četvrtak, 7. travnja 2011.

Oscium je telefonije-104 pretvara ipad, iPhone u mješovite signal osciloskopi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
Vidjeli smo osciloskopi repurposed kao satovi i MAME strojevi , ali smo jedva ikada vidjeti njihalo ljuljačka u suprotnom smjeru. Telefonije-104, međutim, zapravo pretvara vaše ipad, iPhone, ili ipad dodir na zaslon osciloskopa. Korištenje sustava Cypress Semiconductor na čipu, telefonije-104 touts 5MHz bandwith i što je čak 12 megasamples u sekundi, a povezuje na vaš uređaj putem dock konektora - u skladu sa svojim kavu, to je također na svijetu najmanji i najviše prijenosni osciloskop. To je sve lijepo i dobro, ali ono što mi stvarno želimo znati, to podrška Tenis za dvoje ? Telefonije-104 je sada dostupna za unaprijed naručiti za 300 dolara, ali ako ste svrab vidjeti stvar u akciji, možete preuzeti odgovarajuće app danas i dati mu test voziti. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Oscium je telefonije-104 pretvara ipad, iPhone u mješovite signal osciloskopi

Oscium je telefonije-104 pretvara ipad, iPhone u mješovitim signalom osciloskopi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cypress Semiconductor , Oscium | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget Podcast, živim u 17:30 ET!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/the-engadget-podcast-live-at-5-30pm-et/:
To je vrijeme. I "vrijeme," mislimo "vrijeme da se kotaci Engadget Podcast churning još jednom." Vaši domaćini za večeras je svečanosti su Engadget's svježe inaugurirao novi urednik-in-Chief, Tim Stevens , i njegova desna ruka, Darren Murph . Za jednu noć samo (ili možda svake noći za ostatak vječnosti), oni će također biti pridružio Mobile Podcast posade, koji će im pomoći da kormilariti naravno kroz čudne i otkačeno vodama potrošačke elektronike vijesti iz posljednjih nekoliko dana. Hoćete li, dragi čitatelju, sam sebe pretvoriti u slušatelja i nas upuštati se s publikom nakon pauze? Nešto nam govori da ćete biti drago ti učinio.

PS - Ako ste u pokretu, ali ne želite propustiti na live šala, Ustream ima mobilne klijente za Android, IOS i Windows Phone .

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 17:30 ET!

Varalica pod:

Engadget Podcast, živim u 17:30 ET! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 17:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Brain-Computer Interface radi sa Govor centri

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3kG-B9uLPk/Brain-Computer-Interface-Works-With-Speech-Centers:
Scottingham piše "Science Daily izvještava o novom istraživanju koje koristi elektrode postavljene u govoru centre u mozgu za pomicanje kursora po ekranu. Učesnici su zadaću da izreći drugačiji vokal zvuči dok je njihov neuronska aktivnost bila je raščlaniti i analizirani. Kad analizira i spojen na pokazivač kontrole programa, sudionici brzo naučili da koriste različite vokal zvuči za pomicanje pokazivača po zaslonu. sustav može razlikovati između stvarnog govora i pokazivač kontrole misli zvuči. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Danska sada podržava EU Copyright Term Extension

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_N4RoXADZgg/Denmark-Now-Supports-EU-Copyright-Term-Extension:
airfoobar poslali uredničke strane Bernt Hugenholtz. Iz članka: "Loša vijest iz Danske. Prema službenom priopćenju, Danski vlada je promijenila svoje stajalište, a sada podržava Europske komisije prijedlog za produljenje roka zaštite za zvučne snimke. Budući da Danska je dio krhke blokiranje manjine u Europsko vijeće, postoji opasnost da sada EU predsjedništvo će pokušati progurati prijedlog u roku od nekoliko tjedana. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Obilježavanje 20 godina od Linuxa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDVnb-RX-HY/Celebrating-20-Years-of-Linux:
dmbkiwi piše: "2011 je 20. godišnjica prvog izdanja od Linux kernel Linus Torvalds. Od tog vremena, Linux kernel, zajedno s GNU alatima i cijeli niz softver je razvijen od strane entuzijasta i profesionalni programeri u operativni sustav koji radi na sitnim ugrađeni sustavi sve do svjetski dan 'najbrže superračunala. " Linux Foundation je domaćin gala slavljeničkog na ovogodišnjem LinuxCon.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


B & N prihvaćanje gluho boja app podneske, jer nikada ne možete imati previše app dućana

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/bandn-accepting-nook-color-app-submissions-because-you-can-never/:
Nadolazeće firmware ažurirati za gluho Boja je oblikovanje do biti težak jedan za e-čitač cum Android tableta. Barnes & Noble je sada objavio da je službeno otvaranje uređaja za programere, i bit će uzimanje app podnesaka putem developer site stupa na snagu odmah. Gluho je dugo bio jedan od najboljih šiške za vaš mužjak u sve širi svijet android tablete, i sve što je lijevo je sada Saće - i ne, sjeckan luka se ne broji.

B & N prihvaćanje gluho boja app podneske, jer nikada ne možete imati previše app dućana prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 15:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Korištenje prostih brojeva za generiranje Pozadina

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APjK8JzluWc/Using-Prime-Numbers-to-Generate-Backgrounds:
bpeh123 istakao članak o generira organski popločan podrijetla inspiriran životnom ciklusu cvrčaka. Trik je da se oblože više pozadini pločice s premijerom širine tako generira niz koji ne ponoviti za dovoljno dugo razdoblje. To uvodi tobožnji nepravilnosti i čini pozadini se pojaviti mnogo prirodniji.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Droid X2 ponovno javlja u prirodi, još uvijek ne razlikuje od Droid X

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/droid-x2-reappears-in-the-wild-still-indistinguishable-from-dro/:
Vi ste ga vidjeli prije i sad si ga opet vidi. Droid X2 da Motorola izgleda ne želi objaviti je napravio još jedan unsanctioned nastup u divljini. To je još uvijek ljulja android 2,2 , a tu je nažalost bez naznaka bilo LTE dobrote za to, ali mi se čini da promjene koje opravdavaju 2 u njegovo ime će se događa ispod haube. 8 megapixel kamera krug leđa dolazi s istim dual LED bljeskalica i niz HD video nazivaju izvorni Droid X, jednom dajući nam ni nagovještaj o tome što točno Motorole nadograditi. Onda opet, što je zabava u znajući sve unaprijed?

Droid X2 ponovno javlja u prirodi, još uvijek ne razlikuje od Droid X prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 13:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wireless Dobrota | izvor Android Središnja | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft za tisak Bing pretraživanje app prilagođene posebno za ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Jeste li nalaz IOS app Bing ne sasvim kao tableta optimiziran kako bi to moglo biti? Microsoft čini se složiti s tobom, jer samo je objavio novu verziju Bing dizajniran kako bi većina ipad više prostranu dimenzija. Ona radi s obje generacije tableta, iako IOS 4,2 je potreban, a donosi arsenal Goodies iskušati korisnike na davanje ga probati. Trendovi područje poslužit će se top-tražili stavke na Bing, namjenski film i prikolica traganje odjeljak će pomoći kako bi vaš matineja odluke da se malo lakše, i više pogleda karta će vas prosvijetliti s okret-mimo-okret uputstva i stvarne -vrijeme tranzita info. Tu su čak i vrijeme ažuriranja za do pet gradova preko MSN Weather, a ako iz bilo kojeg razloga ne možete pronaći touch-centric sučelje na svoj sviđanje, postoji Bing Voice Search opciju, kao dobro. Sve za besplatno. Na ipad. Dječak, koji se mora modricu neki ego u Redmond. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Microsoft releases Bing pretraživanje app prilagođene posebno za ipad

Microsoft za tisak Bing pretraživanje app prilagođene posebno za ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Firefox pet zakazana za 21. lipnja Izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NKC75AOVn84/Firefox-5-Scheduled-For-June-21-Release:
Anonimni čitatelj piše: "Mozilla Firefox je ažuriran svoje 5 puštanje raspored je očito i optimizam da se može objaviti preglednik čak i ranije nego što se ranije očekivalo. Izdanje je izdvajali u po tjedan dana na 21. lipnja. Mozilla je sada također koristi Chrome poput verzija sustava za Firefox - gdje konačno Firefox 5. svibanj biti pozvani Firefox 5.6.44.144, na primjer ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Besplatno DARPA softver omogućuje igračima Hunt podmornicama

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_KFbX9Ni6Yg/Free-DARPA-Software-Lets-Gamers-Hunt-Submarines:
coondoggie piše: "Ako ste ikada željeli ići torpednih za torpeda s Submariner, sada je vaša šansa. crowdsource-istomišljenika ljudi na obrane Advanced Research Projects Agency valjanog out online igra omogućuje igračima da se pokušaju uhvatiti nedostižan, miran neprijateljske podmornice. Prema DARPA Sonalysts Borilački Simulacije opasnim vodama softver je napisan da se simulira stvarni utaje tehnike koje koriste podmornicama, pobijajući svaki igrač bi ih uspješno pratiti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vizualizirane: jousting na Segway

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/07/visualized-jousting-on-a-segway/:
Sjeti se starih dana? Kada je čast i hrabrost bile samo stvari koje bitno i velika metalnih oklopa odijela su manje od smijeha materije i više praktičnih potreba? Ni mi, ali to nas ne zaustavi da uživaju dobar video igre nered kroz takve postavke kada imamo vremena za to. Mi ne znamo da smo nužno voljeli reenact srednjovjekovne jousting scene fizički, ali to je upravo ono što duhovit nove marketinške kampanje za Washington Lutrija je učinio. To je jednostavno pita "što ima vas i vaše prijatelje oduvijek želio učiniti" i onda odgovori svoj ​​upit sa nutty odgovor Segway jousting. Pogledajte što je rezultiralo video, koji je djelomično sniman u Phantom spor-mo, nakon pauze.

Nastaviti čitanje vizualizirane: jousting na Segway

Vizualizirane: jousting na Segway prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. travanj 2011 13:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog , CrunchGear | izvor Kreativnost-Onine | Pošalji ovaj | Komentari

Je znanost samo pitanje vjere?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKA2efGxAr4/Is-Science-Just-a-Matter-of-Faith:
Hugh Pickens piše "Pastabagel piše da je stvarni znanstvene odgovore na pitanja o porijeklu svemira, evoluciju čovjeka, i temeljnu prirodu kozmosa uključuje stvari kao što su valne jednadžbe i kvantne elektrodinamike i molekularne biologije da je vrlo malo ne-znanstvenika mogu ikada nadati da razumije i da, ako smo iskreni prema sebi, moramo priznati da smo prihvatiti nevjerojatno kompleksnih znanstvenih fenomena u fizici, astronomiji, biologiji i kroz proces vjerovanja, a ne kroz razum. Kada Richard Fenyman je napisao: "Mislim da sam mogu sigurno reći da nitko ne razumije kvantnu mehaniku, "on je bio uključujući i njega koji je zabrinjavajuća s obzirom koliko je knjiga napisao na tu temu. činjenica je da to traje godinama posvećen studija prije znanstvenu istinu u svojim pravom, matematičke i simboličke forme može biti shvaćen. ostatak nas se oslanjaju na stručnjacima da to objasniti, netko tko je vidio i razumjeti istinu i može ga glupi dolje za nas u jeziku možemo razumjeti. I u tome leži veliki problem za znanost i znanstvenike. Za većinu ljudi , znanost je zaista stvar povjerenja stručnjak koji to govori da nas i vjerujući što nam govore. Povjerenje i vjera. vjere. ne razumije. Kako možemo razumjeti znanost, ako ne možemo razumjeti jezik znanosti? "Mi smo ne uče znanost radi znanosti, učimo znanosti čitanja i pamćenje. Na isti način smo naučili povijest. Da li stvarno znati što je atom, ili da Higgs bozon je prilično važna stvar, ili ste jednostavno prihvatili su ono što vam netko rekao da su? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


7,4-Magnituda potresa uzvraća Off Japanu; Tsunami Alert izdanim

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4Qbd8wdcjg/74-Magnitude-Earthquake-Strikes-Off-Japan-Tsunami-Alert-Issued:
Tu je breaking news da potres magnitude 7,4 pogodio je obale Japana, i Tsuanmi upozorenje je napravio. Molimo Vas da objavite ažuriranja u komentarima.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.