petak, 6. svibnja 2011.

MSI CR650 pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/msi-cr650-review/:
To je dugo vremena dolaze , ali kada je konačno stigao, AMD-ov dugoočekivanom Fusion APU ripped kroz laptop tržištu kao bik na steroidima. Samo ovog mjeseca, chipmaker je najavio da je platforma čine gotovo polovicu svoje prijenosno računalo pošiljke, i bez sumnje pridonijeli teško da svojim 1,61 milijarde dolara profita u Q1. U posljednja četiri mjeseca, vidjeli smo svoje vrhunske integrirana grafika radi na pobio manjih strojeva, ali se čini Fusion htio više.

Natrag u siječnju, Toshiba je najavila da će donijeti E-240 APU na 15,6-inčni proračun prijenosno računalo , a samo nekoliko tjedana kasnije MSI slijedili odijelo s vlastitim najava, rekavši da planira staviti Zacate E-350 APU, s ugrađenim Radeon HD 6310 grafiku, u svojoj CR650 . Smo proveli neko vrijeme s Lenovo ThinkPad X120e i HP-ov paviljon dm1z , obje sportske 11,6-inčni ekrani i E-350 apus, ali smo ipak doživjeti snagu Fusion na većem uređaju. Naravno, kada su imali priliku se predstavio, mi skočio na priliku saznati kako se sprema veliki poput CR650 bi stog se protiv njezine nježne prethodnika. Hoće Fusion čip čudo ponuditi iste performanse na 500 dolara, 15,6-inčni laptop? Ili će to uspjeti uskladiti svoj zvjerski snagu da veliki budžet stroj? Hop na prošlost break saznati.

Galerija: MSI CR650 pregled

Nastaviti čitanje CR650 pregled MSI

MSI CR650 pregled prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji Thi

Pisanje Funkcije Linux kernela u CUDA s KGPU

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sdd8h71OYF8/Writing-Linux-Kernel-Functions-In-CUDA-With-KGPU:
Anonimni čitatelj piše: "Do danas, GPGPU računanje bio Korisnički prostor Ulogiraj privilegija zbog NVIDIA je zatvoren-source politika i AMD-ov polu-otvorena država. KGPU je rješenje omogućiti Linux kernel funkcije napisane u CUDA. Umjesto figuring out GPU naočale putem reverse- inženjeringa, to je jednostavno koristi Korisnički prostor Ulogiraj pomagač učiniti CUDA se odnose na rad za kernelspace podnositelje zahtjeva. demo u njegovom trenutnom izvoru repozitorij je izmijenjena eCryptfs, koji je kodiran datotečni sustav koristiti Ubuntu i drugim distribucijama. Uz ubrzan rad GPU AES šifra u Linux kernelu, eCryptfs mogu dobiti 3x uncached čitati ubrzanje i blizu 4x napisati ubrzanje na Intel X25-M SSD 80g. Međutim, i GPU šifra temelji eCryptfs i CPU šifra temelji jedne promijenile su se koristiti ECB-a šifra način rada za paralelizam. CTR, brojač način, šifra može biti mnogo više siguran, iako je pravi vanilije eCryptfs koristi CBC modu. U svakom slučaju, GPU prodavač bi trebao razmišljati o otvaranju svojih vozača i računarstva knjižnice, ili barem pružiti mehanizam kako bi se lako učiniti GPU computing unutar OS kernel, s obzirom na činjenicu da GPU su tako široko razmještene i potencijalni budući heterogenih operacijskih sustava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Šećući "Nigeriji Best Buy" (Foto Esej)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4uj1gL4cxO4/:
Array

Elegantni Audio prestaje ugovor s 50 Cent, stavlja over-the-uho na čekanje planove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:
Vi svibanj sjećati naše kratko trčanje-u s 50 Cent natrag na CES-u gdje je najavio partnerstvo s Sleek Audio za gladak za 50, par "bežičnih hibridnih" slušalice s ugrađenim Kleer tehnologije. Danas je tvrtka otkrila da je prekinuo svoje sporazum s G-Unit Brands, 50-licenciranja tvrtki, te da će biti "preispitujemo našu Wireless Hybrid over-the-uho slušalica na neki kasniji datum". Nema riječi o tome zašto je otišao collboration naopako, a tvrtka je samo ukazuje na to da je odlučio da se usredotoči na svoje u uhu prinose umjesto. Naravno, mi imamo način više od 21 pitanja o tome što je odnos ide kiselo, ali ga mrzim ili ga vole, njegovan od 50 je više nema. Obeshrabrujuće PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Uglađen Audio prestaje ugovor s 50 Cent, stavlja over-the-uho planovi na čekanju

Elegantni Audio prestaje ugovor s 50 Cent, stavlja over-the-uho na čekanje planove prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

App pregled: Planetarna za ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
Ipad music player nije mnogo promijenio od svog debija, a za razliku od svog desktop kolega, također nema izgrađen-in music vizualizator za vaše mesmerization. Srećom, za ljudi koji traže načine da bi začinio svoje ipad glazbenog iskustva, ti sada imaju novu mogućnost: Planetarni, po Bloom Studio. Kao što možete reći po imenu i slici iznad, ono što ovdje imamo je vizualno privlačan app za upoznavanje vašeg tablet glazbene knjižnice. To je vrlo jednostavan: svaki umjetnik ili bend je prikazan kao zvijezda, okružen albuma u obliku kruži oko planeta, a onda imate pojedinačne pjesme prikazuje kao sateliti u orbiti svaki album.

Tijekom reprodukcije, svaki trag ostavlja iza sebe trag na njegovoj orbiti navesti svoje vrijeme izvođenja, iako možete sakriti orbiti linije (i naljepnice) ako ih previše odvlače pažnju. Za odabir druge albumima ili izvodacima, dobra stara prikliještiti-to-zoom ili jednostavno pritiskom na drugim 3D objekata će vas premjestiti između mjeseca i zviježđa, ili možete jednostavno kuckati na dnu-centar gumb za skok ravno za selektor pismo za umjetnike. Očito, bivši je više zabava unutar prvih nekoliko sati, ali nakon neko vrijeme smo se našli preferiraju brže opciju preskočiti odležan animacija. Voditelj prošlosti pauzu za punu dojam i demo video.

Nastaviti čitanje App pregled: Planetarna za ipad

App pregled: Planetarna za ipad prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 15:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes , Bloom Studio | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Da li Microsoft Trebate Bug blagodati?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YDameOp69Dw/Does-Microsoft-Need-Bug-Bounties:
Gunkerty Jeb piše "prijetnje i napada svibanj imati promijenjen u posljednjem desetljeću, ali jedna stvar je ostala konstanta: softverski div Microsoft ne platiti za propuste Nikada nikada neće Čak i kao rivala poput Mozilla i Google uveli bug darežljivosti... programa, Redmond div je zaglavi tvrdoglavo s položaja artikulirao gotovo deset godina, odbijajući ponuditi novčane nagrade za informacije o softvera rupa. No, stručnjaci za sigurnost kažu da položaj svibanj morati promijeniti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


KDE 4.6.3 Izdana

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vuAH2BTsAtY/KDE-463-Released:
jrepin piše "KDE je objavio niz promjenama na Plazma Desktop i Netbook radnim prostorima, KDE aplikacije i KDE frameworks. Ovo je ažuriranje drugi u nizu mjesečnih stabilizacije promjenama na 4,6 serije. 4.6.3 donosi mnoge bugfixes i prijevod ažuriranja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Noscript bilo gdje u razvoju za Android

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l22fSphwU-U/NoScript-Anywhere-In-Development-For-Android:
CaffeineAddiction piše "noscript Anywhere (NSA) je nadimak za sljedeći veliki iteracija noscript sigurnosti add-on (noscript 3), čije crijeva su se okrenuo naopako kako bi se uskladiti Mozilla Elektroliza višeprocesorska arhitektura i provesti portanje za Firefox 4 Mobitel, dostupan na Android i Maemo smartphone i tablets. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nemoguće najavljuje PX 680 nijansi film za Polaroid 600 kamere, pokazuje Instagram kako to stvarno učinio

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/06/impossible-announces-px-680-color-shade-film-for-polaroid-600-ca/:
Srećom za fotografiju buffs, misija nemoguće oživjeti Instant Integral film nije dokazano, dobro, nemoguće. I tvrtke najnoviji film dionica, PX 680 nijansi , podsjeća na one Hipstamatic i Instagram Fotografije djecu poput toliko ovih dana. Osim, znate - spomenute aplikacije simulirati stare škole fotografske procese i opremu, dok novi film postiže isti učinak pomoću vrijeme-ccast metode koje nas podsjećaju na nove škole smartphone aplikacije koje majmuna vrijeme-ccast fotografske procese i opremu. Samo razmišljam o tome čini naše glave ozlijeđen! Ako ste čekali cijeli svoj život za savršen Polaroid 600 film u boji, to je sada dostupna za 22 $. Hit izvor link za više informacija (a neki ljepušan strašan uzorak hitaca).

Nemoguće najavljuje PX 680 nijansi film za Polaroid 600 kamere, pokazuje Instagram kako se to stvarno učinio prvobitno pojavio na Engadget na pet, 6. svibanj 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Nemoguć | Pošalji ovaj | Komentari

One-Way Sound Zidovi Dokazano Mogući

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEdep7s2J0/One-Way-Sound-Walls-Proven-Possible:
. Disco_tracy piše: "Zamislite sobu gdje bend svira susjedi ne mogu čuti glazbu, ali ako netko izvan soba govoriti, glazbenici mogu čuti koncept -. Vrsta jednosmjerni ogledalo za zvuk - čini imaginarnim , ali dvije Talijanski znanstvenici nedavno gurnula ove vrste zvuka manipuliranje tehnologije bliže stvarnosti (sažetak). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Helikopter se srušio Iskre zabrinutost zbog Stealth tajne

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dJV9U-W0tQs/Crashed-Helicopter-Sparks-Concern-Over-Stealth-Secrets:
Hugh Pickens piše "pada helikoptera koji su uključeni u napad na Osama bin Laden je pakistanski skrovište je zatraženo intenzivne spekulacije o tome da li je zrakoplov posebno zadnje promjene letjeti potajno -. I da li je i dalje mogao ponuditi neprijateljski vlade tragove na osjetljivim američke vojne tehnologije ostaci od helikoptera, uključujući gotovo netaknuti komad repa, sugerirao da je zrakoplov uključen u napadu nije bio tipičan Black Hawk lete po posebnim operacijama snaga. zrakoplovstvo stručnjaci koji su proučavali fotografije scene kažu rep imali neobične značajke koje predložio helikopter je opsežno modificirani letjeti tiho, dok izlaze manje vidljive radar "Izgledi su fer -. temelji se na moje znanje predmetnog područja - velika većina posebnih MH-60 zrakoplovi su bili izgrađen s namjerom da bi oni zrakoplova kao tajni kao što bi možda moglo biti ', kaže zrakoplovni stručnjak Jay Miller, dodajući da ostaci zrakoplova predložio opsežna uporaba nemetalnih kompozitni dijelovi, koji reflektiraju manje radar energije. Stručnjaci također kažu rep rotor dizajn predložio napor za smanjenje 'akustički potpis' (video) od helikoptera da bi ih više letjeti tiho. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


CNET tužio Više LimeWire klijenta za preuzimanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pJq_8x34nLk/CNET-Sued-Over-LimeWire-Client-Downloads:
suraj.sun piše ovaj citat iz Ars Technica: Alki David, bogati filmski producent i poduzetnik iza web stranice kao što FilmOn, je tužio CNET i njegovog vlasnika, CBS, za pružanje stotine milijuna downloads LimeWire P2P softver u posljednjih deset godina . On tvrdi da su CNET 'izravno sudjelovanje u masovnom kršenju autorskih prava na peer-to-peer sustavi, kao što je LimeWire, koja se koristi za kopiranje i distribuciju pjesama, filmova i drugih umjetničkih djela,' te da CNET Download.com je bio ' Glavni distributer "za softver. P2P softver nije ilegalan, iako tvrtke koje ga koriste za poticanje ili poticanje kršenja autorskih prava može biti odgovoran. principu, većina slavno artikulirao američki Vrhovni sud u Grokster shutdown, proširen je na LimeWire prošle godine kada je savezni sudac zatvorena većina poduzeća aktivnost. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.