utorak, 22. veljače 2011.

Samsung stvara prvi full-color kvantna točka zaslon, prijeti da Dippin 'točkica zastario

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-creates-first-full-color-quantum-dot-display-threatens/:
Samsung stvara prvi full-color kvantna točka zaslon, prijeti da Dippin 'točkica zastario Nismo bili služeći se kvantne točkice vijest za sasvim kao čeznuti kao mi smo bili ti regaling s pričama o kvantna računala , što je jednako dobar, jer smo o tome kako vam reći da je tehnologija još najmanje tri godine od prikazuje se u nešto što možete kupiti. Ali, to je sve bliže, sa Samsung pokazujući četiri-inčni zaslon s kvantna točka boji. Quantum točkice su nanokristala koji emitiraju svjetlost kada su dobili uzbuđen, možda na božićno jutro ili kad čeka popis škola otkaz na snježne ujutro. Veličina kristala diktira valna duljina emitirane svjetlosti, kao i polaganje preciznim mreža različitih veličina kristala Samsung stvara RGB pixela vrsta potrebne za prikaz. Pikseli se mogu primijeniti izravno na staklo ili fleksibilne površine, au teoriji oni će biti daleko učinkovitije nego LCD, a svjetlije i dugotrajnije od OLED. Upravo sada, međutim, ne postići bilo koji od tih mjerila, što je, nažalost, gdje smo krug leđa na cijeli "tri godine daleko" stvar.

Samsung stvara prvi full-color kvantna točka zaslon, prijeti da Dippin 'točkice zastarjela prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Technology Review | Pošalji ovaj | Komentari

Motorola ruke van zlato Xooms za Oscara domaćini, nominirani

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-hands-out-gold-xooms-to-oscar-hosts-nominees/:
Motorola se može ponudom Xoom u osnovnim crno široj javnosti, ali to je kuhani se nešto malo extra posebno za Oscara ove nedjelje. To će biti hendikep vanjska strana ovih ograničenom Xooms izdanje zlato - kompletna sa custom kože koverti slučaj - domaćinima i nominiranih u najboljeg glumca, najbolju glumicu, najboljeg sporednog glumca, najbolju sporednu glumicu i najboljeg redatelja kategorijama. Guess zvijezde nisu baš poput nas , nakon svega.

Motorola ruke van zlato Xooms za Oscara domaćini, nominirani prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 16:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Nautilus-X: svemirska postaja s raketama

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LaA5FRoZIug/Nautilus-X-the-Space-Station-With-Rockets:
astroengine piše: "Tako smo svemirskoj stanici, što sada? Čuli smo neke prilično neobičan ideja, ali ovo je jedan koncept istraživačke grupe u NASA je uzimanje ozbiljno. Po preinakama ISS s raketama, Nautilus-X će djelovati kao međuplanetarni prostor postaja vrsta, uključujući i prostor za šest astronauta, umjetne gravitacije prsten, napuhavanje staništa i docking za istraživanje svemirskih brodova. Kada možemo uzeti krstarenje luksuznim na Mars? 2020 projekt procjenu. To sve zvuči jako 2001, ali je projicirana troškova prilagodbu svemirske stanice izgledaju malo na strani nisko. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ubuntu: Gdje li ljubav ići?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nkwZ1zeVgY4/Ubuntu-Where-Did-the-Love-Go:
inkscapee piše "Koristi se Ubuntu je veliki Linux heroj, svijetli vitez koji će voziti Linux na svako desktop i kick loše stare Windows na rubnik. Ali sada Ubuntu je loše Linux. Što se to događa, to je tipično fanboy nestalnost, ili je Canonical više služe u svoje vlastite interese nego stvaranje velike Linux distro? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Komentar Vulgarnost prema jeziku

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nrkS-g2V584/Comment-Profanity-by-Language:
beretka pronađen divan malo tortni grafikon razbijanje kletve u kodu komentarima oborio jezikom. On je koristio Carlin je sedam riječi, a C + + je došao vanjska strana na vrhu, dok PHP korisnici su ili zdrava ili savršen.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon Xoom oglas zadirkivač će vas pojesti (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/verizon-xoom-ad-eats-you-up-video/:
Verizon's prvi Xoom oglas out je ostavljajući malo sumnje o tome kako tvrtka planira na tržištu Motorole novi tablet. Dok Saće ploča može nedostajati Droid marke, VZW izgleda postavljen da održava otvoreno mačizam ton koji je pomogao prodati toliko android UREÐAJI u proteklih godinu dana, dok odbija bilo koji od cerebralne gluposti preferira Motorola. I doista, koji je među nama, čovjek ili žena, može odoljeti napasti flasteri na 800 dolara jetpack dolaze četvrtak?

Verizon Xoom teaser oglas će vas pojesti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 02:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

AT & T Motorola Atrix 4G sada na prodaju, 149,99 dolara na Amazonu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/atandt-motorola-atrix-4g-now-on-sale-149-99-at-amazon/:
Vrelo pregledali i već ukorijenjen Atrix 4G je sada na prodaju u AT & T. Kao što se očekivalo, privilegij kupnje izravno iz prijevoznik će vam postaviti natrag $ 199,99 s dvogodišnji ugovor. Ili shop preko na Amazon koji navodi isti HSPA + uređaj za $ 50 manje s 24-satni brod vrijeme.

[Hvala, Zizo]

AT & T Motorola Atrix 4G sada na prodaju, 149,99 dolara na Amazonu prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 02:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AT & T , Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

Smithsonian u lice Video igre Povijest

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QnrzSfrY1dE/Smithsonian-To-Feature-Video-Game-History:
RedEaredSlider piše "Smithsonian American Art Museum ima sadržanu kulture sve pop iz Dorothy je rubin crvene papuče na Seinfeld-a puffy shirt. Sada će izlagati povijesti video igara. Izložba pod nazivom" The Art of video igre, 'će otvoren za javnost u Washington, DC 16. ožujka 2012. Izložba će istražiti 40 godina evolucije video igre kao umjetnički medij, s naglaskom na upečatljiv vizualne efekte i kreativno korištenje novih tehnologija. " Oni su trenutno drži glasovanje kako bi se utvrdilo koji video igre trebale predstavljati svoje ere.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Minecraft za IOS potvrđeno, lov nastavlja za slobodno vrijeme za rasipanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/minecraft-for-ios-confirmed-the-hunt-resumes-for-free-time-to-s/:
Znate sve to vrijeme ste bili na gubit Angry Ptice HD? Izgleda kao tvoj leteći prijatelji mogu imati društvo, kada dođe vrijeme da se, um ... ubiti vrijeme, kao i Markus Persson je potvrdio da Gamasutra da IOS luka nalazi "u djelima." To znači da službeni Minecraft izgraditi će se uskoro pojaviti u Apple App Store, iPhone i sa ipad verzije ukazivao na. Aron Neiminen, novi zaposliti Mojang tim, odgovoran je za luku, i ako sve ide dobro, to će biti pustiti kasnije tijekom godine. Persson je također potvrdio da IOS verzije neće dobiti svaki ažurirati da originalni preglednik / download verzije dobiti, ali da će biti "odobrava značajke koje imaju smisla za touchscreen platformi." Podignite ruku ispod ako ste vrtoglav izvan kontrole.

Minecraft za IOS potvrđeno, lov nastavlja za slobodno vrijeme za rasipanje prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 01:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gamerant | izvor Gamasutra | Pošalji ovaj | Komentari

HP Palm Popipati na prodaju u travnju?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/hp-palm-touchpad-on-sale-in-april/:
Službeni Popipati lansirati datum nije ni datum po sebi, ali sezone: ljeto . Tako smo iznenađeni da vidite DigiTimes prijavljujete da je HP će isporuku pošiljki u ožujku TouchPad ide na prodaju u travnju s planovima za brod 4-5 milijuna jedinica od TouchPad " serije "u 2011. Na temelju onoga što znamo, oboje iz korištenja softvera, nepotpun pre-proizvodnja tableta i iz naše detaljne razgovore s Jon Rubinstein, travanj malo datum će biti vrlo agresivan za reći najmanje. I DigiTimes 'točnost s obzirom na glasine za tvrtke nalazi izvan svoje matične zemlje Tajvan je točkicama u najboljem slučaju. Ipak, HP-ov novi CEO Leo Apotheker je rekao izvorno, da su proizvodi objavljeni na 9. veljače događaj će biti u prodaji samo nekoliko tjedana kasnije. Nažalost, samo mali Veer slušalica dobio obećanje rano proljeće sa prije 3 ulazak TouchPad za ljeto pokrenuti. Možda će to biti slučaj od HP-a pod obećavajuće i nad isporukom? Mi ne možemo sa sigurnošću reći. No, uz malo sreće, HP bi mogao donijeti neke jasnoću na pitanje o 14. ožujak - dan Apotheker je obećao velika otkriti o "tajni odgovor" i "vizije o tome što HP može u budućnosti ... polazište ". Zašto tako tajanstvene, Leo?

HP Palm Popipati na prodaju u travnju? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 01:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigiTimes | Pošalji ovaj | Komentari

Besplatno testiranje Engleski Anti-Malware na ne-engleskom jeziku prijetnji

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fLbtDf3ZdS0/Testing-Free-English-Anti-Malware-On-Non-English-Threats:
Anonimni čitatelj piše: "brazilski tehnologija web stranice s vijestima O Globo objavljena zanimljiva usporedba o tome slobodan protu-malware ponaša protiv ne-engleski prijetnji (Google prijevod portugalski original). Korištenjem bazu podataka od preko 3000 primjeraka iz Brazila Security Incident Kontakt centra, brojevi su sasvim drugačiji od svih američkih anti-malware gostiju. Dok Avira postigao najbolji rezultat, 78%, Microsoft Security Essentials zaustavio manje od 14%. To može biti glavobolja za neke velike multinacionalne korporacije, čije IT odjela implementaciju US anti- malware na cijelu mrežu, ali su mreže segmentima izvan SAD-u s mnogim "nepoznat" prijetnje roaming okolo. Pitam se što bi se rezultati u drugim zemljama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lenovo trots iz novog ThinkPad T, L i W serije laptopa

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/lenovo-trots-out-new-thinkpad-t-l-and-w-series-laptops/:
To se osjeća kao jučer samo taj Lenovo Unleashed ozbiljan iznos od Sandy Bridge laptop na CES , ali izostavio je hrpa bili su više tradicionalni ThinkPad T, L i W modeli. Pa, Lenovo je dobio one na umu upravo sada, a svaki se osvježavaju s Intelovim Core najnoviji 2011 procesora, NVIDIA ili ATI Optimus diskretne grafike, i poboljšane značajke VoIP. Jedan čak i obećava 30 sati trajanja baterije! Yep, postoji nekoliko ključnih ažuriranja dolaze na svaki niz, pa pogodio pauzu za kratki pregled svake od njih, i ne zaboravite pregledati sjajnom pritisnite metak u nastavku.

Nastaviti čitanje Lenovo trots iz novog ThinkPad T, L i W serije prijenosna računala

Lenovo trots iz novog ThinkPad T, L i W serije prijenosnih računala prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 veljača 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Ja će provjeriti My Phone na večeru I vi ćete nositi s time

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NhqydUM1hss/:

Samsung's Epic 4G Froyo ažurirati sada na raspolaganju, ne treba čekati za OTA

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsung-epic-4gs-froyo-update-now-available-no-need-to-wait-fo/:
Samsung očito odlučili da je napravio Epic 4G vlasnika pričekamo dovoljno dugo i tukao Sprint planirano OTA puštanje raspored na bušiti po nekoliko sati, postavljanje EB13 graditi koja će ažurirati svoj telefon da Froyo na svojoj web lokaciji za podršku. Kliknite na link za izvor. Exe pokrenuti iz spojenog računala i nadogradnja preko USB (za ukorijenjeni i unrooted uređaja podjednako, trčanje bilo koji software ranije graditi), ili odaberite Mac link za update.zip datoteku koja se može pokrenuti izravno iz telefona SD kartice (stock uređaje instalirana najnovija DI18 graditi samo.) Vi ćete biti vraćanja uređaja na prazno škriljevca ili način kako bi bili sigurni da ste napravili backup sve važne SMS-a unaprijed. Do sada je od početka prikazivanja upgraders na XDA Developers-sugeriraju primjetna performansi, ali i druge postova ukazuju na pesky greške kao što su vrijeme, bez usluga pražnjenje akumulatora su još uvijek vješanje oko, proviriti puna puštanje bilješke nakon pauze.

Nastaviti čitanje SAM-ovi Epic 4G je Froyo ažurirati sada na raspolaganju, ne treba čekati za OTA

Samsung's Epic 4G Froyo ažurirati sada na raspolaganju, ne treba čekati za OTA prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 22:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung centra za preuzimanje | Pošalji ovaj | Komentari