subota, 23. srpnja 2011.

Pitajte Slashdot: Chromeless cross-platforma preglednik?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fj1QFw61CW8/Ask-Slashdot-Chromeless-Cross-Platform-Browser:
blakieto piše "Mozilla Prism je projekt, koji se pretvorio u Chromeless, koji izgleda kao da su umrli [Napomena: last update je bio 31. svibnja] Ja sam u potrazi za ne-sučelja-što-tako-uvijek cross-platforma preglednik za korištenje kao. 'korisničko sučelje domaćin' za self-domaćin Web App Blago pozadini:.. sam profesionalnih aplikacija na tržištu web, s velik dio kupaca ne mogu pristupiti javnim internetske veze Dakle, želim napraviti verziju moj proizvod self-domaćin, s web poslužitelja i web aplikacija i sve što je potrebno za pokretanje web aplikacije lokalno instaliran na korisnikovom računalu. Imam sve osim chromeless pregledniku. Oh, i moji klijenti su lokalne policije i Highway Patrol tip organizacije, najvjerojatnije radi dobi Windows okvir (vjerojatno IE6, previše). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tim Sonia Vodi nagradu na RoboSub 2011

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NMspgVlfYfw/Team-Sonia-Takes-Prize-at-RoboSub-2011:
Anonimni čitatelj piše: "RoboSub 2011 natjecanje konačno je održan 17. srpnja. Svake godine, timovi iz cijelog svijeta okupljaju kako bi vidjeli tko je najbolji bespilotna ronilica. Cilj natjecanja je završiti prepreka naravno bez ljudske intervencije . Ove godine ekipa iz Montreala, Kanada - tim Sonia AUV iz ETS - osvojio prvo mjesto ". Čitajte na za popis najboljih-stavljanje momčadi.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Gillmor Gang 7.23.11 (TCTV)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/apVriPeQim4/:

Gillmor Gang - Robert Scoble, Andrew Keen, Kevin maraka, a Steve Gillmor - sazvane za još jedan G + razgovor. Ovo je, međutim, poznata po svojim evenhandedness kao @ ajkeen i @ scobleizer trguje socijalne puše nad novim Google uslugu. Kao što je netko u FriendFeed chat livecast navedeno, @ stevegillmor izgleda iznenađujuće pozitivno o novoj usluzi. Kao što je primijetio Keen, to je zato što mislim da je nova usluga je FriendFeed revisited.

Naravno, to je. Ali to je također Twitter bez 140 znakova, bez Facebooka neviđene ovlasti algoritam, a Gillmor Gang bez ljudske redatelj (svratišta). @ Kevinmarks kaže da malo drugačije, kad G + rast dobivanjem na Club Penguin. I to je temeljni razlog Google je pobjednik, tako naglašavajući najboljih dijelova svakog od tih usluga i plutajući sve brodove na diže plima.



Gerber Stalno multi-alat uključuje stativ, stavlja medvjed Grylls i Ken Rockwell na zajedničko tlo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Jeste li ikada bili na šest kilometara pješačiti i potrebne minijaturne stativ za ugriz sliku vas i vaše kolege istraživači? Da, mi smo bili tamo previše. Kao što je sreća bi ga, Gerber je bacanje potrebno mnogo, ali obično previše glomazan, kamera pribor u jednom od svojih sljedećih Multitool. Evo Steady, novi član tvrtke utičnica svih obrta obitelji alat. Međutim, ovaj jedan, s par noge na jednoj strani i sklopivi vijka na druge, učinit će da se sve važne skupine pucao u sredini nigdje mnogo manje izazov. Naravno, i obično 12 alata Arsenal je uključena zajedno s nožem ... možda za otvaranje svih tih frustracija, uključen memorijske kartice i dehidriranu obrok paketima koje ćete nositi sa sobom. Vi ćete biti u mogućnosti ugrabiti džep alat se negdje iduće godine za 65 dolara, pomicanjem Joby jedan korak bliže nezaposlenosti.

Gerber Stalno multi-alat uključuje stativ, stavlja medvjed Grylls i Ken Rockwell na zajedničkim zemlju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear , Uncrate | izvor Gerber | Pošalji | Komentari

Kada Patenti Attack - NPR Verzija

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hYbm4LF-4Ig/When-Patents-Attack-mdash-the-NPR-Version:
fermion piše "Ovaj American Life je pokrenut priča ovog tjedna o intelektualnom Ventures, tvrtka neki smatraju vođa patenta trolovi. priču potkopava u podrijetlo pojma patenta trol i uspon industrije patenta trol. Mnogo vremena je proveo predstavlja intelektualno Ventures i kao firma patenta trol i legitiman posao koji omogućuje izumitelji nemoćni da ostvaruju patenata. To je propisano da je intelektualno pothvatima ne zapravo tužiti svakoga. Također se navodi da intelektualno pothvatima stvara mnoge ljuska tvrtke, vjerojatno kako bi sakrila takva aktivnost. intelektualnog Ventures je u odnosu na reket mafiji zaštitu koja nikad zapravo može popaliti tvrtku koja ne plaća članarinu, ali ne potiču takve gori da se dogodi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GNOME i KDE devs polemizirati preko "System Settings 'Ime

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pj_Ate5DWVM/GNOME-and-KDE-Devs-Wrangle-Over-System-Settings-Name:
Anonimni čitatelj piše: "developer KDE postavki sustava prijave je pokrenula formalnu tužbu protiv GNOME za preimenovanje 'Control Center' u 'System Settings' u GNOME-u 3,0. To developer traži da GNOME odmah promijeniti ime svom području upravljačkoj ploči . programeri na obje strane sada razgovaraju o ovim Zakonom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mac OS X Lion: što je slomljena (ili rade) za vas?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/mac-os-x-lion-whats-broken-or-working-for-you/:
Funny - mi (skoro) pitao to isto pitanje točno u kolovozu 2009, neposredno nakon što je Snow Leopard bio slobodan na UN zbog sumnje javnosti. No, kao i sudbina čini se da ga imaju, svaki OS remont donosi gobs pitanja, i bez obzira koliko teško problema tražila u Cupertinu radu, postoji jednostavno previše varijabli označenim za squash svaki kukac prije objavljivanja. A uz to, dajemo vam samo nekoliko najvećih Igra riječima koje su ošišan od milijun kul od vas preuzeti lava. Za jednu, možete poljubiti Rosetta podršku zbogom, i drugo, čini se kao da 10,7 ozbiljno grčeve third-party NAS podršku za Time Machine. Također smo imali brojna izvješća od ljudi koji imaju problema povlačenjem primjene instalira na svoje Aplikacije mapu, da ne spominjem uptick u Gost račun ruši. Naravno, tu je i cijeli "ja ne mogu dobiti moj besplatno ažuriranje lava!" stvar, razbila Windows particije i pravi mnoštvo dilema kada se gleda na Pro Tools i Cubase. Hit linkove ispod da se pridruže bijeda stranke, odnosno slobodno pokrenuti vlastiti u komentarima ispod. Oh, i ako ste bijesan da su lav i nekompatibilnosti uništio svoj život ... dobro, dobro došli na downside rano usvajanje. Evo u nadi splav promjenama lijekove što si ti bolan u danima i tjednima koji dolaze.

[Hvala svima koji su poslali to u]

View Poll

Mac OS X Lion:? Što je slomljena (ili rade), za vas prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 13:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Apple Forum (1) , (2) , CNET , Zvuk na zvuk | Pošalji | Komentari

Bullet Train Derails U Kini

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rj2PcAQHhSI/Bullet-Train-Derails-In-China:
chrb piše "Xinhua javlja da je kineski metak vlak je neuspješna, što je rezultiralo u dvije vlak treneri pada s mosta. To dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što su dužnosnici u željeznica Ministarstvu izrazili zabrinutost da graditelji su ignorirali sigurnosne standarde u potrazi za graditi brže vlakove u rekordnom vremenu - tvrde da je naknadno uvučeni ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Div vodno tijelo nalazi u prostoru, crna rupa tvrdi da je bio samo hidratantna

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Je li to intergalaktičku bazen s valovima, ili samo gladan, gladan kvazar? Ispostavilo se da je malo i - dobro, ne bit bazen s valovima, ali je pun vode. NASA -financira proviriti u najdalje svemira otkrila ovo "hranjenje crna rupa" 12 milijardi svjetlosnih godina daleko. APM 08279 5255, jer je to zbijene mase neizbježna sudbina milja je poznato, bio je gorging na vodenu paru i ubrizgavanje iz energije. Koliko H2O točno? To je samo "najveći i najudaljeniji rezervoar vode ikad otkrivena u svemiru", a teži 140 trilijuna puta veća od količine u oceanima. Smješten putem suradnje dvije ekipe astronoma i njihovih zvijezda-posmatranje oprema - Z-Space instrument na California Institute of Technology submilimetarski opservatorija na Havajima i Plateau de Bure interferometar u francuskim Alpama - ovaj vodeni otkriće dokazuje mokre stvari je univerzalno sveprisutna nego što smo jednom misli. Također, surfanje stranaca, zar ne?

Div vodno tijelo nalazi u prostoru, crna rupa tvrdi da je samo hidratantna prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 00:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NASA | Pošalji | Komentari

Astronomi su otkrili najveći poznati izvanzemaljske vode rezervat

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N7YZONSw8Jw/Astronomers-Find-Largest-Known-Extraterrestrial-Water-Reserve:
gerddie piše: "Dvije ekipe astronomi su otkrili najveći i najudaljeniji rezervoar vode ikad otkrivena u svemiru. vodom, što je ekvivalent 140 trilijuna puta sve vode u svijetu oceana, okružuje veliki, hranjenje crne rupe, tzv kvazar, više od 12 milijardi svjetlosnih godina daleko. Jedan tim, na čelu s Matt Bradford, napravio svoja zapažanja s početkom u 2008, koristeći instrument nazvan 'Z-Spec "na California Institute of Technology submilimetarski opservatorija, 33-noga (10-metara ) teleskop blizu vrhu Mauna Kea na Havajima. Naknadna promatranja su s Kombinirani polja za istraživanje u milimetar val astronomije (CARMA), niz radio jela u Inyo planinama južne Kalifornije. Druga skupina je vodio, po Dariusz Lisused, a koristi se Plateau de Bure interferometar u francuskim Alpama pronaći vodu. U 2010, ovaj tim sretnim slučajem otkriven vode u APM 8279 5255, promatranje jednog spektra potpis. Bradford tim je u mogućnosti da biste dobili više informacija o vodi, uključujući svojim golemim masa, jer su otkriveni nekoliko spektralne potpise vode. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ja ne želim biti raznolikost kandidata

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zTlpJkEXwjo/:

Bilješka urednika: Gost autor Bindu Reddy je predsjednik Uprave MyLikes , riječ-od-usta oglasne mreže financira bivši Googlea .

Kad smo podizanje naše anđeo krugu, imao sam telefonski razgovor s istaknutim Silicijskoj dolini investitora koji nisu imali vremena za susret mi je licem-u-lice, ali je bio zainteresiran za ulaganja u MyLikes jer sam bio ženski poduzetnik-zvani "raznolikosti kandidata. "

Iako je teško reći da nema novaca, pogotovo kada netko to daje vam čak i bez slušanja što je to što radite, osjećao sam se uvrijedio i nesretan. Osjećao sam da sam dovoljno kompetentan da dođu do novca i graditi uspješno poslovanje, bez obzira na moje spol, a ne zbog toga.

U svim pravičnost, to anđeo i mnoge druge pristaše žena u tehnologiji imaju dobre namjere. Međutim, oni ne shvaćaju da je poziv iz nečijeg spola oni čine sustav manje meritokratske.

Dolazeći iz Indije, imam osobne perspektive na nenamjerne posljedice takve politike. Moj alma mater ( Indian Institute of Technology ) je vrlo meritokratske institucija upis temelji se na potpuno objektivnim kriterijima: stog rang u jednoj prijamnom ispitu koje studenti diljem zemlje.

Međutim, postoji jedna iznimka: određeni broj mjesta rezervirana su za studente iz kaste koji su povijesno bili diskriminirani. Ona pomaže u nekim slučajevima pružajući mogućnosti za ljude koji stvarno mogu ih koristiti, ali u većini slučajeva to jednostavno ne radi. Ona potkopava stvarno dobrih ljudi koji bi bili primljeni bez kvota i uzrokuje puno nesigurnosti i stresa među ljudima koji nemaju sposobnost da se nosi u vrlo konkurentnom okruženju. Tu je i puno ljutnje i ogorčenosti od drugih koji samo propustila dobivanje upis, kao dobro.

Koračni natrag, na više temeljnoj razini, nisam stvarno siguran da bi trebali brinuti o nedostatku žena u tech ništa više od brige o tome zašto nema više žena vozači kamiona ili više muških medicinskih sestara.

Žene i muškarci su različiti. Čak iu idealnom svijetu, gdje su žene i muškarci imaju slobodu odabrati ono što želite učiniti, bez predrasuda ili pristranosti društvene, mi ćemo i dalje imati muške i ženske prevladavaju zanimanja.

U osnovi, ljudi će gravitiraju zanimanja i karijere koje su dobri u ili imaju urođene prednost u.

To je rekao, mi smo još uvijek daleko od tog savršeni svijet. Žene imaju tendenciju da se plaća manje od muškaraca , čak i ako oni izvode jednako dobro i nitko ne negira da još uvijek postoje mnoge predrasude protiv žena, čak iu zanimanja koja su vjerojatno da će biti bolje u. Premda Mislim da bismo trebali učiniti ono što možemo njegovati ravnopravnosti spolova, ne vjerujem povlašteno postupanje ili da raznolikost kvota je odgovor.

Kvote uvijek imaju tendenciju da se loše za sve zainteresirane u dugoj vožnji, ženske kandidat koji je dobio posao jer je žena, hiring manager koji svibanj imati ugrožena s B igrač i ostatak tima, koji će uvijek luku misao - "ona je mjesto gdje je ona, jer ona je žena." Najgore od svega je pravi štetu na žene koje su jednostavno bolji na svoja radna mjesta.


Google Music Manager prašine off smoking, čini Linux debi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/google-music-manager-dusts-off-tuxedo-makes-linux-debut/:
Tečajevi izgleda prilično dobro da, ako ste Linux korisnik koji je bio bolan da Google Glazba spin, niste bili sjedi lijeno, čekajući da upload sadržaja službenim kanalima. Ako imate, zapravo, čekali Google blagoslov, međutim, vrijeme je sada. Softverski div je objavio službeni Linux verziju svog zahtjeva Music Manager za vaše oblaka užitak slušanja. I dalje ćete morati pozvati, naravno, ali kada to je kvadrat daleko, nebu (i upload CAP) je granica.

Google Music Manager prašine off smoking, čini Linux debi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 10:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnje | izvor Google | Pošalji | Komentari