subota, 23. travnja 2011.

Tjedan u gaming: Portal 2, GameFly pobjeda, Mortal Kombat pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bBO1Bqj9B-0/week-in-gaming-portal-2-gamefly-wins-mortal-kombat-review.ars:

U posljednjih nekoliko dana saznali smo pravi način da se igraju Portalu 2, istraživali smo da se igra on-line igra, smo pregledali nove Mortal Kombat, i mi je uzeo pogledati na GameFly pobjeda protiv US Postal Service. To je bio zauzet tjedan dana, ali kada to nije?

Let's pogledajte na najviše govorio-o pričama od prošlog tjedna.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Tjedan u Apple: lokacija praćenje je svi bijes

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Rin-NllIJNo/week-in-apple-location-tracking-is-all-the-rage.ars:

Ovaj zadnji tjedan je bio zauzet jedan za Apple vijesti. IPhone 3G i ipad očito zadržati log datoteku svakom mjestu ste ikada bili li koristite GPS ili ne, i kongresmeni su uzimajući uznemireni o tome. Osim toga, Apple je tužio Samsung za kopiranje i njegove UI proizvod dizajnira, Adobe je najavio da će usvojiti HTTP Live streaming na IOS uređajima, čuli smo neke nove bijele iPhone glasina, i još mnogo toga. Imamo Roundup pravo ovdje:

Kako Apple prati vaš položaj bez suglasnosti, i zašto ga pitanjima : log datoteku na vašem 3G-omogućen iPhone ili ipad pokazuje gotovo svakom mjestu si bio u svijetu, da li su pomoću GPS ili ne. Ars istražuje implikacije ovog vrlo uznemirujuće otkriće da je praćenje podataka općenito otkriva samo po nalogu suda je dostupna svima s pravom alata.

Adobe baca u ručnik, usvaja HTTP Live Streaming za IOS : nadolazeće verzije Flash Media Server će se koristiti HTTP Live Streaming poslati video na IOS uređajima, kao i kompatibilni HTML5 preglednika nedostaje Flash plug-in.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Gillmor Gang 4.23.11 (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOpWG9R8yBw/:
Array

Norio Ohga, bivši predsjednik Sony i multimedija pionir, umire u 81

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/norio-ohga-former-sony-chairman-and-multimedia-pioneer-dies-at/:
Postoji više tužna vijest iz Japana jutros, bojimo - Sony je izvještavanje da je bivši predsjednik Norio Ohga preminuo je jučer u Tokiju od višestrukog zatajenja organa. On je bio 81. Vi osobno ne mogu sjetiti Sony pod njegove vladavine - Ohga izravno preuzeo kormilo tvrtka 1982-1995 nakon više desetljeća službe u planiranje proizvoda - ali Norio Ohga je nedvojbeno čovjek koji je odgovoran za okretanje Sony od high-profile analogni proizvođač elektronike u digitalne multimedijske konglomerat. On je preuzeo kormilo ponude koje formiraju Sony Music, utro put za Sony Pictures i utvrđenih iste tvrtke Sony Computer Entertainment koji bi rođenje PlayStation , i to je bio onaj koji je gurnuo optički kompaktni disk standard da su svi već zamijenio magnetske kazete i diskete koje Ručni prijenosni mediji. Bez njega, DVD i Blu-zrake možda su pale po puta, i to je još misli da donosi suze na oči. Naći ćete Ohga službenoj osmrtnici nakon pauze.

Nastaviti čitanje Norio Ohga, bivši predsjednik Sony i multimedija pionir, umire u 81

Norio Ohga, bivši predsjednik Sony i multimedija pionir, umire u 81 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 00:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Associated Press | | Pošalji ovaj | Komentari

HTC Flyer za preorder za 499 $ na Best Buy 24. travnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/htc-flyer-up-for-preorder-for-499-at-best-buy-on-april-24th/:
Europljani su bili u mogućnosti da preorder HTC Flyer mjesecima, a sada radoznali Yanks su o da biste dobili svoju priliku, previše. Tableta će biti dostupna za preorder 24. travnja (to je ovu nedjelju) za 499 $ sa Best Buy kao ekskluzivni prodavatelj. Iako su naši prijatelji preko bare bio u mogućnosti uloviti 3G verzije, jedna o doći Amerike samo ima WiFi. Flyer, kao što ćete zapamtiti, je telefon izrađivač prvi tableta, i ima 7-inčni (1024 x 600) zaslon, aluminijsko kućište, 1.5GHz Qualcomm čip, i verzija od tvrtke Sense UI koji je s praćka Ploče na umu. Jao, to će brod s Android 2.3 (Gingerbread), ali HTC obećava eventualne nadogradnje na 3.0 (Saće) i sve veći zaslon Goodies koje dolaze s njim.

Nastaviti čitanje HTC Flyer za preorder za 499 $ na Best Buy 24. travnja

HTC Flyer za preorder za 499 $ na Best Buy 24. travnja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 16:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid-Life | izvor Best Buy | Pošalji ovaj | Komentari

EC2 ispada pokazuje koliko neto oslanja na Amazon

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ik7I5nqEC6U/EC2-Outage-Shows-How-Much-the-Net-Relies-On-Amazon:
Anonimni čitatelj piše: "Mnogo je toga napisano o nedavnim EC2/EBS ispad, ali Keir Thomasa na PC World ima drugačiji uzeti: to je pokazala koliko rezanje-rub Internet infrastrukture oslanja na Amazon, i mi trebali biti zahvalni Citiram:". Amazon je oličenje duha Interneta, što je jedan od prave demokracije, pristup sredstvima za distribuciju i brzi razvoj. "članak na O'Reilly dolazi na sličan pozitivan zaključak iz drugog kuta.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


EV Brzo punjenje Standardi u Flux

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0XWNg8Z_itI/EV-Fast-Charging-Standards-In-Flux:
savuporo piše: "Uz prvi električni akumulator vozila postaju dostupni na tržištima širom svijeta, postoji povećana Pritisni za uspostavljanje standarda za brzo punjenje čepovi. Nažalost, priča je daleko od jednostavne. američkih nada da uspostavi svoju vlastitu DC brzo punjenje standardnih do 2012, a Europa ne može doći do sporazuma o njihovoj verziji. međuvremenu, standard CHAdeMO brzo punjenje razvija i široko razmještene u Japanu, a koristi se s obje Nissan Leaf i Mitsubishi MiEV, je dobivanjem zamah s implementacijama u tijeku, kako u SAD-u i Europi. CHAdeMO je ograničena na 62kW naplatiti stopi, u mogućnosti naplatiti manje baterije do 80% SoC u 15-30 minuta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Comcast progonjeni By zbirke Agencije

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dmh0c8kFt1Q/Comcast-Hounded-By-Collections-Agency:
Bob Super Hamste piše "Prema St. Paul Pioneer Press, Comcast se uzima na sudu zbog neplaćanja od strane agencije zakona zbirke ga koristiti za prikupljanje dospjelih plaćanja od kupaca. Odijelo navodi da Comcast pristao platiti $ 5 za svaki račun je zatvoren, te da za svaki račun za prikupljanje agencija rješava Comcast će platiti 33% od prikupljenih sredstava. odijelo traži 314.210 dolara za račun otkaz i procjene Comcast duguje njih 50.000 dolara za zakašnjelih sredstava naplaćenih. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

TC Krevetići: Meebo je Headbanging, Rocket-flinging Ured (s čarobnim prolazima)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8ASMlmLaQXA/:
Array

Google će Spremi Videos After All

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tXHMv6qAhVQ/Google-Will-Save-Videos-After-All:
don9030582 piše: "Nakon što je Google najavio da će trajno okidač svoj Google Video zbirka, desetke volontera iz cijelog svijeta piću u akciju u masivnim napor kako bi kopiju cijele stranice. To je bio izvorno predviđen da ide tamno 29. travnja, ali sada su eliminirani takav rok i nadalje će biti migraciju zbirke na YouTube. Želimo Google bi planirao učiniti da od samog početka, ali u konačnici ovo je pobjeda za očuvanje korisnik-generiran sadržaj na Internetu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Par u Atlanti konačno dobiva život, ljubaznošću Wheego

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/couple-in-atlanta-finally-gets-a-life-courtesy-of-wheego/:
Wheego je, napokon , neka svoj ​​prvi $ 32,995, 100-mile raspon Life električni dvosjed odriješiš na javnost, i dodao još jedan sladak mali električni automobil u SAD-EV kolektiva. Bilo MU-od-sreća ili obična slučajnost (ni na koji način je to namjerno), prvi ove pasmine je dostavljen danas, inače poznat kao Dan planeta Zemlje, na par sretnika vlasnici u ATL. Dobro da biste vidjeli dixieland vozača (koji često vole nešto s lift kit i Super Swampers na gorivo-efikasan subcompacts) donosi čišće vožnje na derrrty jugu.

Par u Atlanti konačno dobiva život, ljubaznost Wheego prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 09:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wheego | Email ovu | Komentari

PlayStation Network zastoj 'vanjskog upada ", nastavlja za tri dana

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/playstation-network-outage-blamed-on-external-intrusion-conti/:
On je započeo u mirnom srijedu navečer, s PlayStation igračima pronalaženje njihove mreže ne reagira na njihove pokušaje prijave, a sada nastavlja dobro u svoj ​​treći dan. Sony sada je napokon prolio svjetlo na neke probleme to je bio vlasništvo sa PSN, i da nitko's iznenađenje, krivac za probleme je identificiran kao "vanjski upada." Trenutni stanke za PSN je drugi takve vrste ovog mjeseca, s anonimnim grupe online križari tvrdeći odgovornost za prvi. Sony sada namjerava zadržati oba PSN i Qriocity streaming glazbe usluga Pogledaj sve dok se ne može odrediti koji je ranjivost iskorištava i zaustaviti ga. Preskoči prošlosti pauze za tvrtke punu izjavu.

[Hvala, Christian]

Nastaviti čitanje PlayStation Network zastoj 'vanjskog upada ", nastavlja za tri dana

PlayStation Network zastoj 'vanjskog upada ", nastavlja za treći dan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 10:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto bi ljudi trebali prestati duped Do 3D muljaža

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsJelCDJ7YY/Why-People-Should-Stop-Being-Duped-By-the-3D-Scam:
Phoghat piše "zabave i elektroničkoj industriji držati pokušavate gurnuti 3D na potrošače, iako je puno pametnih ljudi su uhvaćeni na činjenicu da je muljaža, a ne inovacija kao industrija željeli da vjerujemo Iz članka.: 'Ovo je loš eksperiment, koji je industrija prisiljavajući potrošače da subvencioniraju. A budući da ne mogu stvoriti bolji proizvod, oni jednostavno ste latched na 3D kao marketinški trik da se zabave i elektroničkoj industriji mogu koristiti za trik ljude u misle da su uzimajući superiorno iskustvo. to je samo radi, jer su samo dovoljno ljudi pada za muljaža da bi ga živ. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u znanosti: bicikli, samoizlječenja polimera, i još mnogo toga

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yZ_wUqItfgQ/week-in-science-bicycles-self-healing-polymers-and-more.ars:

Premještanje bicikle ostati uspravan, ali ne iz razloga što smo mislili : Zašto su bicikli tako stabilan, a oni valjanja? Objašnjenje imaš u svojoj srednjoj školi fizike klasa očito nije cijela priča.

Novi elastična polimer sebe liječi u samo jednoj minuti : samoizliječenja elastomernih polimer može zapečatiti rezova nakon otprilike jedne minute pod UV svjetlom. Istraživanje donosi nam znatno bliže dobivanje samoizliječenja polimera na tržištu.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post