nedjelja, 9. siječnja 2011.

EMC Inženjer krade skoro $ 1 milijun Kit One Piece na vrijeme

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ttqLsQlXrjU/story01.htm:
aesoteric piše "inženjer EMC test izjasnio se krivim za krađu gotovo milijun dolara vrijedan kit od svog poslodavca. On je navodno ukrao neodređeno robu iz skladišta Giant's North Carolina tvornica pomoću 'malu vrećicu' prokrijumčariti kit prije nego sto se prodaje na Internetu pod pseudonimom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Quanta je 7-inčni Android tableta dummy pjegavi na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/quantas-7-inch-android-tablet-dummy-spotted-at-ces/:
U slučaju da niste već bolesna od tableta , evo još jedan koji mi pjegavi na malom tajvanski štand na CES . Naravno, ovo Anadem Q07 - rebadged Quanta uređaja - je bio samo lutka, ali čak i to je lako mogao pobijediti puno jeftinog android lista u natjecanje u ljepoti. Zatvoren u krom okvirom i srebro tijelo će biti 7-inčni 800 x 480 zaslon (koji malo je underwhelming), zajedno s S5PV210 procesor Samsung - bitno Hummingbird čip, ali u različitim paket - underclocked na 800MHz, ali još uvijek sposoban od rukovanje 1080p video reprodukcije. Tu nije puno ostalo na spec. sheet, ali nismo vidjeli micro-USB priključak, HDMI mini konektor, microSD utor, utor za SIM karticu i stereo zvučnike na Q07. Naravno, vi ćete čuti od nas kad smo naići na ovaj Froyo tableta opet.

Quanta je 7-inčni Android tableta dummy uočena na CES-u prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 17:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

MOG Fusion donijeti uslugu glazbe premije za automobile, ili tako MOG nada

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/mog-fusion-to-bring-premium-music-service-to-cars-or-so-mog-hop/:
MOG je na zahtjev glazba uslugu pretplate mogao biti dolazak na vozilo u vašoj blizini. Uzbuđeni? Te bi trebao biti. Na ovogodišnjem CES, auto proizvođači su izlazak stranke kada je riječ u automobilu infotainment , a MOG je champing na malo skočiti na bandwagon. Prema poduzeće, svoj nedavno ispaljen MOG Fusion programu će biti dostupne za odabir dobavljača i proizvođača u CE i automobilskoj industriji, s API program bitak je napravio raspoloživ za "odabir partnera", sa Vidik Korporacija se zove posebno. To je još uvijek nejasno kako točno glazba će biti isporučen, ali sigurni smo da svi koji će se objaviti u dogledno vrijeme. Nije gotovo dovoljno brzo da vas zadovoljiti, sigurni smo, ali hej ...

Nastaviti čitanje MOG Fusion donijeti glazbeni servis premije za automobile, ili tako MOG nada

MOG Fusion donijeti uslugu glazbe premije za automobile, ili tako MOG nade prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 16:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MOG | Pošalji ovaj | Komentari

Može li ovo biti godina smo dobili jarku kabel kutija?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/could-this-be-the-year-we-get-to-ditch-the-cable-box/:
Mi smo bili dolazi u HZZ godinama gleda na demo tehnologija koje će nas pustiti gledati HDTV bez set-top box, a ipak ovdje smo godina kasnije, s puno izbora nego pronaći mjesto staviti taj okvir. Veliki su otkazi CableCARD a zatim tru2way , oba od kojih su imali malo utjecaja na mainstream Ameriku. No, unatoč svim našim razočaranje tijekom godina, došli smo daleko od HZZ-a ove godine s osjećajem da je to zapravo moglo biti godinu dana. Naravno, privlačnost Vegas još uvijek nositi off, ali kad Time Warner Cable, Comcast, DirecTV i Verizon FiOS TV su na istom show slanje gotovo istu poruku i prikazuje demo, imamo tvrdo vrijeme ne uzimajući naše skeptičan štita dolje malo. Nažalost to nije točno istu poruku, a ako kliknete na preko vas može otkriti pravi budućnost kako TV će biti isporučena.

Nastaviti čitanje to moglo biti godine smo dobili jarku kabel kutija?

Može li ovo biti godina smo dobili jarku kabel kutija? prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 16:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Taj dan u Engadget: HZZ extravaganzas u izobilju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/this-day-in-engadget-ces-extravaganzas-galore/:
Dobrodošli u " Ovo je dan u Engadget ', gdje smo ispucati otvoriti arhive i uzeti kapriciozan osvrnem na sjećanja i trenutke naše katom prošlosti. Molimo Vas da nam se pridružite na ovom putovanju prema dolje slučajnim Memory Lane pristupa.

Ako ne ste bili žive pod oblutak u proteklih tjedan dana ili tako, vjerojatno ste primjetili da HZZ traje već u slavnoj, bolesti-inducing Las Vegas, Nevada. Stvar je, Engadget je pokrenut ovu igru za dugo, dugo vremena, i iako povijesno stvari su obično završava oko 9. siječnja svake godine, ostatke, wrap-up, i gadgeta MAMURLUK su gotovo kao zabavu za pogled natrag na show kao što sama. Dakle, kao što smo završiti izuzetne CES 2011, mislili smo da bih se osvrnuti na prethodne HZZ wrap-up, neke velike dana, a neke stvarno čudne one, u ovom nostalgičan epizodi Taj dan u Engadget .

Nastaviti čitanje ovaj dan u Engadget: HZZ extravaganzas u izobilju

Taj dan u Engadget: HZZ extravaganzas izobilju prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Pot Grower privatnosti Pobijani

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E49kv_QnG58/story01.htm:
damaged_sectors piše "karta obilježavanje što su trebala biti tajna lokacija od 60 skladišta i drugih objekata u kojima medicinske marihuane koja se uzgaja u Boulderu slučajno je napravio javnosti grada. Dužnosnici kažu kako je" nadzora "doveo ih objaviti na karti grada Web stranice. Kathy bakalar, Boulder's viši asistent grad odvjetnik koji savjetuje vijeća o medicinski marihuana pitanjima, izjavio je u četvrtak da će karte biti uklonjena iz grada's Web site. Nema zavjere ovdje ljudi. U međuvremenu Vijeće će odlučiti na svojoj siječnja 18 sastanak li Boulder treba zaobići otvoriti zapise čin izuzeće za uzgoj centara zahtijevajući kandidati za medicinsku marihuanu dozvola poslovne odriču prava na privatnost. vijeće može prisiliti sve raste centara za potpisivanje takvih odricanje kao uvjet za primanje grada izdaje . poslovne licence Iako rizik ovaj bi ga lakše za savezne vlasti da napad rasti-OPS možda ne briga članovi Vijeća i drugima za razliku od medicinski marihuana - moram da pitam kakav je mentalitet misli izlažu uzgajivači na vrlo stvaran rizik oružane pljačke kriminalci je opravdana. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Toyota Entune infotainment sustav hands-on (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/toyota-entune-infotainment-system-hands-on-video/:
Toyota Entune infotainment sustav Hands-on
Toyota je još uvijek najveći proizvođač automobila na svijetu, hendikep trumping GM i Ford , a uz Prius slavi obljetnicu 10 godina jasno je tvrtka sigurno može voditi u industriji kada to želi. Ne toliko s naprednim Infotainment i smartphone integracije. Postoji tvrtka je koja zaostaju u razvitku konkurencije, Fordov SYNC i slično, ali sada je odluka veliki korak naprijed s Entune, i to odabrao ovogodišnji CES to učiniti . Toyota je rod dosta to pustiti nas pokreću vrlo rano demo jedinicu preko svojih koraka. Imajte na čitanje za naše dojmove.

Nastaviti čitanje Toyota Entune infotainment sustav hands-on (video)

Toyota Entune infotainment sustav hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 15:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung ultratankim 9 serije laptop dolazi u veljači

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/samsungs-ultrathin-9-series-laptop-coming-in-february/:
Nismo imali datum za Samsung 9 serije , kada je postao službeni prije nekoliko dana, ali sada radimo: on dolazi sljedeći mjesec. Sammy's press release čini da nas prođite kroz sve bodacious naočale ovog 13,3-inčni stroj, uključujući i LED pozadinskim osvjetljenjem sa 400 gnjide svjetline, 128GB SSD, 1.4GHz Core i5 CPU-2537M, i MacBook Air-kao što su proporcije, prije otkrivanja svog dolaska mjesec dana u veljači 2011. Početna cijena je još uvijek visoka i moćni 1.599 dolara, ali onda ne dobiti prilično zvjezdani laptop za gotov novac. Check out punu najava nakon pauze.

[Hvala, Mario]

Nastaviti čitanje SAM-ovi je ultratankim 9 serije laptop dolazi u veljači

Samsung ultratankim 9 serije laptop dolazi u veljači prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Smuđ: Bluetooth zvučnik / smartphone pristati svoje snove, utovar uskoro za 180 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/09/perch-the-bluetooth-speaker-smartphone-dock-of-your-dreams-s/:
Ok, pa možda da je rastezanje, ali nema dvojbe da je igra riječima 's najnovijim društveno-razvijen proizvod je jedan od bežičnih zvučnika kauboj / dock kombo vani. Nazvan Perch, ova dva-komad uređaj djeluje kao samostalni Bluetooth zvučnika, ako želite, ali također uključuje pristanište / ladicu za održavanje uređaja, dok je za punjenje. To je model i brand agnostik, a to je gore za pre-order sada za 179,99 dolara. Galerija je ispod, ali ne roniti ako jednostavno ste swayed oku bombon.

Nastaviti čitanje Perch: Bluetooth zvučnik / smartphone pristati svoje snove, utovar uskoro za 180 dolara

Smuđ: Bluetooth zvučnik / smartphone pristati svoje snove, utovar uskoro za 180 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 9 siječanj 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Quirky | Pošalji ovaj | Komentari

Novi Laser Stvara Pirati Želja nosili Eye-flasteri

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czK6MJMn6G8/story01.htm:
Vieux Schnock piše "New Scientist je članak o novim laser razvijen od strane tvrtke u Farnborough, Velikoj Britaniji, koja ima za cilj spriječiti moderne visoko-morima gusare. koncipiran kao 'upozorenje metak' u 'odvratiti sumnja pirati radije nego štete njih, 'metara širok grah može skenirati gusari' 6 metara skiffs i čine ga teško za njih da je cilj njihove AK-47 ili raketni pogon bombe na brod. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.