petak, 17. lipnja 2011.

Istraživači Dizajn spomen-Jačanje implantata

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LC-mHyBlWJQ/Researchers-Design-Memory-Strengthening-Implant:
Antipater piše "Istraživači na sveučilištu Wake Forest su stvorili mozak implantat koji se može oponašati signale kroz hipokampus, dio mozga koji je odgovoran za zadržavanje memorije. Štakori ugrađuju s uređajem su bili u mogućnosti da zapamtite informacije čak i nakon što im je hipokampus zatvorena, izvješća New York Times. Iako još uvijek u povojima, ova tehnologija hopefully bi se mogla koristiti kako bi se liječiti demenciju ili moždani udar žrtve. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple patenta proširuje tužbu protiv Samsung uključiti više uređaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/apple-expands-patent-complaint-against-samsung-to-include-more-d/:
Praćenje svih optužbi leti natrag i naprijed u tijeku patenta brouhaha između Apple i Samsung? Onda smo se bojali da ćete morati ažurirati svoje bodovima opet, kao Apple je sada mijenja svoju tužbu neke čak i jače jeziku nego prije, i proširio opseg uređaja koji su uključeni u odijelo. Prema Apple, Droid Charge, Uliti 4G, 4G Nexus S, Galaxy tab 10,1, Galaxy S II i pregršt drugih uređaja Samsung su također krši na patenata u pitanje, koji sada ukupno osam u svim (dvije prethodno uključeni su izbačeni, nego tri nove su dodani). Što se tiče da je jači jezik, Apple sada govori da je Samsung "je čak i hrabriji" od drugih natjecatelja u kopiranju svojih proizvoda, i da je stvorio "proizvode koji napadno oponašaju izgled Apple proizvoda kapitalizirati na Apple uspjeh." Hit izvor link ispod za FOSS Patenti 'potpuni slom izmjene i dopune.

[Hvala, Fayez]

Apple patenta proširuje tužbu protiv Samsung uključiti više uređaja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 lipanj 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Navodni pucao Sony Ericsson Xperia Duo površine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/alleged-shot-of-sony-ericsson-xperia-duo-surfaces/:
Tu zapravo nije puno više od slike gore da ide na s ovom jednom, ali ono što ste obličje at je navodno da se kao-još-nenajavljeni Xperia Duo, koji svibanj ili svibanj ne biti Sony Ericsson je prvi dual-core telefon. Kao što možete vidjeti, to nosi neke sličnosti sa Xperia Arc , s tim što čini se da je velika, od ruba do ruba zaslona i sučelja koja očito je bio praćka malo od onoga što smo vidjeli ranije na SE telefone, uključujući i različitim vremenskim widget i media player kontrole pod pristati. Naravno, to je još uvijek samo jednu sliku, tako da bih preporučiti uzimajući ga s uobičajenim zrna soli u ovom trenutku.

[Hvala, Daniel N]

Navodni pucao Sony Ericsson Xperia Duo površine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 15:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Xperia blog , Pocket sada | izvor IT168 | Pošalji | Komentari

ViewSonic V3D241wm monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 refresh rate od 120Hz, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali Velika Britanija je prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Jesu li 'pomicanjem Technologies Etički?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0MvBbPEsVo/Are-Nudging-Technologies-Ethical:
Anonimni čitatelj piše: "Znanstvenici su raspravljaju etici tzv pomicanjem tehnologija '- ambijent tehnologija sustavi dizajnirani da utječu na oblik i ljudskog ponašanja, kao što je instalacija koja potiče ljude da se stepenicama umjesto lifta pomoću vješanje obojene loptice . predstavljati stepenicama vs lift korištenje istraživač na projektu je rekao: "Većina ljudi, kad smo ih upita:" Misliš li da je to promijenilo svoje ponašanje ", rekli su ne, ali podaci pokazali da je zapravo učinio to.." "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Masivne crne rupe proždire Star

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YiXFa7SvKNA/Massive-Black-Hole-Devours-Star:
H3xx piše "Astronomi uočili crnu rupu shredding zvijezda i slanje snažan snop energije prema Zemlji. Kada je prvi put primijetio 28. ožujka do Swift letjelica, to je mislio da se implozije zvijezda starenja, ali je sada Vjeruje se da rezultat zvijezde lutanja preblizu crne rupe, lošoj i pretvaranje 10% zvijezde mase u gama zračenja. energije praska je još uvijek vidljiv teleskopom više od dva i pol mjeseca kasnije, izvjestili su istraživači u časopisu Science. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GM Patenti Data Mining metoda za rafiniranje Chevy Volt

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2MAHPvn2Lxc/GM-Patents-Data-Mining-Method-For-Refining-the-Chevy-Volt:
Anonimni čitatelj piše: "patentna prijava objavljena jučer mogu pokazati važan alat da GM koristi poboljšati buduće modele Volta a posebno buduće veličine Volta bateriju. Aplikacija je usmjerena na prijenos vožnje naviku podataka iz pluralitet vozila na udaljeni poslužitelj putem telematike sustava (npr., poput GM Onstar), a zatim pruža izmjenjuju goriva se odnose na analizu na temelju različitih vozila profila (npr. EV s 40-milja raspona). aplikacija razmišlja da ove analize može se vrijedne vozila dizajnera ili operatora za usporedbu svrhe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


JavaScript Dekoder igra MP3 bez bljeskalice

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d1b-aeMgzRo/JavaScript-Decoder-Plays-MP3s-Without-Flash:
Anonimni čitatelj piše: "Uvođenje HTML5 i super-brzi JavaScript motora s najnovijim web preglednicima sa sobom donosi bogatstvo novih funkcionalnosti. Fokus Čini se da su stavili na mogućnost reprodukcije videa u pregledniku, bez bljeskalice ili izradu igre. No, projekt rođen iz glazbene Hackday u Berlinu je samo kao uzbudljiv. To se zove jsmad i čista JavaScript dekoder koji vam omogućuje da igrate MP3 u pregledniku bez bljeskalice. Tako je, primjerice, glazbeni umjetnik može stvoriti web stranice i upload pjesama za posjetitelje slušati bez potrebe bilo kakvih dodataka. Alternativno, zašto ne imati MP3 jukebox koji može reproducirati pjesme s vašeg tvrdog diska ili ispuštanje mapu samo učitavanje web stranice? možete isprobati dekoder za posjeti jsmad.org web stranicu na kojoj se nalazi uzorak pjesma, na istom mjestu možete potražiti svoju lokalnu datoteku za reprodukciju. upozorio biti, to radi samo u Firefox 4 + u ovom trenutku, ali Chrome podrška dolazi i već radi u nekim slučajevima. " Još jedan čitač vijesti savjete JavaScript PDF preglednik.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft, Google, Twitter Rasprava HTML5

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mG6tKk287Uk/Microsoft-Google-Twitter-Debate-HTML5:
jbrodkin piše: "Godišnji USENIX konferenciji opremljenog All-Star liniju inženjera iz tvrtke Microsoft, Google, Twitter i Flipboard raspravlja da li HTML5 je" sveti gral "za izgradnju nove generacije web aplikacija, i je li mobilni programeri trebaju izgraditi web stranice ili aplikacije. Obećanje HTML5 je "pisati jednom, trčanje posvuda", ali panelista ne slažu o tome je li tehnologija je dovoljno dobra da bi preglednici osjećaj 'native'. Postojao je opći dogovor da HTML5 nedostaje na mobilnim uređajima, a da je za bolje ili lošije kretati prema aplikacije umjesto web stranice je potaknuto manje tehnologije nego imperativ da zaradite novac. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LulzSec: Mi ne napadaju Anonimno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FzXnu4XxNhQ/:
Array

Real Racing 2 HD bežični, dual-screen igranje iOS 5 na ipad 2 Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:

To je samo tjedan dana nakon što je Nintendo predstavio dual-screen igranje na Wii U na E3, ali Apple je iOS 5 beta je već donosi vrlo slična iskustva s dnevnim boravkom - mnogo mjeseci prije nego Nintendo konzola najnovijim Očekuje se da će brod. Mi smo instalirali iOS 5 na ipad 2 i Apple TV , te je najnoviju verziju Real Racing 2 HD za test-drive, koji omogućava dual-screen igranja preko svirati bez potrebe za Appleov 39 dolara AV adapter . Druge igre poput Angry Ptice , jednostavno ogledalo ipad zaslona (i omjer) na vaš HDTV, ali Real Racing potoci 16:09 HD videa.

Za ovu igru ​​(a možemo zamisliti mnogo više da dođem), koristite ipad kao kontroler - i dok prolazite kroz izbornike i utrci način - dok se igra pojavljuje samo na TV-u (iako ne tablet prikazati neke suština, i karta trase). Postoji vidljiv pomak između ipad i Apple TV kada koristite svirati, što može biti problem za igre, gdje vrijeme je važno, kao što su Rock Band , ali nije izgleda da nas natrag dok je igrao Firemint je trkaće igre. Sve u svemu, svirati nudi besprijekornu gaming iskustvo bez ijednog štucanje - čudi, s obzirom na iOS 5 samo pritisnite beta prošlog tjedna. Teško je to ruku na pravdi bez video demo, pa skok prošlosti pauzu za ekskluzivni pogled na bežični, dual-screen igranje na ipad i Apple TV.

Nastaviti čitanje Real Racing 2 HD bežični, dual-screen igranje iOS 5 na ipad 2 Hands-on (video)

Real Racing 2 HD bežični, dual-screen igranje iOS 5 na ipad 2 Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 11:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Firemint | Pošalji | Komentari

Web-kontrolirana tweeting Roomba je savršena oluja DIY magije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:
Web kontrolom tweeting Roomba
Postoje tri stvari koje će jamčiti vaš DIY projekt pozornost: to slap na Roomba , temeljiti na Adruino , ili ga cvrkutati. Učinite sve tri i, dobro, da ste je dobio nerdgasm-inducing malo Napravite stočne hrane. Stvaranje vidite gore je web-kontrolirani tweeting Roomba šlag od strane Instructables član matchlighter koristeći 500 bot niz vakuum i Sparkfun WiFly štit za Arduino. Autonomni čistač može aktivirati s bilo kojeg mjesta ima internetsku vezu i ažurira Twitter da bi vas u tijeku sa njegov status (Ahh! Dock slatko pristati). Dok je gospodin matchlighter je vrsta dovoljno dati upute za izgradnju svoje vlastite, puno stvarni kodiranje je lijevo do vas. (Mi smo lijen, neka nam samo kopirajte i zalijepite dammit!) Ako mislite da ste je dobio programiranje kotleti, hit izvor link za upute i provjeriti izvorne Twitter feed na više pokrivenost link.

Web-kontrolirana tweeting Roomba je savršena oluja DIY magije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instructables | Pošalji | Komentari

Ne, nismo krenuli u novo ledeno doba

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OTZR9EROSx4/No-Were-Not-Headed-For-a-New-Ice-Age:
Prukinjova piše: "Neobična mirno u Sunčevom ciklusu - naziva solarni minimum aktivnosti - izazvao tvrdi da Sunce će cool Zemlji, koja nas vodi u novo ledeno doba Dok je Europa nije iskustvo malo ledeno doba u solarne aktivnosti najmanje tri stoljeća. Prije veza između Sunčevih pjega i klima je puno složeniji, a to je vjerojatno ove promjene u Sunčevom aktivnost cool Zemlju prema dolje -. ili čak utjecati na klimu na svim Osim toga, bilo hlađenja koji bi mogli doći iz ovog bi biti manja od . globalnog zatopljenja koji je bio događa tako da ne izvadi da još parka, novo ledeno doba čini više od vjerojatno ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vlade gadget navike

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EiQt3ZO1qn4/The-Governments-Gadget-Habit:
sanzibar piše: "Federalno nabave baza podataka otkriva milijune dolara se troše na gadgete. proteklih 10 godina, američka vlada je potrošila 117 milijuna dolara na kupine (uključujući i usluge planovi), gotovo 18 milijuna dolara na iOS uređaja, oko 1 milijuna dolara na PS3s , preko $ 500k na Xboxes, i nekako, $ 12k na Zunes. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.