nedjelja, 30. listopada 2011.

Siri port sada govoriti na Apple servere, izbjegavanje Cydia

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/30/siri-port-now-talking-to-apple-servers-avoiding-cydia/:

Malo cajoling iz pametan programer dobio Siri govori da iPhone 4 i ipad , ali Apple je šutljiv poslužitelja zadržao u razgovoru učinkovito jednostrane. Zadnji-gen luka je još uvijek nešto nedostaje, a developer Steven Troughton-Smith znao gdje ga pronaći: jailbroken iPhone 4S. U intervjuu s 9to5mac, Troughton-Smith je rekao da uzimajući Siri razgovarati Cupertinu podataka poslužitelja samo je deset minuta nakon što je sve dijelove u mjestu. Spremni za Vaš osobni asistent luka? Držite telefon, proces je malo dodgy - naš junak sjeckanje rekao da uzimajući Siri na starije uređaj je 20-korak proces, i to zahtijeva datoteke iz iPhone 4S da on kaže da nisu njegovu za distribuciju. Na pitanje o distribuciji hack preko Cydia , Troughton-Smith je rekao da je nešto što ne može biti dio. Na Twitter on je sugerirao da bi puštanje "bijes košnicu", ali je obećao da će nakon detaljne bilješke o hack nakon iPhone bjekstvo iz zatvora 4S kapi.

Varalica pod:

Siri port sada govoriti na Apple servere, izbjegavajući Cydia prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30 listopad 2011 03:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor 9to5mac , stroughtonsmith (Twitter) | Pošalji ovu | Komentari

Može Otvorite Hardware Transform Data Center?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vUsQyxn5JM0/can-open-hardware-transform-the-data-center:


1sockchuck piše: "Je li industrija podatkovni centar na rubu revolucije u kojoj open source hardvera dizajn pretvaraju u procesu projektiranja i izgradnje tih objekata? Ovaj tjedan Otvoreno Izračunaj projekt dobio zamah i struktura, stvarajući temelj jer krišom sudjelovanje IT heavyweights Intel, Dell, Amazon, Facebook, Red Hat i Rackspace. To odaziv nije izolirani događaj, već odražava rastući fokus na zajedničkim projektima za smanjenje troškova, rokova i neučinkovitosti u podatkovnom centru izgradnje i rada. Otvoreno Izračunaj projekt je samo jedan od nekoliko inicijativa kako bi standarda i neponovljivom dizajna IT infrastrukture. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Lenovo nadolazeće LePhone S2 vidi Android kao i Windows Phone, izgleda zbunjeno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/30/lenovos-upcoming-lephone-s2-seen-running-android-as-well-as-win/:
Nismo posve sigurni što se događa ovdje: vidite, Lenovo je cozying do Android za smartphone i tablets sve ovo vrijeme, tako da smo bili malo iznenađeni kada je jedan od svojih proizvoda menadžera objavio neke fotografije od Windows Phone pogon slušalice (čak i Engadget čini izgled ). Što je još zanimljivije, ovaj tajanstveni telefonski izgleda identičan nadolazeće Lenovo LePhone S2, koji ima jako prilagođene Android 2.3.4, 1GHz Snapdragon Qualcomm MSM8255 čip, 480 x 800 zaslon, osam-megapikselna kamera (s 720p snimanje) i manji plus lakši Tijelo od svojih prethodnika . PCPOP je učinio kratak pregled S2 Android, ako ste znatiželjni.

No, veći priča ovdje je da ako Lenovo doista razvija Mango Windows Phone uređaja za kinesko tržište (i sjetite se da Lenovo je još na tržištu svoje pametne telefone izvan Kine), onda je to S2 varijanta bi mogao biti prvi takve vrste koji se blagoslov od kineske vlasti. Trenutno Windows Phone je široka Facebook i Twitter integracije, oba od kojih su nažalost zabranjen od strane Velike Firewall, i dodatno, pa čak Tržnica Windows Phone je pao kao žrtva sustava iz nepoznatih razloga u kolovozu . Naravno, Windows Phone je Kina penetracija može biti samo pitanje vremena bilo, ali to će biti zanimljivo vidjeti što kompromise Microsoft će imati je napravio da bi vlasti sretan - Nokia će zasigurno trebati to zadržati dobru formu u Kini.

S druge strane, s obzirom na zajednički hardver kompatibilnost između dva mobilna OSE-ova, tu je i dobra prilika da to čudno uređaj je samo djelo neka znatiželjna inženjeri Lenova - znate, baš kao android-powered Nokia prototip uočenih u lipnja. Ako je to doista istina onda neka naš mjehurića praska.

Škole u Portugalu seli u OSS

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mgGHhYf-yRc/schools-in-portugal-moving-to-oss:


Novi podnositelj tiristorski pt piše: "U svjetlu velikih državnog proračuna cuts, portugalski Vlada će na snagu javnim školama da se presele na slobodan / open source software (Google prijevod izvornog na portugalskom). Škole s oko 50.000 računala zastarjele neće vidjeti njihov softver licence obnavljati, glavni razlog je cijena hardvera nadogradnje svojstvena uglavnom Microsoftovih softverskih ažuriranja. Hoću krize eura duga biti pokretačka sila za širenje open source softver? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

myPlex čini streaming multimedijskih jednostavan, daje vam jedan red u pravilu ih sve

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/29/myplex-makes-streaming-your-media-simple-gives-you-one-queue-to/:
myPlex
Plex je jedna od više popularnih rješenja za problem kako da biste dobili sve to (pravno skinuti, naravno) mediji sjedi na vašem kućnom računalu na različite uređaje za potrošnju. No, poput mnogih od svojih konkurenata, uzimajući cijeli stvar postaviti nije uvijek najlakši zadatak. Tvrtka Novi myPlex platforma ima za cilj riješiti ovaj zagonetka, i dodaje nekoliko dobrodošlicu mogućnosti na tom putu. Sada, postavljate poslužitelj ili klijent je kao jednostavan kao prijavom na Vaš korisnički račun Plex - bez obzira koliko bilo dio medija koji struji jednadžba ste svibanj imati. Kao dodatni bonus, vaš korisnički račun je sada dom red koji je zajednički svim uređajima. Zaustavljen gledanje način film polovina putem na Vašem mijenjati doma? Možete pokupiti tamo gdje ste stali na vašem Roku . Možete čak dodati web isječke iz izvora kao što su YouTube u popis. Check out izvorni link za još nekoliko detalja.

myPlex čini streaming multimedijskih jednostavan, daje vam jedan red da ih vlast sve prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29 listopad 2011 21:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Plex | Pošalji | Komentari

$ 25 PC Prototype dobio nagradu na ARM TechCon

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dlmrEyvIo-Q/25-pc-prototype-gets-award-at-arm-techcon:


Novi podnositelj gbl08ma piše: "Pi malina projekta, koji ima za cilj stvoriti 25 dolara Linux, osvojio nagradu za kategoriju" Best in Show hardvera dizajn 'na ARM TechCon, iako još nisu objavljena bilo koji konačni proizvod ( puštanje će biti negdje krajem studenog). Eben Upton demonstrirao mogućnosti jednog od prototipova koje su izgradili. Od napredne grafike na 1080p razlučivost na jednostavan web pregledavanja i desktop produktivnosti, daščicama sa ARM procesorima na bazi i pop SDRAM su dokazali da se vrlo svestran, brzo i trajno. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Hibridna tehnologija može donijeti 'Quantum informacijskih sustava'

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6ypv_wmXDrc/hybrid-technology-could-bring-quantum-information-systems:


Anonimni čitatelj piše: "Istraživači na Sveučilištu Purdue kažu spajanje plasmonics i nanophotonics je obećavajuće pojava novih 'kvantne informacijske sustave' daleko moćniji od današnjeg računala. Plasmons su kvazičestica koji kombiniraju elektrona i fotona. I koristeći ih u mjestu jednostavno elektroni današnjih računala, mogli prevladati ograničenja u operativnom brzinom od konvencionalnih integriranih sklopova. tehnologije ovisi o korištenju jednog fotona za prebacivanje i usmjeravanje u računala koja će iskoristiti egzotične načela kvantne mehanike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Google Street View Moves Indoors

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVbX8JIL14I/google-street-view-moves-indoors:


Hugh Pickens piše "Google je uzimajući njegov Street View u zatvorenom prostoru mapiranje usluga s planovima kreće naprijed za 360 stupnjeva Poslovni Fotografije, program koji će poslati Googleu fotografa raznih poduzeća na ugriz profesionalne fotografije za svoje mjesto stranicu. 'To je iskustvo, koristeći Street View tehnologije, uključuje 360-stupanjska slike poslovne unutarnjih poslova i storefront, kaže Google. "Uz ovaj potop slike, potencijalni kupci mogu jednostavno sami zamisliti na posao i odlučiti ako žele posjetiti u osobi." Fotografije su poduzeti "pouzdanih" fotografa, iako tvrtke također mogu uploadati vlastite slike pomoću Google Mjesta. To je počevši s tvrtkama "koje znamo da su tražili za većinu redovito," kao što su restorani, hoteli, trgovine na malo, dvorane, saloni i popravak trgovine. uzimanje unutarnje slike, te ih objavljivati ​​online dovodi do nekih sigurnosnih pitanja, ali Google tvrdi da je njegov fotografije će 'uhvatiti ništa drugačije od onoga što kupac će vidjeti posjetom poslovanja u stvarnom životu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Suše povezan s globalnog zatopljenja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3WD35374Pec/droughts-linked-to-global-warming:


Layzej piše: "Dvije nove radove pokazuju da smo vjerojatno već vidjeli neke od predviđenih utjecaja globalnog zatopljenja. Prvi koristi Monte Carlo simulacije za analizu koliko je novi rekord događaja očekujete da ćete vidjeti u vremenskoj seriji s trendom. Oni primjenjuju tehnika bez ruskog toplinski val srpnja 2010, u kojem je poginulo 700 ljudi i doprinijeli ogromna cijena pšenice. Prema analizi, postoji 80 posto šanse da će klimatske promjene je bio odgovoran. autori su opisali svoje metode i kako su bolje u odnosu na prethodnu studija. Druga skupina studirao zime suše u mediteranskoj regiji. Otkrili su da je "veličina i učestalost sušenja do kojih je došlo je suviše velika da se objasniti prirodne varijabilnosti sami. To nije ohrabrujuće vijesti za regiju koja već iskustva vode stres, jer to podrazumijeva prirodne varijabilnosti samo je malo vjerojatno da se vrati regije klimu u normalu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Engadget Mobile Podcast 110 - 2011/10/29

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/29/engadget-mobile-podcast-110-10-29-2011/:
Nije li dobiti dovoljno Myriam na Classic podcast ovaj tjedan? Da, niti mi. Nabavite sablastan i pridružite nam se kao što smo monstrum iz ekstra tvrdog s kolegama Nokia fanboy Steve Litchfield, neće vas?

Host: Myriam Joire ( tnkgrl ), Brad Molen
Gost: Steve Litchfield
Proizvođač: Trent Wolbe
Glazba: Daestro - Light Powered ( sablasni Međunarodni )

00:03:00 - Nokia Lumia 800 bez kutijice: mi baciti svjetlo na ono što je unutra
00:07:25 - Nokia Asha 200, 300 i Asha Asha 303 ​​Hands-on (video)
00:09:25 - Mitska snijeg-bijele N9 uočena na Nokia World
00:13:50 - Nokia N9 pregled
00:25:30 - Samsung Galaxy Napomena pregled
00:44:20 - Motorola Atrix 2 pregleda
00:59:25 - Trk LTE uzimajući Napredno 2013, WiMAX je kompleks manje vrijednosti pojačava
01:00:40 - Sony otkupiti Ericssonov udio u joint venture, odustati nakon deset godina
01:01:20 - Windows Phone Apollo dolazi 'sredinom iduće godine ", kaže Nokia VP
01:06:44 - Motorola Droid 4 izložena našim očima lutanja, dolazi s LTE u tow?
01:15:10 - Steve Litchfield



Poslušajte podcast


Pretplatite se na podcast
[ iTunes ] Pretplatite se na Podcast direktno u iTunes
[ RSS MP3 ] Dodajte Engadget Mobile Podcast feed (u MP3) u svoj ​​RSS agregator i pokazati dostavljene automatski
[ RSS AAC ] Dodajte Engadget Mobile Podcast feed (u poboljšane AAC) u svoj ​​RSS agregator
[ Zune ] Pretplatite se na Podcast direktno u Zune Marketplace

Preuzmite podcast
POSLUŠAJTE (MP3)
SLUŠAJTE (AAC)

Kontaktirajte podcast

Pitajte Slashdot: Najbolji EEPROM programer hobisti?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TkIZjdzNr9k/ask-slashdot-best-eeprom-programmer-for-a-hobbyists:


BigSes piše "Ja sam bio u industriji zabave popravak (video igre, Pinball, jukeboxovi, itd.) za više od deset godina, ali ste nedavno uzimali novu karijeru put. Još uvijek uvelike uživaju tinkering sa svim elektronike, i prikupiti mnogo arkada igre i fliper strojevi za moj dom. Uvijek sam imao pristup EEPROM / PROM / PIC / GAL programera na posao, ali nikada u vlasništvu jednog osobno. Ja sam nalaz je teško raditi u mojim izabranicima hobi bez, i naručivanje pre- programirano čipovi mogu se troškovi previsoki za neke projekte. Ja bih ljubav ako neki od vas stručnjaka ili drugih hobisti vani može preporučiti veliki programer koji podržava velik broj formata čip za mene koristiti. Htio bih da bude nešto USB, više moderan nego serijski ili paralelni port (obično ono što smo imali u stare dane), a po mogućnosti pod-$ 300, novi ili korišten. Ima tone od kineskog uvoza vrsta na eBayu, ali ja bih mrzim potrošiti $ 80 +, ako sam sam nesiguran u kvaliteti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.