petak, 7. listopada 2011.

Stephen Colbert Kapi Sarkazam u svojoj Steve Jobs Hommage

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nmJOAIBIXl0/:
Screen Shot 2011-10-07 at 2.19.34 AM

Gledaj, samo gledati. Stephen Colbert , Americi omiljeni persnickety alter ego, razbija lica kao što je on bliži kraju večerašnjeg počast Steve Jobs, čovjek koji je većina nas nikada nije upoznao, ali čija je smrt puno od nas - za mnoge više razloga - su tužni o večeras, a vjerojatno i sutra, a vrlo vjerojatno sljedeći dan, i sl.

Colbert kopa kroz njegov show arhiva predstaviti rastuće portret Apple proizvoda kao vruća roba, quipping, "Nitko drugi nije mogao da me prose bi mu bio sličan, 'Apple, što je dio" Daj mi slobodan iPhone' zar ne razumjeti? "'Dođite na Apple, daj mi jedan kroz TV, znam da imate tehnologiju."

Kasnije Colbert, koji je (sebe opisuje) "prvi ne-Apple osoba koja ipad" opisuje kako je bilo za pregled i predstaviti uređaj mjeseci prije lansiranja na 52. dodjeli Grammy nagrada, otkrivajući e-mail dobio od Jobs sebe nakon toga, "Bio sam jedan od rijetkih ljudi koji bi se moglo nazvati Steve Jobs blizak prijatelj -. u tom je komunicirao sa mnom jednom"

Komunikacije?

"Sweet!

Hvala,

Steve "

Za koji Colbert, razbijanje karakter i sa 100% iskrenost, nastavila reagirati, a žive na zrak:

"Pravo vratiti na ya!

Hvala za sve. "

Doista.


Osoba: Steve Jobs
Web stranica:
Tvrtke: Pixar , NeXT , Apple

Steve Jobs je bio suosnivač i izvršni direktor tvrtke Apple i ranije Pixar. Steve Jobs rođen je u Green Bay u Wisconsinu kako bi Joanne Simpson i sirijske masti

Nema komentara:

Objavi komentar