petak, 7. listopada 2011.

Samsung Galaxy Nexus uočena u divljini? (Video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-spotted-in-the-wild-video/:
Propuštanje lete lijevo i desno kao Samsung je nespreman događaj pristupa, s najnovijim dolaze iz Rumunjske Mobilissimo.ro. Danas, mjesto objavljeni nove slike i video o tome što bi mogao biti Samsung Galaxy Nexus - dugo očekivani nastavak Nexus S U ovom trenutku, to je teško reći je li uređaj (broj modela "Tuna") potpuno. jibes s procurila naočale smo vidjeli ranije ovaj tjedan, ali svoj prostrani zaslon (rumored da se od 4,65-inčni HD Super AMOLED dionica) ne izgleda prilično oštar - screenshotovima koje smo vidjeli zaista na 720 x 1280 rezoluciji. Osim toga, čini se da slušalica pohvaliti 1.750 mAh baterija, zajedno s pet megapiksela i da glasine sladoled Sendvič UI, prepuna zaslonu tipke.

U usporedbi s Nexus S , prednja kamera na ovaj uređaj se pomiče dalje prema desno, a blizina senzor smješten između slušalice i strijelac, nego sve na lijevoj strani. Uglovima, u međuvremenu, čini se manje zaobljen nego što ćete naći na starije verzije, iako smo primijetili da ona ima micro-USB priključak vreba na dnu centru, kao i mnogo svojih predaka. Naravno, mi ćemo morati čekati do 11. listopada kako bi vidjeli jesu li te snimke su kao dobri kao reklamirao, ali možete glavu prošlosti pauzu kako bi vidjeli navodno autentični videa ili pogled na neki dodatni screenshotove.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy Nexus uočena u divljini? (Video)

Samsung Galaxy Nexus uočena u divljini? (Video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 05:57:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mobilissimo.ro | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar