nedjelja, 17. srpnja 2011.

Klimatske Znanstvenici tražiti pomoć Borba Pirati

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ctKJK1W_VEk/Climate-Scientists-Ask-For-Help-Fighting-Somali-Pirates:
thebchuckster piše "Znanstvenici traže pomoć Australije i SAD ratne mornarice kako bi otjerati somalski pirati koji su prijeti jedan od najvećih svjetskih ključnih klime programa praćenja. Nadaju se rasporediti oko 20 robotske instrumente u ne-go prostor sjeverno od Mauricijus. instrumenti , koji bilježi oceana topline i slanosti uzorci su programirani da zaroniti i na kraju resurface da mogu postaviti svoje podatke satelita "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rat za ModernWarfare3.com, s posebnim Battlefield 3 izgled

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kO0Rozw2ETQ/the-war-for-modernwarfare3com-with-special-battlefield-3-appearance.ars:

Battlefield 3 i Modern Warfare 3 su zaključani u uskoj konkurenciji za dolara u prvom osoba pucač navijača, ali prošli tjedan rata očito eskalirao. Stranica www.modernwarfare3.com počeo usmjeriti ljude na službene Battlefield 3 stranice, što je dovelo mnoge da vjeruju da je EA bio u sredini vrlo Gutsy promotivni štos.

Activision nije zabavlja i od tada je podnio spor ime domene s nacionalnim arbitraži foruma, tvrdeći da je puna prava na ime domene ModernWarfare3.com.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Orphiro je električni motor: poput Harley, samo ne obnoxiously glasno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:
To sigurno nije prvi električni motor za (tiho) križaju naši stolovi, ali je istoimeni Orphiro je zasigurno jedan od classiest. Dizajniran više u Nizozemskoj kao široki tijela alternativa benzin-opijanje hawgs, ovaj eko-friendly dva kotača oslanja na litij-ionske baterije i motora koji gura Grand ukupno 72 volti. Maksimalnu brzinu od 75 milja po satu vjerojatno ne bi mutiti do gužve u Sturgis, ali krstarenja za 60 milja bez čvrste pad od plina samo može. Ako sve ide dobro, trebali bismo vidjeti prve komercijalne verzije hit pločniku rujnu ove godine, ali zloslutno, nema spomena o cijeni. Nešto nam govori da će spada u "ako morate pitati ..." kategoriju.

Orphiro je električni motor: poput Harley, samo ne obnoxiously glasno prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 16:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor Orphiro | Pošalji | Komentari

NCAA zategnuti Twitter pravila

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2zfLe4k7oyo/NCAA-to-Tighten-Twitter-Rules:
theodp piše "Facebook i Twitter su napravili studenata sportaša pristupačniji nego ikad, ali Tweets koje uhvatiti budnim okom NCAA mogao biti sve što je potrebno za srušiti uspješan koledž atletski program. Među optužbe niveliraju protiv Sveučilišta. North Carolina od NCAA je neuspjeh u "adekvatno i dosljedno pratiti socijalne umrežavanje aktivnost ', koji tvrdi NCAA bi izazvao škola radi otkrivanja drugih povreda prije nego što su činili. nositi se s teškim zadatkom praćenja stotine računa na dnevnoj bazi , neki sportski programi su se pretvara u softver poput UDiligence, dok su drugi opredjeljuju za jednostavnije pristup, kao što imaju trenera često provjeriti na postove tima igrača. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Weird Science ima piti, pušiti i učitan oružja

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/A8Mexz3kGsk/weird-science-has-a-drink-a-smoke-and-a-loaded-firearm.ars:

Nije ni čudo da alkohol i duhan su obrađene od strane iste agencije: Američka vlada je agencija posvećena alkohol, duhan, vatreno oružje i, što pogađa toliko čudno kombinacija. Na temelju nekih novih istraživanja, međutim, da se može savršeno racionalnog izbora. Jedan Garen Wintemute UC Davis je gledao u navike više od 15.000 Amerikanaca, i otkrili da se alkohol i duhan idu zajedno . Vatreno oružje vlasnici su više vjerojatno da će piti i voziti teško poslije. Što je još gore, između vlasnika oružja, oni koji su skloni da overindulge s alkoholom su više vjerojatno da će nositi pištolj za zaštitu protiv drugih i držati pištolj unsecured u kući učitava. Nema očite veze s duhanskom ovdje, ali ćemo pogoditi "potencijal za samoozljeđivanje" moglo ih povezati.

Papige se imena od svojih roditelja: Papige su impresivne vokalista, pogotovo kada podigli među ljudima, ali oni vještine također igraju ulogu u divljini, gdje su neke vrste zabilježene su koristiti ono što nazivaju "kontakt naziva"-u suštini, jedinstvene nazive koji pomoći identificirati pojedinca. Sada, istraživači su pratili niz papiga gnijezda shvatiti kako ti pozivi razvijati. Mladi zeleni-rumped parrotlets u studiju podigla njihova imena od svojih roditelja . Nije da ih roditelji ime po sebi, više da mladi počinju razvijati svoj jedinstveni poziv od uzimajući elemente stvari čuju od oba roditelja, te ih spojiti u nešto jedinstveno. Pokazati da to nije neki oblik genetske rekombinacije, istraživači su pratili gnijezda s poticati pilića, i utvrdili da poziva ostao mješavina onih roditelja koji ih podigli.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


iUsers oslobađa svoje ipad u monogamiju, omogućuje više korisničkih profila

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Podijelite ipad? Novi štipanje je na način da se da druga App Store da bi vaš život malo lakše: korisnički profili za iOS. Mod, nazvan iUsers, dodaje gumb korisnik prijavu na ipad je zaključavanje zaslona. Štipanje segregates aplikacija podatke i postavke između korisnika, što znači da korisnik je ljut Ptice rezultat neće zbrka i pomiješati s korisnik B je savršen tri zvjezdice. App instalacija, glazbe i video sadržaja sada se dijele između korisnika, ali štipanje je kreatori nadaju da će lijek koji u budućnosti ažuriranja. To je bjekstvo iz zatvora samo mod, naravno, ali još uvijek zgodan značajka smo voljeli vidjeti provode u buduće verzije iOS . IUsers štipanje bi trebao biti udaranje Cydia uskoro, ali ljudi koji žele zaviriti rano može uloviti sada slijedeći upute u izvor vode.

iUsers oslobađa svoje ipad u monogamiju, omogućuje više korisničkih profila prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BlogdoiPhone | Pošalji | Komentari

Hadoop i startups: Gdje Open Source sastao poslovnih podataka

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XkLEjLGYLVo/:

Ovaj gost post je napisao Kovas Boguta , voditelj analitike u Weebly . U 2009, Kovas napisao gost poslije o vizualizacije u stvarnom vremenu društvene strukture.

Prije deset godina, open-source LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Python) stog počeo transformirati web pokretanja ekonomije. Kao novi open-source webservers, bazama podataka i web-friendly programski jezici oslobođena programeri iz vlasnički softver i velike željezo hardver, troškove pokretanja plummeted. Ovo spustio prepreka za ulazak, promijenio pokretanje financiranja igru, što je dovelo do pojave struje Angel / sjeme financiranja ekosustava. Osim toga, naravno, omogućuje stvaranje webapps smo svi svakodnevno koriste.

Ovaj isti proces se sada odvija u Big prostora za podatke, s open-source ekosustava okupljenih oko Hadoop raseljavanja skupo, vlasnički rješenja. Startups su stvaranje više inteligentni tvrtki i više inteligentnih proizvoda, kao rezultat. I možda još važnije, ovaj tehnološki pokret ima potencijal da zamućenja oštre linije između tradicionalne poslovne i tradicionalnih web startups, dramatično širi igralište za inovaciju.

Problem, UPOZNAJTE RJEŠENJA

Čak i umjereno uspješno stavljanje u pogon ima bazu korisnika usporedive populacije s nacionalnim državama. Rezultanta masa korisničkih podataka stvara probleme i mogućnosti. Problemi zbog razumijevanja vrijednost svakog korisnika i transakcija postaje složenije. Mogućnosti, jer je kolektivna inteligencija stanovništva može utjecati na bolje korisničko iskustvo.

Do samo prije godinu ili dvije, analiziranje ove ljestvice podataka potrebnih iste vrste poslovnih rješenja koja LAMP je stvoren kako bi se izbjeglo. Višegodišnje, višemilijunske dolarske bavi poput IBM , Oracle , i Teradata . Naravno, gotovo da i nema pokretanja može priuštiti takav trošak. Nadalje, zatvoreni izvor tehnološke podrijetlo tih rješenja što ih čini u skladu sa pokretanja inženjerska znanja i kulture.

Unesite Hadoop. Hadoop rješava ove probleme obrade podataka na način koji je i startup-kompatibilnih i tehnološki superioran. Kao open-source projekt razvijen od strane i za inženjere, to je vrlo praktičan i squarely u mainstream pokretanja inženjerskoj praksi. I njegova arhitektura karte-smanjenje preko klastera robnih čvorova je fleksibilniji i troškovno učinkovitiji od tradicionalnih skladišta podataka.

S obzirom na naglašena potreba, to ne čudi onda da Hadoop puše gore. Da biste vidjeli kako open-source projekt radi, prva stvar koju trebate učiniti je pogledati popis developer mailing prometa. Ako okupiti sve Hadoop se odnose na mailing liste i zemljište broj poruka, dobivate klasični hokej štap krivulje rasta:

U današnjem svijetu, to nije mnogo protežu reći da je budućnost tehnologije je oblikovan developer usvajanje. Kako sve više inženjera i više startupima usvojiti Hadoop, njegove sposobnosti postaju zadani pretpostavka pri dizajniranju proizvoda i tvrtke u budućnosti.

HADOOP U današnjem startups

Na visokoj razini, postoje 3 područja u kojima Hadoop je pronaći primjenu u današnjem startupima: 1) Analiza ponašanja kupaca, 2) Paljenje novi korisnik-prema mogućnosti, i 3) Uključivanje cijele nove linije poslovanja koji su prethodno bili izvan dohvata .

Eventbrite je primjer gdje Hadoop je napajanje novi korisnik-prema mogućnosti. Brzo rastuća događaja usluga Vam omogućuje organizatori upravljati i promovirati njihove događaje, te pomaže korisnicima pronalaženje relevantnih događanja kojima valja prisustvovati. Kako bi pomogli rastu tvrtke brže, svoje podatkovne usluge tim usin

NASA-ine sonde u orbiti Asteroid Vesta

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-D2RHsTlUqA/NASA-Probe-Orbiting-Asteroid-Vesta:
astroengine piše: "Misija menadžeri NASA-ine sonde Dawn asteroida imao dugu subota, čeka vijesti iz asteroidnog pojasa na kraju su dobili vijest da su u nadi za:.. zore ušli Vesta orbitu Ovo je prvi put u povijesti da je objekt u asteroidnog pojasa bio kruži umjetno satelita. To je uzeti četiri godine za ion veslo pogon letjelica do asteroida, a postoji određena neizvjesnost je li sonda su bili zarobljeni od strane asteroida gravitacija na sve. No, nakon dugog razdoblje čekanja, misija menadžeri dobili signal nakon zore bio u stanju orijentirati svoje antene prema Zemlji. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Singbox SV-606 MP3 milkshake donosi prijenosni audio ljubav vaše dvorište

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/singbox-sv-606s-mp3-milkshake-brings-the-portable-audio-love-to/:
Pogledajte da se postroje multi-boji, kromatska doodads iznad? Oni nisu, u stvari, niz sjajnih USB-powered kazoos Le uzdah, znamo -. možda sljedeći put. Koje su to, onda? Pokušajte super Spiffy izgleda Korejski liniju Singbox SV-606 zvučnika / MP3 playera koji paket FM radio, microSD čitač kartica i slušalice na 85mm do 35mm metak u školjku uvučene dizajn. Dok su ove digitalne audio igrači neće biti korisne u bilo koje ubija Rainbow-opsjednut vukodlacima, vjerojatno će Vam pomoći da nekoliko glava-okretanje-kao što dijagonala svoje stvari subota Night Fever niz bulevar. Hit izvor prevedene pogled na ovih rasprodane ljepote.

Singbox SV-606 MP3 milkshake donosi prijenosni audio ljubav vaše dvorište prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 13:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor Roman Pregled | Pošalji | Komentari

Facebook zabranio Google + oglasi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/09ga-y0V_pw/Facebook-Bans-Google-Ads:
Barbara, a ne Barbie piše "Ne sadržaja s čineći ga teško za ljude da izvoziti svoje Facebook kontakata na Google + Facebook sada ima zabranio sve oglase od cca programer Michael Lee Johnson, koji je vodio oglasa govoreći: 'Dodaj Michael Google +". Facebook mu je poslao sljedeću poruku:. "Vaš račun je onemogućen Svi vaši oglasi biti zaustavljen i ne smije se ponovno pokrenuti na mjestu ni pod kojim uvjetima Općenito, onemogućiti račun ako previše svojih oglasa krše naše Uvjete. Koristite ili smjernicama za oglašavanje. Nažalost ne možemo Vam pružiti određene povrede koje se smatra zlostavljanje. Molimo pročitajte naše Uvjete korištenja i smjernicama za oglašavanje, ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Toshiba napredovati doživljava Sleep / Wake / ponovno pokretanje pitanja?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/toshiba-thrive-experiencing-sleep-wake-reboot-issues/:
Toshibin Android-powered napredovati samo počeo utovar krajnjim korisnicima tijekom proteklih nekoliko tjedana, ali već smo vidjeli alarmantan iznos bug izvještaja pojaviti se preko na odijelo vlastite stranice. Naime, legija korisnici su sugerirajući da je njihov napredovati ima kit od vremena izlazi iz stanja mirovanja, bez punog, tvrdo ponovno podizanje sustava, a neki čak smatraju da to će okrenuti na svojim usamljen na prigodu. Teško je reći, ako je to nešto što bi moglo otkloniti putem budućeg firmware ažuriranja, ali ovdje je u nadi, zar ne? Javite nam ako ste vidjeti istim problemima u komentarima ispod - nismo vidjeli bilo koji od ove u nekoliko dana smo bili testiranje naše, ali ćemo biti sigurni da izvještaj još temeljitije u predstojećim pregled.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Toshiba napredovati doživljava Sleep / Wake / ponovno pokretanje pitanja? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 00:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Toshiba Forum | Pošalji | Komentari

Redpoint Ventures: Making Money starinski način

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVoJz2_hr2U/:

Prošli tjedan smo prekinula je vijest o impresivnom, ali-ne-jawdropping 200 milijuna dolara stjecanje Cloud.com strane Citrix i zvjezdane godine vraća da Redpoint Ventures ima. Ono što čini Redpoint rekord tako jedinstveni da je tvrtka ima dobru godinu, unatoč činjenici da oni nisu u jednoj od velikih pet: Zynga, Facebook, LinkedIn, Twitter, 0r Groupon. Hell, učinimo to veliki šest i baciti u Pandoru od IPO-a su toliko buke.

Venture svijet nikad nije bio više polarizirano između imati i-ne tvrtke. Tu je razgovor koji Accel sjedi na fond koji će imati najveći vraća industrija je ikad vidio, zahvaljujući ponajviše na Facebook. U međuvremenu, Greylock mora sjediti na jednom od, ako ne - najbolji fond u svojoj povijesti među ranim udjele u LinkedIn, lijepo cijene udjela u Facebook i Pandora i kasnoj fazi ulaganja u Groupon. Naravno, niti jedan pojedinac u pothvat poslovne svibanj biti u boljoj poziciji da uživate 2011 od Reid Hoffman: On je osnivač i najveći dioničar u LinkedIn, prvi novac u Zynga, partner u Greylock i anđela investitora u Facebook.

U međuvremenu, tu su i deseci venture poduzeća na drugoj strani ove podjele, koji su ostajali bez posla. Kao dijete zaglavi trenirao violinu, dok je on promatra njegovi susjedi igraju nogomet u dvorištu, te tvrtke mogu samo gledati na kao što smo beskrajno raspravu da li je mjehur ili ne. To sigurno ne osjeća kao da ih 1999. 1999 je vrijeme da svatko sa uvjerljivo razlog da sebe nazivaju venture kapitalist može podići novac. Te tvrtke-a tu su i mnoge od njih, se bore za podizanje još dime.

Moje mišljenje je najbolje postoje desetine njih, ali bi moglo biti više. Umirući venture tvrtki poput Walking Dead. Oni mogu imati godina nevjerojatnih okolo s udjelima u još uvijek aktivni portfelj društava, nadajući se još uvijek drži srećka koji bi im mogao vratiti u igru. Ako ne, oni samo polako vjetar dolje.

Dio razloga za takav industrija isključite je polaritet vraća. Potrošača Web tvrtke koje su ovog ciklusa pobjednici su neke od najvećih koje je svijet ikada vidio, zahvaljujući širenju i zrelosti web, i činjenicu da je većina njih čekala tako dugo tražiti izlaz. No, s druge veliki trend je značajka / app tvrtka zrcaljenje za manje od 100 milijuna dolara. To je dobro dokumentirano da male i srednje tvrtke kapa više ne mogu izaći u javnost, a onih nekoliko sto-milijuna-dolara stjecanja pojedinačno i parovi, kao i kolege Cloud.com Redpoint izlaz Clearwell-su teško doći.

Sve to je ono što čini Redpoint je osvojio 2011, kao nada znak da postoji još nešto između dvije krajnosti. Tvrtka je pronašao više izlazi im pružaju vraća 10x ili više, bez uloga u velikim Web 2,0 imena. Oni su to učinili kroz manje seksi Internet tvrtke kao što su Domaći Gosti, međunarodne izlazi kao Qihoo, a neke čvrste parovima i triples u poduzeću poslovanju. Redpoint nije računao na lucking u veliki rezultat, tvrtka je napravio dobro obrazloženi ulaganja u razumnim cijenama i iskopali svoje sreće.

Ja uhvaćen s Redpoint najnoviji partner Satish Dharmaraj na video prošlog tjedna razgovarati malo više o firme vožnji. On se pridružio tvrtka prije dvije godine nakon što je zvjezdani zapis kao poduzetnik, a Cloud.com je bio njegov prvi posao. Razgovarali smo o tome kako Redpoint je zarađivati ​​novac, a mi smo razgovarali o tome što je bilo za Dharmaraj da se na drugoj strani stola.

ViewSonic ViewPad 10Pro hitova FCC, Feds ne smeta svoju osobnost podijeljena

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/viewsonic-viewpad-10pro-hits-the-fcc-feds-dont-mind-its-split/:
Tko je ikad rekao više poremećaj ličnosti je loša stvar? Sigurno ne ViewSonic, čiji je Oak Trail pokreće ViewPad 10Pro - što ne dual OS ples s Windows 7 i virtualizirane Android 2,2 - pravedan je napravio svoj ​​put kroz FCC. Vlada je pečat odobrenja na WiFi i AT & T-friendly WCDMA radio znači da neće pržiti naš mozak, a to ne bi trebalo biti dugo prije nego što vidimo 10Pro u trgovinama. Naravno, mi još uvijek ne znamo cijenu ovog uređaja ... ili psihijatrijska troškove svojih OS prebacivanje načina.

ViewSonic ViewPad 10Pro hitova FCC, Feds ne smeta svoju osobnost podijeljena prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

<em>Anonimni</em> stvara svoj ​​Social Network

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_YBycuBDPE/emAnonymousem-Creates-Its-Own-Social-Network:
Anonimni čitatelj piše: "Google navodno je zabranio nekoliko anonimnih članova iz Googlea + (to nije točno jasno kako mnogi računi su zatvorena). Hacktivist grupe usporedio Google akcije priče aktivista biti zabranjen od Facebook, Twitter, YouTube, kao i . kao i vlade blokira razne web stranice pomoću alata Internet cenzura Kao rezultat toga, Anonimni je odlučila stvoriti vlastitu društvenu mrežu:. Anonplus "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Windows 7 Telefon priključak sada stavlja Home Server u ruci

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Windows Server rješenja priključak za telefon
Ok, Windows Server rješenja priključak za telefon ne baš zvuk uzbudljive, ali, ako ste jedan od rijetkih ljudi vani ljulja poslužitelj Windows Home 2011 stroja i WP7 slušalicu, vjerojatno ćeš ištanje da biste dobili ovaj set up ASAP . Kombinacija na strani poslužitelja plug-in i telefonski app omogućuje udaljeno upravljanje poslužitelja - pokreće sigurnosne kopije, upravljanje korisnicima, pregled i upozorenja. Također vam omogućuje da povucite multimedijskih datoteka pohranjenih na poslužitelju, ali ne možete ih kopirati lokalno za kasnije gledanje ili užitak slušanja. To je ne samo za kućne korisnike bilo. Plug-in radi sa sustavom Windows Small Business Server 2011 i Windows Essentials Storage Server 2008 R2 Essentials, za manje tvrtke koje se oslanjaju na Microsoft-powered mobitelu. Možete preuzeti poslužitelj dodatke na više pokrivenost vezu, a smartphone app od Zune Marketplace.

Windows 7 Telefon priključak sada stavlja Home Server u ruci prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. srpanj 2011 10:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPU | izvor Microsoft | Pošalji | Komentari