četvrtak, 10. veljače 2011.

Učitelj Suspendirana Preko Blog o studentima

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x82zq-CLG_8/Teacher-Suspended-Over-Blog-About-Students:
Učitelj engleskog jezika Natalie Munroea je u malo vruće vode nakon što je opisao dragocjeno pahulje u svojoj klasi kao što su: "strašno Dim", "Rat-poput," ja u pitanju vaše dijete će otvoriti vatru na školu "," Ja mrzim vaše dijete "i" Čini se pametnije nego što zapravo je, "na svom blogu. Središnja Bucks School District je suspendiran nakon što je Natalie roditelji žalili na administratorima. "Teško je znati da ste sjedili u svojoj klasi za sat i pol dana i za nju da se osjećaju na taj način to je kao da, to je strašno osjećaj," student Alli Woloshyn, rekao je.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HP prije 2 dostupan na pre-order za $ 100 na Verizon, utovar od 17. veljače

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/hp-pre-2-available-to-pre-order-for-100-on-verizon-shipping-ou/:
Ako jednostavno ne mogu misliti izvan sljedeći tjedan i potrebu da se vaš novi pretpristupni popraviti u najkraćem mogućem roku, HP-a dobio li pokriven. Kao što je obećao by Jon Rubinstein jučer, prije 2 ( sans lijep Palm marke) je danas dostupan za unaprijed naručiti na $ 100 na dvije godine Verizon ugovor. Unsubsidized i ugovorno oslobodili cijena je 450 dolara. webOS 2,0, "Vivid" zaslonom osjetljivim na dodir i, naravno, da je upoznat portret klizač tipkovnici čeka one dovoljno hrabri da svoj HP smartphone.

HP prije 2 dostupan na pre-order za $ 100 na Verizon, utovar od 17. veljače prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 15:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pre Središnja | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

LG-VL600 LTE modem za Verizon sada službeno Mac kompatibilan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/lgs-vl600-lte-modem-for-verizon-now-officially-mac-compatible/:
Verizon kupci koristeći Pantech je UML290 LTE modem (ili čeka da ga koristiti) dobio svoj službeni Mac vozači prošli mjesec , a sada - kao što je obećao - oni se opredjeljuju za LG- VL600 LTE dongle umjesto napokon stečen neke Mac vozača vlastite as well. Hit up izvor link ispod da biste pronašli one u prikladnim, lako se probavlja, preuzeti oblik.

[Hvala, Manuel]

LG-VL600 LTE modem za Verizon sada službeno Mac kompatibilan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 14:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

Post-Oracle Kupnja, kako je Sunca Software Doing?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qDG4RymSs_I/Post-Oracle-Purchase-How-Is-Suns-Software-Doing:
GMGruman piše "Oracle stalno je izazvao open source zajednici od njenog stjecanja Sun, postavlja pitanje da li je potez će jednostavno uništiti sunca, ali kao što Pavao Krill primjećuje, Oracle je uporan u nadogradnju Sunca izvedeni tehnologije -. I što ih isplativo , što bi trebalo značiti da će staviti oko dugo vremena. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NYU profesor čudo uklanja fotoaparat s leđa njegove glave, kao razlog navodeći bol i slabost u lifecasting

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
Pa, ovo nije stvarno iznenađenje. NYU profesor / umjetnik Wafaa Bilal je imao ar emovable kamera instalirana u leđa njegove glave preko kirurški ugrađuju titan ploča da mu pomognu sa svojim lifecasting . Ispada da je kamera uzrok pristojan iznos od bolova uzrokovanih njegovo tijelo odbacuje strano tijelo - opet, nema velikih iznenađenja tamo. Bilal, međutim, čini se prilično unfazeed, i obećava nastaviti s projektom za koji kaže da je "komentar na nedostupnost vrijeme, i nesposobnost uhvatiti pamćenje." U svakom slučaju, sumnjamo on je samo želio biti poznat kao tip koji je imao kameru ugrađuju u leđa njegove glave, a to je u redu s naše strane.

[Foto Brad Farwell ]

NYU profesor čudo uklanja fotoaparat s leđa njegove glave, kao razlog navodeći bol i slabost u lifecasting prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gearlog | izvor NBC | Pošalji ovaj | Komentari

Un-Bricking Linux Plug Računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVRk2TIccvE/Un-Bricking-Linux-Plug-Computers:
Anonimni čitatelj piše: "Slučajno" bricking 'malo Linux utikač računalo ne mora biti zauvijek. To je dobar howto na popravak ne-dizanje Linux priključak računala. Na primjer, ako koristi uboot okoliš onda to već ima neke dobro izgrađen-in alate za oporavak. U članku se također spominje ESIA, Sheevaplug instalater, openocd, i GuruPlug. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


3net 24 / 7 kanal 3D pokreće ovaj vikend, ali samo na DirecTV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/3net-24-7-3d-channel-launches-this-weekend-but-only-on-directv/:
Broj 24 / 7 emitiranje 3D kanala u SAD-u će otići jednom do tri sljedećeg tjedna, da sada, Imax i Discovery su Sony je najavio lansiranje svojih kanala, 3net , na DirecTV uz postojeće n3D kanal i ESPN 3D , koji će početi petlje svoje sportske video 24 / 7 na Valentinovo . Planirano otići živjeti u 8 sati u nedjelju navečer na kanalu 107 obećava svjež debi sve mjesec s novim show dodan rotacija svake večeri u 21:00 To je veliko obećanje je "ponuditi gledateljima najveća knjižnica u rodnom 3D zabavnih sadržaja u svijetu do kraja 2011 ", iako bilo koji 3D TV vlasnici koji nemaju DirecTV vjerojatno bi samo biti drago ako ga je dobio je dodao u svoju kanala lineups bilo prije, provjerite press release nakon pauze za sve detalje.

Nastaviti čitanje 3net 24 / 7 kanal 3D pokreće ovaj vikend, ali samo na DirecTV

3net 24 / 7 kanal 3D pokreće ovaj vikend, ali samo na DirecTV prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia stariji brat Nokia C5, koji se kreće, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao i za operacijski sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1 koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup trgovini Nokia Music Store Ovi Store i, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacija za mobilne Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Online-Samo valuta BitCoin doseže dolar paritetni

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fv0j7iv_V68/Online-Only-Currency-BitCoin-Reaches-Dollar-Parity:
IamTheRealMike piše "BitCoin peer to peer valutu nakratko dosegnuo tečajni paritet s američkog dolara danas nakon šiljak u potražnji za kovanice guraju cijene malo iznad 1 USD. 1 BTC BitCoin je pokrenuta početkom 2009, pa je u samo dvije godine ovaj otvoreni izvor valuta je otišao iz vlasništvo nema vrijednost na sve na jedan ne samo s otvorenom tržištu konkurentnih burzama, ali mogućnost kupiti pravi roba i usluga kao što su web hosting, naprava, organski kozmetički proizvodi, pa čak i alpaka čarape. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Obama najavio plan za oslobađanje 500MHz spektra, investirati u 4G za ruralna područja, i izgraditi nacionalni javna sigurnost mreže

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Znali smo da Bijela kuća je bila na brodu s FCC želju da se oslobodite dodatni 500MHz vrijednosti spektra u narednih deset godina iz privatnih i saveznih držača, kako je najavljeno prošle godine, a sada Obama je najavio plan kako to učiniti. Plan je za poticanje trenutni spektar skvotera s udjelom od prihoda stečenih od aukciju izvan spektra - uglavnom za mobilni širokopojasni pristup uporabu - što samo čini fer, a za sada se čini onih aukcije će biti dobrovoljan. Ali to je samo vrh ledenog brijega, plan također uključuje 5 milijarde dolara investicija u izgradnji 4G mreže u ruralnim područjima (s ciljem da se doći do najmanje 98% Amerikanaca s uslugom), 3 milijarde dolara fond za 4G R & D kako bi se širenje, a 10,7 milijarde dolara za bežične mreže javne sigurnosti. Ljepota ovog plana je da se svi ti predloženi troškovi nadoknaditi aukcija spektra, koji se procjenjuje prikupiti 27,8 milijarde dolara, od čega 9,6 milijarde dolara će biti posvećena smanjenju deficita. Oh, i najbolja vijest? Vlada je već pronašao 115MHz vrijedi Federalnog spektra koji se može osloboditi pomoću svojih drugih spektra učinkovitije, i ima još jedan vrijedan 95MHz u njegove znamenitosti. Hit do izvora vezu da biste vidjeli predsjednika Obaminog govora na tu temu, koja je upravo započela, ili provjeriti to vanjska strana ugrađen nakon pauze.

Nastaviti čitanje Obama najavio planiraju osloboditi 500MHz spektra, investirati u 4G za ruralna područja, i izgraditi nacionalni javna sigurnost mreže

Obama najavio plan za oslobađanje 500MHz spektra, investirati u 4G za ruralna područja, i izgraditi nacionalni javne sigurnosti mreže prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 13:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CBC News | izvor Bijela kuća Priopćenje za javnost | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Nokia Tržištima kapitala dan je sutra, a mi ćemo biti tamo žive!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/nokias-capital-markets-day-event-is-tomorrow-and-well-be-ther/:
11. veljača 2011. To izgleda postavljen da bude dan za pamćenje u velikoj povijesti tog titana u mobilnoj industriji, Nokia Corporation. Njegov neustrašiv novi lider je trubeći potrebu za promjenom, kako u javnim nastupima iu privatnom hodnicima Espoo, i sutra on dobiva na pozornici sve za sebe, nakon što je predao ključeve i rekao da odaberete smjer u kojem se voziti. Hoće li kormilariti Finski proudest izvoz u zagrljaj Microsoft i njegov razvoj Windows 7 Telefon platformi? Hoće li odgovoriti na koji se opisuje kao orkestrator i sendvič s puretinom ? Ili će on biti njegov uobičajeni understated sebe i nokautirati razuman plan za uspravljanja nepravdi Nokia nedavne prošlosti? Ako smo sretni, on će učiniti sve tri ujutro sutra. Show dobiva počeo rano, u 10:00 GMT, ali da li ste borave do kasno ili rano ustajanje, ne očekujemo da propustite trenutku.

12:00 - Havaji
02:00 - Pacifiku
03:00 - Mountain
04:00 - Središnji
05:00 - Istočna
10:00 - London
11:00 - Pariz
13:00 - Moskva
15:30 - Mumbai
19:00 - Tokyo
21:00 - Sydney

Nokia Tržištima kapitala dan je sutra, a mi ćemo biti tamo žive! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 13:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Internet Explorer 9 RC sada dostupan za preuzimanje, praćenje zaštite u tow

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/internet-explorer-9-rc-now-available-to-download-tracking-prote/:
Internet Explorer beta 9 ugodno nas je iznenadio s Microsoft obnovio konkurentnosti u preglednik web ratovima, i pinnable, hardverski ubrzani iskustvo postaje još bolje danas - možete skinuti Izdanje Kandidat IE9 upravo sada, što pojednostavljuje i uljepšava rješenja za kartično pregledavanje izgleda znatno, dodaju oni ranije obećao, potpuno prilagodljiv zaštita liste praćenje za privatnost i slobodno toggled ActiveX filtera, kao i ažurirane JavaScript engine, Geolocation podršku putem HTML5, sposobnost da se pin web aplikacije na programsku traku, a domaćin assorted brzine i funkcionalnost poboljšanja. Pronađite datoteke koje trebate na naš izvor link ispod, i pustiti nas znati ako Ljepota web plijeni vam ovaj put okolo.

Internet Explorer 9 RC sada dostupan za preuzimanje, praćenje zaštite u tow prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft Puštanje Internet Explorer 9 RH

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5oeMRJub_6I/Microsoft-Releases-Internet-Explorer-9-RC:
Anonimni čitatelj piše: "Microsoft je objavio Internet Explorer 9 Release Candidate. Nove RC graditi uključuje značajku Praćenje zaštitu, koja daje korisnicima mogućnost kontrolirati što third-party sadržaja web-mjesta mogu ih pratiti kad ste na mreži, kao i novi ActiveX filtriranje opciju koja korisnicima omogućava uključivanje / isključivanje ActiveX plug-ins Najbolji od svi, Microsoft je obratio što je vjerojatno najveći prigovor s novom verzijom. ako želite da vaše kartice na posebnoj liniji iz okvir za adresu, tu je sada mogućnost da se da na od pravo klik meni na vrhu preglednika. Istovremeno, IE9 RC je znatno brže nego beta inačici. Nadalje, mnoge stranice koje pružaju pitanja su fiksne, iako ne možemo reći da to radi savršeno. Posljednje, ali ne i najmanje važno, novi graditi uključuje stotine bug ispravke. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Qualcomm dobiva službenu sa Popipati-napajanje Snapdragon procesoru APQ8060

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/qualcomm-gets-official-with-touchpad-powering-snapdragon-apq8060/:
HP već ugasiti prvu službenu riječ o Qualcomm je novi procesor Snapdragon APQ8060 jučer kada ga je otkrio da je njegova Popipati je bio baziran na njemu, ali Qualcomm je sada također izaći i pravilno je najavio novi procesor sama. To je, naravno, dual-core procesora, a dolazi u paru s Adrene 220 GPU da Qualcomm kaže pomaže isporučiti "bez presedana za obradu i 3D grafičke performanse." Što je više, a touchpad je prvi uređaj za korištenje procesor, to očito neće biti posljednji, i Qualcomm sada je također dao nam predodžbu o tome kakve sposobnosti tih uređaja (uključujući smartphone uz tablete) može imati - naime, kamere do 16 megapiksela, i sposobnost to hvatanje i prikazivati 1080p stereoskopski 3D video ili 8 megapiksela stereoskopske fotografije. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje Qualcomm dobiva službenu sa Popipati-napajanje Snapdragon procesoru APQ8060

Qualcomm dobiva službenu sa Popipati-napajanje Snapdragon APQ8060 procesor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 13:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Qualcomm | Pošalji ovaj | Komentari

Windowsi 7 Telefon je kopirati i zalijepiti ažurirati sada dolaze ožujka?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/10/windows-phone-7s-copy-and-paste-update-now-coming-in-march/:
Ako nemate Windows 7 Telefon uređaju, možete pretpostaviti da je prvi veliki update sa kopirajte i zalijepite podršku je bio oslobođen krajnjim korisnicima do sada - a mi nužno ne bi li kriviti. Ako imate Windows 7 Telefon uređaj, međutim, vi znate kako je vrlo točno da je ... a najnovije glasine sugeriraju da vam neće biti na putu da biste dobili Internet ovog mjeseca. Kako bi bili pravedni, Microsoft nije obećao da ćemo vidjeti ažurirati na uređajima u veljači u bilo kojem službenom svojstvu, ali glasine u jednom trenutku sugerirao da bih se dogoditi, naravno, oni su također predložio siječnja , tako da ćete vidjeti kako to ide. U svakom slučaju, oba Neowin i ZDNet 's Mary Jo Foley su naklonost 8. ožujka kao mogućnost, pozivajući se na poteškoće u dobivanju prijevoznici i proizvođači na brodu za koordinirano pokretanje firmware update da su oni svi navikli da imaju više kontrole nad. Od početka prošle godine, Microsoft je rekao da bi se kontrola platforme ažuriranja prilično dobro - sigurno čvršće nego u svijetu disjunktan Android - i mi možemo zamisliti da traje malo prilagodbe za voli od LG i Samsung. U svakom slučaju, ovdje je nadajući se svi do sada na 8., eh?

Windowsi 7 Telefon je kopirati i zalijepiti ažurirati sada dolaze ožujka? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 veljača 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZDNet , Neowin | Pošalji ovaj | Komentari

Insider Trading-osumnjičenima Smash čvrstim dokazima disk

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tel2EVJhhTo/Insider-Trading-Suspects-Smash-Hard-Drive-Evidence:
Anonimni čitatelj piše: "Mi svi znamo Slashdotters ljubav raspravu najbolji način za brisanje hard disk čist Izgleda kao tech-pamet Wall Street živica fond menadžeri također znati najbolji način da to učinite Iz WSJ članak:.." G. Longueuil verzija te noći događaja zabilježen je kasnije, tijekom prosinca sastanka s bivšim kolegom Mr. Freeman, koji je do tada surađuje s vladom i snimanje razgovora, prema SAD-u tužbu. "F-u 'izvukao vanjski Pogoni apart," Mr . Longueuil rekao je gospodin Freeman tijekom njihova sastanka, navodi se kaznena prijava. "Stavite ih u četiri zasebna malo baggies, a zatim u 02:00 u 02:00 u petak navečer, sam stavio ove stvari u moju crnu North Face jakna, i napustiti stan, a idem na kao dvadeset blok šetnju gradom i pokušati pronaći, smeće kamion i bacio s-t u leđa poput slučajnih odvoz smeća, odvoz smeća različitih četiri različita odvoz smeća. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.