srijeda, 25. svibnja 2011.

Sony pati još više narušavanja sigurnosti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zZfkbdkUHeA/Sony-Suffers-Yet-More-Security-Breaches:
Oldcynic piše: "Kao što je Sony bori za vraćanje Playstation Network primamo vijesti danas novu povredu, ovaj put u Sony Ericssonu u Kanadi." Sony Corp glasnogovornik Atsuo Omagari izjavio je u srijedu da su imena, e-mail i šifrirane lozinke svibanj su ukradene iz Sony Ericsson Kanada web stranice, ali ne i podatke o kreditnoj kartici je uzeta. " Druga grupa je uspjela probiti Sony Entertainment Japan je jučer, kao dobro. Skoro sam se osjećati loše za njih.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Najbolji Optical Illusion of the Year Contest

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYYwaIoTPLE/Best-Optical-Illusion-of-the-Year-Contest:
Anonimni čitatelj piše: "7. godišnje 'Best iluzije godine natjecanje" održao je neuronski korelat Društvo je prošlog tjedna u Floridi, i to opremljenog 10 fantastično vizualne iluzije odabrani iz bazena preko 150 prijedloga. Site je demo iluzije da je finale, uz kratka objašnjenja o tome što svaki iluzija nam govori o vizualnom sustavu. Neki bi mogli biti važni za oblikovanje video prikazuje i animacije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Recenzija: Ticket to Ride na ipad kvalitetan port igra na ploči

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_Q5U22hVM2Q/review-ticket-to-ride-on-ipad-a-high-quality-port-of-board-game.ars:

Prije pet godina, moja obitelj ostavio sve naše posjede u prolio na drugom kraju svijeta i stigao na unutrašnje-grad stan sa ništa, ali neke odjeće. Nepotrebno je reći, već neko vrijeme obiteljski zabavni je teško doći po. Jedan od spremanja milosti je dar igra na ploči: Ulaznica za vožnju. Igra je postala obitelj sortirano-to je izazovan, ali ne unwinnable za stariju djecu, i zabava za odrasle.

Sada, Dani Wonder tima su stavili zajedno 6,99 dolara ipad verziju od igre. Kada Ars urednici bili u potrazi za recenzent s Ben van grada, imala sam sretna kombinacija ipad i upoznatost sa igra na ploči. Fizička igra puno znači za mene, pa sam pregledan verziju softvera s nekim strah.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Prvi pogled: Fedora 15 dolazi sa GNOME 3.0 i systemd

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0g-Se882B5Q/first-look-fedora-15-arrives-with-gnome-30-and-systemd.ars:

Zajednica open source programere softvera iza distribucije Fedora Linux najavio ovaj tjedan izdavanjem verzije 15. Update donosi ispitalo sučelje desktop korisnika i niz pažnje vrijednih arhitektonskih poboljšanja ispod haube.

Fedora je zajednica-driven Linux distribucija koja je sponzoriran od strane Red Hat. To je objavio dva puta godišnje na šest mjeseci razvojni ciklus i obično se isporučuje s najnovijim rezanje-rub Linux softver. Fedora je poznat za jahanje ispred krivulje i često prvi Linux distro uvesti velike nove značajke. Ona također služi kao prostor za inkubaciju novih Red Hat tehnologija, posebice u područjima poput virtualizacije. To nema upotrebljivost i robusnost neke druge distros, ali svojim jedinstvenim tehničke prednosti i visoka opredijeljenost za open source ideologije su privlačni administratorima sustava, softver razvijen od strane, zagovornici slobode i softvera.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Kako će država porez Internet preuzimanja? Kongres može odlučiti

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YRzCq1UQ5EM/how-will-states-tax-internet-downloads-congress-may-decide.ars:

Ovdje je zanimljiva zagonetka, koju predstavljaju predstavnik Dennis Ross (R-FL), u pravosuđu pododbora House ročištu održanom u ponedjeljak:

"Zamislite da sjedite u zračnoj luci Dulles u Virginiji, čekaju let natrag na Floridu," Ross započela je u svom uvodnom obraćanju. "Ti preuzimanje glazbene datoteke iz Apple, koja je sa sjedištem u Kaliforniji. Glazbe je poslana na vas putem poslužitelja u Oklahomi."

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Hiljadugodišnji Media preuzima podatke koji se kreće Startup Condaptive

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iuoTxENCpBc/:
Array

Uber CEO: Mislim da sam dobio 20.000 godina zatvora vremena ispred mene

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dzTe8St0zH8/:
Array

Airbnb About To Lansirati Sublets kao usluga povećava se s aktivnošću

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WHvZIkM_s0w/:
Array

KDDI's Swing navigacijski sustav pomaže vam da pronađete svoj put oko trgovine, izbjeći ljudske interakcije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
GPS može pomoći da dođete do svoje omiljene knjižara, ali kada ste tamo, to vjerojatno neće naći da je Thomas Pynchon knjige koju tražite. To je gdje KDDI's Swing navigacijski sustav dolazi u. S obzirom ugledanje na Nokia Kamppi i NAVTEQ-a Odredište Maps usluga, prototip je osmišljen kako bi pomogao smartphone korisnicima da pronađu svoj ​​put oko centrima, restoranima ili bilo koje druge zatvorenom prostoru, koristeći samo crvena strelica kao kompas . Dovoljno je odabrati dio trgovine koju tražite, val telefon u krug i KDDI's app će koristiti sustav unaprijed instaliran senzorima kako bi pronašli svoju lokaciju, prije nego što pokazuje u pravom smjeru. Čini se intuitivno dovoljno, ali Swing uspjeh u konačnici će ovisiti o tome kako mnogi ljudi i prodajna mjesta odlučiti da ga usvoji. Swing prošlosti pauze za demo video.

Nastaviti čitanje KDDI's Swing navigacijski sustav pomaže vam da pronađete svoj ​​put oko trgovine, izbjeći ljudske interakcije

KDDI's Swing navigacijski sustav pomaže vam da pronađete svoj ​​put oko trgovine, izbjeći ljudske interakcije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 09:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Akihabara Novosti | Pošalji ovaj | Komentari

AT & T donosi LTE do pet gradova ovog ljeta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/atandt-bringing-lte-to-five-cities-this-summer/:
AT & T najavio je prošle jeseni da će početi s LTE rollout sredinom 2011, a sada je konačno isporučen još nekoliko detalja. Prijevoznik je upravo potvrdio da je pet tržišta - Dallas, Houston, Chicago, Atlanta i San Antonio - će biti uzimajući LTE negdje "ovo ljeto", s još deset kao-još-neimenovani gradovi postaviti da im se pridruže u drugoj polovici godine. Sve u svemu, AT & T kaže da bi trebalo pokriti oko 70 milijuna Amerikanaca do kraja godine. Naravno, LTE mreža treba neke uređaje, no AT & T, nažalost, ne pruža mnogo na putu za detalje o tim još samo - to je samo rekao da je planira dodati 20 4G uređaja u svom portfelju u ovoj godini, te da su "neki od onih "LTE će biti sposoban.

Nastaviti čitanje AT & T donosi LTE do pet gradova ovog ljeta

AT & T donosi LTE do pet gradova ovog ljeta prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 10:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Xperia Play prvi u redu za mobilne Minecraft luka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:
Minecraft o Xperia Play
Ako želite biti prvi u svom hauba da se Minecraft sa sobom gdje god idete, morat ćete pokupiti Xperia Play . Blok-building igra, gdje kubu avatare sakriti od penjalice i stvoriti virtualni CPU će sletjeti na tzv PlayStation Phone prije dolaska na drugi Android uređaje i IOS kasnije ove godine. Play verzija će imati prilagođene kontrole kako iskoristiti Gamepad i raspored gumbi se nalaze na Sony Ericsson handheld, iako točno kada će se pokrenuti ili koliko će koštati je još uvijek nepoznat. Također je nejasno koliko dugo će naslov biti ekskluzivno za igra-centric smartphone, ali developer Mojang će se drži događaj na E3 gdje je, vjerojatno, mi ćemo biti uzimajući više detalja. Sada je vrijeme završiti sve labave završava u vašem životu prije nego što je ono malo slobodnog vremena imate lijevo dobiva pokopan ispod hrpe cigle i rulja - čak i kada računalo nije pri ruci.

Xperia Play prvi u redu za mobilne Minecraft luka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 10:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Gamasutra , Minecraft (Facebook) | Pošalji ovu | Komentari

Korisnici Cyanogenmod stavlja u kontrolu nad Permissions

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PYN2A1NA5oo/Cyanogenmod-Puts-Users-in-Control-of-Permissions:
Anonimni čitatelj piše: "Cyanogenmod je uskoro imati bolju dozvole sustava, omogućujući svojim korisnicima da se uskratiti određene dozvole za aplikacije koje instalirate. Korisnici su upozorili da omogućite tu značajku na noćni graditi može uzrokovati aplikacija za sudar ili 'sile blizu', ali novi dijalog omogućava im da lako vratiti dozvole za dionice ako to žele. Nadam Google implementira sustav sličan ovom vrlo brzo. " To je najveća značajka sam propustila iz Symbian - to nikada nije napravio smislu da me zašto dozvole sustav nije stavio korisnika u kontrolu od prvog izdanja.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple priznaje MacDefender

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C5TaC-bcTY0/Apple-Acknowledges-MacDefender:
Trailrunner7 piše članak u threatpost "Apple planira puštanje ažurirati posebno dizajniran kako bi zaštitile korisnike od MacDefender zlonamjernih programa koji kruzi u posljednjih nekoliko tjedana. Update za Mac OS X automatski će se pronaći i ukloniti štetne sadržaje na zaraženim stroj, a također će upozoriti korisnika ako još infekcija pokušaj je otkriven.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Top 10 VC tvrtki, prema InvestorRank

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zcVeXMGAy3Y/:
Array

Google Commerce glavni: Mi smo napraviti veliki kladiti na NFC kao tvrtka

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IMJ78uD2ewo/:
Array

BuyWithMe kupuje San Francisco Dnevni Deal prepad stranica Groop

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ad9yFPHdfFM/:
Array

Cox jaraka 3G mrežne infrastrukture, štapići s airwaves posuđene iz Sprint

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Cox Communications je neki veliki dizajne na staničnoj tržištu, ali oni ne pomicanje okna iz sasvim kao tvrtka planira - FierceWireless izvješća da iako Cox već izlio gotovine u rolling out 3G uređaja, to će bilješku cijelu stvar, u korist i dalje platiti za posuđeni Sprint propušta zrak. Stanični usluga u izvornom tri lansiranja tržištima navodno će se nastaviti, iako brzo zaviriti u Cox web stranici prikazuje trenutni telefon izbor je uzimajući malo ustajao. Iako smo tek čuti bilo kojeg razloga zašto Cox bi htio da stick it out kao MVNO, možemo zamisliti da obavezno roaming ugovorima čine ga TAD lakše ponuditi onima " Nevjerojatno sajam "ugovora. Tu je i mogućnost da sa svim 4G žarom, Cox je odlučio da nema smisla se kreće naprijed sa CDMA opreme kada LTE je zrela za branje - i kada Cox je 304 milijuna dolara vrijedan 700MHz spektra čekanja za takvu mrežu.

Cox jaraka 3G mrežne infrastrukture, štapići s airwaves posuđene iz Sprint prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 08:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FierceWireless | Pošalji ovaj | Komentari

Getaround car uslugu dijeljenja ide uživo, iznajmiti svoju vožnju s iPhone app i autoinstalacija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Mi smo izrazili naše uzbuđenje kada smo prvi put čuli o Getaround, osobne car usluga koja korisnicima omogućuje iznajmiti svoje automobili od sat ili dan, a na TechCrunch poremetiti servis službeno je otišao živjeti za vozače izvan Bay Area. Tvrtka je također objavila prateći automobil koji omogućuje potencijalnim iznajmljivača za otključavanje njihov privremeni voziti koristeći samo iPhone app, na kojem trenutku mogu pristupiti fizičke ključ unutra. Tvrtka kaže da funkcionira kao i svaki drugi keyless entry uređaja, a može se postaviti u samo pet minuta. Zabrinjavajući vlasnici također treba znati da kada nude svoje vožnje možete dobiti puni osiguranje od Getaround ljudi, tako da sve obveze se prenose na pojedinca za volanom. Iznajmljivači dobiti ocijenjeno od strane vlasnika automobila, tako da je svakako poticaj da zadrži stvari urednim, iako smo potpuno bih se downrated za zanemarujući da se vrati sjedište u svoj prvobitni položaj. Budite sigurni da provjerite out demo video na preko veze, da ćete želite li razmišljali o ovo sami.

Getaround car uslugu dijeljenja ide uživo, iznajmiti svoju vožnju s iPhone app i autoinstalacija prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 08:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Getaround , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

LG revolucije dolazi u Verizon sutra za $ 250 na ugovoru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/lg-revolution-coming-to-verizon-tomorrow-for-250-on-contract/:
That's right, djecu, a mi smo press release to dokazati: LG revolucije koje smo dobili naše ruke na HZZ-u dolazi u Verizon sutra za $ 250 (s novim, dvije godine kupac dogovoru). Nažalost, ova slušalica vam neće donijeti bilo kakve bliže svrgavanja uspostavljen društveni poredak, kako je LG izgleda da misle da je "revolucija" ima više veze s takvim slatkiša što su HDMI izlaz, 2,2 Android mobilni OS-a i 16GB microSD kartice. Ali hej, da pre-instaliran Netflix app sigurni čini lijepo. Zainteresirani? Nationwide Razgovor planira započeti u 40 $ mjesečno, s neograničenim podataka za 30 dolara. Mobile Hotspot je također uključena besplatno - za ograničeno vrijeme. Provjeriti sve važne informacije nakon pauze.

Nastaviti čitanje LG revolucije dolazi u Verizon sutra za $ 250 na ugovoru

LG revolucije dolazi u Verizon sutra za $ 250 na ugovor prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 09:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nakon što je zatišje, Sun Server Business Raste Pod Oracle

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XzZGVJ041qw/After-a-Lull-Sun-Server-Business-Grows-Under-Oracle:
itwbennett piše: "Po prvi put od 3. kvartalu 2007, IDC je izvještavanje povećanje prodaje Sunca hardvera. Oracle prijavljeni 773 milijuna dolara u server prodaje tijekom tromjesečja, što je povećanje od 681 milijuna dolara na godinu prije, prema IDC-a procjenjuje."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.