subota, 8. listopada 2011.

Qualcomm izlasci Snapdragon S4 SoC detaljima, obećava poboljšanje baterije i istiniti svijet mogućnosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/qualcomm-outs-snapdragon-s4-soc-details-promises-improved-batte/:
Qualcomm je postavio svoje detalje nadolazeće S4 SoC , i da, tu je svakako razlog za uzbuđenje s ovim slijedeće generacije Snapdragon. Prvo, to će uvesti u novi 28nm proizvodni proces uz tvrtke Krait CPU and GPU 225 Adreno. Kretati od 45 nm do 28nm obećanja manjih dijelova, manju potrošnju energije i poboljšati toplinska svojstva, a Krait će predstaviti novi plinovod arhitekturu koja obećava punu 60% povećati tijekom tekuće Scorpion sastav sa satom brzine u rasponu između 1,5 i 2.5GHz - uz s podrškom za asinkroni višestruko i dual-channel memorije. Što se tiče GPU, najnoviji čip razmeće 50% bolje performanse u odnosu na postojeće Adreno 220, gdje je također pruža podršku za DirectX 9,3 za sustav Windows 8 , uz OpenGL ES 1.1 i 2.0. Treba biti prilično iskustvo igranja, zar ne?

Ne postoji kraj, kao S4 MSM8960 obećanja multi-mode svijet mogućnosti s podrškom za sve najčešće korištene frekvencije od 700 do 2600MHz - prilično podvig, doista. Ona obrađuje Mačka. 3 LTE (do 100Mbps) i Mačka. 24 HSPA + (do 42Mbps), zajedno sa EV-DO Rev B, 1x Advanced i TD-SCDMA, kao što su GSM, GPRS i EDGE. Oh, i tu je i simultano podršku za GPS i GLONASS, uz Bluetooth, WiFi, FM radio i NFC. S uzorcima već biti poslan na proizvođača, mi vrlo smo uzbuđeni za ono što može donijeti 2012.

Qualcomm izlasci Snapdragon S4 SoC detaljima, obećava poboljšanje baterije i istiniti svijet sposobnost prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 17:12:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileBurn , Telefon Scoop | izvor Qualcomm | Pošalji | Komentari

Njemačka vlada je Malware Analizirano

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XpPA6koXWjw/German-Governments-Malware-Analyzed:
Prvi put prihvatio podnositelja lennier1 piše: "njemačke hakerske grupe HGK (Chaos Computer Club) je analizirao komad malware njemačka vlada koristi u kaznenim istragama da izvidi na osumnjičenog računalu. Siguran sam da smo svi iznenađeni da je otvaranje sigurnost rupa za treće osobe, a krši se odnose sudske presude (i nekoliko zakona u cjelini). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u Apple: zbogom, Steve

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:

To je burne tjedan u Apple vijesti, reći najmanje. Kao što vjerojatno znate, Apple suosnivač i bivši izvršni direktor Steve Jobs je preminuo, a Tim Cook rješavanju zaposlenika o tome u novu tvrtku na razini e-maila. Ars osoblje se osvrnuo na naš prvi Mac, a Ivan Siracusa objavili svoje sjećanje Steve Jobs.

No, u slučaju da ste u potrazi za više Uzmah vijesti, imamo dosta toga previše. Apple iPhone pada događaj dogodio ranije ovog tjedna, a Apple-pomoću svijet sada ima novi iPhone 4S, IOS 5 i Sprint kompatibilnost gledati prema naprijed! Čitajte na za naše Roundup naše Apple postova od prošlog tjedna:

Steve Jobs: Veljača 24, 1955 - 5. listopada 2011 : Apple suosnivač i bivši CEO Steve Jobs je preminuo u dobi od 56.

iPhone 4s od 14. listopada beefier naočale, isto tijelo : iPhone 4S je iPhone 4 je blizanac, ali s beefier naočale i virtualni pomoćnik pomoćnik, dostupan za unaprijed naručiti 7. listopada s početkom u 199 dolara.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Apple pokušava patente 3rd Party In-App Nabava

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YuyNsOTDcTg/Apple-Tries-To-Patent-3rd-Party-In-App-Purchasing:
bizwriter piše: "Apple je štedjeli truda u pokušaju da se ozlijediti svoju luk mobilni takmac putem sudova, kao što je blokiranje Android dobavljača iz važnih tržišta kroz patente i zaštitne znakove povrede odgovara Sada je razvijanje dodatnih kut:. pokušaju patenta u primjeni kupuje od trećim stranama, kao prijave podnesene 26. travnja 2010 objavljen je u četvrtak jasno. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple iPhone 4S sada isporučivati ​​u 'jednom i pedeset devet' tjedna, više od 200.000 AT & T pre-naloga u prvih 12 sati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/apple-iphone-4s-now-shipping-in-one-to-two-weeks-over-200-000/:
Ako je bilo pitanje kako je vruće Tamale Appleov iPhone 4S biti, odgovor je ivica prema Muy Caliente. AT & T-a izjavio je da je iPhone 4S ima uvela u svom najboljem iPhone lansirati do danas, prima više od 200.000 pre-naloga za uređaj tijekom prvih 12 sati od slobodnih soba (kreditiranja svoj uspjeh imaju samo US verziji operacijskog preko 14.4Mb / s HSPA +, aka FauxG ). Iako to je dobra vijest za Ma Bell, kao i danas, da ćete biti obličje at čekati vrijeme "jednom do dva tjedan", nakon postavljanja kako bi ovaj najnoviji iThing ( Sprint i Verizon uključen). Mi smo još čuti kako posljednja dva telekoma svoje putove, ali mi bismo zamisliti da neće biti tajna predugo - iPhone 4S je i službeno dostupan na 14. listopad, poslije svega. Cijeli AT & T PR samo prošlosti break.

[Slika iz Skyline / Shutterstock]

Nastaviti čitanje Primijeniti na iPhone 4S sada isporučivati ​​u 'jedan i pedeset devet' tjedna, više od 200.000 AT & T pre-naloga u prvih 12 sati

Apple iPhone 4S sada isporučivati ​​u 'jednom i pedeset devet' tjedna, više od 200.000 AT & T pre-naloga u prvih 12 sati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 14:52:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MarketWatch , Reuters | Pošalji | Komentari

Tjedan u gaming: RAGE pregled i PC ugađanje, Uncharted brze hrane, orci Must Die

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XU9oMPzGf7s/week-in-gaming-rage-review-and-pc-tweaks-uncharted-fast-food-orcs-must-die.ars:

Je li više razočaravajuće da RAGE nije jako dobar, ili da radi kao pakao na mnogim računalima? Ovaj tjedan dali smo vam nekoliko savjeta kako biste dobili igru trčanje bolje, a također je pogled na zabavu orci Must Die, povijest id Software sebe, a mi je zaviriti u novi trailer za nadolazeće Voxatron.

To je bio veliki tjedan, tako da zaronite i vidjeti ako ste propustili bilo priče!

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Florida School District Počinje Identifikacija učenika

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YJnTobznA04/Florida-School-District-Begins-Fingerprinting-Students:
Prvi put prihvatio podnositelja Boogaroo piše "The Washington županije školski okrug na Floridi stavio otisak prsta skeneri na ulazu u Chipley High School. Također sam napravio odluku za pokretanje alternativni suđenje postavljanjem skenera na autobusima budući da je većina djece u okrugu vožnja autobusa svaki dan. Od početka fingerprinting, sudjelovanje je gore, ali ne svatko je u dogovoru da su troškovi i rizici vrijedi prisustvo poticaj. " Ne postoji jednostavniji i manje jeziv način brojati djecu, kao što gleda na prazan stolovi?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan na webu: Mango pregledan, FCC tužio, i još mnogo toga

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d7AZdnr3T6o/week-on-the-web-mango-reviewed-the-fcc-sued-and-more.ars:

Stvarna konkurencija iz Redmond: Windows 7 Telefon "Mango" Recenzirao : Windows Phone 7,5 "Mango" adrese svake velike slabosti Microsoft godina smartphone OS obnoviti, a gradi i dalje na postojeće snage. Sada je utakmicu za Android i iOS-ako je slušalica odluka mogu isporučiti.

Rise of Machines: zašto mi se uvijek rado vraćaju u HG Wellsa "vizije budućnosti distopijski : Kada smo uzbuđenje na Terminatora, a strancima filmove, tu je pisac moramo zahvaliti: HG Wellsa. Engleski književnik najpoznatijih djela, često se u filmovima, stvarno meditacije o tehnologiji i razvoju, devolucija, a krajnji sudbini ljudske rase. 145 godina nakon njegova rođenja, mi razmisli što Wells nas je želio reći Rat svjetova, Time Machine, a otok Doktor Moreau.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Gillmor Gang 10.8.11 (TCTV)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mTj8h3LVTkU/:
Gillmore Gang test pattern

Gillmor Gang - Doc Searls, Danny Sullivan, Robert Scoble, Kevin Marks, Ivan Taschek, i Steve Gillmor - poduzeti prvi koraci uvjetno u post-poslovi ere. Kao zabavljač, tehnolog, i poslovnih vođa, bio je neusporediv. No, kao učitelj, on nam je dao nešto čak i više vrijedne od ideja, proizvoda i priliku. Otkaz, on je obnovljena. Smrt, on je živio još veći. Gone, on nam je spojen na snagu u sebi.

@ Dsearls, @ dannysullivan, @ scobleizer, @ @ kevinmarks, @ jtaschek, @ stevegillmor


Moraš priznati da je dobivanje bolje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FhUxYQUL95w/:
gets-better

"Mrzim gotovo sav softver. To je nepotrebno i komplicirano gotovo svaki sloj ... ne razumijem kako jebeno cijela stvar je, " rants Ryan Dahla, mnogo-(i to s pravom-) hvaljen stvoritelj Node.js . "To stvarno, uistinu, sve je sranje. I to je tako mnogo gore nego bilo tko shvaća ", slaže se Zack Morris, koji ide na dodavanje, "industrija se podlogom u kutu i ne može ni vidjeti da je put naprijed zahtijeva razmišljanje izvan okvira."

Investitori i upravitelji ne mogu to shvatiti, ali kodera koji rade svoj posao u kolektivnom stanju ljutiti previranja. Pritužbe o stanju modernog programskog inženjerstva množite posvuda sam izgled. ološ , stanje-of-the-art projekt menadžment metodologije, je pod napadom: "Ja se samo nadati da kad ološ ide dolje ne uzeti cijelu Agile pokreta s njim ", kaže Robert Martin, jadikovanje o elitizmu i porast značenja "ološ Master" certifikate. Pawel Brodzinski omalovažava softver certifikate iz drugog kuta: "Čini se certifikacije procjenjuje ljude neovisno i objektivno. Nažalost, to je također prilično mnogo beskoristan. "

Čak i test-driven development - pojam koji razvojni tim automatizirani testovi su čak i važniji od stvarnog softvera pišu, i treba biti napisan prvi - se kritizira. Nakon što se ova vjera činilo gotovo nepovrediv (. Iako je u mom iskustvu većina industrije plaća samo usne usluga) Sada, međutim, Pieter Hintjens tvrdi , ". više test softver, što je još gore to će biti" Petar Sargeant slaže : " cijeli koncept Test-driven development je hokus, i obuhvaćajući kao filozofija, kriminalac. "

Nijedan od gore navedenih su u krivu. Morris je egzegeza na problematiku procesa IOS app razvoja na licu mjesta: ispod gladak izvana Apple Xcode okoliša i Objective-C jezik leže vrpoljenje Lovecraftian strahota iz 1980-ih kao što su preprocesor makronaredbe, šume zagonetan sastaviti / link zastave i staze, shema / projekta / ciljne zbunjenost, itd itd itd. Android razvoj je bolje na neki način, ali je preporučio Eclipse okruženje je ružan, a ponekad i nezgrapnih samo jedva razumljiv. Certifikati čini mi se (uz neke iznimke) uglavnom se crvene zastave koje upozoravaju: ". Ova osoba misli da samo učenje novog alata je značajan podvig koji zaslužuje priznanje" Test strategije moraju se prilagoditi za problem, a ne drugi način oko.

Ali ja sam udario po koliko bijes i frustracija citirano je tako out-of-sync sa svojim vlastitim iskustvom. Ive 'bio pisanje koda za novac za dvadeset godina, sa šest godina interregnumu 2003 - 2009, jer sam dobio knjigu posao i proveo to vrijeme pisanja romana s punim radnim vremenom. Kad sam je dobio natrag u programiranje prije dvije godine, bio sam udario po koliko bolje stvari je dobio. Ham rukom jezika kao što su Perl i C + + su velikim dijelom su zamijenjene

GSM Nexus Predsjednik prolazi kroz FCC, vjerojatno odlazi u AT & T?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Nexus Predsjednik na FCC?
Samo zato što sljedećeg tjedna zajednički Samsung i Google događaj je odgođen , ne znači curi su do kraja. Sammy slušalica s broj modela I9250, što odgovara gore lijepo s baseband verziju u galaksiji Nexus Fotografije koje popped up, samo je napravio jedan nastup na FCC pakiranje GSM radio u skladu s AT & T i T-Mobilea promašaj-G mreže. Također je razmetanje dual-band 802.11n, Bluetooth i NFC. Unatoč sugestije da će se sljedeći Nexus uređaj će biti ekskluzivni Verizon , mogli smo se gleda na AT & T verziju ili barem otključana GSM modela. Činjenica da ne podržava T-Mobile 2100 Mhz bend nas vodi do vjeruju da neće biti iskakanje gore u T-Mo trgovine. Također osjetno nedostaje je bilo spomenuti LTE - da Posebnost i dalje mogla biti jedini carstvo Big Red. Nadam se neće morati čekati mnogo duže kako bi saznali sve detalje. Još jedna slika poslije pauze.

[Hvala, Samer]

Nastaviti čitanje GSM Nexus premijer prolazi kroz FCC, vjerojatno odlazi u AT & T?

GSM Nexus Predsjednik prolazi kroz FCC, vjerojatno odlazi u AT & T? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 00:49:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Phandroid , Wireless dobrote | izvor FCC , 2 | Pošalji | Komentari

Ako Knjiga Autori nastaviti pokroviteljstvom model?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OzhfSMX_Y6A/Should-Book-Authors-Pursue-a-Patronage-Model:
blarkon piše: "S eBook cijene padaju, a neki čitatelji, čak ne želi platiti više od 99 centi za eBook, neki autori počinju razmotriti premjestiti natrag na pokroviteljstvom model koji je bio uspješan u pružajući im život prije rasprostranjenog korištenja autorskog . Možda takav model rada ili su dani u kojima midlist autor može napraviti žive izvan rada relikt 20. stoljeća? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Oracle ambiciozan plan za client-side Java

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2tZTnqytE4Q/Oracles-Ambitious-Plan-For-Client-Side-Java:
snydeq piše: "Fatal Exception je Neil McAllister sugerira da je stvarna vijest iz ovogodišnjeg JavaOne je Oracle ambiciozan plan za revitalizaciju Java na radnoj površini, web i mobilne uređaje." Bilo je primamljiva da pretpostaviti da je Oracle, sa svojim jakim poduzeća fokus, će ignorirati klijenta u korist podatkovnih centara tehnologije kao što je Java EE. Ovaj tjedan, saznali smo da nije tako. U stvari, pravi vijesti iz ovogodišnje JavaOne konferenciji u San Franciscu ne može biti Oracle planira za Java 8 i 9, ali objava da je Oracle se sprema za novi, stalni pritisak iza Java za desktop, web i mobilne uređaje. Ako to može uspjeti u svojim ambicioznim planovima, u dobi od strani klijenta Java može biti samo početak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.