nedjelja, 23. siječnja 2011.

Umjetna mrežnica Može Stanje olovka na njegovu kraju

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zNP741ed_Lo/Artificial-Retinas-Can-Balance-a-Pencil-On-Its-End:
mikejuk piše: "Tim istraživača je izgradio neuronska informacijski sustav koji je dovoljno dobar i dovoljno brzo za ravnotežu olovku u realnom vremenu. Ako mislite da je to jednostavan zadatak, to probati! Institut Neuroinformatics, ETH / Sveučilište u Zürichu imaju koristi ono što izgleda kao video kamera raditi posao, ali u stvari oni su analogni silicija mrežnica. Djeluju tako brzo da čak i sa prilično osnovnim hardverom mogu ravnotežu olovku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Toshiba NB550D s AMD Ontario odbijen ulazak u SAD

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/toshiba-nb550d-with-amd-ontario-denied-entry-to-the-us/:
Dakle, ova vrsta je sranje. Zapamtite AMD Fusion Toshiba NB550D sa svojim Harman Kardon zvučnike? Pa, prema Toshiba neće se slijetanje u SAD-u bilo koje vrijeme uskoro. Prema Liliputing, Tosh nema planova za oslobađanje Ontario-powered 10-inčni laptop na ovoj strani ribnjak. Yep, čini se da je Toshiba će SAD radije držati Intelove Atom napajanje svoj 10-inčni netbook NB520 i NB505 i spasiti AMD-ov viši kraj Zacate E-serije za veće sustave poput svog 15,6-inčni Satellite C655D . Naravno, uvijek postoji Acer Aspire One 522 za one koji traže AMD Bobcat core i ATI Radeon 6250 grafičke u 10-inčni šasija, ali postoji samo nešto o onima HK govornik roštilj koji su nas wishin 'Toshiba će promijeniti svoje mišljenje o ovom jednom .

Toshiba NB550D s AMD Ontario odbijen ulazak u SAD-u prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 17:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Liliputing | Pošalji ovaj | Komentari

1.2GHz Tegra 2 3D čipova sugerirao procurila slajd, dolazi "proljeće 2011 '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/1-2ghz-tegra-2-3d-chips-suggested-by-leaked-slide-coming-sprin/:
Darn, mi jedva da smo počeli upoznavanje s Tegra 2 , ali čini se da Nvidia se već priprema pozornicu za vrstu Tegra 2.5 - 1.2GHz dual-core čip koji će se prodali kao 3D-sposoban mobilni procesor. Ovaj T25 silicij očito je postavljen za masovnu proizvodnju u prvom tromjesečju ove godine, s mogućnošću dolazi u proljeće. S obzirom na buku Mi držati sluh o 3D idući mobitel , ovo je jedna glasina koja čini puno smisla - pa čak i ako ste nepokolebljivi pristaša 2D uvjerenja, ne možete poreći da je sped up Tegra 2 CPU zvuči prilično ukusna. Mi smo uspjeli i pronaći neke tehničke naklapati o dodavanju podrške za Krom OS za 1.2GHz T25 od NVIDIA, naizgled potvrđujući leaked slike iznad. Oh boy, to će biti vruće ljeto za mobilno računarstvo ove godine!

1.2GHz Tegra 2 3D čipova sugerirao procurila slajd, dolazi "proljeće 2011 ' prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechEye | Pošalji ovaj | Komentari

Apple App Store Hits 10B Mark App Preuzimanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kGoApRhBLK4/Apple-App-Store-Hits-10B-App-Download-Mark:
alphadogg piše "Apple App Store hit 10 milijarde app preuzimanje trag preko noći na petak, obilježavanja prekretnica uključuju strašno puno Doodle Jump, Tap Tap Revenge i ljuti Ptice igranje, a da ne spominjem Facebook i Pandora korištenja. Apple App Store hit 1 milijarde eura u travnju 2009, nakon otvaranja u srpnju 2008. Apple je zahvalno downloader od 10000000000. besplatni ili plaćeni App Store app s 10.000 $ iTunes poklon kartica u malo sposobnost privlačenja pažnje javnosti da je Willy Wonka bi biti ponosni. Od 07:00 EST, međutim, Apple nije javno identificirao pobjednika, samo da vi kažete da bih morati vratiti kasnije kako bi saznali tko je osvojio. Apple staviti IOS ticker odbrojavanja app na svojoj internetskoj stranici prošli tjedan za izgradnju glasine oko prekretnica i generira oko 250 milijuna preuzimanja od cca. On je također otkrio popis svih-vremena većina skinuti besplatni i plaćeni iPhone i ipad aplikacije. " Pobjednik $ 10k je Gail Davis, britanski žena koja je djecu instaliran aplikaciju bez njezina znanja. Ona je zapravo mislio na telefonski poziv iz Apple je podvala na prvom mjestu. "Moja kćeri mi je rekao da su ga preuzeli i oni znali da je natjecanje i da mi svibanj imati je osvojio", rekla je BBC Radio 5 Live.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nikkei: PSP2 imati 3G mobilne podatke, OLED zaslon osjetljiv na dodir

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/nikkei-psp2-to-have-3g-cellular-data-oled-touchscreen/:
Više detalja isplivati navodnih PSP2 sa backside touch kontrolama, HD ekran, topla osobnost
Mi smo samo četiri dana od 27. siječnja trebao otkriće , ali očito ima još više sočan PSP2 glasine lijevo razdijeliti - Japan je često pouzdan Nikkei novinska izvješća da su ručni stroj će sportski hrskav OLED zaslonom osjetljivim na dodir i 3G podatke iz NTT DoCoMo kad stigne kasnije ove godine, potonji omogućava multiplayer igre, pa čak i video pune i igra Učitano preko japanske mobilne mreže. Štoviše, rad potvrđuje da će se zaslon biti fizički veći , a powered by neki moćan novi silikon . Dakle, kako će Sony PSP2 razlikovati ovo od PlayStation Phone, onda? Očigledno, sustav igre neće upućivati pozive.

Nikkei: PSP2 imati 3G mobilne podatke, OLED zaslon osjetljiv na dodir prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 14:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net | izvor Nikkei | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Zašto Eric Schmidt je ostavio kao CEO Googlea?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQu1lgvthfY/Why-Eric-Schmidt-Left-As-CEO-of-Google:
Edsj piše "Prema The New Yorker:" Čini se Eric Schmidt nije volio odluku dostaviti uncensored pretraživanja u Kini To je izvijestio odluku da se povuče cenzurirani u Kini pretraživanja napravio je suosnivač Larry Page jednostrano sa svojim osnivača. partnerom, Sergey Brin i vjerojatno unutarnje borbe za vlast počeo. Schmidt također nije bio sretan s 'ne biti zao' politike, nešto što Google utemeljitelji su bili spremni za zaštitu bilo koje vrijeme. Schmidt je izgubio energiju i fokus nakon što je izgubila Kini unutarnje bitke i odlučio napustiti mjesto predsjednika uprave. Također je izvijestio da je predsjednik pozicija je privremena jednom dok on pronađe drugi posao da se brine. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Znanstvenici graditi dvostrukim pomičnim vratima FET, vjeruju da bi mogao revolucionirati memoriju računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Gledajte, mi ga dobiti, što želite RAM-a da se ponaša kao bljesak, bljesak koji se ponaša poput RAM-a, i sve između - brzi računala memorije koji ne gube svoje podatke kada vlast ide van, i traje već godinama na kraju. Pa, to izgleda tu je novi izazivač uskoro ući u taj ring - dvostruko pomičnim vratima polje Tranzistori sa efektom, koji je trenutno u razvoju kod North Carolina State University. Dok jedan pomičnim vratima raznolikost je trenutno odgovoran za flash memoriju u USB ključeve i SSD-ovi , drugi plutajuće vrata omogućuje bitova podataka boravka u aktivan, spreman države, ali računalo može primijeniti veći napon na "zamrzavanje" ih na mjestu. Budući da se memorija može prebaciti između statičkih i dinamičkih načina u jednom ciklusu i podaci nikada nestaje između, istraživači zamisliti novih tehnologija koje bi moglo dovesti do instant-on računalima i uštedu energije tehnike da isključite miruje memorijskim bankama. To je potrošač uzeti, barem - naći tehničke duboko zaroniti u naše više pokrivenost link.

Znanstvenici graditi dvostrukim pomičnim vratima FET, vjeruju da bi mogao revolucionirati memoriju računala prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NCSU | Pošalji ovaj | Komentari

Wikileaks Film dolazi na Big Screen

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8fjb95mUwTc/Wikileaks-Movie-Coming-To-the-Big-Screen:
Hugh Pickens piše: "Prvi Facebook i sada Wikileaks kao Guardian izvještava da su studio rukovoditelji pokupila zaslon prava na predstojeće Julijskih Assange biografija 'najopasniji čovjek na svijetu' nagrađivani australski pisac Andrew Fowler. Knjizi detalje Assange's život od djetinjstva na Magnetic otoku u Queenslandu, Australija, sve na putu do njegova osnivanja zviždača web stranica u 2006 objaviti svrstani materijalu. Producenti Barry Josephson i Michelle Krumm, koji su optioned najopasniji čovjek na svijetu, kažu da . planiraju 'neizvjesnom drama' u venu Svi predsjednikovi ljudi i uzbuđenje romana Tom Clancy 'Čim sam se upoznao Andrija i pročitati nekoliko poglavlja njegove duboke knjige, znao sam da je - sa svojim nevjerojatno opsežnim dubina znanja - to će nam omogućiti da donijeti misao-koji razdražuje triler na ekranu ", kaže Krumm".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engadget Podcast, živim u 12:00 EST!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/the-engadget-podcast-live-at-12-00pm-est/:
Podcast? U nedjelju? A rekli su da ne može biti učinjeno! Pridružite timom podcasters kao bacamo gol nakon slijetanja tech analize dolje na terenu i kroz uprights. Možete presresti sve to uživo na Ustream, koji je ugrađen nakon pauze.

PS I ne zaboravite da je Ustream Android i iPhone klijentima kao dobro, ako ste izvan i oko, a ne možete se pridruže na Flash-based zabavu u nastavku.

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 12:00 EST!

Engadget Podcast, živim u 12:00 EST! prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 11:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

LG Optimus 2X ide na prodaju u Koreji, teases bijela verzija za veljaču

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-optimus-2x-goes-on-sale-in-korea-teases-white-version-for-fe/:
Nema velikih iznenađenja ovdje, osim ako ne računaju da snježnu bjelinu broj gore. Yep, LG ne samo ukradeni ožujak o Motorola u uvođenju svijetu prvi dual-core smartphone , to je također o tome da tuku Apple na bijelu slušalicu bušiti kao dobro. 1080p snimanje , Tegra 2 -wielding Optimus 2X je sada dostupan u svom domu na tržištu Južne Koreje, a ako LG ostaje vjeran svojim Putokaz, treba filtriranje kroz u Europi prije ovog mjeseca je out. Mi dont 'znati ako svoj bijele varijante će ikad pobjeći od spojke Koreja (a mi smo sigurni da se nadam da ne), ali to bi trebao biti stvaranje svoje bodacious debi tamo u veljači.

Nastaviti čitanje LG Optimus 2X ide na prodaju u Koreji, teases bijela verzija za veljaču

LG Optimus 2X ide na prodaju u Koreji, teases bijela verzija za veljaču prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 10:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor To danas (KR) | Pošalji ovaj | Komentari

60% AOL-ova dobit dolazi iz Stranke krivo

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/traV9agI2t4/60-of-AOLs-Profits-Come-From-Misinformed-Customers:
satuon piše "Ken Auletta veliki New Yorker komad na AOL-u (pretplata samo) ovaj tjedan otkrila zanimljiv detalj o tvrtki unutarnji. Prema Auletta, 80% AOL-a dobiti dolazi od pretplatnika, te 75% onih pretplatnici plaćati za nešto oni zapravo ne trebaju Prema Auletta:. "tvrtka još uvijek dobiva osamdeset posto svoje zarade od pretplatnika, od kojih su mnogi stariji ljudi koji imaju kabelski ili DSL uslugu, ali ne shvataju da oni ne moraju platiti dodatnih dvadeset pet dolara mjesečno da se online i provjeriti njihovu e-mail. "Dirty Little Secret", bivši AOL izvršni kaže, 'da je sedamdeset pet posto ljudi koji su se pretplatiti na AOL-dial-up uslugu ne treba.' "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Gorenje iChef pećnica donosi touchscreen paradigma za sve vaše potrebe za pecivo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Smo bez sumnje da Gorenja iChef pećnica može ispeći i ispeći dobro - ali kao što ste vjerojatno pogodili, mi smo više zainteresirani za aparat prst-friendly kontrola. kuhinje budućnosti često dolaze kompletne sa touchscreen panela i dom automatizacija postavke, ali ne samo modulacija u vremenu i temperaturi ovdje - to je dobio šezdeset-pet unaprijed jela može kuhati autonomno , 150 mjesta za vas da svoj program, i opcija koja vam omogućuje ispeći u tri odvojene faze za savršenstvom (ili gorko razočaranje, ovisno o vašem izboru), iznutra i izvana. To je sve pod kontrolom kroz šarene ispunjen sa slikama ljubavlju pripremljene hrane, a premda bojimo ne možemo pronaći video od njega u akciju, da ćete pronaći screencaps i opise na naš izvor link ispod. Pećnica pokreće u Europi ovog proljeća i ako imate za pitati koliko to košta, vjerojatno nećete imati dovoljno lijevo preko priuštiti robota sluga zapravo.

Gorenje iChef pećnica donosi touchscreen paradigma za sve vaše potrebe za pecivo prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 09:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget njemački | izvor Gorenje | Pošalji ovaj | Komentari

Amerika gubi prednost u inovacijama

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q8uUz8HABKk/America-Losing-Its-Edge-In-Innovation:
jaywhybee piše "Forbes ima zanimljiv članak o Americi gubi prednost u inovacijama, jer inženjeri i znanstvenici u SAD-u nisu tako cijenjeni kao što su oni u drugim zemljama, a time i manje mladih težiti da postane jedan Citiram:. 'Ja sam posjetio više od 100 zemalja u posljednjih nekoliko godina, susret ljudi iz svih šetnje života, iz siromašne djece u Indiji do predsjednika država. Gotovo svaka odrasla osoba sam govorio u tim zemljama dionica uvjerenje da put do uspjeha popločen je znanost i inženjering. U stvari, znanstvenici i inženjeri su slavne osobe u većini zemalja. Oni ne vide kao geeks ili Misfits, kao što su prečesto u SAD-u, nego kao društvo vođe i inovatora. U Kini, osam od prvih devet politička poruka drže inženjera. U SAD-u, gotovo da nema inženjera ili znanstvenika koji su sudjelovali u visokoj razini politike, a tu je i virtualni odsutnost inženjera u našoj javne politike rasprave. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nijansa otvara Dragon Mobile SDK za aplikaciju programere, vidimo kraj posramljujući diktatu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Postoje neke poruke koje su jednostavno previše neugodno da diktiraju ljudsko biće. Lucky za nas i umirovljeni cirkus čovjek od gume smo zaposlili tipu naš missives, Nuance širi doseg njegova transkripcija softver za izradu njegove Dragon Mobile SDK dostupna softverskim razvijateljima za korištenje u Ios i Android aplikacije. SDK, koji je besplatan za članove utančanost Mobile Developer Program, sportska govora u tekst sposobnosti u osam jezika i text-to-govor u 35. Tu su već apps vani da možete obaviti posao, uključujući i Nuance vlastite Dragon diktiranje , ali mi dobrodošli novi napredak u automatizirani transkripcije. Znate, to nije točno hoda u parku dictating cijeli Clay Aiken Fan Club newsletter tip zove Sid ljudska pereca.

Nijansa otvara Dragon Mobile SDK za aplikaciju programere, vidimo kraj neugodnih diktat prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 07:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mashable | izvor Nijansa | Pošalji ovaj | Komentari

IRS Nails CPA za kopiranje Steve Jobs, Google Execs

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vvYPwZkH2jk/IRS-Nails-CPA-For-Copying-Steve-Jobs-Google-Execs:
theodp piše: "Čini se $ 1 plaće su samo za super-bogati tech execs. WSJ izvješća koja CPA Davida Watsona nastale gnjev IRS samo plaćati sam 24.000 dolara godišnje, a proglašenje ostatak njegove uzeti profit. To je zajednički porez- rezanje manevar da većina računalo konzultanata radi kroz S Corporation vjerojatno uzeti u obzir. Za razliku od profita distribucija, sve plaće podliježe 2,9% Medicare poreza i prvi 106.800 dolara podliježe 12,4% socijalne sigurnosti poreza (FICA). smanjenjem njegove plaće , Watson nije spremiti bilo koji porez na dohodak na $ 379k na dobit distribucijama je dobio u 2002 i 2003, ali on je uštedjeti gotovo 20.000 dolara u poreze na plaće za dvije godine, IRS tvrdi, vezivanje Watson je istina platiti po 91.044 dolara za svaku godinu . Sudac Robert W. Pratt složili su se kako Watson's plaća bila premala, vladajuće da CPA duguje dodatni porez plus kamate i kazne. Pa zašto, pitate, ne članovi mnogo-ballyhooed $ 1 izvršni kluba kao što je Steve Jobs, Larry Ellison, Sergey Brin, Larry Page i Eric Schmidt se u vruću vodu za svoje niske lopta plaće? Uostalom, kako nepravedan bi bilo da milijardera punim radnim vremenom nisu imali udarac u više od 15 centi u Medicare i socijalne sigurnosti Kitty? Nažalost djecu, bogati su različiti, a nove globalne Elite imaju puno bolje poreznih savjetnika od tebe! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.