četvrtak, 13. siječnja 2011.

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Prvi strop svjetlo Internet sustava instaliranih

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5EDmxXUcTKM/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Mi smo zadnji čuli LVX LED strop svjetla optički komunikacijski sustav u prosincu, a sada je razbijen vijesti da je tvrtka nedavno implementirala tehnologije na nekoliko gradskih ureda u St. Cloud, Minnesota. LVX / strop svjetla Sustav je sposoban prijenosa podataka na oko tri megabita u sekundi, što je oko kao brz kao stambeni DSL liniju. On djeluje tako light-emitting diode (LED) u standardne veličine rasvjetno tijelo. To je onda prenosi kodirani binarni poruke posebnim modema priključen na računalima, koja je također odgovoriti putem svjetlosnih valova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Amazon EC2 Omogućuje Jeftini brutalni napadi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h7nACB8CH-Y/story01.htm:
snydeq piše "Njemački bijela-hat haker Thomas Roth tvrdi da on može ispucati WPA-PSK-zaštićeni mrežama u šest minuta koristeći Amazon EC2 računalnu snagu -. napada koji bi ga je stajalo 1,68 dolara ključ Amazon nove instance klaster GPU 'GPU su (?. ovisno o algoritmu i provedbu) nekoliko stotina puta brže u odnosu na standardne quad-core CPU-a kada je u pitanju sirovu prisiljavajući SHA-1 i MD ", objasnio je Roth. GPU-pomoć poslužitelji su ranije bili dostupni samo u superračunala, a ne za javnost na slobodi, prema Roth, koji je promijenio s EC2 Među pitanjima Roth istraživanje podiže je, koju ulogu bi Amazon i ostale javne-oblak davatelji usluga igraju u sprečavanju kupce da koriste njihove usluge za počinjenje kaznenih djela ".?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




YouTube potoci su dolje na Boxee, ali ne i blokirani

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/youtube-streams-are-down-on-boxee-but-not-blocked/:
Sinoć Boxee korisnicima očito primijetio da su u mogućnosti stream YouTube videa preko svoje app ili Kutije kao što je navedeno gore po TheNewTVRepublic, što je dovelo do neke spekulacije da smo bili viđenje ponoviti licenciranja u vezi blokiranja koja je jednom zatvoriti pristup na Popcorn Hour hardver . Srećom to nije slučaj, kao i službeni YouTube račun samo tweeted se primijetiti da je samo glitch koji je radi na adresu "brzo". Mi ćemo se vratiti na razinu 4 Defcon tijeku stvarni popraviti, ali do tada najnovije serije Vote 4 Bieber Moj YouTube unosi samo će morati pričekati.

YouTube potoci su dolje na Boxee, ali ne i blokirani prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TheNewTVRepublic | izvor @ YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Jeopardy-Igranje superračunalo Beats ljudi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCDzh9ZAmWk/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Ok, to je samo praksa krug. No, u kratkom demonstracija danas IBM-Jeopardy igranje superračunalo, fijuk po imenu Watson, temeljito nadmašio dva talentirana čovjeka natjecatelja. IBM je radio na ovom umjetne inteligencije projekta . godinama dokazati da računalo može biti programiran da razumiju razgovorni govor i igra riječi u današnjem demo, Watson čini se da su dokazali točku. počeo na svitak u kategoriji "Chicks Dig Me ', o ženama i arheologija pravi čovjek u odnosu na stroj za lice-off (u kojima se isti natjecatelji natječu za 1.000.000 $ nagrade) će biti sniman sutra, a emitirana u veljači. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Google vs Bing - Kvazi-empirijskog istraživanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MB278boIOdA/story01.htm:
eko3 piše "SearchEngineLand.com je sadrži članak koji uspoređuje Google rezultat performanse upita značaja za Microsoft Bing. Kroz autorova metodologiju i vrlo mali uzorak, tvrdi on Bing vraća malo relevantnije rezultate od Googlea. članku sugerira da je Google jahanje njegov sadašnji uspjeh na tržištu na temelju njegova ostavština prezimenjak kada za pretraživanje interneta koristi se puno bolniji nego što je danas. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




IBM-ova superračunala Watson uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/ibms-watson-supercomputer-destroys-all-humans-in-jeopardy-pract/:
Dakle, u veljači IBM-Watson će se u službenom Jeopardy turnir-style natjecanje s titani zanimljivosti Ken Jennings i Brad rutter. To natjecanje će biti sniman od sutra, ali nadamo se da ćete to znati ako računalo stvarno može uzeti dolje najveći Jeopardy igrača svih vremena u "stvarnom vremenu" kao show airs. To će biti povijesni događaj u rangu s Deep Blue vs Gari Kasparov, i mi apsolutno će biti zalijepljen na naše sjedala. Danas IBM i Jeopardy ponudio brzo zadirkivač za koji se podudaraju sa tri natjecatelja kucati od tri kategorije brzinom svjetlosti. Nije jedno pitanje je odgovoreno pogrešno, i na kraju utakmice Watson, koji odgovara na pitanja s hladnom računalo glas, telegrafiranje njegova izvjesnost s jednostavnim promjena boje na njegovom "avatar", bio je ispred s 4.400 dolara, Ken je imao 3.400 dolara, a Brad je imao 1.200 dolara.

Dobro, "pobijediti" za silicij za sada, ali bez Double Jeopardy ili Final Jeopardy teško je reći koliko dobro će učiniti Watson u realnom utakmicu. Što je jasno je da nije glupa, i čini se kao najbolja prilika ljudi će biti zujanje u prije Watson mogu izvoditi kroz njegove otprilike tri drugi proces odlučivanja i aktivirati njegov zujalica mehanički. Dodatni plus za publiku je slika koje pokazuje tri odgovora Watson je ocijenjeno kao najvjerojatnije da će biti točna, i kako je siguran da odgovor on bira - ne znam da li će to učiniti u stvarnom TV verzija, ali svakako se nadam tako. Uvijek je lijepo znati misli procese vaše razarač. Stand by za video na utakmicu, uz intervju s Davidom Gondek, inženjer na projektu.

Update: Video utakmicu je gore, check it out nakon pauze!

Nastaviti čitanje IBM-Watson superračunalo uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!)

IBM-ova superračunala Watson uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentiraj

JVC-a 4K kamkorder inča bliže stvarnosti, uzimajući manje sve vrijeme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/jvcs-4k-camcorder-inches-closer-to-reality-getting-smaller-all/:
Ovo svakako nije prvi 4K kamkorder na istjecati iz JVC-a stabilan , ali sigurno osjeća kao tvrtka je uzimajući dalje od fantazije i bliži stvarnosti. U HZZ prošlog tjedna, odijelo najnovije prototip je kao mali kao što smo ikada vidjeli, s tim objekt je ovdje prikazano biće sposobno za prijave isječaka na 3840 x 2160 piksela. To je jedva veća od 1080p modela već na policama trgovina, i to je opremljena novim unutrašnjim procesora koji su više od dva puta brže nego silicij koristi u poduzeću trenutni sastav. Nažalost, mi smo ne bliže učenje puštanje datum ili cijenu, ali rezultati su prikazani dolje u izvor link su nam sve vrste nade za nešto u narednih desetak mjeseci. Desno, JVC?

JVC-a 4K kamkorder inča bliže stvarnosti, uzimajući manje sve vrijeme prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 15:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Wikileaks daje $ 15k Za Bradley Manning obrane

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kYxXe6HUTtU/story01.htm:
wiredmikey piše "Web site podržava Bradley Manning, vojska vojnik optužen curi veliki broj američkih tajnih podataka u Wikileaks, pošta obavijest na svojoj stranici danas, rekavši da Wikileaks je prebačen 15.100 dolara za pravnih povjerenje račun Manning odvjetnik. Wikileaks je javno traženja donacija posebno za troškove Manning pravnog obrana nakon njegova uhićenja u svibnju 2010. doprinos Wikileaks donosi ukupno prikupljenim sredstvima i prenesena na Bradley's civilni pravni braniteljskog tima, na čelu odvjetnik David Coombs, na više od 100.000 dolara. Pristaše kažu da je 'snažan obrana' za popunjavanje trošak je procijenjen na 115.000 dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sony PSP2 kaže "kao snažan kao PS3"

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/clQIEcxndIQ/story01.htm:
Jason piše "Sony navodno je pitching PSP2 kao high-end prijenosnim ekvivalent svoj PS3. Gaming sadržaja na platformi će jasno razlikovati ručni iz Apple-a i Google mobilnih proizvoda, kao i igre nalaze na App Store i Android tržište. tvrtka će vam otkriti prvi konkretne pojedinosti u vezi ručni u Tokiju 27. siječnja. To je mjesec dana prije Nintendo 3DS platforma ide na prodaju u Japanu. Sony već planira objaviti više na GDC i E3 nakon početnih najava ovog mjeseca . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.