srijeda, 9. veljače 2011.

HP Veer, prvi hands-on!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-veer-first-hands-on/:
Kako HP Veer pogled izbliza? Slatka kao gumb, i mali - ove slike ne učinite ga pravda uopće. Mi pravedan je dobio naše ruke na pintu veličine 2,2 webOS smartphone, a popucali hrpu slika za Vaše jednostavnije gledanje ovih stranica. Nećete biti u mogućnosti za okretanje oko te kao igraće karte, ali oni će vam dati nositi na ono što možete očekivati od minijaturnih prije 2 u tjednima ili mjesecima koji dolaze, pa kliknite na kroz tu galeriju u nastavku.

HP Veer, prvi hands-on! prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 15:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Book Review: PostgreSQL 9,0 High Performance

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3khsiVl_Tao/Book-Review-PostgreSQL-90-High-Performance:
eggyknap piše "Hvala velikim dijelom često-hyped 'NoSQL pokreta, baze podataka je dobio veliku tiska u posljednjih nekoliko godina. organizacije velikih i malih su zamijenile tradicionalne relacijskih baza podataka aplikacija s novim tehnologijama kao ključ-vrijednost trgovine, dokument baza podataka, i druge sustave, s velikom fanfare i često veliki uspjeh. No, zamijenivši sustav baze podataka s nešto radikalno drugačije je težak pothvat, a ove nove baze podataka postignu svoje impresivne rezultate prvenstveno zato što su napustiti neke od garancija tradicionalne baze podataka sustavi uvijek pod uvjetom da. " Držite čitanja za ostatak eggyknap's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Palm Pixi Plus vs HP Veer: što se promijenilo?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pixi-plus-vs-hp-veer-whats-changed/:
Ako vam se sviđa 'em slatka, mala, i (vjerojatno) jeftini, HP je najava danas Veer trebao bi vam prilično sretan - na površini, to izgleda kao downsized prije , ali stvarno, možete misliti da je to ispravno Pixi / Pixi Plus nasljednika. Let's pogledajte što određuje ove dvije loše dečki, osim jedno od drugog.

Nastaviti čitanje Palm Pixi Plus vs HP Veer: što se promijenilo?

Palm Pixi Plus vs HP Veer: se promijenilo? Ono prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HP Pre 3, prvi hands-u

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-pre-3-first-hands-on/:
HP Pre 3 se ovdje! Mi pravedan je dobio naš ruke na jedan i popucali cijela hrpa slika - pogledajte galeriju u nastavku. Stay tuned za naš prvi dojmovi uskoro. Razvijanje ...

HP Pre 3, prvi hands-on prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 14:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

MPAA prijeti Odspojite Google s Interneta

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hbZXqB14tZU/MPAA-Threatens-To-Disconnect-Google-From-Internet:
Anonimni čitatelj piše: "Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, Google je primio više od 100 upozorenja o kršenju autorskih prava od MPAA-povezanih filmova studija:. Najviše su usmjerene na korisnike Google javne Wi-Fi usluga, ali drugi su namijenjeni zaposlenicima Googlea MPAA je na taj način upozorenje internetski div da bi mogao dobiti rastavljen s Interneta. Iako autorskih prava korištenja jak jezik, te obavijesti nisu ništa jednostavno upozorenja, i obično ne dovode do pravne radnje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Palm Pre 2 protiv HP-Pre 3: što se promijenilo?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pre-2-vs-hp-pre-3-whats-changed/:
Veer može biti najslađi je hrpa, ali prije 3 jasno je poduzela vlada u HP-top-of-the-line smartphone iz Palm Pre dva , i to je uspio učiniti dok visi na isti portret qwerty klizač Form Factor i većina industrijskih dizajnerskim rješenjima. Dakle, ispod poklopca motora, što se zapravo promijenilo? Vrlo malo, ispada - tako da slijedite pauze za line-by-line slom.

Nastaviti čitanje Palm Pre 2 protiv HP-Pre 3: što se promijenilo?

Palm Pre 2 protiv HP-Pre 3: što se promijenilo? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 14:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HP-Popipati kupac s 3,0 webOS, Veer i priprema webOS 3 s 2,2

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/hps-touchpad-shipping-with-webos-3-0-veer-and-pre-3-with-webos/:

Palm HP nije smetalo spomena webOS verzije tijekom "Think Beyond ' događaj danas, ali na temelju malo fine print na odijelo službenoj Touchstone portal, naučili smo da TouchPad će brod s webOS 3,0 (dosad nečuveno graditi), dok Veer i priprema 3 će dobiti ide sa webOS 2.2. To je rekao, nevjerojatno Tap-to-Dijeli funkcionalnost koja će omogućiti ove liste i telefoni razgovarati jedni s drugima će također podržati "webOS 2,2 ili više" na telefonima, sugerirajući da je update mogao biti u čekanju. Mi ćemo držati te obnovljeno kao i mi čuti više.

Pratite zajedno s HP-ovim najavama upravo ovdje u našem tijeku liveblog !

HP-Popipati kupac s 3,0 webOS, Veer i priprema webOS 3 s 2,2 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

Vrijeme tinte nositi s HP-om kako bi pretplate na časopis TouchPad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/time-inks-deal-with-hp-to-bring-magazine-subscriptions-to-the-to/:
Vrijeme Inc je pokušava riješiti posao na tableta magazin pretplata za neko vrijeme sada, i to samo je napravio prilično veliki potez u tom smjeru uz pomoć HP-a. To je potvrdio na svojoj događaj je danas da je udružio s Time Inc nudi pretplatu za neke od svojih časopisa na touchpad, uključujući i Sports Illustrated, Vrijeme, Fortune, i Ljudi.

Razvijanje ...

Vrijeme tinte nositi s HP-om kako bi pretplate na časopis TouchPad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 14:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HP Touchstone tech sada omogućava vam slavina dva uređaja zajedno swap URL

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Dakle, HP širi " Touchstone "znači da više od" da je teški, kosih magnet stvar koja mi uvijek prije gaćice off. " Za početak, touchpad ima Touchstone punjenja pristanište - to nije magnetski, ali barem ne morate brinuti o plugging stvar, a to je osobito prikladan za rad s tipkovnicom. Ali to nije pravi magiju. HP je omogućio svoja tri nova webOS uređaja ( Popipati , Veer , i prije 3 ) da komuniciraju preko Touchstone. Vi jednostavno stavite telefon na vrhu TouchPad, kao što je prikazano, i što god vi gledate na telefon pops gore u tabletama preglednik. Nismo sigurni kako se to radi bi-usmjeravati, ali HP spominje oba scenarija, pa nadamo se da ne bi trebalo biti tako teško konfigurirati URL dolazi iz tableta i zemljišta na telefon. Naravno, ne bi trebalo biti puno više "Kontinuirano Klijent" u stilu koristi za ovu tech u budućnosti, ali mi bismo reći URL gura je dobar početak.

HP Touchstone tech sada omogućava vam slavina dva uređaja zajedno swap URL prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 14:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP | Pošalji ovaj | Komentari

RIP, Palm: 1992 - 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/rip-palm-1992-2011/:
HP ima dosta velike nove stvari objaviti u telefonu i tablet prostor danas, ali nešto je posebno odsutan: Palm brand. Čini se da se žrtva ovog stjecanja i kasnijeg "skala", a dok se marke možda neće značiti mnogo moderne smartphone potrošača, to će biti krajnje propustili od onih od nas koji su u potrazi za Palm (u svim svojim različitim oblicima ) za handheld inovacija za otprilike dva desetljeća. HP je čuvanje marka webOS oko, međutim, tako da je to - i nadamo se da nitko neće primijetiti kada smo ga prefiks s pod-the-dah Palm kad smo osjećaj malo sentimentalan.

RIP, Palm: 1992 - 2011 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

HP Veer

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-veer/:
Htjela si mali smartphone? Pa, da ste je dobio u HP- Veer , prvi webOS -based uređaj nositi ime HP sama bez Palm je uz. To je također prvi telefon za korištenje Qualcomm's Snapdragon 7230 procesor na 800MHz. Drugi naslov naočale uključuje HSPA + podrška, 8GB prostora za pohranu, akcelerometar, blizina i laka senzori (kao i obično), Touchstone kompatibilnost, i mobilne Hotspot podršku. To je zaista sladak - no tipkovnica upotrebljivosti će biti veliko pitanje koje ćemo morati imati odgovorio i kada je telefon pušten ovog proljeća. Nije riječ o prijevoznicima još.

Razvijanje. Provjerite naše liveblog od HP / Palm's "Think Beyond" webOS događaj !

Galerija: HP Veer

HP Veer prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 13:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HP Pre 3

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-pre-3/:
Prvi Pre udahnuo novi život u Palm. Pre 2 , s druge strane, nije baš imati isti sjaj i dugovječnost. Evo da se izrazito Palm-manje okrugle tri . 3,6-inčni 800 x 480 zaslon, 5 megapixel kamera sa AF i LED bljeskalicom, HD video, front-suočava kamera za video pozive, mobilni Hotspot. Ispod haube? Qualcomm procesor trčanje at 1.4GHz! Dodaj u HSPA + i EVDO Rev i izbor od 8GB ili 16GB. RAM-a je isti kao i prije dva. Touchstone kompatibilan, naravno. Dolazi ovog ljeta.

Razvijanje. Provjerite naše liveblog od HP / Palm's "Think Beyond" webOS događaj !

HP prije 3 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. veljača 2011 13:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

HP Popipati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-touchpad/:
Tu je ona, HP TouchPad . To je webOS škriljevca smo čežnja za otkad sondiranja (tada) Palm CEO Jon Rubinstein na naš prvi Engadget Show , ali nažalost, to izgleda kao da HP ima yanked bilo koje i sve Palm označavanja od gotovog proizvoda. Predstavljen je danas u San Franciscu kao dio nov webOS trijumvirat, TouchPad (ranije poznat po Topaz ) je u obliku gotovo točno kao što ipad. To savjete vaga u £ 1,5 i mjera 13mm debljine, što je pomalo Downer je za one koji već odložiti tegliti naći u Apple-škriljevca. Kako bismo čuli prošlog mjeseca , HP-utovar ovaj jedan sa svojim Beats audio motor, Tap-to-Dijeli (značajku koja korisnicima omogućuje jednostavan prijenos web stranice, dokumenta, ili pjesme s telefona na tabletama - ili obratno - jednostavno dodirom dva uređaja zajedno) i oslanjanje na veliki oblak.

Razvijanje ...

Pratite zajedno s HP-ovim najavama upravo ovdje u našem tijeku liveblog !

HP Popipati prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 13:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

CIA's Amazing RC životinja iz 70-ih godina

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhW9WR1Jk8M/The-CIAs-Amazing-RC-Animals-From-the-70s:
GameboyRMH piše: "Ako ste bili impresionirani na daljinsko ornithopters objavljen u posljednjih nekoliko godina, onda je ovo stvarno će kucati vaše čarape off: U 1970-ih, CIA Razvijeni su i testirani na daljinsko upravljanje ornithopter koji je bio prikriven kao vilin konjic - i na otprilike veličine vilin konjic. To je bio namijenjen da se koristi kao platforma za slušanje uređaje. Ovaj 'insectothopter' je laserski-vođene i powered by maleni benzinski motor izgrađen od strane urar. Dok je njegova izvedba bila impresivna, teško kontroliraju maleni obrt u crosswinds to napravio nepraktičan, a ideja je bila otpisan. članku se također spominje Robo-lignje, i ima informacije o daljinsko ribe (video) koji je također vrlo impresivan. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


JAXA koristiti Fishing Nets Za zagrabiti Space Junk

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnLzYAE_n1s/JAXA-To-Use-Fishing-Nets-To-Scoop-Up-Space-Junk:
Anonimni čitatelj piše: "Vidjeli smo visoko-fallutin prijedloge za rješavanje problema prostora junk prije - a sada japanske svemirske agencije JAXA ima teamed up s japanskim ribarske mreže maker Nitto Seimo za tegljenje u nekim od 100.000 plus objekata prostora junk orbiti planeta. AJAXA satelit će implementaciju i puštanje km-wide net napravio Nitto Seimo ultra-tankih trostruki slojevite metalne niti. neto postupno će biti izvučeni u Zemljino magnetsko polje i spali zajedno s napuštenim sateliti, dijelovi motora i druge nosila ga je prikupio. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT & T rolling out neograničeno pozivanje na bilo koji broj mobitela

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/09/atandt-rolling-out-unlimited-calling-to-any-mobile-number/:
Nakon trend započeo Sprint povratak u 2009 , AT & T je upravo objavio da će početi nudeći svojim potrošačima neograničeno pozivanje na bilo koji mobilni broj u SAD-u, bez obzira na prijevoznika, počinje sutra (trenutno samo AT & T brojevi kvalificirati). Postoji nekoliko hvata, naravno: vi ste je dobio da se prijavite, trebate biti na tvrtke neograničeno slanje poruka plan, i morate na "kvalificirani" Narod ili FamilyTalk plan. Neograničeno poruka traje 20 dolara za pojedince i $ 30 na obiteljskim planovima, pa razmetati nije točno besplatno - ali za mnoge, to bi trebalo uzeti veliki teret od minute kantu. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje AT & T rolling out neograničeno pozivanje na bilo koji broj mobitela

AT & T rolling out neograničeno pozivanje na bilo koji mobilni broj prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 9, 2011 00:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor AT & T | Pošalji ovaj | Komentari