo u koji se brzo kreću svijet diskretne grafike, tvrtke najnoviji čip je svakako impresivan dovoljno temelju TeraScale 2 jedinstven procesor arhitekture i Barts GPU jezgre, Radeon HD 6990M -. mobilni ekvivalent tvrtke high-end Radeon HD 6990 PCI Express grafičke kartice dizajn - značajke 1.120 Stream Processing jedinica, 56 teksturnih jedinica, 128 Z / matrica ROP jedinica, te 32 u boji ROP jedinica ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola Xoom vidi Android 3,2 ažuriranje, FCC odobrio LTE modula

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/motorola-xoom-sees-android-3-2-update-fcc-approved-lte-update/:
Izgleda kao bona fide twofer kada je u pitanju Xoom vijesti za ovaj poslijepodne. Čim smo čuli da je Android 3,2 je kotrljanje vanjska strana za odabir Xoom WiFi tablets (kao u, biti strpljiv, ako vaš još uvijek zaglavi na trenutnom graditi), u mušica FCC odobrenje za dugo očekivani LTE modula . Što se tiče bivše, graditi broj HTJ85B donosi nova značajka zoom na svijetu prvi Honeycomb škriljevac, kao i za potonje ... dobro, da je jedan je prilično razumljiva sama po sebi. Mi smo čuli još u travnju da je ažuriranje odgođen do neobjavljen put u ljeto, a sada je izgleda kao prvi kupci neće biti na čekanju mnogo dulje. Da li pustiti nas znati u komentarima ako vidite bilo, neće vas?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Motorola Xoom vidi Android 3,2 ažuriranje, FCC odobrio LTE modul prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 14:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Bežični Dobrota , Droid-Life | izvor FCC , Android zajednica | Pošalji | Komentari

Star Trek PADD App je LCARS-sportski Trekkie referentne biblija za ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Star Trek PADD App
Okupljaju oko ipad Trekkies, imamo poslasticu za vas - CBS Interactive je upravo oslobodilo Star Trek PADD App. U svojoj srži je duboko baza podataka o emisijama i filmovima, uključujući i cast i karakter podaci, podaci o planeti koja nastanjuju svemir, a epizoda vodič. Najbolje od svega, cijelo iskustvo je predstavljen u klasičnim LCARS sučelje koji bi trebao biti upoznat s bilo kojim obožavatelj The Next Generation (TNG ili kao kul djeca su ga zovete). Osim služe kao referenca za sve staze, cca vuče u hrani od službenih Facebook i Twitter stranicama. Možete dobiti ga zgrabiti, u svim svojim crnim i pastelne boje slave, za $ 5 na izvoru vode i check out galeriju u nastavku.

Galerija: Star Trek PADD App

Star Trek PADD App je LCARS-sportski Trekkie referentne biblija za ipad prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor App Store | Pošalji | Komentari

Apple glavni Patent Pravnik Lišće Nakon Android gubitak

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EmnUghFkNEI/Apple-Chief-Patent-Lawyer-Leaves-After-Android-Loss:
Hugh Pickens piše "izvješća PC Magazine da Richard Lutton, Apple je trenutni glavni patenta odvjetnik, navodno napušta tvrtku nakon neuspjeha da blokira Android proizvođači iz korištenja iPhone-poput mogućnosti." Moguće je da Apple vodstvo želi patenta odjel postati učinkovitiji, posebice u smislu spora, "kaže intelektualnog vlasništva analitičar Florian Mueller. 'Oni su vjerojatno razočarani da je prvi ITC tužbu protiv HTC nije prošao previše dobro." ... Osim toga Apple je agresivno traži zabranu na Samsung postavu admiralski brod Galaxy. " Samsung je također dogoditi da bude nezadovoljan s Apple koristeći svoje bivše pravnog savjetnika.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Xbox 360 pops gore u Win 8 kod, konzola igra kompatibilnost dolazi na PC?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Xbox 360 Referentni u Win8 zakona
Nije tajna da Microsoft planira na integriranju Xbox LIVE u Windows 8 , ali glasine su sada kovitlaju da Xbox 360 igre zapravo može se reproducirati na sljedećoj verziji OS-a Redmond. Reference na "XBOX_360_SYSTEM_CRASH" su pronađeni u kernelu kôd - ak malo teksta kako bi se prikazati u softveru koji nije dizajniran za rad na PowerPC CPU 360-a. Tu su, naravno, drugim, svjetovnim mogućnosti - kao što je sposobnost za udaljeno upravljanje konzole pokrenuti ažuriranje i igre downloads, ili za primanje obavijesti iz stroja na radnoj površini. Ali, ako Microsoft je donijeti Xbox naslova na PC, to bi samo služiti kako bi se zgusnuo Windows kao platforma izbora igrača. Pretpostavljam da naprosto moramo čekati bated daha da se vidi što Ballmer mora nam reći u siječnju.

Xbox 360 pops gore u Win 8 kod, konzola igra kompatibilnost dolazi na PC? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 13:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor Windows Italia | Pošalji | Komentari

Prozirni grafena zvučnici tiskan uz inkjets, lo-fi glazbene prozori su na putu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/transparent-graphene-speakers-printed-with-inkjets-lo-fi-musica/:
Prozirni grafena zvučnika
Dodaj tog čarobnog materijal poznat kao grafena na popis stvari koje možete napraviti s tintnim pisačima uz OLED , solarni paneli , i svjetlo za savijanje metamaterials . Znanstvenici na Seoul National University koriste pisači i tehnika poznata kao naparavanje ostaviti tanki sloj grafita na temelju dirigent na listove PVDF (poli vinylidene fluorida). Do sandwiching PVDF između grafena elektroda i primjenom struje iz izvora zvuka znanstvenici su uspjeli stvoriti stan i transparentno zvučnik koji bi mogao biti integriran u Windows ili ekrana. Ne očekujte ove male snage izvora zvuka zamijeniti vašeg hi-fi iako - budući da se oslanja na izobličenja sklona piezoelektrični efekt, to vjerojatno neće zvuk puno bolje nego slušalicu na vaš mobilni telefon.

Prozirni grafena zvučnici tiskan uz inkjets, lo-fi glazbene prozori su na putu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 13:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Grafena-info | izvor RSC | Pošalji | Komentari