ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Bill Clinton kaže "bojati Krovovi bijeli '

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ak2usquIDS8/Bill-Clinton-Says-Paint-Your-Roofs-White:
Hugh Pickens piše "Bivši američki predsjednik Bill Clinton misli 'svaka crni krov u New Yorku trebao biti bijeli, svaki krov u Chicagu mora biti bijela;.! Svaki krov u Little Rock mora biti bijela Svaki stan tar površine krova bilo gdje u većini tih mjesta možete oporaviti troškove boja i rada u tjednu. " Konstatirajući da je gradonačelnik Bloomberg počeo program za najam i trenirati mlade ljude da se bojite New Yorku krovovi bijeli, Clinton kaže da veliki postotak djece su bili u mogućnosti parlay ovaj jednostavan rad na višim KV programe obuke ili energetskih PMS radnih mjesta. korist:. ne samo da će "super krovovima 'niži komunalnih računa u svakom apartmanu kući 10 do 20 posto, ali se oslobađa novca koji može biti potrošen za povećanje gospodarskog rasta Clinton predstavio je ovo s četrnaest dodatne ideje za uzgoj gospodarstva, uštede energije, i napada na poslovima krize. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Australski R18 + rejting za igre? Ne još, NSW odbija glasova

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idJVyIufnQE/Australian-R18-Rating-For-Games-Not-Yet-NSW-Refuses-To-Vote:
UgLyPuNk piše: "Samo nekoliko sati nakon što je australski gaming javnosti zbunjen stav koje Južne Australije odvjetnika, oni su sada ste uzimajući ljut preko New South Wales kolega odluku. Dok Stalnog odbora odvjetnika-General je planirala na donošenje odluke o uvođenju R18 + ocjena za video igre u petak na sastanku u Adelaideu, NSW odvjetnika najavio da neće glasovati na temu u ovom trenutku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Proboj Prema kvantno računanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EVOMMGVd-U0/Breakthrough-Toward-Quantum-Computing:
redwolfe7707 piše "Qubit registri su teško stvar za izgraditi, a to izgleda da se znatan napredak u više zapleta potrebnih za njihovo korištenje za podnošenje: 'Olivier Pfister, profesor fizike na Sveučilištu u Virginiji koledža za umjetnost i znanosti,. je upravo objavio rezultate u časopisu Physical Review Letters pokazuje napredak u stvaranju masivne broja isprepletene qubits, točnije višerazinskog varijanta istih naziva Qmodes. ... Pfister i istraživača u laboratoriju koristi sofisticirane lasera inženjer 15 grupa od četiri isprepletene Qmodes svaki, za ukupno 60 mjerljivih Qmodes, najviše ikada stvoren. Oni vjeruju da su stvorili čak 150 grupe, ili 600 Qmodes, ali može mjeriti samo 60 s tehnikama koje se koriste. "U međuvremenu, istraživanju objavljenom u New Journal of Physics (sažetak) pokazuje "kako kvantne i klasične podaci mogu biti isprepleteni u stvarnom svijetu optička vlakna mreže, uzimajući korak prema distribuiranja kvantne informacije kuće, a uz to kvantni internet."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


To je službeni: Motorola Titanium dolaze Sprint 24. srpnja milijuna spec. Eclair može biti vaš za 150 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:

Motorola Titanium je sigurno napravio sam nijedan stranac za nas, jer je službeno objavila Sprint sve na putu natrag svibnja . U to vrijeme, ne cijene ili dostupnost datum su poznate, tako da smo bili prepušteni nagađanja i procurila screenshot - znate, uobičajene rutine za nove uređaje. Ne trebamo čekati za cijenjena 411, iako, kao što je sada Network je najavio 810G vojno-spec Eclair smartphone sletjet će na policama trgovina 24. srpnja, a ding naše novčanike Benjamina i pol - nakon sto dolara pošte- u rabat, koji je. Naravno, ovaj uređaj ne smije biti za svakoga, ali znamo da bi mogao biti privlačan za one od vas koji samo uživaju bacanje ol 'Android oko nekoliko puta previše.

Nastaviti čitanje To je službeni: Motorola Titanium dolaze Sprint 24. srpnja milijuna spec. Eclair može biti vaš za 150 dolara

To je službeni: Motorola Titanium dolaze Sprint 24. srpnja milijuna spec. Eclair može biti vaš za 150 dolara prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 14:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Droid 3 rastaviti od iFixit Jawama

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/droid-3-disassembled-by-ifixit-jawas/:
Vrijeme je za stezanje spriječiti njihove oči. Zadnji ulazak u Motorola je popularno Droid linija je preuzeo putovanje na internet Tatooine, uzimajući klasični teardown tretman od ljudi na iFixit. Kao i uvijek, bilo je nekoliko zanimljivih nalaza ispod sjajnu, gadgety izvana, uključujući i SIM kartica i tako, tako mnoge skrivene vijke. Više krvav metak u izvor link ispod.

Droid 3 rastaviti od iFixit Jawama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 15:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iFixit | Pošalji | Komentari

Microsoft nudi 250.000 dolara nagrade za botnet Informacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZcvQ0hZpb8o/Microsoft-Offers-250000-Reward-For-Botnet-Info:
Orome1 piše: "Microsoft je odlučio proširiti svoja nastojanja da uspostavi identitet onih koji su odgovorni za kontrolu Rustock botnet izdavanjem 250.000 dolara nagrade za nove informacije koje rezultate u identifikaciji, uhićenja i kaznenih djela takvih pojedinačnih (e)." Dok primarni cilj za naše zakonske i tehničke operacije je bio zaustaviti i poremetiti prijetnja da Rustock je pozirala za sve pogođene to, mi također vjerujemo Rustock bot-stočara bi trebao biti odgovoran za svoje postupke. ' Stanovnici svake zemlje imaju pravo na plaću prema propisima te zemlje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Odlazni Federalni CIO upozorava na 'IT Cartel' u DC

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0KKK5DDDCo4/Outgoing-Federal-CIO-Warns-of-IT-Cartel-In-DC:
CWmike piše "U širokoj raspravi petak s predsjednikom Barackom Obamom top znanosti savjetnika, Federalni CIO Vivek Kundra upozorila na opasnosti otvorenog pristupa podacima te je oštro kritizirala vlasti IT ugovaranje, govori odbor:" ... Mi smo se gotovo IT kartel unutar savezne IT 'sastavljena od vrlo rijetkih tvrtki koja korist od državne potrošnje ", jer oni razumiju proces nabave bolje nego itko drugi.' Dodao je: "To nije zato što oni pružaju bolje tehnologije."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Attachmate li prava stvar za Mono

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZOlmutfikZE/Attachmate-Does-the-Right-Thing-For-Mono:
mikejuk piše "Attachmate, koji je nedavno odlučio izbaciti momčad Mono razvoj, je učinio pravu stvar u dopuštajući Miguel de Icaza je nova tvrtka, Xamarin, trajne licence za sve intelektualno vlasništvo Mono, MonoTouch, mono za Android i mono za Visual Studio. To im omogućuje da i dalje razvijati i prodavati proizvode. Naravno taj dohodak može samo dati im vremena potrebnog za podršku softvera, što je dobra stvar, jer Attachmate je također predao podršku za sve postojeće klijente u Xamarin . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Amazon Omogućuje Studenti Najam Digitalni Udžbenici

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_BzBDE20M4Q/Amazon-Lets-Students-Rent-Digital-Textbooks:
nk497 piše "Amazon je predstavio novi digitalni udžbenik usluga iznajmljivanja, dopuštajući studentima da odaberete koliko dugo bi željeli pristup eBook-verzije udžbenika preko svojih zapaliti ili app -. s trgovac tvrdi štednja kao visok kao 80% zapaliti Udžbenik Iznajmljivanje omogućit će studentima koristiti tekst za između 30 i 360 dana, dodavanjem dodatnih dana kao što im je potrebno. bilo kakve bilješke ili označeni tekst će biti spremljen preko Amazon Cloud za studente referencu nakon knjige "vratio". Amazon je nekoliko desetaka tisuća knjiga će biti dostupni za iznajmljivanje za sljedeću školsku godinu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


CNN počinje streaming od 24 sata od 'vijesti' online i na vašem iPhone

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:
CNN Stream
Još uvijek pokušavaju ispočetka da je šuga ostavili spor izblijedjeti iz drame Casey Anthony? Pa, dobra vijest šaleći se, CNN pokazuje svoje 24-satni vijesti crijeva ravno na lice više od mala stvar volimo nazivati ​​internet. Vijesti NN kabelske mreže napokon se vraća na streaming svađa (die-hard Blitz-glave mogu sjetiti nešto uslugu pod nazivom CNN cjevovoda) i nude žive hrani CNN i HLN, online i kroz iOS aplikacije. Nažalost, baš kao i HBO Idi , morat ćete imati pay TV pretplatu preko AT & T, Comcast, Cox, Dish Network, Suddenlink ili Verizon za pristup potoci. Za sada Android korisnici su izostavljena u hladnom, ali to je ok, ljubitelji desert-tematske OS imena može povući u Al Jazeera English besplatno.

Nastaviti čitanje CNN počinje streaming od 24 sata od 'vijesti' online i na vašem iPhone

CNN počinje streaming od 24 sata od 'vijesti' online i na iPhone prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Istraživači debi Proxy-manje Anonimnost usluge

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8H3Xq3mezI0/Researchers-Debut-Proxy-Less-Anonymity-Service:
Trailrunner7 piše: "Kao što na državnoj razini cenzure nastavlja rasti u različitim zemljama širom svijeta kao odgovor na politička neslaganja i društvenih promjena, znanstvenici su počeli u potrazi za vijesti načine kako bi se web-korisnici dobili oko tih ograničenja. Sada, grupa sveučilišnih istraživača je razvijen eksperimentalni sustav koji se zove Telex koji zamjenjuje tipična proxy arhitekturi s shemu koja skriva činjenicu da su korisnici čak pokušava komunicirati na sve. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Amazon role udžbenik za najam zapaliti, obećava popuste i do 80 posto

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:
Studenti već mogu spremiti nekoliko dolara ili eura opredjeljuju za digitalnu verziju udžbenika na tvrdi uvez, a oni sada mogu spremiti čak i više zahvaljujući Amazon, ako nisu previše namjeri visi na knjizi nakon oni učinili s njim. Tvrtka je upravo najavio udžbenik za najam zapaliti, koji obećava da će pustiti studente spasiti "do 80 posto" s popisa cijena tih često skupi udžbenika. To popusta ovisi o najma - koji može biti bilo gdje 30 do 360 dana - i mogućnost već dostupna na "desetaka tisuća" udžbenika iz brojnih izdavača, uključujući John Wiley & Sons, Elsevier i Taylor & Franjo. Što je više, također možete budite uvjereni da su sve Vaše komentare bit će spremljena i nakon isteka najma je istekao, a biti dostupni u bilo koje vrijeme na Kindle web stranici (ili u knjigu samo ako se ikad odlučite za najam opet za stara vremena u radi). Priopćenje je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Amazon role udžbenik za najam zapaliti, obećava popuste i do 80 posto

Amazon role udžbenik za najam zapaliti, obećava popuste do 80 posto prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 11:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Do 'Ultracool "smeđi patuljci nas okružuju?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5-n-GaC_nqQ/Do-Ultracool-Brown-Dwarfs-Surround-Us:
astroengine piše: "Nedavno otkriće dvaju vrlo cool" T-klase "smeđi patuljci u našem kozmičkom susjedstvu potaknula nagađanja da postoji svibanj biti mnogo više ultracool" nije zvijezda "u blizini. Ne samo da su ovi objekti se vrlo zanimljiva za proučavanje, treba se biti mnogo takvih smeđi patuljci razgranalog međuzvjezdanom prostoru, možda bi mogli biti korišteni kao "koračni kamenje" na zvijezde. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.