nedjelja, 27. veljače 2011.

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

AMD razbiti novi teren sa 32nm Buldožer dizajn

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CL6-7Y4r5cc/amd-to-break-new-ground-with-32nm-bulldozer-design.ars:

AMD-ov 32nm predstojeće buldožera dizajn je roman u brojnim aspektima, i na ovom prošlosti ISSCC, AMD je dao dva stručnih radova koji je otišao u detalj na cijeli broj i pomičnim zarezom dijelovima dizajna. Glavnina svaki papir pokriven detalje projektiranje sklopa, ali je bilo dosta višoj razini bitova informacija koje su izašle.

Mi smo prethodne dane visokoj razini pregled o Buldožer pristupa na vlast učinkovite performanse, tako da provjerite naše ranije pokrivenost za veliku sliku. U ovom kratkom članku, mi ćemo ispuniti neke od detalja iz AMD-ov radova.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Transphorm obećanja brickless laptop punjači, uštede dovoljno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/transphorm-promises-brickless-laptop-chargers-power/:
nas zaustaviti ako ste čuli ovaj prije . Tajanstveni pokretanje tvrtke djeluje u tajnosti, za nekoliko godina, podiže milijune u financiranje iz nekih od najvećih igrača u industriji (u ovom slučaju, Google i Kleiner Perkins Caufield & Byers), te najavljuje proboj tehnologija koja obećava da će promijeniti sve . U tom slučaju pokretanja je tvrtka zove Transphorm, a proboj je galij nitrida tehnologija koja obećava da će poboljšati AC / DC transformatora. Dok se to ne može zvučati kao najuzbudljivija stvar na svijetu, tvrtka je direktor kaže da on ne može samo drastično smanjiti struju izgubiti do elektronike koji se trenutno oslanjaju na siliciju komponente, ali je značajno smanjenje veličine komponenti kao dobro. Jedan Najbolji primjer je laptop punjač cigle, koji Transphorm kaže može smanjiti ili čak potpuno eliminirati izgradnjom potrebne komponente desno u laptop sebi. Tvrtka također vidi veliku priliku s električnim automobilima, a posebno podatkovnim centrima, koji je jedan od prvih tržišta da će biti ciljanje. Naravno, sve pojedinosti su još uvijek prilično svjetlo u ovom trenutku, no tvrtka je obećavao kako će predstaviti svoj prvi proizvodi u samo dva tjedna, a možete biti sigurni da ćemo biti promatranje.

Transphorm obećanja brickless laptop punjači, uštede energije dovoljno prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 27 veljača 2011 16:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boing Boing | izvor Transphorm , Technology Review | Pošalji ovaj | Komentari

Custora Pomaže online tvrtke poboljšati zadržavanje kupaca

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pM5MF8nLKRQ/:
Array

Apple Pita sigurnosni stručnjaci ispitati OS X Lion

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/esJjwcsMpu8/Apple-Asks-Security-Experts-To-Examine-OS-X-Lion:
Anonimni čitatelj piše: "Jer koliko god je Mac OS X ima reputaciju sigurnije od sustava Windows, sigurnosni istraživači ne ustručavajte naglasiti da je suprotno, u stvari, istina. No, Apple je u potrazi za promjenu da. Ovaj prošli četvrtak , Apple doled iz beta OS X Lion programere. U svezi s tim, Apple je također dopire do istaknuo sigurnosni stručnjaci i nudeći im besplatne preglede OS X 10,7, tako da oni mogu uzeti pogledati na Apple's nove sigurnosne mjere i doći do natrag na Apple s bilo koje misli i brige koje mogu imati. Doista, Apple je postao puno više sigurnosti svjesni ovih dana, ne samo u smislu dopire do sigurnosti istraživači, ali i na njegovo osoblje unajmljuje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


OCZ je potrošač razreda Vertex SSD 3 dobiva benched, SandForce SF-2281 pomaže pljuska natjecanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/oczs-consumer-grade-vertex-3-ssd-gets-benched-sandforce-sf-228/:
Mi smo mislili OCZ Vertex's Pro 3 je bio neki plamteće vruće stvari, ali čvrstog stanja skladišta stručnjaci imaju fantastičnih vijesti - običan ol 'Vertex 3 će donijeti isti potpuno smiješan 550MB / s čitanje brzina (plus još brže 525MB / s piše) na dolje-na-zemlji cijenama. Pregledi pronađen Vertex 3 nove SandForce SF-2281 kontroler i Micron 25nm flash memorijskih čipova oštrice od čak svoj enterprise-grade rođak u gotovo svaki test - s nekoliko anomalija tu i tamo - a navodno su previše brzo kako bi se postigla puna učinkovitost s bilo kojim 6Gbps kontroler SATA osim u jednom nova Intelova Cougar Point čipset. Najbolji od svi, oni tvrde da OCZ je ciljanje cijeni od samo $ 250 za 120GB verziju, ili $ 500 za 240GB pogon benched ovdje. To je još uvijek komad promjena, ali s obzirom na trenutnu-gen 120GB SSD-ovi i dalje koštati preko 200 dolara ulici, to zvuči kao OCZ je postavljanje bar koji će voziti dolje cijene u cijeloj ploči. Mi ne možemo čekati.

Pročitajte - AnandTech
Pročitajte - Hot Hardware
Pročitajte - Zakonit Recenzije
Pročitajte - PC Perspective
Pročitajte - Storage Review

OCZ je potrošač razreda Vertex SSD 3 dobiva benched, SandForce SF-2281 pomaže pljuska natjecanje prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljača 2011 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Weird Science samo baca beanballs na hladne noći

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:

Bacanje topline u toplinskim: Recimo da ste bejzbol pitcher. Želite da biste dobili daleko sa beaning suprotstavljene tijesto? to učiniti na hladnom noći , ako želite izbjeći odmazdu, prema hrpa Kneževa škole fakulteta poslovanja. "Kontrola za niz drugih varijabli," oni pišu, "mi provedenih analiza pokazuje da je vjerojatnost bacač udarca tijesto raste naglo na visokoj temperaturi kada više bacač's suigrači pogođeni su protivnička momčad ranije u igri. "

Kapucini se djevojke same trljanjem uz vlastitim urinom: Puno životinja obilježiti svoj teritorij ili oglašavati za drug koriste feromone u njihovoj mokraći (čak i ribe to učiniti ). Kapucin majmuna, međutim, uzeti dodatni korak kako bi se osiguralo da nema sumnje koje pojedinac je izvor feromona: oni mokriti na svoje ruke i utrljajte po cijelom njihova krzna. Da biste potvrdili da je ovaj ima svoje željeni učinak na dame , istraživači staviti neke ženske kapucina u MRI cijevi, a zatim ih izloženi urin od odraslih i maloljetnih muškaraca. Odgovore u žena 'mozak su značajno veće kada je došao iz urina odrasle osobe. Ja sumnjate isti navika može dobiti jednako veliki odgovor od ljudskog ženskog mozga, ali možda i ne iz istih razloga.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Oscar.com nudi "sve pristupne 'proći na dodjeli Oscara, za troškove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:
Naravno, te mogao pravedan gledati Oscara za besplatno uz zdjelu kokica i svoje omiljene Twitter komentar, ali ljudi iza Oscara su u nadi da ćete pokušati nešto još više "interaktivni" ovaj put okolo. Oni koji glavu Oscar.com večeras će biti tretirane na nekoliko različitih live kamere koje su besplatno dostupni svima, ali stvarno se vidi da sve što ćete morati tanjura preko 4,99 dolara za "sve pristupne" proći. To će vam dati pristup broju "ekskluzivnih mogućnosti gledanja", uključujući i više od 360 stupnjeva kamere koje možete kontrolirati i brojne kamere duž crvenog tepiha, iza pozornice, a na guvernera Ball nakon toga. A ako to nije dovoljno, također možete preuzeti Oscar Backstage Pass app za ipad, iPhone i iPod touch - to će vam trčanje dodatnih 0,99 dolara.

Nastaviti čitanje Oscar.com nudi "sve pristupne 'proći na dodjeli Oscara, za troškove

Oscar.com nudi "sve pristupne 'proći na dodjeli Oscara, za troškove prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Oscar All Access | Pošalji ovaj | Komentari

Dva planeta Pronađeno dijelite jednu Orbit

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/htwYZvd5CwE/Two-Planets-Found-Sharing-One-Orbit:
dweezil-n0xad piše "pokopali u poplavi podataka iz Kepler teleskop je planetarni sustav za razliku od bilo kojeg vidio prije. svoja dva očita planeta dijele istu orbitu oko svoje zvijezde. Ako otkriće je potvrdio, da će to poduprijeti teoriju da je Zemlja jednom dijeli svoje orbite s Marsa veličine tijelo koje je kasnije pala u nju, što je rezultiralo u mjesec osobnu formaciju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


SwipeGood daje Gotovina Početak Fonda u dobrotvorne svrhe

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVy8tXu0LFA/:
Array

Što je vaše pravo ime?

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/47srCLGSnBY/:
Array

Haves i imati-nots: istinita priča o Reader Odjednom De-Pozvan od TED

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f5xVLP5zWpA/:
Array

IT Maturanti Nije "dobro obučeni, Ready-To-Go"

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7yOLjP-DQIE/IT-Graduates-Not-Well-Trained-Ready-To-Go:
coondoggie piše "Postoji nepovezanost između studenata uzimajući high-tech stupnjeva, a ono što poslodavci traže u tim diplomanata. Poslodavci se slažu da fakulteti i sveučilišta moraju pružiti svojim studentima bitnih vještina potrebnih za pokretanje IT odjela, no samo 8% hiring menadžeri bi stopa IT diplomanata zaposlili kao 'dobro obučeni, ready-to-go ", po istraživanju od 376 organizacija koje su članovi grupe IBM korisnika Dionički i baze podataka i aplikacije trendovi pretplatnika."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Čovjek gradi stroj za guranje telefonske tipke od pola svijeta daleko (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Ako je Vaš ambicija je putovati po svijetu, i svoj posao gurnuti gumbe tri mobitela koji se nalazi u Južnoj Koreji, možda ići lud. To čini se da je ono što se dogodilo Mok Young Bak, barem kada je izumio spravu lud prikazan u videu iznad. Zove kaducej, to je TelePresence stroj koji radi samo jedna stvar - ona kontrolira svaki gumb na svakom od ta tri telefona s nizom servo motora i pogona kabela, i pomiče njihalo poput web kameru, tako da se jasno može vidjeti svaki ekran od kuda je se dogoditi da bude. Na taj način, on može uživati u turizam, dok je napustio život na dohvat ruke, barem tako dugo dok zabrinuti susjedi ne pretpostavljaju strašna din je, recimo, zbor ubojica robota linije, i inzistirati na tome da policija ispita.

Čovjek gradi stroj za guranje telefonske tipke od pola svijeta daleko (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 11:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hack Day | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft Nagrađivanje zaposlenika koji je telefon u

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_NRiYPHWs_A/Microsoft-Rewarding-Employees-Who-Phone-It-In:
theodp piše: "Za programere koji su sve o Benjamins, Microsoft je došao gore sa intrigantna alternativa Google hvaljena od 20% vremena. pojačati broj Windows 7 Telefon aplikacije, Microsoft je opušteno strogo pravilo i da će pustiti zaposlenika mjesečini i zadržati rezultat intelektualnog vlasništva i 70% od prihoda, kao čeznuti kao koji drugi posao piše aplikacije za WP7-based uređaja. pravilo promjeni nudi opcija za zaposlenike koji ne žele otići u nesigurnost start-up, ali i dalje želite pucao na priznanje i nagrade za svoje ideje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Burning Chrome

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/70zGx2MdVJ8/:
Array

Ljudi su Usmjerivači

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iyZvXtdxQvc/:
Array

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

HTC Nevjerojatno S, Desire HD, Desire Z i originalni čežnja sve će biti jelo Gingerbread do kraja lipnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
Kada je pokrenuta Nevjerojatno S na MWC par tjedana, HTC obećao novi 4-inčni uređaj će biti brzo dobiti Gingerbread update i sada je daje nam konačan raspored za njega kaže da android 2,3 će biti distribuiran na svoje Novi admiralski brod telefona do kraja Q2 2011. Nismo sigurni od četiri mjeseca od sjedi do prozora čeka OTA update da plutaju u nužno utakmice do naše definicije "brzi", ali postoje puno bolje vijesti za vlasnike HTC starije uređaje. Želja HD i čežnja Z - oba objavljena u rujnu 2010 - također će se skače daleko od Froyo i do licitara i pridružit će se originalni čežnja , koji je najavio put natrag na prošlogodišnjem MWC. To je slušalica bila bitno HTC vlastiti brand-Nexus jedan, tako da smo već znali da je sposoban za trčanje Gingerbread, ali to je još uvijek rijetkost vidjeti uređaja proći kroz dva značajna ažuriranja Android (Desire počeo život sa Android 2.1). Sve te stare želje su smješteni na istom ažurirati raspored kao Nevjerojatno S, a nedavno je najavio Desire S i S Wildfire će brod s Gingerbread preloaded.

[Hvala, Johannes]

HTC Nevjerojatno S, Desire HD, Desire Z i originalni čežnja sve će biti jelo Gingerbread do kraja lipnja prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 08:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SlashGear | Pošalji ovaj | Komentari

Potrošači kupiti manje Tech Stuff, držati ga dulje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv4CDopckUo/Consumers-Buy-Less-Tech-Stuff-Keep-It-Longer:
Hugh Pickens piše piše: "NY Times navodi da postoje indicije da mora promijeniti se odvija u ponašanje potrošača kao rezultat velike recesije: Amerikanci kupuju manje tech stvari i što je duže trajati (reg. svibanj biti potrebno). Iako se u mnogim slučajevima razlika je samo mjeseca, ekonomisti i potrošača kažu pristup može trajati duže od potpunog oporavka i povratka lako kredit, jer je snažan dojam downturn je napravio na potrošače. Na primjer Patti Hauseman zaglavi sa svojim pet godina -stare Apple računala dok je počeo izradu ak whirring zvukove i povremeno neispravan prije nego je kupila novo računalo za Božić -. zapravo, refurbished jedan '. tjedan dana kasnije, stari je umro smo ga vremenski prilično dobro ", kaže Hauseman, dodajući da nije bilo toliko da nije mogla priuštiti nove stvari, ali da posljednjih nekoliko godina gospodarskih previranja ostavio joj osjećaj da bi mogla biti krade iz njezine budućnosti baca robu koja još uvijek ima vrijednost. Potrošači su drzi novih automobila za rekord 63,9 mjeseci, do 4,5 mjeseci od godinu dana i 14 posto od kraja 2008, prema jednom istraživanju tvrtke. Industrija analitičari također navode da su ljudi u prosjeku čekaju 18 mjeseci kako bi nadograditi svoj mobitela, što je povećanje od svakih 16 mjeseci samo prije nekoliko godina. "Nećemo natrag u vrijeme naših baka" priče o tome što je zadržao i kako su se stvari tako pažljivo ", kaže Nancy F. Koehn, profesor na Harvard Business School i povjesničar ponašanje potrošača ". Ali vidjet ćemo u skladu inching ili trudging u tom smjeru."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


OnLive nudi besplatno MicroConsole s Homefront igra kupnju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/onlive-offering-free-microconsole-with-homefront-game-purchase/:
S obzirom nabbing 99 dolara OnLive igre sustav za povezivanje TV tvrtke igru streaming oblak? Evo još jedna misao - pre-order THQ's Homefront na OnLive umjesto za $ 50, i dobiti bon za besplatno MicroConsole (i bez igre) u cjenjkanje. To je posao OnLive najavio neki dan, koja teče kroz 14. ožujka, iako fine print, kaže zalihe su ograničene, troškove prijevoza extra, a vi zapravo ne će dobiti hardver dok nakon posla istekne bez obzira kada ste pre-order igre. Nismo sigurni što se kaže za OnLive je u tijeku isplativosti da se tvrtka našla vlasništvo dati hardver daleko za manje od pola svoje vrijednosti, ali nećemo gledati dar konja u usta!

OnLive nudi besplatno MicroConsole s Homefront igra kupnju prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 27 veljača 2011 08:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OnLive blog | izvor OnLive | Email ovu | Komentari