srijeda, 19. listopada 2011.

Međuzvjezdanim U stoljeću?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ynDMvXA2Hio/starships-in-a-century:
Anonimni čitatelj piše: "U New York Times, Kenneth Chang piše o 100-godišnje Starship konferenciji, gdje 'eklektičan miks inženjera, znanstvenika, znanstvene fantastike navijača, studenata i sanjara' raspravljalo ideje o tome kako putovati kroz međuzvjezdani prostor, uključujući i "kako organizirati i financirati stoljeća duge projekt, da li civilizacija preživjeti, jer je motor za pogon brod može se koristiti i za oružje za uništiti planet;. i da li ljudi trebaju ići zajedno za putovanje" Neki od prijedloga bili su prilično daleko, kao što je Josip Breeden koncept za motor-manje brod (pogon pomoću gravitacije praćke na blizu-Ned putanja). Drugi su bili malo manje naprijed razmišljanja, iako je još uvijek futuristički po trenutnim standardima prostora istraživanja:. nuklearne rakete, fuzija, lightsails, i tako dalje tako, možemo ići do zvijezda čekati sto godina, pa ćemo vidjeti "!

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Glumica tuži IMDb za otkrivanje njezinu dob

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bO7-FzMCHAE/actress-sues-imdb-for-revealing-her-age:
Alain Williams piše "glumica je tužila Amazon.com za više od $ 1m (£ 639,000) nakon što ju je godine objavljena je na Internet Movie Databaseu Ona kaže da otkriva njezinu dob na mjestu, izgubit će svoj glumački mogućnosti iz članka:.." Tužba navodi: "Ako netko smatra da je" over-the-Hill ', odnosno, približava 40, to je gotovo nemoguće za up-and-coming glumica, kao što je tužitelj, da biste dobili posao kao i ona misli da imaju manje od "naopako", dakle, lijevanje redatelji, producenti, redatelji, agenti-manager, itd. ne daju joj iste mogućnosti, bez obzira na njezin izgled ili talent. "" Tako je svoju karijeru ovisi o laži? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netflix Android app dodaje podršku za Honeycomb tablets, proteže doći u Kanadi i Latinskoj Americi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/netflix-android-app-adds-support-for-honeycomb-tablets-extends/:
Honeycomb tablet Vlasnici već su u mogućnosti koristiti Netflix neslužbeno zahvaljujući nekim. APKs koje su plutajuće oko, ali je tvrtka je sada konačno obnovljeno app s nekim službenu podršku za sve tablets Android 3.x. Štoviše, najnovija verzija aplikacije također sa sobom donosi podršku za Netflix korisnici u Kanadi i Latinskoj Americi, koji se također mogu uživati ​​u nekim neki streaming video na obje svoje Android telefone i tablets bez potrebe za zaobilazno rješenje. Hit na link Android Market ispod poslati aplikaciju izravno na vaš uređaj.

Netflix Android app dodaje podršku za Honeycomb tablets, proteže doći u Kanadi i Latinskoj Americi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 15:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market , Netflix blog | Pošalji | Komentari

Lytro uvodi prvi svjetski svjetlo polje kamere: f / 2 objektiva, 399 dolara, brodova početkom 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/lytro-introduces-worlds-first-lightfield-camera/:
Spremni za prvi svjetski svjetlo polje kamere - znate, Spiffy vrsta koja beskrajno mogu usredotočiti? Nakon demoing tech ranije ove godine , Lytro je predstavio prvi svjetski dostave proizvoda - malo nešto što naziva Lytro kamere. S f / 2 objektiva brandished u anodiziranog aluminija te gumenim prstenom fokus, potrošača-friendly kamera koristi 11-mega-ray svjetlo polje za vlast sve što beskonačni fokus magije. To je Instant-on i wields samo dvije fizičke tipke, jedna za zatvarača i drugi za napajanje. Tvrtka se dodaje mogućnost da promijeni fokus na kameri, zadatak ostvaren putem multi-touch stakleni zaslon.

To će brod u dvije verzije: $ 399 8GB okus može držati 250 slika, i dolazi u grafita ili plava, zatim $ 499 16GB model, koji sportski električni-crveni završiti i pohranjuje do 750 slika. Pre-naloga ići uživo na Lytro web stranici danas, te će brod početkom 2012 na prvi dođe-prvi služiti osnovi-. Tvrtka ima na ruci danas, ipak, tako Stay tuned za ruke-na!

Lytro uvodi prvi svjetski svjetlo polje kamere: f / 2 objektiva, 399 dolara, brodova početkom 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 14:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

IRL: Playseat Evolution, HTC Thunderbolt i pet-year-old iMac

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/irl-playseat-evolution-htc-thunderbolt-and-a-five-year-old-ima/:
Dobrodošli na IRL , u tijeku značajka gdje govorimo o gadgetima, aplikacije i igračke koristimo u stvarnom životu i uzeti drugi pogled na proizvode koji su već dobili formalni pregled tretman.

Brzi anketa za Android loyalists vani: tko dobiva Droid razr ? Opting za Galaxy Nexus umjesto toga? Tu je još jedan ili dva od nas ovdje na Engadget prianja na naš NN droida i Nexus Ones, a nakon tjedan dana high-profile slušalica najavama, mogli bismo biti hemming i hawing za još mjesec dana još. Mi ćemo baciti Mihovila u taj brod, iako je uzeo priliku na Thunderbolt ranije ove godine te će biti zaglavi sa svojim baterije pražnjenje načina za još najmanje revolucije Zemlje. Kao i za nas ostale ne zbog za nadogradnju, Joe je još uvijek opravdavaju svoje 350 dolara igre igrati, a Billy je odgajati tim Luddite na njegov pet godina iMac. Vi znate vježba do sada: pridružite nam se prošlost raspada, gdje ćemo razgovarati o vjerodostojna (i sramotno stare) opreme koristimo u stvarnom životu.

Nastaviti čitanje IRL: Playseat Evolution, HTC Thunderbolt i pet-year-old iMac

IRL: Playseat Evolution, HTC Thunderbolt i pet-year-old iMac prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 14:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Njemački nadzor Trojanski špijunira Petnaest Apps

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xmYMIy5dLN0/german-surveillance-trojan-spies-on-fifteen-apps:
itwbennett piše: "Istraživači iz tvrtke Kaspersky Lab su otkrili da R2D2 nadzor Trojan, koji se koristi od strane njemačkog zakona presresti pozive Internet telefon, je sposoban za praćenje prometa iz popularne preglednike i izravne razmjene poruka aplikacija." Među nove stvari pronašli smo u tu Dva su prilično zanimljive one: Kao prvo, ova verzija nije samo sposoban za trčanje na 32 bitnim sustavima, ona također uključuje podršku za 64 bitne verzije sustava Windows ". izjavio je Tillmann Werner, sigurnosni istraživač sa Kaspersky u Njemačkoj 'Drugo, popis ciljne procesa za praćenje je duže od jedne navedene u HGK izvješću. broju aplikacija zaražena različitih komponenti je 15 ukupno. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hoće li Apple Neka Siri i Apps Connect?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N67a84R2JEA/will-apple-let-siri-and-apps-connect:
holy_calamity piše "Developers žele znati kada je njihova aplikacija će se moći spojiti na Siri, virtualni asistent ugrađen u novi iPhone 4S. Technology Review izvješća koja pruža API za Siri ne samo bi je moguće kontrolirati aplikacije s povremenim glasovne naredbe, ali također može napraviti Siri pametniji ako je povezan s drugim AI usluge u mogućnosti za napraviti stvari kao što čine vrlo specifičan restaurant preporuke na temelju osobe prošlosti akcije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Galaxy Nexus čija je svrha izbjeći sporni Apple patente

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pTJZkB_Xbvw/galaxy-nexus-designed-to-avoid-infringing-apple-patents:
Anonimni čitatelj piše osim članak o Geek.com o Galaxy Nexus:. "Samsung je na primanje kraj od mnogih Apple tužbe u posljednjih nekoliko mjeseci, au nekim slučajevima zabrana prodaje svoje proizvode Galaxy Nexus smartphone, koji je predstavljen sinoć, također može doći pod strogim povećalom u sudovima jednom Apple ima pogled na njega. Ali za razliku od prethodnih Samsung Android uređaja, šanse da se to dogodi očito će se umanjiti ili čak nepostojeći. Shin Jong-kyun, predsjednik Samsung mobilni odjel, priznao je jučer da je Galaxy Nexus je razvijen uzimajući u obzir Apple patenata. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PlayStation Store hits tablet S danas, omogućuje igračima proživljava slavu sredine 90-ih

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/playstation-store-hits-the-tablet-s-today-lets-gamers-relive-th/:
Sjeti se kako loše što ste željeli PlayStation telefon, samo da bi saznali da je "iskustvo" bio na čelu na mnoštvo uređaja preko Android spektra ? Pa, to izgleda kao što su Sony konačno je čineći dobro na taj retro-igranje obećanje. Od danas, tvrtka je jedan stop shop za klasične igre na prošlost odlazi živjeti u devet zemalja - iako, morat ćete biti tablet S vlasnika sudjelovati nostalgije PlayStation Certified. Pomoć Sony uvesti svoje fanbase natrag u dopadljivost i 32-bitne grafike deset naslova poznate PSOne fanovima: Cool granica, uništenje Derby, Hot Shots Golf 2, Jet moto 1 i 2, skakanje Flash, MediEvil, motorna tun Grand Prix! Rally križa i Wild Arms. Dakle, ako vam se dogoditi da se pakiranje elektronički div ne-sklopivi škriljevac, dobiti palčeve primed za kapacitivne šetnju dolje Memory Lane. Nema riječi o tome kada te drugim certificiranim uređajima će doći do rudnika tvrtke igre arhiva, ali uvijek postoji Vita za to.

PlayStation Store hits tablet S danas, omogućuje igračima proživljava slavu sredine 90-tih prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 00:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation blog | Pošalji | Komentari

Sprint oslobađa Dizajn HTC EVO 4G, na raspolaganju 23. listopada za 100 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/sprint-unleashes-the-htc-evo-design-4g-available-october-23rd-f/:
To Dizajn HTC EVO 4G procurila prije par mjeseci? Oh, to je pravi - i Sprint konačno spremna podijeliti svoju priču sa svijetom. Priča o 4G EVO Dizajn je sasvim jednostavan: za denar ispod $ 100, možete imati WiMAX-sposoban uređaj s GSM roaming koji ima 4-inčni QHD (960 x 540) zaslon, 1.2GHz Qualcomm MSM8655 CPU , Android 2,3 s HTC Sense UI, Mobile Hotspot, 5MP kamera sa stražnje HD video snimanje (720p, pretpostavljamo) i 1.3MP prednja cam. U sažetku, dizajn je u osnovi 4G Hero S sa WiMAX i globalnog roaminga sposobnosti. Potražite ovaj uređaj pojaviti u trgovinama i online 23. listopada, a izgled nakon pauze za press release.

Nastaviti čitanje Sprint oslobađa Dizajn HTC EVO 4G, na raspolaganju 23. listopada za 100 dolara

Sprint oslobađa Dizajn HTC EVO 4G, na raspolaganju 23. listopada za 100 dolara prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. listopada 2011 11:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sprint | Pošalji | Komentari

Ballmer: Mi smo Lucky Microsoft nije kupnju Yahooa

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7OuWfHy1b1c/ballmer-were-lucky-microsoft-didnt-buy-yahoo:
alphadogg piše (citirajući Networkworld):. "Microsoft CEO Steve Ballmer osjeća intenzivno sretan da je njegova tvrtka je 44 milijarde dolara ponudu za Yahoo natrag u 2008 nikada materijalizira" Ponekad ste sretni ", rekao je sa smiješkom na Web 2.0 Summit, odgovor na pitanje iz konferencije supredsjedatelj Ivan Battelle. oprezni da ne vrijeđa njegov partner tržišta pretraživanja, Ballmer stavio komentar u kontekstu, rekavši da je bilo koji predsjednik bi se osjećati zahvalni za ne čineći velike akvizicije u mjesecima prije globalne financijske propasti koji je započeo u drugoj polovici 2008. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


GLORIA Kako bi astronomi amateri Pristup robota Teleskopi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1lWydJvvFak/gloria-to-give-amateur-astronomers-access-to-robotic-telescopes:
Zothecula piše s izvadak iz Gizmag članak: "astronomima amaterima koji žele promatrati nebeska tijela uskoro neće biti ograničeno samo na svoje osobne teleskope, ili posjete lokalnih javnih zvjezdarnica Od iduće godine, prvi u svijetu mrežu. robotski teleskopi će biti ide online, koji korisnici s bilo kojeg mjesta na planeti će biti u mogućnosti da rade besplatno putem interneta. Poznat kao GLORIA (Global Robotski teleskope Inteligentna polja za e-znanost), tri godine europski projekt će u konačnici sadržavati 17 teleskopa na četiri kontinenta, trčanje po 13 partnera grupa iz Rusije, Čile, Irska, Velika Britanija, Italija, Češka, Poljska i Španjolska. Ne samo da će korisnici biti u mogućnosti kontrolirati teleskopa iz svojih računala, ali oni će također imaju pristup astronomske baze podataka GLORIA i drugih organizacija. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kobo tiho lansirao Android Vox tablet sa 7-inčnim zaslonom, Gingerbread, 200 $ cijena oznaku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/kobo-quietly-launches-vox-android-tablet-with-7-inch-display-gi/:
Kanadski trgovac Budućnost Dućan nam slučajno doušnik zaviriti u tablet prošlog tjedna, ali sada Kobo je stvaranje Vox službeni, zajedno s 7-inčnim 1024 x 800 rezolucije AFFS + zaslon sa multi-touch, 7-satna baterija i 8 gigs od interne memorije s podrškom za do 32 GB SD za pohranu. $ 200 tablet je Android 2,3 Gingerbread, a pokreće 800 MHz procesor i 512 MB RAM-a. Tu je i izgrađen-in govornik i 3.5mm slušalica utičnica, 802.11 b / g / n WiFi i razne predinstalirane aplikacije (naravno, imat ćete pristup Android Market kao dobro). Vox je na popisu u dionice na Kobo je online trgovine, iako ćete morati pričekati do 28. listopada za tvoje brod. Također će biti dostupne na Best Buy i SRJ Elektronika trgovinama u SAD-u, i Best Buy, Future Shop i Indigo u Kanadi. Skoči prošlosti pauzu za PR od Kobo.

[Hvala, Mankie]

Nastaviti čitanje Kobo tiho lansirao Android Vox tablet sa 7-inčnim zaslonom, Gingerbread, 200 $ cijena oznaku

Kobo tiho lansirao Android Vox tablet sa 7-inčnim zaslonom, Gingerbread, 200 $ cijena oznaku prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 10:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kobo | Pošalji | Komentari