četvrtak, 12. svibnja 2011.

Ubuntu 11,10 prebaciti s GDM Za LightDM

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wFQ9YuvgIAo/Ubuntu-1110-To-Switch-From-GDM-To-LightDM:
dkd903 piše "Ranije, tijekom ciklusa razvoja Natty smo izvijestili da je LightDM se smatra kao zamjena za GDM. to se nije dogodilo za Ubuntu 11,04, a danas je potvrđeno i na Ubuntu Developer Summitu u Budimpešti da LightDM konačno zamjenjuje GDM u Ubuntu 11,10 Oneiric. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Bang & Olufsen's 85-inčni 3dtv dolazi u Sjevernu Ameriku za 1.000 dolara po inču

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/12/bang-and-olufsens-85-inch-tv-comes-to-north-america-for-1-000-pe/:
Budući da je trenutni sastav 3D sposobni HDTV jednostavno nisu dovoljno ekskluzivan, Bang & Olufsen je proširio svoju liniju s BeoVision 4-85 plazma koja će biti dostupna u Sjevernoj američke kupce sljedećeg mjeseca za samo 85.000 dolara. Dok mi radije da se spasi naš bogatstvo za još rjeđe postavlja poput Panasonic 152 incher , BeoVision sustav ne uključuje trokutasti BeoLab 10 kanal zvučnika centar i motorizirani stalak da snižava kada ne gledate. Bilo kako bilo, nećemo vam reći kako ćete potrošiti svoj (valjda nepošteno stečen) dukata izvan ukazujući naočale u press release 'ispod, ali one koji su zainteresirani za boravak jedan korak ispred Joneses treba zapamtiti osvježeni verzija 103 -inčni izdanje s 3D će biti dostupan ovog ljeta, kao dobro.

Nastaviti čitanje Bang & Olufsen's 85-inčni 3dtv dolazi u Sjevernu Ameriku za 1.000 dolara po inču

Bang & Olufsen's 85-inčni 3dtv dolazi u Sjevernoj Americi za 1000 dolara po inču prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 svibanj 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Googleovi inženjeri Deny Hack izrabljivanu Chrome

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1TtQZk37iKw/Google-Engineers-Deny-Hack-Exploited-Chrome:
CWmike piše "Nekoliko Google sigurnosti inženjeri su uzvratili tvrdi da je francuski zaštitarske tvrtke, Vupen, pronađena ranjivost u Chrome koja bi mogla pustiti napadači oteli Windows računala izvodi tvrtka pregledniku. Umjesto toga, oni inženjeri, rekao je bug Vupen iskoristiti za hack Chrome je u Adobe's Flash, koji je Google u paketu s preglednik za više od godinu dana. Google službenog položaja, međutim, nije se mijenjao od Vupen je kazao da je zaobisao ne samo preglednik je izgrađen-in 'sandbox', ali također i izbjegavanjem Windows 7 je integriran anti-iskoristiti tehnologija . Ali ostali koji rade za Google su bili sigurni da barem jedna od mana Vupen iskorišten je u Flash koda, a ne Chrome-a. 'Kao i obično, sigurnost novinari ne zamaram se činjenicom provjeriti ", rekao je Tavis Ormandy, inženjer Google sigurnosti, u cvrkut ranije u srijedu. 'Vupen neshvaćen kako sandboxing radio u Chrome, a samo je Flash bug. " Chris Evans, Google inženjer sigurnosti i Chrome tima olovo, tweeted, 'It's čitljiv sebe, ali ako to zahtijeva Flash, to nije Chrome vlastite. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rukavica emulira Glazbeni instrumenti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9JxQldhaeig/Glove-Emulates-Musical-Instruments:
Zothecula piše "Premošćivanje jaza između računalno generirane glazbe i stvarnom svijetu instrumenata," Imaginarne Marching Band "je žutokljunac, open-source projekt koji omogućuje glazbe da se stvara imitirajući postupke igrati pravi stvar na senzor opremljen rukavica. rad Scott Peterman, Masters student na Parsons New School of Design u New Yorku, prototip sustava koristi MIDI izlaz podataka iz rukavice preko USB reproducirati cijeli raspon bilješke iz instrumenata poput trube i trombona. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Prvi na svijetu GLONASS-omogućen tablet predstavio u Rusiji, igra lijepo sa GPS

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/12/worlds-first-glonass-enabled-tablet-unveiled-in-russia-plays-n/:
Nakon što je kotrljanje vanjska strana prvi svjetski GLONASS-omogućen smartphone , Rusija razmišlja veći - to je tablet vrijeme. Ovaj 7-inčni Froyo-powered ploča radi na 800MHz procesor, i sportski 512MB RAM, 3,2 megapikselnu kameru, te podršku za GPS i GLONASS navigaciju. Ruski usluga Skylink se nada novom Android tablet, zove Xpad, postavit će trend za budućnost navigacijskih uređaja - koriste podaci iz oba sustava pozicioniranja satelita za povećanje točnosti u urbanim sredinama. Budućnost poboljšane navigacije hitova (ruski) polica za 14.000 rubalja u 4. kvartalu 2011, što je oko 500 papirnati novac, ako ste bili pitate.

[Hvala, Yakov!]

Prvi na svijetu GLONASS-omogućen tablet predstavio u Rusiji, igra lijepo sa GPS prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 svibanj 2011 09:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNews | Pošalji ovaj | Komentari

Google lobiji Nevada Da biste omogućili self-vožnja automobilima

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oiUnvOiqYmA/Google-Lobbies-Nevada-To-Allow-Self-Driving-Cars:
b0bby piše "NY Times da je Google tiho je lobiranje za zakonodavstvo koje bi Nevada prva država u kojoj self-vožnje automobila mogli legalno raditi na javnim cestama. 'dva računa, koji su dobili malo pažnje izvan Nevada's kapitol, su Uvode se manje od godinu dana nakon što je div tražilice tvrtka potvrdila da je u razvoju automobila koji bi mogao sigurno biti upravljan, bez ljudske intervencije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Braća izgradnje najvećeg svjetskog Model Airport

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Py4U4L05Rzg/Brothers-Build-Worlds-Largest-Model-Airport:
kkleiner piše "Frederik i Gerrit Braun, energičan blizanci sa nijedan nestašica od snova, samo su završili izgradnju najveće svjetske model zračne luke. Sa 40.000 svjetla, 15.000 figurice, 500 automobila, 10.000 stabala, 50 vlakova, 1000 vagona, 100 signala, 200 prekidači, 300 zgrada i 40 zrakoplova, Knuffingen Zračna luka je i čudo da evo, kao i tehnološki tour de force. najbolji dio Knuffingen je da je živ. Četrdeset zrakoplova i 90 vozila kretati samostalno. Smješten u Hamburgu, Njemačka , model temelji se na Hamburg Airport. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Jedrenje Titan morima

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7cPlJMYOsbc/Sailing-the-Titan-Seas:
gpronger piše "Johns Hopkins University Laboratorija za primijenjenu fiziku (APL) dobio je priliku da istražite metana na Titanu ocean. Sljedeće godine APL će biti podnošenja projektnog plana za NASA-e, koji će biti jedan od tri submittals. Ako je odabrana, pokrenite će biti u 2016, s dolaskom na Titan u 2023. "Titan Mare Explorer 'ili vrijeme će biti prvi istraživanju izvanzemaljskog ocean s plovila i plutajućih slijetanje na oceanu. misija će biti na čelu glavni istraživač Ellen Stofan od Proxemy Research Inc u Gaithersburg, Maryland. Lockheed Martin u Denveru će graditi Time Capsule, sa znanstvenim instrumentima koje APL, Goddard Space Flight Center u zeleni, Md, a Malin Space Science Systems u San Diegu. To je dio NASA-e Discovery program i da će biti sljedeći misija, financira i podupire NASA. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.