ponedjeljak, 10. siječnja 2011.

Microsoft Server i alati voditelj Muglia podnijeti ostavku

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BeNxQUAm1c0/story01.htm:
snydeq piše: "Dugogodišnji Microsoft izvršni Bob Muglia, predsjednik tvrtke poslužitelju i alati poslovanja, će odstupiti sa svoje pozicije kasnije ove godine, prema dopis Steve Ballmer objavljenom u ponedjeljak da zaposlenici tvrtke. Muglia je s Microsoft za 23 godina, vodeći razvojni napori u sustavu Microsoft Office, Windows NT i online usluge tvrtke. novije vrijeme, Muglia vodio Microsoftov stupanja na cloud computing, vodeći izvedbu tvrtke Azure platformi. Muglia odlaska slijedi da je Ray Ozzie, čiji izlazak je napravio sve važnija od dopis upozorenja Microsoft početi razmišljati izvan računala. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




AMD CEO Dirk Meyer podnio ostavku, financijski direktor Seifert preuzima ulogu privremenog

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/amd-ceo-dirk-meyer-resigns-cfo-seifert-takes-interm-role/:
Što dan za čip vijesti, eh? Prvi NVIDIA i Intel staviti na stranu svoje začarani retoriku u 1,5 milijarde dolara cross-licencni ugovor , a sada AMD se trese stvari gore na samom vrhu. Sada, bivši izvršni direktor Dirk Meyer je ostavku u što je tvrtka zove "uzajamnim dogovorom« između njega i Uprave. Privremeni predsjednik Uprave bit će CFO Thomas Seifert, koji je zamolio da ne treba smatrati kandidat za sljedeći glavni. Traži povjerenstvo za sljedeći CEO trenutno predvodi predsjednik Uprave Bruce Claflin. Okolnosti iza Meyer odlaska ostaje misterij, ali nešto nam govori da ne može biti tako smiješan kao posljednji veliki CEO ostavku vidjeli smo oko tih dijelova.

AMD CEO Dirk Meyer podnio ostavku, financijski direktor Seifert traje privremena uloga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ RahulSood (cvrkut) | izvor AMD | Pošalji ovaj | Komentari

Tevatron Za Shut Down na kraju 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0ILABMmckwA/story01.htm:
universegeek piše: "Čini se Fermilab je Tevatron će se isključuje do kraja 2011. glasine potvrdio je danas na ISP220 konferenciji kažu da DOE odbio daljnje financiranje za projekt. Izgleda LHC je naša jedina nada u lov za Higgs nakon sve ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Microsoft istražuje lutajući Windows 7 Telefon korištenja podataka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/microsoft-investigating-errant-windows-phone-7-data-use/:
Zabrinuti za svoje Windows 7 Telefon slušalicu chomping dolje megabajta podataka 3G kada bi trebao biti u snu ili korištenjem WiFi umjesto toga? Microsoft čuje vaš telegraphed strahove, te je obećao da će slijediti takve sumnje o "fantomskom podataka" odmah. Iako Redmond neće potvrditi da li je operativni sustav je čudno ponaša u iznosu od 2MB po satu kao što smo čuli , tvrtka izjavio je za BBC News da bi saznati uskoro: "Mi smo istražuju ovaj problem da se utvrdi uzrok, te će ažurirati informacije i smjernice kako on postaje dostupan ", navodi Microsoft izjavu o tom pitanju. Ako je sve istina, ovdje je u nadi smo vidjeli neke povrata ili kredita za dodatne podatke o korištenju, previše.

Microsoft istražuje lutajući Windows 7 Telefon podatke koristiti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 16:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Zune HD Mac podršku tajno skrivene u Windows 7 Telefon connecter softvera

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/zune-hd-mac-support-secretly-hidden-in-windows-phone-7-connecter/:
Mi smo bili prosio Microsoft na neki način za dodavanje Mac kompatibilnost s Zune za godina, i to izgleda kao da je maleni mali tračak nade zakopane u Redmond's Windowsi 7 Telefon Priključak za OS X: jednostavan plist modifikacija će pustiti ga sync Zune HD kao dobro. To stvarno ne bi trebalo biti veliko iznenađenje, budući da WP7 mediji sučelje je sagrađena na vrhu Zune, ali barem je nešto - iako smo još uvijek u nadi i želji za puni Zune Suite (i Zune Pass) kako bi svoj put za Mac jednog dana.

Zune HD Mac podršku tajno skrivene u Windows 7 Telefon connecter softvera prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | izvor Zuneboards | Email ovu | Komentari

Knjiga Piratstvo - Manje DRM, više podataka

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WSyjcuO3uzk/story01.htm:
macslocum piše "Višeznačnost okružuje stvarni utjecaj digitalnog piratstva knjige, bilješke Brian O'Leary u intervjuu za O'Reilly Radar, ali sve će biti bolje služio, ako više podataka bilo je podijeljeno i manje napora je imala na uzaludno DRM. 'izdavaštvo Industrija bi se trebala raditi kao što je teško kao što možemo razvijati nove i inovativne poslovne modele koji zadovoljavaju potrebe čitatelja. I ono što oni izgledaju mogu biti zajednice-driven. mislim Baen knjige, na primjer, koji ne stavljajte DRM ograničenja na njegov sadržaj, ali je jedan od najmanje piratskih izdavača knjiga. Što se tiče prodaje, Paulo Coelho je dobar primjer. On mina piratstva podataka da li postoji rastuće zanimanje za njegove knjige u određenoj zemlji ili tržištu. Ako je tako, on radi ili da se njegova knjiga u tisku ili ga prevesti na tom tržištu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




4G na CES 2011: AT & T, Verizon i T-Mobile napraviti velike poteze

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/4g-at-ces-2011-atandt-verizon-and-t-mobile-make-big-moves/:
Tradicionalno, HZZ nije veliki mobilni događaj - najveći telefon vijesti povijesno je spremljena za MWC u veljači i CTIA ožujka - ali to se promijenilo u veliki način ovaj tjedan. Izgleda kao 2011 je oblikovanje do biti godina 4G, i oba prijevoznika i proizvođača podjednako nije gubio vrijeme skakanje na bandwagon hype s raznim najavama koje obećavaju kako bi sljedećih nekoliko mjeseci uzbudljivo ... i jako, jako brzo. AT & T šutirali stvari s početkom u show, ali to je bio samo početak nemilosrdnoj bujica mobilnih vijest koja je trajala za dana i na kraju nas je ostavio s hrpom uređaja i mrežnih poboljšanja koja bi nas trebala odvesti barem do sredine godine . Čitajte na za rekapitulacija!

Nastaviti čitanje 4G na CES 2011: AT & T, Verizon i T-Mobile napraviti velike poteze

4G na CES 2011: AT & T, Verizon i T-Mobile napraviti velike poteze prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Bolnica bežične mreže može se regulirati medicinske proizvode

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zDuYqdKfyrg/story01.htm:
Lucas123 piše "Kako bolnice i dalje se povezati pacijenta oprema za kontrolu, liječnik PDA i prijenosna računala s bežičnim mrežama, a zatim kolapsa tih podataka staze na tradicionalne IT mreža, bliže US Food and Drug Administration dolazi da ih regulira, po Computerworld. Fokus od FDA regulacije dolazi u svojoj nedavno je završio 80001-1 standard koji osnovana prakse upravljanja rizici za one mreže, pridržavanje koji može biti dobrovoljan, ali će odrediti Medicaid i Medicare naknade. "Ukoliko se ne pridržavate, onda imate dvije izbor. Možete imati savezne vlade dolaze i provjerite bolnici, ili možete odlučiti da ne prima novac od Medicare ili Medicaid. Dobrovoljna ponekad baš i nije dobrovoljno ", rekao je Rick Hampton, bežične komunikacije menadžer za partnere zdravstveni sustav u Bostonu . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Vrhovni sud Kalifornije kaže naloga pretraživanja osumnjičenih SMS poruka su pravne

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/california-supreme-court-says-warrantless-searches-of-suspects/:
Na planiranje uzimajući uhićen je u Kaliforniji u skorije vrijeme? Bolje da biste bili sigurni da tekst arhive su slobodni od bilo kakve inkriminirajuće informacije kao države Vrhovni sud je sada odlučio da je pravna za policiju provjeriti missives mapu, bez potrebe za nalog. Opravdanje za ovu privatnosti upad je da telefon za pretraživanje je "slučajno" u zakonitom uhićenju i njegov sadržaj, baš kao sadržaj vašeg džepa ili torbe, spadaju u područje razumnih pretraživanja. Dva od sudaca u predmetu nije neslaganja, s jednom ističući da "nikada prije nego što je to bilo moguće da nose toliko osobne ili poslovne informacije u nečijem džepu ili torbici," koji tvrdi ona trebala priuštiti vaš iPhone, Droid ili BB višu razinu zaštite privatnosti nego, recimo, paket ljepljiv medvjeda imate u drugi džep. Što mislite?

Vrhovni sud Kalifornije kaže naloga pretraživanja osumnjičenih SMS poruke pravne prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor Yahoo News | Pošalji ovaj | Komentari

Mars broju časopisa inspirira Stotine jednosmjernih putovanja Volonteri

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J-86G0bBbPk/story01.htm:
Velcroman1 piše "međuplanetarni put na Mars bi mogao potrajati onoliko malo koliko 10 mjeseci, ali povratak će biti gotovo nemoguće -.? Čineći putovanje oblik samovoljni egzil iz Zemlje za razliku od bilo što drugo u povijesti čovječanstva Što bi potaknuti nekoga da dobrovoljno posebno izdanje časopisa Kozmologije detaljne točno kako privatno-financirane, jednosmjerna misiju na Mars bi mogao otići čim se 20 godina od sada -. i to od vas zatraži više od 400 čitatelja volontirati kao kolonisti 'Ja sam imao duboko željom da istraže svemir otkad sam bio dijete i razumjeti ono što je raketa ", rekao je Peter Greaves, otac troje djece, a jack-of-all-obrta, koji je započeo svoju vlastitu motocikl otpreme tvrtki i popravci računala i motora na strani. "Imam viziju života na Marsu biti zapanjujući, zastrašujuće, osamljen, vrlo tijesan i zauzet", rekao je on. obzirom na teškoće misije, Lana Tao, urednik časopisa, izjavila je kako je iznenađena odgovora. "Isprva smo mislili da e-mailova su bili vic ... onda smo shvatili da su potpuno ozbiljna." Naravno, oni bi se natjecati s tisućama vas koji je rekao da bih ići.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apple iPhone 3GS kapi kapi na 49 dolara po ugovoru, mi pretvaramo vrijeme je slučajna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/apple-iphone-3gs-drops-to-49-on-contract-we-pretend-the-timing/:
Hej, telefon koji Apple uveo natrag u 2009 (da bih se iPhone 3GS) je sada prodaje - potpuno novi sa dvije godine glasa / podataka sporazuma - za 49 $, i na AT & T i Apple kroz izravno. Naravno, možete dobiti daleko više sposoban iPhone 4 za fer iznos, više, ili ste mogli čekati do sutra , tako da zapravo bih imati mogućnost kada je riječ o prijevoznicima. Vaš poziv, očito.

Apple iPhone 3GS kapi kapi na 49 dolara po ugovoru, mi pretvaramo vrijeme je slučajna prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 14:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor AT & T , Apple | Pošalji ovaj | Komentari