nedjelja, 21. studenoga 2010.

Uključen: Kako od kno da je odgovor pozitivan, 2. dio

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/switched-on-getting-from-kno-to-yes-part-2/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Zadnji uključen uvela mogućnost kno tableta , koja je u transiton od vlasništvo velik hardver trag imaju veliki kupac trag. Bez pitanja, kno hardver nepodobni elan grupe, ali bi moglo biti samo prvi plotun u borbi za digitalne udžbenike koji će trebati godine igrati van.

Pogledajte na ironičan razvoj e-čitateljima. Današnji LCD-temeljen gluho boja ne bi postojati ako Sony i Amazon nije otvorila (i umiruje) potrošača oči s e-papir-temeljen čitatelje da su i sami bili odgovor na rane generacije LCD-based proizvoda kao što su Rocket e-knjige . Nepodobni elan grupe pokazuje potencijal.

Nastaviti čitanje uključen: Sticanje od kno da je odgovor pozitivan, 2. dio

Uključen: Kako od kno da je odgovor pozitivan, 2. dio prvobitno pojavio na Engadget na ned, 21 studeni 2010 17:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

UK Zakonsko Tijelo Ciljevi RIAA Pisma Stil nagodbu

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qSk3dfhZfZo/story01.htm:
PerformanceDude piše: "Registar izvješća da je veliki UK zakon tvrtka je znao da ponekad nema pouzdanih dokaza o nezakonitim filesharing kada je zahtijevao stotine funti odštete od internetskih korisnika, prema odvjetnika 'pas čuvar. Londonskog Davenport Lyons prijeti tisuće ljudi s pravne radnje za navodnom kršenju autorskih prava između 2006 i 2009. Oni su rekli da je brzo plaćaju oko 500 £ štete, plus troškovi, oni mogu izbjeći sud. Nakon pritužbi Odvjetnici Uredbe Authority (SRA), Davenport Lyons sada stoji optužen za namjerno ignoriraju zabrinutost zbog standard svojih dokaza. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Američko-sovjetski Cyber Hladnog rata

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S0cXDvt8gko/story01.htm:
Roberto123 piše "stručnjak za sigurnost s NSA kaže cyber hladni rat se vodi da ima značajne paralele Hladnog rata između SAD-a i Sovjetskog Saveza. Dickie George kaže način za borbu protiv cyber hladni rat je po izgradnji sigurnosti u tehnologiji, što je transparentno za krajnjeg korisnika, kontinuirano praćenje mreže i ažuriranje njihove sigurnosni softver. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Najbolji IT-infrastrukture za male tvrtke?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N4GaQd-T7FU/story01.htm:
DiniZuli piše "Ja sam bio zaposlen od strane male NVO za remake svog cjelokupnog IT-infrastrukturu ispočetka. To je mala tvrtka s 20 zaposlenih. Htjela bih pitati / .- gužva ono što je radio out najbolje za vas i zašto? Ja je došao gore sa mali popis: Ima li bilo koji moraju imati knjige na izgradnju IT infrastrukture Nova računala:? bi trebao biti prijenosna računala (s dockingstations), redovito desktop strojeva ili tankih klijenata poseban brand Servers:? Trebamo poslužitelj za provjeru autentičnosti i upravljanje korisnicima. Također nam je potreban unutarnji Media Server (imamo tisuće velikih slika i video datoteka, a arhiva raste veći svake godine). Na kraju bismo željeli imati web server u kuci. Koja je hardver dobro? Koji setup , softver i OS'es radili najbolje za vas? Budući da se preoblikovanje sve, ovaj popis nije iscrpan, tako da slobodno komentirati ništa važno nije na popisu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Smeće-To-Gas Power Plant Dobiva Greenlight

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_310I_1VoJg/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Početak u nešto više od tjedan dana, Green Power, Inc Pasco, Washington će se s početkom izgradnje komunalnog-solid-otpada-na-gorivo biljke za klijente širom svijeta, s 2 milijarde dolara u ugovore a sada da EPA vladajuća je oslobođen GPI od nepotrebnih pričepiti-dolje kako bi od strane Washington ekologiju Odjela prošle godine to gorivo će biti kvalitetnije i jeftinije od goriva izvedeni iz nafte - i to dolazi iz lokalne sirovine, a potom otpada. u energiju. Sada vaš laptop može pretvoriti u pošteda od dizel goriva na vlast vaš izlet na deponiju. i ocean gyres smeća veličine Texas Texas može vlasti. Ovo je ažuriranje na Slashdot priča od prije devet mjeseci.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sony Ericsson CEO sugerira veljače otkrivaju, možda PlayStation telefon?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/sony-ericsson-ceo-suggests-february-reveal-perhaps-the-playstat/:
Uvjerljiv deniability čini se da je Sony strategiju kada je u pitanju PlayStation Phone , i to očito vrijedi i za Sony Ericsson, kao i - opet, bez zapravo potvrđuje postojanje android-based igre slušalica, njegov proizvođač je aludirati na snažno nadnesen otkriti. "Postoji puno dima, a ja vam kažem da mora biti negdje vatra", izvršni direktor Bert Nordberg rekao je Wall Street Journal, dodajući da su neka vrsta novog Sony Ericsson proizvod će biti predstavljen na Mobile World Congress ovaj Februrary. Iako je pojedinu stavku lako mogao biti 4,3-inčni Anzu škriljac umjesto klizač telefon PlayStation, glavni izvršni čini se, nije stidljiv daleko od video igara u niz dodatnih citati. "Nisam iskopao u tu povijest, ali u budućnosti bi moglo biti svjetlije," rekao je, upitan zašto tvrtka ne čine PlayStation Telefon godina, a kasnije sugerirao da igre mogu biti ulaznica za pomoć JI diversificirati svoje ponude . "Sony je naravno vrlo jak brand, i zašto ne bismo trebali koristiti to?" upitao Journal. Ne mogu se sjetiti jednog uvjerljiv razlog, gospodin Nordberg. Donesite na igre.

Sony Ericsson CEO sugerira veljače otkrivaju, možda PlayStation Phone? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21 studeni 2010 00:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Eurodroid | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Jolibook sada na prodaju u Velikoj Britaniji, prvi batch narudžbi brodova ponedjeljak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/jolibook-now-on-sale-in-the-uk-first-batch-of-orders-ships-mond/:
Izgleda kao Jolicloud zna kako zadržati proizvoda u tajnosti - samo deset dana nakon otkrivanja Jolibook na svijetu, to je već na prodaju u par e-tailers. Da, to je samo netbook, i prilično standardni jedan po jedan da - možete prijeći 10,1-inčni WSVGA zaslon, Intel GMA 3150 grafičkom, 1GB RAM, 250GB hard disk i 0,3 megapixel webcam pravo isključiti vaš praonica popis. Ali to nema instant-on OS Jolicloud 1,1 na brodu, i dual-core 1.5GHz Atom N550 procesor na vlast kroz osnovne zadatke, a za potvrdila £ 279 (oko $ 443) to bi također čini se da su cijene na utakmicu . Nađi je Vye ili Amazon UK, ako ste već prodali, i očekujem da zapravo to primiti prije dugo - osnivač Tariq Krim Tweets koje narudžbe ovaj vikend će brod u ponedjeljak ujutro.

Jolibook sada na prodaju u Velikoj Britaniji, prvi batch narudžbi brodova ponedjeljak prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21. studeni 2010 14:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbooknews | izvor Vye PC , Amazon UK | Pošalji ovu | Komentari

Lenovo IdeaPad U260 kazaljka-na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/21/lenovo-ideapad-u260-hands-on/:
Najbolje izgleda Lenovo IdeaPad ikad? Yep, da bih se U260 . Ne, jer IdeaPad U110 je Lenovo potrošača linija bila dom zaista upečatljiv laptop, ali U260 je koža poput palmrest, magnezij-aluminij legure poklopac i donji poklopac sve to promijeniti. Mi je dobio priliku da check out novi 12,5-inčni laptop prije nekoliko dana, te je došao daleko ozbiljno impresioniran, ne samo svojim kontrastne crne i smeđe estetski ali je kvalitetom izrade. Cijeli 0,7-inčni debeli okvir osjeća čvrste i zakrivljene tipke, koje su slične onima na U160, posebno ugodan. Nažalost, model smo dobili da biste vidjeli nisu imali staklo trag da smo čuli, ali naš pregled jedinica bi trebao biti ovdje negdje uskoro. Dok smo dobili staviti sustava Core i3-380UM procesor i 4GB RAM-a za test, udario u galeriji ispod za nekoliko ruku-na slike od njega i neki ludi platine, optočena dijamantima da će Lenovo U160 sa sobom.

Lenovo IdeaPad U260 kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 21 studeni 2010 16:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari