nedjelja, 10. travnja 2011.

Istraživači Graditi odjenuti Generators

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4VrsaEykrm4/Researchers-Build-Wearable-Generators:
schliz piše "Od itnews članak:". Bioengineers s University of Auckland su razvili jeftine, lagane gume generatori snage koja bi mogla žetve do W snage ako je ugrađen u cipele istraživači sagrađena na "dielektrična elastomer generator" tehnologija koja se koristi kretanja fleksibilan, ne-vodljivi materijal za izgradnju naplatiti u prilogu elektrode. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi Symbian UI zvijezde izvukao promo Vid, traje tri UK za vrtoglavih spin

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Nešto se događa u gradu Espoo, a Mladost samo dao nam je vrlo dobra ideja što bi to moglo biti - sa samo dva dana preostala prije Nokia u Londonu najava , novi Symbian UI je popping up u spotova uz uglađeni X7 i moderan E6 . Nažalost, sva tri takva videa su navedena kao privatni sada, ali smo uspjeli uhapsiti jedan desno prije nego što je dobio limenkama, demoing poboljšana Symbian s glatkim listanje da slijedi jedan prst, preglednik navodno tri puta brže i QWERTY tipkovnicom portret - da - sve ljubaznošću predstavnika tri u Velikoj Britaniji. Nađi preostala dva (trenutno neaktivna) video nakon pauze, i pustiti nas znati ako ih vidite probuditi iz krio-snu, molim!

Nastaviti čitanje Novi Symbian UI zvijezde izvukao promo Vid, traje tri UK za vrtoglavih spin

Novi Symbian UI zvijezde izvukao promo Vid, traje tri UK za vrtoglavih spin prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 15:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | izvor YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Weird Science sama pića do smrti kako bi se izbjeglo srčani udar

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Upping napiti unos je neto pobijediti: Što se događa kada stanovništva konzumacija alkohola ide gore iznenada? Finska je rod dosta to učiniti eksperiment za nas pada poreza na napiti za otprilike trećinu. Sada, istraživači su mali brojevi u godinama koje su uslijedile smjene. Alkohol-smrtnih slučajeva povezanih idu gore među srednje dobi, s najvećom potaknuti dolazak u žena između 50 i 70, gdje je stopa skočio za 40 posto. No, broj smrtnih slučajeva izazvanih alkoholom mjesečno bila mala, tako da ukupno povećanje iznosi oko 7 smrtnih slučajeva na 100.000 ljudi mjesečno. To je jednostavno nadoknaditi koristi za starije osobe, iako, gdje su oni preko 70 vidio veliki pad u smrti zbog kardiovaskularnih problema.

Slijepi, koji živi u pećini, i Insomniac, ali još uvijek dominantni: To je dominantni genetski. Puno vrsta koje se prilagode životu u špiljama izbjeći spaljivanje energetski su uključeni s pratećim oka koje nikada nećete koristiti. Meksički špilja ribe su veliki model za proučavanje toga, budući da su evoluirali od vrsta koje su još uvijek prisutni na površini u blizini i mogu križati. Ispada špilja populacije su insomniacs , barem u odnosu na njihovu površinu rodbini, a ako uzgajati hibridi, te životinje su također insomniacs niske spavati zahtjevi su očito genetski dominantna. Neparan stvar je o tome da različiti špilja populacije čini se da su drugačiji skup mutacije koje neka odricati spavanja.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Gillmor Gang 4.10.11 (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N74venaUDgU/:
Array

HTC čežnja S pregleda

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/htc-desire-s-review/:
Ovaj put prošle godine, HTC je imao dvije android smartfone za mainstream: 3,7-inčni Desire , opremljen sa najnoviji i najveći, i 3,2-inčni Legend, koji je skromnije u naočale, ali nudi novost unibody konstrukcija aluminija . Nakon što je vidio da je strategija isplatiti handsomely, tvrtke vratiti u 2011 sa sličnim prijedlog. 4-inčni Nevjerojatno S je sada veći-end uređaju, dok je 3,7-inčni Želja S je manji, aluminij-granatama slušalicu. Što je znatiželjan to vrijeme, međutim, da je želja S ima točno isti 1GHz Snapdragon unutar njega, isto grafika, isti WVGA razlučivosti, a isto 768MB RAM kao Nevjerojatno S. baciti u činjenici da dolazi s Gingerbread preloaded i nekoliko novih tweaks na Sense UI i moraš se čuditi ako se to ne može biti više, um, poželjni HTC-a novi Android duo. Samo jedan način da saznate, zar ne? Cijeli pregled nakon pauze.

Nastaviti čitanje HTC čežnja S pregleda

HTC čežnja S osvrt prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove

Pitajte Slashdot: Što zemlja ima najbolju e-mail zakoni o privatnosti?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Wwmuh-48sa8/Ask-Slashdot-What-Country-Has-the-Best-Email-Privacy-Laws:
Anonimni čitatelj piše: "S obzirom na sve što se događa s sposobnost vlade da ide kroz moj e-mail ako je na treće strane poslužitelja, bio sam zadivljen: ono što su zemlje najbolje zakoni o privatnosti i što su neke dobre domaćini koristiti? Radije bih platiti naknadu za token su sigurne privatne e-mail nego što su članovi vlade mogli pročitati čim je 180 dana stara, ako sam ga držati na moj e-mail usluga. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Koliko su potrošači zabrinuti o privatnosti?

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hDe3aH03_DM/:
Array

FBI javnost dokument kojim se potvrđuje Roswell NLO

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6Tdym-QMI4/FBI-Releases-Document-Confirming-Roswell-UFO:
schwit1 piše "istražitelj ratnog zrakoplovstva izjavio je da su tri takozvane leteće tanjure bio vraćen u Novom Meksiku. Oni su opisani kao kružnog oblika s podignutim centrima oko 50 stopa u promjeru. Svaki od njih je okupirana od strane tri tijela ljudski oblik , ali samo 3 metra odjeveni u odjeću metalik vrlo fine fakture. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung za oslobađanje dviju Bada 2,0 slušalice s NFC-u Q4, nadogradnje softvera u srpnju?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Neki od vas vjerojatno očekuju Samsungers snazzy Wave 578 treba izaći u svibnju ili lipnju izvan SAD-a, ali je tužna vijest je da neće biti isporučen s predstojećim Bada 2,0 OS. Nemoj se, iako, kao ruski blog Bada World tvrdi da su dobili neke sočne detalje koji će razveseliti Bada fanatika. Iznad slajd - očito potiču iz Francuske konferencije Samsung od prije nekoliko dana - lista par novih, ali neimenovanih Prijave koje ćete paket novi softver, uz 7,2 Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, a naizgled trendsetting NFC . Razlika između ova dva mobitela? Jedan od njih, kako se čini vodeći Bada 2,0 model, koji očekuje da će u rujnu lansirati sa 3,65-inčni HVGA zaslon, kameru od 5 megapiksela glavni, plus VGA sekundarna kamera. Drugi uređaj će uslijediti mjesec dana kasnije, sportske manji 3,14-inčni QVGA ekran i samo 3 megapiksela elementa.

U međuvremenu, TNW Indija izvještava da Bada 2,0 će biti "prvi iskusni u Indiji" oko srpnja, iako nema hardver se spominje ovdje. To može značiti da su postojeći korisnici Bada u Indiji - gdje Samsung's R & D razvija 30 posto Bada primjene - mogu biti jedan od prvih koji su dobili 2,0 update, i to ne bi trebalo biti dugo prije nego ostatak svijeta dobiti njihov udio ovog cjevovod tople pite. U svakom slučaju, biti budite uvjereni da ćemo držati naš oči ljušteno otvoren za više Bada 2,0 vijest - to će biti zanimljivo vidjeti gdje Samsung je sljedeći veliki pritisak će nas odvesti.

Samsung za oslobađanje dviju Bada 2,0 slušalice s NFC-u Q4, nadogradnje softvera u srpnju? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bada Svijet , TNW Indija | Pošalji ovaj | Komentari

Što ako Amerika pobijedio Sovjeti u svemir?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6HKCAeWc7Hc/What-If-America-Had-Beaten-the-Soviets-Into-Space:
MarkWhittington piše: "12. travnja je 50. obljetnicu sovjetske kozmonaut Jurij Gagarin je prvi svemirski let. Dolazeći manje od četiri godine nakon što je Sputnik, Gagarin je orbitalni prostor putovanje pocinčani SAD-u i dovelo do Kennedy najavljuje utrke na Mjesec šest tjedana kasnije. Postavlja se pitanje: što ako Amerika pobijedio Sovjetski Savez u svemir umjesto "?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


RIM BlackBerry beta Mobile konferencije, omogućuje svog šefa da se pridruže svoj concalls

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
Svježe za BlackBerry's Beta Zone portal , RIM je uveo BlackBerry Mobile konferencije, app dizajniran za uzeti (prividna) misterija iz spajanja konferencijskog poziva - tako stavljajući radnih mjesta mnogo izvršnog pomoćnika u opasnosti. Redoviti sastanci telefonski su gurnula zaposlenika telefon, automatski blokira vrijeme na kalendaru. Kada je suradnju vrijeme, svi sudionici su podsjetili s pri ruci "Pridružite se sada" gumb koji automatski bira u domaćin konferencije - zajedno s pristupne kodove i sve. Ukoliko vaš poziv da se povuku, biranje natrag u je samo još jedan klik daleko. Da, znamo da je već trebao biti šef, ali ako tvoj ne mogu shvatiti ovaj neki vanjska strana, slobodno početi uređenje tom kutu ured u pozadini vašeg uma.

RIM BlackBerry beta Mobile konferencije, omogućuje svog šefa da se pridruže svoj ​​concalls prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 11:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor BlackBerry Beta Zone | Pošalji ovaj | Komentari

New Information Age

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UikcLnMC-F4/:
Array

ALS stradalac koristi noge da doprinesu Posljednja zakrpa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D3CXC1-UvuM/ALS-Sufferer-Used-Legs-To-Contribute-Last-Patch:
krkhan piše: "To je malo stara, ali vidim kako to ne čine ga na Slashdot u to vrijeme, mislim da zaslužuje naslov sada. Adrian Hands boluje od ALS-a je izgubio motoričke sposobnosti, kada je iskoristio svoje noge za upis u Morse kod i popraviti 9-year-old bug u Gnome. patch je podnijela tri dana prije nego je umro. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.