subota, 19. ožujka 2011.

Mistubishi kapi LCD HDTV-usredotočiti se na 73-inch i veličine iznad prikazuje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:
To mi nije mjesto nasljednik Mitsubishi je dobro primljena liniju LCD HDTV-Unisen na CES 2011 trebao biti signal, ali sada tvrtka je napravio to službeno - to je downsizing TV operacija, zatvaranja nekih ureda i odlaska LCD TV poslovanje u cijelosti. Kao jedina tvrtka koja još uvijek prodaje stražnje projekcije kompleta za potrošače, pismo od viši VP Cayce-Blanchard (uključen nakon pauze) označava plan je da se usredotočite na prodaju DLP i Laservue TV u veličinama iznad 73-inča, gdje mu je flat panel konkurenata rijetko doći . Također će se nastaviti prodavati projektori, prikazati zidovi, pisače i velika javna ekrani - poput Kauboji stadionu set - drugim tvrtkama. Naravno, kao i tužno kao i svatko se vidjeti LCD ići, to samo znači da postoji čak i više vremena da se usredotoči na 92-inčni DLP koji bi trebao pogoditi policama kasnije ove godine. Dobro provedenog vremena, mi bismo reći.

Nastaviti čitanje Mistubishi kapi LCD HDTV-usredotočiti se na 73-inch i veličine iznad prikazuje

Mistubishi kapi LCD HDTV-usredotočiti se na 73-inch i veličine iznad prikazuje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 18:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Open-source Bach; Copyright-Free Goldbergs

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2IiiIz4nshg/Open-Source-Bach-Copyright-Free-Goldbergs:
rDouglass piše "open source softver glazbe notacija (MuseScore) i nagrađivani pijanist (Kimiko Ishizaka) su podizanje novca za stvaranje novih bodova i novi snimateljski Bachove Goldberg varijacije. Oni će puštanje oba djela u javnoj domeni (copyright- besplatno) koristiti Creative Commons Zero alat. To nadilazi uobičajene zaštite autorskih prava koji su za svaki objavio izdanje bodova i svakog pojedinca snimanja u komadu, i adrese jaz u dostupnosti besplatno (gratis / besplatno) verzije rada . MuseScore rezultati su XML bazi i stoga su kao izvorni kod za glazbu. Oni također mogu biti ugrađeni u web stranice i povezane sa YouTube videa, stvaraju bogate multimedijalne iskustva. Kickstarter Projekt je započeo je nedavno i 4.000 dolara je uskrsnuo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u igre: Nintendo 3DS, Don Bluth, Stari Republike

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/g0jLxeVMGX0/week-in-gaming-nintendo-3ds-don-bluth-old-republic.ars:

Što fino tjedan dana u gaming vijesti! Naučili smo da, ako ste planiranje na prodaju svoj Steam račun, trebali biste ga držati za sebe. Saznali smo da je klasičan lik je osmišljen na temelju magazina Playboy, i konačno smo imali priliku igrati sa 3DS u privatnosti vlastitog doma. Saznali smo koliko je važno da 3D klizač doista jest.

Let's pogledajte na priče da su svi pričaju ovaj tjedan.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Dual-core Sandy Bridge laptop su stigli! Dell, HP, Lenovo i Sony početi isporučivati ​​sustava

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Ako vaše oči su lijepe na Engadget ovog tjedna, ste primjetili da je bilo dosta novi laptop otkriven. Naravno, Samsung je željeznička tanka serija 9 ukrao puno slave, ali Dell i Asus također izbacila nekoliko novih Intel Sandy Bridge sustava. Ali nešto drugo veliko se dogodilo ovaj tjedan u prijenosnom računalu svijetu - dobar broj dual-core Sandy Bridge sustava napokon počeo isporučivati ​​na vas laptop-voli ljude. Čekaj, ali nije se to dogodilo natrag na CES? Nije baš: dok Intel najavio dostupnost Sandy Bridge još u siječnju , to samo počeo brod svojim quad-core chips - sada sve dvojezgrenim Core i3, i5 i i7s su spremni i tako su sustavi koji kuću ' em. Mi smo se okupili popis rigs koji su sada gore za red ili udaranje trgovaca. Hit da pročitate više link za slom, i početi odlučivanje, ako vam je potrebna svježa dual-core energije u vašem životu.

Nastaviti čitanje dual-core Sandy Bridge laptop su stigli! Dell, HP, Lenovo i Sony početi isporučivati ​​sustava

Dual-core Sandy Bridge laptop su stigli! Dell, HP, Lenovo i Sony početi isporučivati ​​sustava prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Poštanski senzor Fleet Ideja dobiva Prijedlog klimanje od USPS

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/taWnMyd9hIU/Postal-Sensor-Fleet-Idea-Gets-Tentative-Nod-From-the-USPS:
Koncem prošle godine smo spomenuli ideju doplutao je da Michael J. Ravnitzky, glavni savjetnik u Poštanski Regulatorne komisije, da US Postal Service korištenje njegove mnogostrane flote za prikupljanje i upload korisnih podataka svih vrsta - sve od vremenskih uvjeta RF pokrivenost. Sada, anonimni čitatelj piše: "radionica na ovu temu je zakazana za 12. travnja u Washingtonu, DC. Ovaj mjesec, postmaster general poslao pismo senatora Toma zakeralo, predsjednik američkog Senata pododbor koji nadgleda Postal Service, izražavajući interes u istraživanju tog pojma. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u tech: podaci kape, Internet Explorer, a Etsy privatnosti haos

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3IBkdzvSDrc/week-in-tech-data-caps-internet-explorer-and-etsy-privacy-snafu.ars:

Najmodernija preglednik postoji: Internet Explorer 9 pregledavaju : Internet Explorer 6 i 7 su strašno anakronizama. Internet Explorer 8 je samo odgovarajuća. Uz Internet Explorer 9, Microsoft je odlučio proizvesti preglednik koji je bio najbolji u klasi. I to je uspio.

Silicijske doline kongresnica: Web napadaja zgaziti zbog procesa (i break zakon) : U razgovoru s Ars, kongresnik Zoe Lofgren (D-CA), slama vlade u tijeku ime napadaja domene, web cenzura planovima u Kongresu, a RIAA je namjerno točka -nedostaje oko oba. "Ovo je prije sputavanja govora", rekla je, "i ne možete to učiniti u Americi."

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Godišnja Leaf: "To je knjiga Coffee Table sastao Moleskine za Facebook Set!"

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mjnn3opgQjw/:
Array

Neki Thunderbolt MacBook Pro uzrokuje trzanje na kino prikazuje, Apple istražuje (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

U svijetu sofisticirane elektronike ovih dana, uvijek postoji rizik da se rano usvojitelj . Jao, čini se da naše najnovije žrtve su vlasnici Apple Thunderbolt-natovaren MacBook Pro. Od lansiranja, broj frustriran kupaca su izjavili da njihov novi unibody prijenosnika - sva tri veličine - uzrokuju slučajne treperenje na oba 24-inčni i 27-inčni Cinema Prikazuje kada je spojen preko svojih Mini DisplayPort / Thunderbolt kombinirani priključak, i sada imamo video dokaz da dijele bol. Neki također potvrdio da su čak i zamjena strojeva iz Apple izlaže isto ponašanje, iako izvor kaže naš to ne činiti se biti rasprostranjen problem, i da tvrtke hardver inženjeri su već gleda u ovaj. Bilo kako bilo, mi smo vjerojatno vidjeti firmware škripac za ovaj bug uskoro - to nije dobro da veliki monitor stalno treperi na vas. Još jedan video nakon pauze.

[Hvala, Armando]

Nastaviti čitanje Neki Thunderbolt MacBook Pro uzrokuje trzanje na kino prikazuje, Apple istražuje (video)

Neki Thunderbolt MacBook Pro uzrokuje trzanje na kino prikazuje, Apple istražuje (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 14:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Tjedan u Apple: gostiju u izobilju s ipad 2, MacBook Pro, Xcode 4

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Top Stories iz ovog prošli tjedan u Apple vijesti su, čudo, naše recenzije novog ipad 2 i 13 "MacBook Pro s Thunderbolt. Također je hands-on s Xcode 4, pogledao najkasnije ipad i Smart Cover teardowns, uputama čitateljima o tome kako koristiti Home Dijeljenje sa svojim IOS uređajima, a razgovarali su o zamršenosti Bluetooth stereo slušalice s Mac ili iPhone pročitajte na za potpuni popis najboljih priča.:

Ars recenzije ipad 2: velika povećanja performansi u vitkiji paket : ipad 2 je iteracija na izvornom ipad kako bi optimizirali iskustvo korisnika, kako unutar tako i izvan nje. Ars staviti uređaj preko svojih koraka kako bi vidjeli kako će različite je stvarno u našoj najnoviji pregled.

Male i moćni: pregled Appleov novi 13 "MacBook Pro : Uz najnoviji krug MacBook Pro nadogradnje, Apple je konačno donosi sve svoje premije prijenosna up-to-date s najnovijim Intel procesorima 13. Ars gleda na "MacBook Pro , s nekim mjerilima novih 17 "MacBook Pro bačen u za dobru mjeru.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Bivši Goldman programer osuđen na 97 mjeseci

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZJO616t3waI/Former-Goldman-Programmer-Sentenced-To-97-Months:
stevegee58 piše "Bivši Goldman Sachs programer Sergej Aleynikov je osuđen na 97 mjeseci zatvora zbog krađe izvornog koda koji se koriste u Goldman's visoke frekvencije trgovanja algoritama. Aleynikov je osuđen krajem prošle godine na Manhattanu federalnom sudu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Red Bull Racing prošireni igra vam omogućuje da izgradite pjesme s limenki Red Bulla

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/red-bull-augmented-racing-game-lets-you-build-tracks-with-red-bu/:

Naravno, to može biti sve samo razraditi shemu kako biste dobili kupiti više Red Bull, ali to je prilično genijalan plan. Uz mnoštvo in-game oglašavanja, novi Red Bull Racing igra za IOS uređajima također je prošireni stvarnosti komponenta koja vam omogućuje da izgradite pjesme jednostavno podstava gore stvarni limenke Red Bulla na podu - najmanje dvanaest ih je za kompletnu pjesmu, i samo Red Bull će učiniti, očito. Nije iznenađujuće, igra sama po sebi je besplatan, a možete ga zgrabite u App Store sada da ga sami isprobajte. Ili možete jednostavno glava na prošlost pauze za video demonstraciju ako radije napustiti Red Bull na polici.

Nastaviti čitanje Red Bull Racing prošireni igra vam omogućuje da izgradite pjesme s limenki Red Bulla

Red Bull Racing prošireni igra vam omogućuje da izgradite pjesme s limenki Red Bulla prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ništa Ali Tablete | izvor iTunes Pregled | Pošalji ovaj | Komentari

Pažljivo slušajte: Broadcastr vam donosi audio vodič cijelom svijetu

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rkktSVrMI6E/:
Array

PayPal i eBay korisnika Raise $ 1M Prema Japan potresa i tsunamija Reljef

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nt5ijSkjCkA/:
Array

Pitajte Slashdot: kako pripremiti Jeste li za Major Hitna?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X_B_0-iDrug/Ask-Slashdot-How-Prepared-Are-You-For-a-Major-Emergency:
Sjevernom SAD je zatrpano snijegom nekoliko puta ove zime, a poplave je pogodio dosta mjesta na jugozapadu. Oni blijedo, ipak, uz nedavne katastrofe na Haitiju, Novom Zelandu i Japanu, a naizgled neizbježan dolazak ozbiljnih potresa na zapadnoj obali SAD-a. Sve što mi je razmišljanje o mom (mršav) spremnosti za velike katastrofe. Unatoč planovima da dionica u slučaju velikih oluja ili drugih izvanrednih stanja, sada ja bih se dolje uglavnom na konzervirana grah, srdele i Nutella. Kako pripremili smo vam ne bave katastrofe utječu na vaše regije? Je li vaše podatke sigurnim? Što o vašoj obitelji? Nemate su pobjeći, pregrupiranje, ili planovima preživljavanja u slučaju potresa, tsunami, uragan, nesreća na radu, ili što god opasnosti su najrelevantnije gdje živite? Bilo bi korisno ako u komentarima možete otkriti svoju regiju i okoliš (urbano? Ruralnim? Exurbs?) I hitnim slučajevima se smatra da vrijedi priprema za, kao i razgovor o svim koracima ste uzeli ili namjeravaju uzeti.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


RIP Digg.

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8FcxneLLHA/:
Array

webOS 2,1 SDK sada na raspolaganju svim pridošlicama, teases "veliki pritisak" za pokretanje Veer

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:
Iako webOS 2,1 već je otišao vanjska strana to Pre 2s (i pregršt Pre pluses ) širom svijeta, programeri nisu uključene u HP-NDA zaštićen Early Access programa su zatvorena iz najnoviju verziju SDK - do sada. That's right: bilo koji stari ološ dolazi s ulice sada imaju pristup webOS 2,1 SDK za preuzimanje, koji sadrži Izložba poboljšanja, "hibrid" app podršku za pakete koji obuhvaćaju HTML, JavaScript, i C / C + +, i JavaScript-based webOS razvoj usluga sposobnost. U svom blogu najavljuje potez, HP čini izričito spominje Pixi , rekavši da one aplikacije će "samo rade" na Veer - drugim riječima, ako bih bio izbjegavanje razvoju za manje razlučivosti zaslona prije, ' ve je dobio novootkriveni poticaj za početak sada jer tvrtka planira "veliki pritisak" oko Veer's release koji je "dolazi samo oko kutu." Naravno, to je TouchPad koji je dobio svi stvarno zapalila u Palm zemlji upravo sada ... ali moraš početi negdje.

webOS 2,1 SDK sada na raspolaganju svim pridošlicama, teases "veliki pritisak" za pokretanje Veer prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 00:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor HP Palm Developer Center blog | Pošalji ovaj | Komentari

'Pruned' Mikročipovi dvaput kao brz i učinkovit

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9XEJJRwneJE/Pruned-Microchips-Twice-As-Fast-and-Efficient:
Zothecula piše: "Ako ste morali koristiti putovanje na posao biciklom u utrci, vjerojatno biste postavili o uklanjanju kickstand, bokobrane, stalci i svjetla da bi stvar kao brzo i efikasno što je više moguće. Kada inženjeri u Houstonu je Rice University su u razvoju malih, brzo, energetski učinkoviti čips za korištenje u uređajima kao što su slušna pomagala, ispada da oni učiniti prilično mnogo istu stvar. uklanjanje dijelova krugova koji nisu neophodni za zadatak pri ruci je poznat kao "vjerojatnosni rezidbe," i je rezultate u čipovima koji su dvaput kao brz, koristite polovicu snage, te su upola manji od konvencionalnih čipova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.